Επιστροφή στο Forum : Αναβαθμιση χαρτη+προβλημα καθυστερησεων
Καλημερα παιδια.
Εκανα προχθες update στον χαρτη και εγκατεστησα τον 2011 v.5013 ( 46,4MB) 4800_5900_GRE.zip. (http://www.mls.gr/default.asp?pid=80&la=1&id=11&cla=1&ft=115472)
Ομως απο εκεινη την ωρα παρατηρω μεγαλη αργοπορια και στην αρχικη ευρεση των δορυφορων και στον αρχικο προσδιορισμο της διαδρομης (οταν με τα πολλα βρει σημα) και-το κυριωτερο-στον χρονο επαναπροσδορισμου της διαδρομης οταν εν κινησει περασω καποια οδηγια.
Συγκεκριμενα απο 2-4 δευτερα που χρειαζομουνα με τον προηγουμενο χαρτη τωρα παω στα 12-15 δευτερα.
Ο χρονος αυτος ειδικα πχ μεσα στην Αθηνα,για καποιον που ειναι απο επαρχια και ιδιως το βραδυ,ειναι μεγαλο προβλημα.
Μηπως καποιος μπορει να βοηθησει?
Ευχαριστω εκ των προτερων.
Ωχ...κανω αυτην την διαδικασια τωρα.Δηλαδη περναω τον νεο χαρτη.
Αν παρατηρησω κατι θα ποσταρω,αν δεν δεις ποστ μεσα σε μια εβδομαδα παει να πει οτι σε εμενα πηγαν ολα καλα :)
Χθες τηλεφωνησα με την εταιρεια και τους γνωστοποιησα το προβλημα.
Δεν μπορεσαν να μου δωσουν λυση ουτε και μου εδωσαν την δυνατοτητα να κατεβασω απο καπου παλαιοτερο χαρτη(και ας το λενε στην σελιδα τους).
Μηπως καποιος απο εσας εχει παλαιοτερο χαρτη(βασικα ψαχνω για την προ-προηγουμενη εκδοση) ή μπορει να μου πει απο που μπορω να κατεβασω?
Εστω με pm..
Καλημερα παιδια.
Εκανα προχθες update στον χαρτη και εγκατεστησα τον 2011 v.5013 ( 46,4MB) 4800_5900_GRE.zip. (http://www.mls.gr/default.asp?pid=80&la=1&id=11&cla=1&ft=115472)
Ομως απο εκεινη την ωρα παρατηρω μεγαλη αργοπορια και στην αρχικη ευρεση των δορυφορων και στον αρχικο προσδιορισμο της διαδρομης (οταν με τα πολλα βρει σημα) και-το κυριωτερο-στον χρονο επαναπροσδορισμου της διαδρομης οταν εν κινησει περασω καποια οδηγια.
Συγκεκριμενα απο 2-4 δευτερα που χρειαζομουνα με τον προηγουμενο χαρτη τωρα παω στα 12-15 δευτερα.
Ο χρονος αυτος ειδικα πχ μεσα στην Αθηνα,για καποιον που ειναι απο επαρχια και ιδιως το βραδυ,ειναι μεγαλο προβλημα.
Μηπως καποιος μπορει να βοηθησει?
Ευχαριστω εκ των προτερων.
Φιλε μια απο τα ιδια!!! Το μηχανημα με αυτον το χαρτη απλα σερνεται!!
το 4800 και να σέρνεται?!
εγω εχω το mls 500 και ολα καλα με την αναβάθμιση μέχρι στιγμής πάντως.
Μηπως καποιος απο τους γνωριζοντες μπορει να μας πει πως μπορουμε να αντιγραψουμε απο αλλο μηχανακι προηγουμενο χαρτη(ειναι καπου ολος μαζι σε καποιον φακελο?) και μετα αμα βρεθει καποιος που τον εχει,τον ανεβασει καπου και τον παρουμε και εμεις?
το 4800 και να σέρνεται?!
εγω εχω το mls 500 και ολα καλα με την αναβάθμιση μέχρι στιγμής πάντως.
Φιλε με με τον χαρτη 2010 το μηχανακι πηγαινε σφαιρα.Μετα την αναβαθμηση με τον χαρτη 2011 το μηχανακι εγινε χελωνα.σε επικοινωνια με την mls μου ειπαν οτι η νεα αναβαθμηση του πεφτει λιγο βαρια και γιαυτο εχει γινει αργο!!! μ"αλλα λογια ν"αγαπιομαστε!!dizzy2dizzy2
Η εγκατάσταση του χάρτη δεν περνάει μόνο τον φάκελο με τον χάρτη,
αλλά και κάποια άλλα αρχεία που γίνονται αντικατάσταση σε αρκετούς φακέλους του προγράμματος!
Μηπως καποιος απο τους γνωριζοντες μπορει να μας πει πως μπορουμε να αντιγραψουμε απο αλλο μηχανακι προηγουμενο χαρτη(ειναι καπου ολος μαζι σε καποιον φακελο?) και μετα αμα βρεθει καποιος που τον εχει,τον ανεβασει καπου και τον παρουμε και εμεις?
Παιδια σημερα μιλησα με την mls και ειπαν οτι συντομα θα εχουμε καινουργια αναβαθμηση χαρτη με λυμενο το προβλημα τον καθυστερησεων το οποιο και αυτοι το γνωριζουν!!!!lol3lol3
Σιγα μην περιμεναμε εως τοτε .Το μηνυμα μου το πηρες?
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.