PDA

Επιστροφή στο Forum : Περί avatar & nickname

joannita
08-02-07, 19:34
καλέ αερόστατο?

Μπορείς να μου αλλάξεις το νικ μου σε 17 Νοέμβρη?

Όχι από την τρομοκρατική οργάνωση... απ 'αλλού...

panosha
08-02-07, 19:36
καλέ αερόστατο?

Aυτό δεν είναι αστείο. :-D

joannita
08-02-07, 19:37
προφανώς και δεν είναι αστείο!
για αλλαγή nickname πρόκειται! :roll:

21april
09-02-07, 09:14
καλέ αερόστατο?

oriste???????

joannita
09-02-07, 10:35
oriste???????

τι δεν κατάλαβες καλέ? :shock: :?

21april
09-02-07, 13:42
oriste???????

τι δεν κατάλαβες καλέ? :shock: :?
to aerostato!!!!!

joannita
09-02-07, 13:45
αερόστατο = zeppelin :-)

mastoris than.
09-02-07, 19:32
καλέ αερόστατο?

oriste???????

Κοίτα να δείς πως έχει το πράγμα, επειδή το avatar σου αναφέρεται σε μια πολιτική κατάσταση (επιεικής περιγραφή), που ίσως λέω δεν ταιριάζει σ'ένα forum πλοήγησης, δημιουργεί εντυπώσεις (και όχι τις καλύτερες).Εμένα προσωπικά το ίδιο μου κάνει και αν είχες το σφυροδρέπανο, επειδή όμως αν ξεκινήσουμε έτσι σίγουρα θα δημιουργηθούν προσωπικές συμπάθειες και κόντρες με άλλα κριτήρια απο αυτά που το παρόν forum αντικειμενικά ορίζει.Αυτά μόνον για να γνωρίζεις την προσωπική θέση μου, (και πιθανόν να μη σου καίγεται καρφί) και αντίθεση με αυτό που το avatar σου και ίσως τα πιστεύω σου ορίζουν.

"διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπίζομαι μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες"

staman
09-02-07, 20:28
αερόστατο = zeppelin :-)
Αερόστατο ≠ zeppelin ;-)

21april
12-02-07, 10:36
:-) nomizo oti me adikis poli kaitha e3igiso giati.
21 apriliou 1974 oso kai an einai para3eno einai i imerominia geniseos mou !!!!!!
kai gia asteio ebala ton foinika me ton fantaro.
Ego den exo kanei kamia politiki topothetisi. Esi ekanes
Ego to mono pou ekana itan na rotiso ena entelos e3idikeumeno texniko thema gia to opoio (plin enos) den i3ere kanenas na apantisei.
Parolo pou den eixa kamia ipoxreosi na doso e3igiseis, ego egrapsa auto to post replay gia na 3ekathariso ta pragmata.
Prosopika den me endiaferei kamia politiki katastasi kai kanena politiko sistima.Den eimai oute de3ios oute kentroos oute aristeros oute anarxikos.
Opos poli sosta eipes edo einai ena forum pou asxolite me themata GPS PDA kai ploigisis.Etsi kai ego to erotima pou ethesa itan kathara thema pou aforouse extension apo elevation data (elpiso na 3ereis ti einai ola auta) kai den eixe na kanei me politiki.
To para3eno einai oti o protos pou apanthse sto erotima pou ethesa tha eixe kai kathe logiko dikaioma na mou rotouse kati tetoio.Antitheta eixame mia poli kali koubenta kai antalagi pliroforion kai arxeion gia to sigekrimeno texniko thema kai oudepote mou anefere tipota peri politikis kai giati exo auto to avatar.
Eno alla atoma piastikane apo kati entelos asxeto me auto pou rotisa kai mou lene diafora.Giauto tha parakaleso na min asxoliste me tin opoia diaforetikotita pou exoume oloi alla me tin ousia tou pragmatos.
En kataklidi o monos pou tha eixe to opoio dikaioma einai o admn tou forum.An autos mou pei oti ta avatar pou exo prosbalei tin esthitiki tou foroum ego amesos tha to bgalo.
TELOS.-

panosha
12-02-07, 10:44
Η γυναίκα μου 21 Απριλίου είναι γεννημένη αλλά δεν κυκλοφορεί με τέτοια σηματάκια. :-D

sinapias
12-02-07, 13:05
:

....En kataklidi o monos pou tha eixe to opoio dikaioma einai o admn tou forum.An autos mou pei oti ta avatar pou exo prosbalei tin esthitiki tou foroum ego amesos tha to bgalo.
TELOS.-

κανείς φιλε μου 1.δεν εχει το δικαιωμα να ελεγχει την πολιτικη τοποθετηση του καθενος απο εμας σε αυτο συμφωνουμε 2.επισης θεωρω οτι οι αντιδρασεις δεν εχουν να κανουν με την αισθητικη του forum 3.αναφερομενοι στην χουντα δεν νομιζω οτι μιλαμε για πολιτικη η για συστημα πολιτικης ,εσυ δικαιολογημενα λογω της ηλικιας σου δεν μπορεις να γνωριζεις αλλα καταλαβε εμας τους παλαιοτερους που ζησαμε την χουντα τι αισθηματα προκαλει ο φοινικας
Χανουμε αν προσπερναμε ετσι αναλαφρα τα παντα
Δεν σου ζητω να βγαλεις το avantar γιατι δεν εχω το δικαιωμα κανε οτι νομιζεις
Εχω και εγω ομως το δικαιωμα να νιωθω το λιγοτερο αηδια βλεποντας το σημα κατατεθεν της χουντας ,που χωρις να θελω πιστεψε με να κανω τον αντιστασιακο ,ενοιωσα καποτε στο σβερκο μου.

mastoris than.
12-02-07, 16:21
21 apriliou 1974 oso kai an einai para3eno einai i imerominia geniseos mou !!!!!!
kai gia asteio ebala ton foinika me ton fantaro.
Ego den exo kanei kamia politiki topothetisi. Esi ekanes
Ego to mono pou ekana itan na rotiso ena entelos e3idikeumeno texniko thema gia to opoio (plin enos) den i3ere kanenas na apantisei.
Parolo pou den eixa kamia ipoxreosi na doso e3igiseis, ego egrapsa auto to post replay gia na 3ekathariso ta pragmata.
Prosopika den me endiaferei kamia politiki katastasi kai kanena politiko sistima.Den eimai oute de3ios oute kentroos oute aristeros oute anarxikos.
Opos poli sosta eipes edo einai ena forum pou asxolite me themata GPS PDA kai ploigisis.Etsi kai ego to erotima pou ethesa itan kathara thema pou aforouse extension apo elevation data (elpiso na 3ereis ti einai ola auta) kai den eixe na kanei me politiki.
To para3eno einai oti o protos pou apanthse sto erotima pou ethesa tha eixe kai kathe logiko dikaioma na mou rotouse kati tetoio.Antitheta eixame mia poli kali koubenta kai antalagi pliroforion kai arxeion gia to sigekrimeno texniko thema kai oudepote mou anefere tipota peri politikis kai giati exo auto to avatar.
Eno alla atoma piastikane apo kati entelos asxeto me auto pou rotisa kai mou lene diafora.Giauto tha parakaleso na min asxoliste me tin opoia diaforetikotita pou exoume oloi alla me tin ousia tou pragmatos.
En kataklidi o monos pou tha eixe to opoio dikaioma einai o admn tou forum.An autos mou pei oti ta avatar pou exo prosbalei tin esthitiki tou foroum ego amesos tha to bgalo.
TELOS.-
Μάλλον για μένα ήταν η απάντησή σου και όπως σου εξήγησα εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου, ότι σύμβολο και να χρησιμοποιήσεις.Ούτε βέβαια είναι απαραίτητο
να δώσεις εξηγήσεις, απλά ότι συμβολίζει ο φοίνικας (με αυτή τη μορφή) δημιουργεί ερωτηματικά τουλάχιστον και σε αδικεί αφού, από το ύφος του λόγου σου μόνον θετικές εντυπώσεις μόνο μπορεί κάποιος να σχηματίσει.Επίσης όποια συζήτηση γίνεται εδώ (προσωπική άποψη) είναι συζήτηση ανάμεσα σε φίλους και όχι βέβαια παρατήρηση, κάτι που και ο ίδιος με τον καιρό θα καταλάβεις.

joannita
12-02-07, 20:22
Giauto tha parakaleso na min asxoliste me tin opoia diaforetikotita pou exoume oloi alla me tin ousia tou pragmatos.
TELOS.-

Καλημέρα

Η παράκληση να μην ασχολούμαστε με το θέμα δεν είναι συνεπής με τα γεγονότα!
Και εξηγούμαι με ένα παράδειγμα:

Πες για παράδειγμα, πως εγώ είμαι σατανίστρια!
1. Αν δε θέλω να ασχοληθεί κανείς με αυτό μου το χαρακτηριστικό, προφανώς δε θα το γνωστοποιήσω εξ’ αρχής, ή δε θα το τονίσω.
Πιθανότατα θα μπαίνω στο φόρουμ με ένα nickname τύπου joannita, δε θα λέω τίποτα για το σατανισμό και θα γράφω για pda και χάρτες και destinator και τις γνωστές χαζομάρες που γράφω και τώρα κλπ

2. Αν από την άλλη μεριά, ήθελα με κάποιο τρόπο να γνωστοποιήσω και να προβάλω αυτή μου ακριβώς την ιδιότητα, ενδεχομένως θα επέλεγα για nickname το JesusSucks και για avatar καμιά νεκροκεφαλή ή κανένα διαβολάκι, ή το σατανά, ή τελοσπάντων μια φωτογραφία του Panosha ή του σιγκαβαρ :twisted: …
Σε αυτή την περίπτωση θεωρώ, ότι η πρόθεσή μου θα ήταν αυταπόδεικτα το να γνωστοποιήσω την ιδιότητά μου ως σατανίστρια αλλά με τον τρόπο αυτό θα έδινα και το δικαίωμα σε όποιον έχει μάτια και βλέπει, να μπορεί να εκφραστεί με σχόλια σχετικά με την ιδιότητα μου (του τύπου: «α να χαθείς αντίχριστη», ή του τύπου: «γειά σου ρε βελζεβούλη-Jo», που ΕΓΩ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΩ.

Ως εκ τούτου, «ακούω» την αιτιολογία που λες, επισημαίνω ότι με ενοχλεί το άβατάρ σου και δεν το βρίσκω καθόλου αστείο (προφανώς εσύ μπορείς να συνεχίσεις να το φέρεις) και επιπλέον θεωρώ ότι δεδομένου ότι επέλεξες ΑΥΤΟ ακριβώς το χαρακτηριστικό σου να προβάλεις, είναι οξύμωρο να έρχεσαι εκ των υστέρων και να μας λες να μην ασχοληθούμε. :-)

mastoris than.
12-02-07, 21:28
ΗΡΘΕ - ΗΡΘΕ ! ! !

panosha
12-02-07, 22:43
:-D :-D :-D :-D :-D :-D

mastoris than.
12-02-07, 23:25

ΝΟΙΩΘΩ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΛΛΑΓΗ - ΕΙΜΑΙ ΚΛΩΝΟΣ;;;; :D :D :D :D :D

panosha
12-02-07, 23:30

http://img122.imageshack.us/img122/3587/cutepinkgirlshootyh3.gif

Απλά έχεις κακές επιροές. :lol: :lol: :lol:

mastoris than.
12-02-07, 23:32

http://img122.imageshack.us/img122/3587/cutepinkgirlshootyh3.gif

Απλά έχεις κακές επιροές. :lol: :lol: :lol:

ή μάλλον απελευθερώθηκε το καταπιεσμένο μου είναι. :D

zeppelin
12-02-07, 23:32
Τι έγινε ρε παιδιά????? Όπου και να κοιτάξω βλέπω Joannites. Πάω για ύπνο δε είμαι καλά!!!

joannita
12-02-07, 23:44
:shock:

:-D χαχαχαχαχαχαχ ΓΑΜΑΤΟ ΓΑΜΑΤΟ ΧΑΧΑΧΑΧ

Πάνο, με έχεις κάνει τόσο όμορφο (μικρό πράσινο ανθρωπάκι) που θα ντρέπομαι
πια να εμφανιστώ με τη γνωστή κοινότυπη φάτσα μου στην καινωνία! :lol: :roll:

mastoris than.
12-02-07, 23:50
ΩΧ!!!!! :oops: :oops: μετά την είσοδο της Μεγαλειοτάτης ωρα να συμμορφωθούμε.

joannita
12-02-07, 23:53

* -- > EMOTICON που βγάζει γλώσσα στον ΜΠΟΜΠ (με τσαχπινιά όμως ε?!)

mastoris than.
13-02-07, 00:03

μεσυγχωρήσατεΥΨΗΛΟΤΆΤΗ - ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟΤΑΤΗ - ΠΑΝΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟΤΕΡΗτην μικρότητά μουγια το απρεπές κατ'εξακολούθηση πείραγμά μου αλλά και την έλλειψη σεβασμού προς την ΠΑΝΣΟΦΗ ΙΕΡΟΤΗΤΑ ΣΑΣ;;;;;;; :oops: :oops: :oops: :smt022 :bow

panosha
13-02-07, 00:05

μεσυγχωρήσατεΥΨΗΛΟΤΆΤΗ - ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟΤΑΤΗ - ΠΑΝΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟΤΕΡΗτην μικρότητά μουγια το απρεπές κατ'εξακολούθηση πείραγμά μου αλλά και την έλλειψη σεβασμού προς την ΠΑΝΣΟΦΗ ΙΕΡΟΤΗΤΑ ΣΑΣ;;;;;;; :oops: :oops: :oops: :smt022 :bow
Εχει μιά ροπή προς τους ώριμους άνδρες και τους συγχωρεί πάντα. :lol: :lol: :lol:

joannita
13-02-07, 00:08
Μα ποτέ δε σου κράτησα κακία αγαπημένε μου ΜΠΟΜΠ... :smt049 :smt050

:smt029 - Πιάσε τις παντόφλες μου τώρα, γιατί μόλις έφαγα και βαριέμαι να σηκωθώ... :twisted:

panosha
13-02-07, 00:10

:smt029 - Πιάσε τις παντόφλες μου τώρα, γιατί μόλις έφαγα και βαριέμαι να σηκωθώ... :twisted:
Δεν στα έλεγα γιά τη τζουτζούκα (like paparoach father says) ? :-D

mastoris than.
13-02-07, 00:14

ότι πείτε .....σλουρπ :bow ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ .....σλουρπ :bow ΥΨΗΛΟΤΑΤΗ!!!!!!!!!

κι' εγώ βάρηνα με κάτι σουβλάκια......και του είπα : μη βάλεις τομάτα!!!!!

21april
13-02-07, 09:24
:D :D nomizo oti tora to petixa!!!!
:) :) :) :)

joannita
13-02-07, 20:38
τι προσπαθούσες να πετύχεις?

για να σου πω αν τα κατάφερες δηλαδή! :-D

21april
13-02-07, 20:52
:D oloi mou tin legan giati eixa to foinika me to fantaro gia avatar.etsi ego to alla3a kai ebala to sfirodrepano!!!!!!

joannita
13-02-07, 20:55
Αν αυτό που προσπαθούσες να πετύχεις ήταν
το να αλλάξεις άβαταρ, τότε θεωρώ πως πράγματι
ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ! :roll:

sinapias
13-02-07, 22:27
Αν αυτό που προσπαθούσες να πετύχεις ήταν
το να αλλάξεις άβαταρ, τότε θεωρώ πως πράγματι
ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ! :roll:

εχεις pm

joannita
14-02-07, 10:16
εχεις pm

PM stands for:

Personal Massatzou ? :-)
Private Mercedes? :)
Polo Mplouzaki? :?
Poliwraia Mouri? :D
Prostuxi Mpota? :shock:

panosha
14-02-07, 10:37
εχεις pm

PM stands for:

Personal Massatzou ? :-)
Private Mercedes? :)
Polo Mplouzaki? :?
Poliwraia Mouri? :D
Prostuxi Mpota? :shock:
Polly Mialo. :-D

staman
14-02-07, 10:45
Εγώ γιατρέ μου που είμαι Βαρθολομιστής τι άβαταρ να βάλω :smt074 :smt059???

21april
14-02-07, 12:08
ti einai bartholomistis
aytos pou ypostirizei ton bartolomeo ton patriarxi i aytos pou eixe bisma ton bartholomeo tou IKA kai perimene na dioristi alla tora ''papala''???? :D

joannita
14-02-07, 13:18
[joannita"]αερόστατο = zeppelin :-)
Αερόστατο ≠ zeppelin ;-)
γιατί?

ti einai bartholomistis
aytos pou ypostirizei ton bartolomeo ton patriarxi i aytos pou eixe bisma ton bartholomeo tou IKA kai perimene na dioristi alla tora ''papala''???? :D

Είσαστε άσχετοι!
Βαρθολομιστής είναι αυτός που πιστεύει ότι ο Βαρθολομαίος "σταυρώθηκε" στο βωμό του "έρωτα", αλλά σύντομα θα αναστηθεί, θα ανυψωθεί στους ουρανούς και μια μέρα θα επιστρέψει (στη Δευτέρα παρουσία του) να πάρει μαζί του τα "βίσματά" του για να στελεχώσουν το ΙΚΑ του Παράδεισου 8) :roll:

staman
15-02-07, 06:55
Βαρθολομιστής είναι ο έχων έγγαμον βίον ανήρ (μιας κάποιας προχωρημένης ηλικίας), με τέκνα και "κουτουπώνει" όποια ελέυθερη ή άλλη έγγαμη, αναλόγου οικογενειακής κατάστασης, γουστάρει αλλά κυρίως διαθέτει πολύ-πολύ καλό "budget"! ;-)
Βαρθολομιστής, ακόμα, είναι ο οπαδός του ανωτέρω (αλλά δυστυχώς μόνο οπαδός :smt102 :smt056 ).

staman
15-02-07, 07:14
[joannita"]αερόστατο = zeppelin :-)
Αερόστατο ≠ zeppelin ;-)
γιατί?
Δες εδώ (http://www.neo.gr/website/ergasiamathiti/90.htm) για αερόστατο και εδώ (http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=12966&m=C06&aa=1) για zeppelin ;-)

joannita
15-02-07, 10:36
Δες εδώ (http://www.neo.gr/website/ergasiamathiti/90.htm) για αερόστατο και εδώ (http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=12966&m=C06&aa=1) για zeppelin ;-)

Aπό ότι κατάλαβα από τη μελέτη zeppelin = αερόπλοιο...

Δηλαδή η ngi έχει ένα πλοιο ...:roll:
Άντε παιδιά! Και ναυτιλιακή! :twisted:

panosha
15-02-07, 10:50
Εσύ πίστευες οτι αυτό που έκοβε βόλτες με τους Ολυμπιακούς ήταν οτι μας λέγανε ? Γελάστηκες της NGI ήταν και έκανε χαρτογράφηση και καταγραφές. :-D

manoula
15-02-07, 12:14
Εσύ πίστευες οτι αυτό που έκοβε βόλτες με τους Ολυμπιακούς ήταν οτι μας λέγανε ? Γελάστηκες της NGI ήταν και έκανε χαρτογράφηση και καταγραφές. :-D

Μα ναι! Έχεις δίκιο....Τώρα σε θυμήθηκα!!! Είσαι ο αστροφύλακας που πιάστηκε στην τουρμπίνα...... :lol: :lol: :lol: Έ ρε μούτζες που έφαγες....Ούτε στον αέρα δεν μπορείς να οδηγήσεις χωρίς destinator....

staman
15-02-07, 12:15

Aπό ότι κατάλαβα από τη μελέτη zeppelin = αερόπλοιο...

:smt023

panosha
15-02-07, 14:06

Μα ναι! Έχεις δίκιο....Τώρα σε θυμήθηκα!!! Είσαι ο αστροφύλακας που πιάστηκε στην τουρμπίνα...... :lol: :lol: :lol: Έ ρε μούτζες που έφαγες....Ούτε στον αέρα δεν μπορείς να οδηγήσεις χωρίς destinator....
Εσύ είσαι η χοντρή που μούτζωνε ? :smt097 Θα σε πετύχω σε καμιά πτήση, δε θα σε πετύχω ? :smt071