PDA

Επιστροφή στο Forum : EXPORT POI και ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΑΠΟ DESTINATOR

aeroporos
14-02-07, 11:00
Γεια σε ολους
Ειμαι καινουριος στο Destinator (εχω το 6.1) και θελω να κανω export τα POI και τα Αγαπημένα σε καποιo text file (π.χ. csv) για να μπορω να τα κανω import στο googleearth και να τα βλέπω στο PC μου. Υπάρχει καποιος τρόπος?
Επειδη ειμαι καινουριος στο forum ζητώ συγγνώμη αν τυχόν έχει καλυφθεί το θέμα σε παλαιότερο κύκλο συζητήσεων. Στην περίπτωση αυτή ας με παραπέμψει κάποιος εκει.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

zeppelin
14-02-07, 11:47
Όχι δε γίνεται.

aeroporos
14-02-07, 12:01
Όχι δε γίνεται.
ok zerrelin, ευχαριστω

Γιάννης
14-02-07, 18:30
Γεια σε ολους
Ειμαι καινουριος στο Destinator (εχω το 6.1) και θελω να κανω export τα POI και τα Αγαπημένα σε καποιo text file (π.χ. csv) για να μπορω να τα κανω import στο googleearth και να τα βλέπω στο PC μου. Υπάρχει καποιος τρόπος?
Επειδη ειμαι καινουριος στο forum ζητώ συγγνώμη αν τυχόν έχει καλυφθεί το θέμα σε παλαιότερο κύκλο συζητήσεων. Στην περίπτωση αυτή ας με παραπέμψει κάποιος εκει.

για τα αγαπημενα γινεται. για τα poi μαλλον οχι.
ριξε εδω μια ματια

http://rapidshare.com/files/4981316/GPS-FORMAT_CONVERTERS.rar.html

κατι θα βρεις

MAKIS32
15-02-07, 00:47
Γεια σε ολους

Συντομα......θα υπαρχει.....
http://gpspocketpc.gr/phpBB/viewtopic.php?t=85
:wink: :wink: :wink:

panosha
15-02-07, 00:54
Γεια σε ολους

Συντομα......θα υπαρχει.....
Γιά τα POI ? 8)

Γιάννης
15-02-07, 06:55
χλωμο το βλεπω για τα poi. μαλλον τα εχουν μπερδεψει.

για να δουμε...

aeroporos
15-02-07, 09:38

για να δουμε...

βρηκα το POIEdit2007 και το εγκατέστησα στο PC μου. Παίζει πολύ καλά με τα favorites που έχω φτιάξει εγώ στο destinator (*.dat).
Για τα POI δεν έχει αντιστοιχο extension (.poi).
Προφανώς το αρχείο δεν είναι έτσι απλά γραμμογραφημένο. Προσπάθησα (όχι και πολύ για να είμαι ειλικρινής) να κάνω octal dump στο WCE_A.POI.
Κάτι πάω να δώ αλλά μάλλον έχει πολύ δουλειά. Σκέφτομαι αν αξίζει τον κόπο να προσπαθήσει να γράψει κανείς κώδικα που να διαβάζει το αρχείο σαν χαρακτήρες και να ανακαλύψει πως ξεχωρίζει το ένα record από το άλλο παρατηρώντας ίσως κάποια patterns κλπ, κλπ.
Μήπως έχει κανείς καμμιά ιδέα?

MAKIS32
15-02-07, 16:08

για να δουμε...

Ποτε μην λες ποτέ......
:wink: :wink:

MAKIS32
15-02-07, 16:09

για να δουμε...

Ποτε μην λες ποτέ......

MAKIS32
15-02-07, 16:10

για να δουμε...

Ποτε μην λες ποτέ......

@Νικο (zep) Παρακαλω να διαγραφουν τα διπλα ποστ.Δημιουργηθηκαν απο προβλημα!!!!!

panosha
15-02-07, 16:12

για να δουμε...

Ποτε μην λες ποτέ......
Ναι αλλά θα γίνει σύντομα όπως είπες η δεν θα γίνει. Το να μας αφήσεις να αναρωτιόμαστε δεν έχει κανένα νόημα.
Αν γνωρίζεις κάτι πές το και σε μας. 8)

MAKIS32
15-02-07, 16:17
Γεια σε ολους

Συντομα......θα υπάρχει.....

panosha
15-02-07, 16:32
Αν δεν με γελάνε τα Ελληνικά μου εκεί δεν γράφει κάτι τέτοιο.
Ο φίλος ρώτησε θελω να κανω export τα POI και τα Αγαπημένα
Εδώ μιλάμε γιά τα POI του Destinator που είναι ενσωματωμένα στον χάρτη. 8)

Γιάννης
15-02-07, 17:06
για να δουμε...

http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=2160&highlight=

σιγουρα δεν εγκατελειψε την προσπαθεια?

panosha
15-02-07, 21:50
Παιδιά γιά να μας λυθούν οι απορίες έκανα μιά επαφή με τον PhillipMorris και έμαθα οτι το εν λόγω project/πρόγραμα αφορά την διαχείρηση και εισαγωγή - εξαγωγή των Αγαπημένων και οχι των POI του χάρτη, τα οποία σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε δεν μπορούν να εξαχθούν. 8)

MAKIS32
16-02-07, 00:22
sorry παιδια......Καταλαβα λαθος την ερωτηση. :oops:

Γιάννης
16-02-07, 06:54

για να δουμε...

βρηκα το POIEdit2007 και το εγκατέστησα στο PC μου. Παίζει πολύ καλά με τα favorites που έχω φτιάξει εγώ στο destinator (*.dat).
Για τα POI δεν έχει αντιστοιχο extension (.poi).
Προφανώς το αρχείο δεν είναι έτσι απλά γραμμογραφημένο. Προσπάθησα (όχι και πολύ για να είμαι ειλικρινής) να κάνω octal dump στο WCE_A.POI.
Κάτι πάω να δώ αλλά μάλλον έχει πολύ δουλειά. Σκέφτομαι αν αξίζει τον κόπο να προσπαθήσει να γράψει κανείς κώδικα που να διαβάζει το αρχείο σαν χαρακτήρες και να ανακαλύψει πως ξεχωρίζει το ένα record από το άλλο παρατηρώντας ίσως κάποια patterns κλπ, κλπ.
Μήπως έχει κανείς καμμιά ιδέα?

θα ελεγα οτι δεν αξιζει τον κοπο, αφου υπαρχουν τα αγαπημενα τι νοημα εχει?

Gandalf
16-02-07, 07:33

Εχει ένα νόημα, φίλε Γιάννη.
Δυστυχώς με τα αγαπημένα δεν μπορείς να έχεις την πληροφόρία του πιο κοντινού σημείου στο στίγμα που βρίσκεσαι, για να πλοηγηθείς εκεί.
Δεν μπορείς δηλαδή να δεις την χιλιομετρική απόσταση απο το εκάστοτε στίγμα σου προς το κοντινότερο αγαπημένο, ούτε να ορίσεις ακτίνα εύρεσης.

Γιάννης
16-02-07, 08:00

Εχει ένα νόημα, φίλε Γιάννη.
Δυστυχώς με τα αγαπημένα δεν μπορείς να έχεις την πληροφόρία του πιο κοντινού σημείου στο στίγμα που βρίσκεσαι, για να πλοηγηθείς εκεί.
Δεν μπορείς δηλαδή να δεις την χιλιομετρική απόσταση απο το εκάστοτε στίγμα σου προς το κοντινότερο αγαπημένο, ούτε να ορίσεις ακτίνα εύρεσης.

αν ειναι ετσι εχει νοημα.

δεν το εχω παρατηρησει μιας και δεν χρησημοποιω και πολυ το destinator και οταν το χρησημοποιω τα poi τα φτιαχνω με αυτο

http://www.navigating.de/cms/index.php?id=579

το καλο που εχει ειναι οτι μπορει να φτιαξει poi πατωντας ενα κουμπι, και σε σημειο που δεν υπαρχει δρομος.
και βλεπεις τα poi ακομα και αν εχεις αρκετο zoom out.