PDA

Επιστροφή στο Forum : Αποθήκευση πορείας εκτός χάρτη??

George_Crete
22-11-05, 10:30
Σκέφτομαι να αγοράσω το destinator αλλά θα ήθελα μερικλες διευκρινήσεις.
1. Εάν δεν υπάρχει κάποια διαδρομή στον χάρτη , μπορώ να την δημιουργήσω εγώ κατά την οδήγηση και να την αποθηκεύσω.?? Για παράδειγμα εγώ μένω Ηράκλειο και θέλω να πάω Νότια στην περιοχή Λέντα. Μπορώ την ώρα που θα οδηγάω να αποθηκεύεται η πορεία και να τοποθετώ εγώ χειροκίνητα διάφορα σημεία όπως βενζινάδικα κτλ?
2. Εκτός την αγορά ενός πακέτου PPC + Destinator3 πρεπει να πληρώσω και κάτι άλλο? (πχ συνδρομή?)
Ευχαριστώ.. :)

zeppelin
22-11-05, 11:29
Μπορείς να βάζεις διάφορα σημεία στα Αγαπημένα και να τα διαχωρίσεις σε όσες κατηγορίες θέλεις με διαφορετικό σύμβολο. Η πορεία μπορεί να αποθηκευτεί και να γίνει αναπαραγωγή κι όχι να χρησιμοποιηθεί μελλοντικά στην πλοήγηση.
Δε χρειάζεται να πληρώσεις κάτι άλλο πέρα από τις αναβαθμίσεις του λογισμικού. Οι αναβαθμίσεις του χάρτη είναι δωρεάν.
Μια διευκρίνηση: Σε λίγο καιρό (μέσα Δεκεμβρίου) θα είναι έτοιμη η νέα έκδοση του χάρτη με πλήρη χαρτογράφηση στη πόλη του Ηρακλείου (κι άλλα πολλά). Αν αγοράσεις τώρα Destinator 3 θα πρέπει να αναβαθμίσεις το λογισμικό σου σε Destinator PN (κόστος 50€). ΄Έτσι θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το νέο χάρτη ο οποίος δε θα λειτουργεί πια σε περιβάλλον Destinator 3, μιας και η Destinator Technologies δε θα το υποστηρίζει πια.
Σε νέα αναβάθμιση χάρτη πχ. το καλοκαίρι απλά θα κατεβάσεις το χάρτη από το site μας δωρεάν, όπως γινόταν μέχρι τώρα με τις δωρεάν αναβαθμίσεις του χάρτη στο Destinator 3.

George_Crete
22-11-05, 12:29
Σε ευχαριστώ πολύ..
Θα περιμένω μέχρι τον Δεκέμβριο λοιπόν.. :lol:

Herc
23-11-05, 12:13
@zeppelin

Τι ακούω zep? Πήρε παράταση το project χωρίς την άδειά μας; "Μέσα Δεκέμβρη";;;;; :wink:

tolisn
23-11-05, 19:39
@Zeppelin
Η νέα αναβάθμιση χάρτη που περιμένουμε είναι για Destinator3 η για PN ?

zeppelin
24-11-05, 13:52
Για PN

tolisn
24-11-05, 18:18
Για PN

Μια που η επόμενη αναβάθμιση του χάρτη είναι για PN αυτό σημαίνει ότι τέρμα πλέον η υποστήριξη για το Destinator 3. Πότε θα μπορέσουμε να κάνουμε update το λογισμικό σε PN από την NGI.

zeppelin
24-11-05, 18:42
Μέσα Δεκεμβρίου μαζί με το νέο χάρτη

petros
27-11-05, 14:55
Με τις πόλεις κατερίνη/ξάνθη θα υπάρχει τίποτα νέο στους χάρτες δεκεμβρίου? Και αν όχι πότε προβλέπεται?

Ακόμα στην Εθνική οδό Θεσ/κης-Ξάνθης στο ύψος Ασπροβάλτας δώθηκε το νέο τμήμα Εγνατίας. Ελπίζω να μπεί και αυτό μέσα στον χάρτη Δεκεμβρίου....

zeppelin
28-11-05, 13:56
Και το κομμάτι της Εγνατίας και η Ξάνθη και η Κατερίνη θα υπάρχουν στη νέα έκδοση…