PDA

Επιστροφή στο Forum : Ερώτηση για φάκελο extras- Destinator 6

kelaristos
12-02-07, 12:04
Δεν ξέρω αν μπορώ να γίνω κατανοητός, αλλά ως αρχάριος θα ήθελα να ρωτήσω αν: αφού εγκαταστήσω τα sapfo.cab και users_poi.cab στο ppc, μπορώ να τα σβήσω (όχι να τα απεγκαταστήσω) από τη συσκευή μου?

panosha
12-02-07, 12:10
Δεν ξέρω αν μπορώ να γίνω κατανοητός, αλλά ως αρχάριος θα ήθελα να ρωτήσω αν: αφού εγκαταστήσω τα sapfo.cab και users_poi.cab στο ppc, μπορώ να τα σβήσω (όχι να τα απεγκαταστήσω) από τη συσκευή μου?
Ναι είναι αρχεία εγκατάστασης, δεν τα χρειάζεσαι άλλο. :D

zeppelin
12-02-07, 12:12
Για να σβήσεις το sapfo απλά σβήνεις το φάκελο destinatorapps/Destinator/Voice/sapfo

Για το users_poi πρέπει να σβήσεις όλα τα dat και τα εικονίδια (στο favorites) καθώς και τα wav στο Greek. Καλύτερα πάτνως να το απεγκαταστήσεις, είναι το ίδιο πράγμα.

kelaristos
12-02-07, 12:14
Ok, ο panosha κατάλαβε καλύτερα τη δυσνόητη διατύπωσή μου. Ευχαριστώ πολύ και τους δύο.

melanitty
12-02-07, 23:18
ερώτηση.

Τί ακριβώς είναι αυτά τα έξτρα και πως τα χρησιμοποιούμε αφού τα εγκαταστήσουμε (τα έχω εγκαταστήσει) ?

panosha
12-02-07, 23:26
ερώτηση.

Τί ακριβώς είναι αυτά τα έξτρα και πως τα χρησιμοποιούμε αφού τα εγκαταστήσουμε (τα έχω εγκαταστήσει) ?
Πρέπει να τα έχεις βάλει, Sapfo.cab, Users_poi.cab... :lol:

melanitty
12-02-07, 23:28
ναι, τα έχω βάλει. Και μετά?

zeppelin
12-02-07, 23:29
φωνητικές οδηγίες από Σαπφώ Νοταρά και διάφορα "χρήσιμα" σημεία (στα αγαπημένα) από μέλη του forum. Υπάρχει και ο "Βαγγέλης" που είναι η μεγάλη έκπληξη... τρομερό! Θα ανέβει σύντομα...

melanitty
12-02-07, 23:32
ναι, πως τα ενεργοποιώ ρωτάω. Αυτό δεν κατάλαβα.

zeppelin
12-02-07, 23:37
Τη Σαπφώ την επιλέγεις στη γλώσσα και τα "χρήσιμα" από τα αγαπημένα κάνοντας τικ. Αν θέλεις να έχεις και ηχητική ειδοποίηση βάζεις ακτίνα από την επιλογή "ειδοποιήσεις" στα αγπαημένα.

melanitty
12-02-07, 23:40
Τη Σαπφώ την επιλέγεις στη γλώσσα και τα "χρήσιμα" από τα αγαπημένα κάνοντας τικ. Αν θέλεις να έχεις και ηχητική ειδοποίηση βάζεις ακτίνα από την επιλογή "ειδοποιήσεις" στα αγπαημένα.

στη γλώσσα μου γράφει μόνο Ελληνικά και English UK μέσα όμως στην αφαίρεση προγραμμάτων μου εμφανίζει το NGI Sapfo. Πως το ενεργοποιώ, κάνω κάτι λάθος?

melanitty
13-02-07, 00:00
Κανείς?

panosha
13-02-07, 00:03

στη γλώσσα μου γράφει μόνο Ελληνικά και English UK μέσα όμως στην αφαίρεση προγραμμάτων μου εμφανίζει το NGI Sapfo. Πως το ενεργοποιώ, κάνω κάτι λάθος?
Απεγκατέστησε το NGI sapfo. Κάνε ένα soft reset και εγκατέστησε ξανά το sapfo.cab στην θέση - βασική μνήμη η κάρτα - πού έχεις εγκαταστήσει το πρόγραμα. :lol:

melanitty
13-02-07, 00:13
οk, δούλεψε. Σ' ευχαριστώ! Τώρα θα περιμένω και τον Βαγγέλη! lol