Επιστροφή στο Forum : Από ΡΝ σε 6.1 ... χάρτες
Καλησπέρα,
(έχω διαβάσει posts όπως κάποια από τον panosha)
Έκανα απεγκατάσταση το ΡΝ και έβαλα το main.cab (με τα υπόλοιπα cab αρχεία) του 6.1 (με login στο site). Άφησα στην εξωτερική μου μνήμη τον φάκελο GreeceU... και το πρόγραμμα dest 6.1 τον βλέπει μια χαρά.
Έχω όμως μία αμφιβολία... αν έχω τις τελευταίες ενημερώσεις. Πως μπορώ να το δω αυτό?
Ευχαριστώ guys :-D
Καλησπέρα,
(έχω διαβάσει posts όπως κάποια από τον panosha)
Έκανα απεγκατάσταση το ΡΝ και έβαλα το main.cab (με τα υπόλοιπα cab αρχεία) του 6.1 (με login στο site). Άφησα στην εξωτερική μου μνήμη τον φάκελο GreeceU... και το πρόγραμμα dest 6.1 τον βλέπει μια χαρά.
Έχω όμως μία αμφιβολία... αν έχω τις τελευταίες ενημερώσεις. Πως μπορώ να το δω αυτό?
Ευχαριστώ guys :-D
Γιά το πρόγραμα πάτα το περί μέσα από το πρόγραμα και δες αν λέει V 6.1.140010.
Γιά τους χάρτες δες το αρχείο WCE.TXT μέσα στο GreeceU. Πρέπει να λέει MapBuildID=594 Greece Version 2006.Q3.4503. 8)
Ωχχχ βοήθεια.
1. Καλά μιλάμε... το Περί δεν το είχα δει! Λέει 6.1.1.40010 (Μάλλον εσύ ξέχασες μία τελεία :-D )
2. MapBuildID=554 :cry: Τι κάνω :oops:
Ωχχχ βοήθεια.
1. Καλά μιλάμε... το Περί δεν το είχα δει! Λέει 6.1.1.40010 (Μάλλον εσύ ξέχασες μία τελεία :-D )
2. MapBuildID=554 :cry: Τι κάνω :oops:
Ξέχασα μιά τελεία. Κατεβάζεις τον χάρτη από εδώ όταν μπορέσεις http://www.ngi.gr/page.php?pageid=44&languageid=2 8)
:oops:
Είμαι ζώο εντελώς.
Μόνο τα προγράμματα για το λογισμικό κατέβασα ... :-D
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.