costasth
30-08-11, 23:51
Γειά σε όλους σας παιδιά. έχω ενα σοβαρο πρόβλημα το MLS 4400 και πειραματίστηκα λίγο με αυτο του έβαλα την έκδοση 9 δούλεψε αλλά δεν αναγνώριζε δορυφόρους. την έβγαλα αυτην την έκδοση στην συνέχεια έβαλα την 8 ... αυτή όμως άρχισε να κολλάει παγώνει η οθόνη και δεν με αφήνει να κάνω τίποτε πλέον ούτε να το συνδέσω με τον υπολογιστή συνδέω το καλώδιο και παγώνει η οθόνη.... προσπάθησα να κάνω reset τίποτε.
Σκέφτηκα αν μπορεί κάποιος παρακαλώ να με βοηθήσει για το αν γίνεται να δημιουργήσω ή από που θα κατεβάσω ενα αρχείο για την sd card να κάνει boot για να μου ξεκολλήσει γιατί μου βγάζει συνέχεια μπλέ οθόνη και δεν συνδέεται με τον υπολογιστή μου. Και για να πω την αλήθεια δεν μου περισσεύουν χρήματα να αγοράσω άλλο η οικονομική κρίση βλέπετε.....
Θα ήμουν υποχρεωμένος αν μπορούσε κάποιος να μου απαντήσει και να μου δώσει λύση στο πρόβλημά μου....
Ευχαριστώ
Κώστας
Σκέφτηκα αν μπορεί κάποιος παρακαλώ να με βοηθήσει για το αν γίνεται να δημιουργήσω ή από που θα κατεβάσω ενα αρχείο για την sd card να κάνει boot για να μου ξεκολλήσει γιατί μου βγάζει συνέχεια μπλέ οθόνη και δεν συνδέεται με τον υπολογιστή μου. Και για να πω την αλήθεια δεν μου περισσεύουν χρήματα να αγοράσω άλλο η οικονομική κρίση βλέπετε.....
Θα ήμουν υποχρεωμένος αν μπορούσε κάποιος να μου απαντήσει και να μου δώσει λύση στο πρόβλημά μου....
Ευχαριστώ
Κώστας