PDA

Επιστροφή στο Forum : ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΗ ΣΕ MLS 4400

costasth
30-08-11, 23:51
Γειά σε όλους σας παιδιά. έχω ενα σοβαρο πρόβλημα το MLS 4400 και πειραματίστηκα λίγο με αυτο του έβαλα την έκδοση 9 δούλεψε αλλά δεν αναγνώριζε δορυφόρους. την έβγαλα αυτην την έκδοση στην συνέχεια έβαλα την 8 ... αυτή όμως άρχισε να κολλάει παγώνει η οθόνη και δεν με αφήνει να κάνω τίποτε πλέον ούτε να το συνδέσω με τον υπολογιστή συνδέω το καλώδιο και παγώνει η οθόνη.... προσπάθησα να κάνω reset τίποτε.
Σκέφτηκα αν μπορεί κάποιος παρακαλώ να με βοηθήσει για το αν γίνεται να δημιουργήσω ή από που θα κατεβάσω ενα αρχείο για την sd card να κάνει boot για να μου ξεκολλήσει γιατί μου βγάζει συνέχεια μπλέ οθόνη και δεν συνδέεται με τον υπολογιστή μου. Και για να πω την αλήθεια δεν μου περισσεύουν χρήματα να αγοράσω άλλο η οικονομική κρίση βλέπετε.....

Θα ήμουν υποχρεωμένος αν μπορούσε κάποιος να μου απαντήσει και να μου δώσει λύση στο πρόβλημά μου....
Ευχαριστώ

Κώστας

Xapns
31-08-11, 00:19
Τι διαδικασία ακολούθησες για να περάσεις τα προγράμματα
και γιατί σου κολλάει η συσκευή μετά από reset;
Όταν ανοίγεις την συσκευή ανοίγει αυτόματα το πρόγραμμα πλοήγησης;
Το πρόγραμμα βρίσκεται στην SD;Backup έχεις κρατήσει;

costasth
03-09-11, 03:08
Φίλε Χάρη.
Πάντοτε όταν άνοιγε με πήγαινε αυτοματα στο πρόγραμμα πλοήγησης και μετά μου έδινε πρόσβαση στο να βγώ από αυτό και να το συνδέσω κανονικά με το pc. η διαδικασία που ακολούθησα είναι αυτή, καθώς άνοιγε κανονικότατα το σύνδεα με μινι USB στον υπολογιστή και μου έβγαζε ενα εξτρά εικονίδιο στο Ο Υπολογιστής μου με όλο το λογισμικό του. Είχε μέσα το Destinator 8 και έβαλα την έκδοση 8 Pro μου άνοιξε κανονικά αλλά κολούσε στο πρώτο λεπτό.
To πρόγραμμα δεν βρίσκεται στην sd και ναι backup εχω κρατήσει αλλά μπορώ να το βαλω μόνο αφού η αν η συσκευή ξεκινήσει χωρίς να κολλάει.
Αφού να σκεφτείς οτι ούτε εικόνα μου δείχνει οταν ξεκινάει παρά μόνο μπλέ οθόνη και 4 κίτρινα βελάκια συναχόμενα.
Ξέρεις αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να το κάνει να μπουτάρει από sd κάρτα για να το ξεκλειδώσω?
Θα σου είμουν υποχρεωμένος αν μου απαντούσες και μπορούσες να μου δώσεις λύση.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σου....