Επιστροφή στο Forum : 2 Προβλήματα ...
Hello there, λοιπόν
1. Έβαλα το patch για το power fix στο ΜΙΟ 550, όλα καλά, αλλά άλλαξε το Device ID. Τι κάνω τώρα ?
2. Πήγα να ανοίξω το destinator PN (δεν έχω βάλει το νέο ακόμη γιατί περιμένω να καταγραφεί στη βάση δεδομένων η εγγραφή μου).. και μου λέει ότι δεν βρέθηκε ο χάρτης GreeceU ή είναι κατεστραμμένος (κάπως έτσι). Ξαναφόρτωσα μόνο το χάρτη αλλά τπτ. Τελικά έβγαλα και το πρόγραμμα και το χάρτη και install από την αρχή - και λύθηκε. Τί ήταν αυτό ?
:roll:
Το 1o λύθηκε με εισαγωγή νέας συσκευής από το www.destinator1.com/community
>>> Βρήκα και ένα άλλο thread με το παρόμοιο πρόβλημα. Να πω ότι το patch εγκαταστάθηκε με επιτυχία και στο MIO P550 :-D
>>> Επίσης, ποιός ο λόγος να μπορείς το πρόγραμμα να το βάλεις μόνο σε 3 ή 5 (ένας λέει 3, άλλος λέει 5) συσκευές? Είναι πολύ εύκολο να τα εξαντλήσεις. ΠΧ 1. σου χαλάει το PDA, 2. κάνεις το λάθος (όχι και τόσο, γιατί δεν θα έπρεπε να αλλάζει το device ID :twisted: ) κτλ. Αφού το destinator εγκαθίσταται σε μία μόνο συσκευή... που είναι το πρόβλημα για τον περιοριστικό όρο εκ μέρους της NGI ?
Για το δεύτερο, περιμένω γνώμες :shock:
Για το 2ο, αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ.
Hello there, λοιπόν
2. Πήγα να ανοίξω το destinator PN (δεν έχω βάλει το νέο ακόμη γιατί περιμένω να καταγραφεί στη βάση δεδομένων η εγγραφή μου).. και μου λέει ότι δεν βρέθηκε ο χάρτης GreeceU ή είναι κατεστραμμένος (κάπως έτσι). Ξαναφόρτωσα μόνο το χάρτη αλλά τπτ. Τελικά έβγαλα και το πρόγραμμα και το χάρτη και install από την αρχή - και λύθηκε. Τί ήταν αυτό ?
:roll:
to exw 2 alles 2 fores sto MIO mou kai eixa katalhxei sto oti eftege h SD mou h opoia htan tigarismeni..
.. μόνο που η δικιά μου SD είχε 960 ΜΒ ελεύθερα (από το 1 GB) :-D
Στον φάκελο DestinatorApps / Destinator το αρχείο Destinator.ini. Mπορείς να το μεταφέρεις στο PC σου, να το ανοίξεις με το σημειωματάριο και να διορθώσεις την 3η γραμμή σε MAP_NAME=GreeceU. Σώστο και αντικατέστησε με αυτό το υπάρχον. Αν το ξαναδείς ποτέ είναι γιατί δεν βλέπει το χάρτη όταν κάνεις εγκατάσταση από την κονσόλα συνήθως. :roll:
Οκ panosha !
Τους χάρτες από το destinator console του σταθερού pc τους κάνω εγκατάσταση.. Από που αλλού?
Οκ panosha !
Τους χάρτες από το destinator console του σταθερού pc τους κάνω εγκατάσταση.. Από που αλλού?
:-D ΟΚ
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.