Επιστροφή στο Forum : ND SE PN6
APO ND SE PN6 :oops: Mporw na kanw anavatmish?? den mporw na to exw allo to nd einai mpakatela! :twisted: :twisted:
apo NISSAN mia d-media einai pna syskeyh... legete teonav.. ginete????
Επικοινώνησε με την mls, αν μπορούν να σου βάλουν τη 5.5
Τι έγινε τελικά με το θέμα? Σου είπαν κάτι. Έχει και ένα φιλαράκι το ίδιο και θέλει να μάθει αν γίνεται.
Αν ξέερει κάποιος ας απαντήσει. Πήρα τηλέφωνο την ngi και τελικά δεν γίνεται update σε D6. Γίνεται όμως ο χάρτης.
Να την πιστέψω ή όχι. Στο post για την ανανέωση χαρτών λέει ότι είναι συμβατό μόνο με D6. Να το προσπαθήσω να του αλλάξω ή θα γίνει πατάτα.
mastoris than.
13-09-07, 15:17
Αν ξέερει κάποιος ας απαντήσει. Πήρα τηλέφωνο την ngi και τελικά δεν γίνεται update σε D6. Γίνεται όμως ο χάρτης.
Να την πιστέψω ή όχι. Στο post για την ανανέωση χαρτών λέει ότι είναι συμβατό μόνο με D6. Να το προσπαθήσω να του αλλάξω ή θα γίνει πατάτα.
Η NGI, φτιάχνει τον ελληνικό χάρτη για το destinator, ασφαλώς και θα τους πιστέψεις!
Ίσως να μην κατάλαβα εγώ καλά.
Θα παίξει δηλαδή ο χάρτης 2007.Q2 στο Destinator ND.
Ξαναποστάρω το σημείο που το λέει:
Προσοχή ο χάρτης 2007.Q2 είναι συμβατός μόνο με την έκδοση Destinator 6.1.1. Σε περίπτωση που έχετε πιο παλιά έκδοση θα πρέπει προηγουμένως να κατεβάσετε (δωρεάν) και να αναβαθμίσετε σε Destinator 6.1.1
:wink:
Για ποια συσκευή μιλάς και με τι λειτουργικό σύστημα ;
Για ποια συσκευή μιλάς και με τι λειτουργικό σύστημα ;
d-media - teonav
Δεν ξέρω τι είναι αυτό, αλλά χλωμό το βλέπω να κάνεις δουλειά.
φίλε η ngi ότι λέει είναι συμβολαιο.μπες στο λογαριασμο σου και κατέβασε το χάρτη με ημερομηνία έκδοσης 6/9/07
Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι πως ο χάρτης μόλις γίνει update θα κάνει και για τη συσκευή σου.. Περίμενε να σου απαντήσει ο ζeppelin για να είσαι σίγουρος..
Είναι αυτό που λέει ο bbbb. Ο χάρτης 2007.Q2 που είναι συμβατός με PN και συσκευές με ND. Απλά μπαίνεις και τον κατεβάζεις.
Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
Τελικά ο χάρτης για PN έπαιξε. Όλα καλά. :D
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.