Επιστροφή στο Forum : Δακτύλιος
Πως μπορώ να του βάλω να αποφεύγει το δακτύλιο ? :-D
?
Πως μπορώ να του βάλω να αποφεύγει το δακτύλιο ? :-D
?
Bρες στις ρυθμίσεις τις αποφυγές, επέλεξε το δακτύλιο και πάτα το κουμπί αποφυγή ώστε να κοκκινήσει το πράσινο σηματάκι δίπλα από τη λέξη Δακτύλιος. 8)
Άντε, το έχει μέσα ε?
Βασικά αύριο θα πάρω και συσκευή και το destinator :-D :-D :-D
Tnx panosha
Λοιπόν.. επέστρεψα.
Με τα καινούργια αρχεία (dest 6.1 και τελευταίους χάρτες) , Στη διαχείριση αποφυγών μου έχει μόνο "Με διόδια" και "Οι αποφυγές μου".
Που θα βρω τα άλλα.. που είχε? (είχε το δακτύλιο... 5 περίπου, δεν τα θυμάμαι.)
:roll:
Αν τρέξεις το sd/2577/addon/forlinks θα τα δεις
Ευχαριστώ zep!
Ένα τελευταίο. Όλα αυτά τα cab αρχεία (forlinks, slideplayer ...) θεωρούνται αρχεία του προγράμματος destinator 6.1.?
Δηλαδή να τα εγκαταστώ στο device (pocket pc) καλύτερα? Ρωτάω, επειδή ένα παιδί στο φορουμ (ο panosha... δεν θυμάμαι) μου είχε πει να εγκαταστήσς το πρόγραμμα στη μνήμη του pocket pc και τους χάρτες στην εξωτερική..
:?:
Ευχαριστώ zep!
Ένα τελευταίο. Όλα αυτά τα cab αρχεία (forlinks, slideplayer ...) θεωρούνται αρχεία του προγράμματος destinator 6.1.?
Δηλαδή να τα εγκαταστώ στο device (pocket pc) καλύτερα? Ρωτάω, επειδή ένα παιδί στο φορουμ (ο panosha... δεν θυμάμαι) μου είχε πει να εγκαταστήσς το πρόγραμμα στη μνήμη του pocket pc και τους χάρτες στην εξωτερική..
:?:
Ετσι να κάνεις. Είναι όλα αρχεία του προγράματος. 8)
Thank you all... και μπράβο για την υπομονή σας.
:-D
Καλυσπέρα,
Εχω D6 & Greece U 2006.Q3.4503. Στην αποφυγή δρόμων εχω 1) με διόδια & 2) οι αποφυγές μου δεν βλέπω δακτύλιο. Φορτώνω ξανά το forlinks αλλά δεν βλέπω διαφορα. Τι πρέπει να κάνω?
Ευχαριστώ. :D
Καλυσπέρα,
Εχω D6 & Greece U 2006.Q3.4503. Στην αποφυγή δρόμων εχω 1) με διόδια & 2) οι αποφυγές μου δεν βλέπω δακτύλιο. Φορτώνω ξανά το forlinks αλλά δεν βλέπω διαφορα. Τι πρέπει να κάνω?
Ευχαριστώ. :Dμάλλον έχεις το πρόγραμμα στην κάρτα μνήμης και βάζεις τα forlinks στην μνήμη συσκευής ή το αντίστροφο
ή αυτό που σου είπε ο bbbb ή να έχεις άλλη έκδοση forlinks
Το πρόγραμμα ειναι στν συσκευή DestinatorApps/Destinator/UserData/Forlinks.
Οι χάρτες ειναι στην κάρτα. Αρα θέλω νεα έκδοση Forlimks? Που τα βρήσκω?
Το πρόγραμμα ειναι στν συσκευή DestinatorApps/Destinator/UserData/Forlinks.
Οι χάρτες ειναι στην κάρτα. Αρα θέλω νεα έκδοση Forlimks? Που τα βρήσκω?
http://www.ngi.gr/page.php?pageid=44&languageid=2.
Παιδιά ιδιο πρόβλημα έχω και εγώ μέ τίς αποφυγές. Υπάρχουν μόνο οι δρόμοι μέ διόδια. Καί επειδή εγκατέστησα όσο ForLinks.cab είχα από παλαιότερες εκδόσεις (τώρα έχω τό D6) χωρίς νά γίνει τίποτα, παρακαλώ πολύ όποιος έχει διαθέσιμα τά αρχεία του ForLinks.cab (και όχι τό zip file) ας τά στείλει στό tsitaf1993@yahoo.gr. Αν έχω καταλάβει σωστά, όλα αυτά τά αρχεία πρέπει νά μπούν "χύμα" στο DestinatorApps/Destinator/UserData/Forlinks. Παρακαλώ αν κάνω λάθος διορθώστε με. Ευχαριστώ γιά τόν χρόνο σας.
ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΞΑΝΑ ΤΟ DESTINATOR ΚΑΙ ΣΥΓΡΙΝΩ ΤΑ FORLINKS ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ. ΤΟΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ? ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ.
ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΞΑΝΑ ΤΟ DESTINATOR ΚΑΙ ΣΥΓΡΙΝΩ ΤΑ FORLINKS ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ. ΤΟΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ? ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ.
Γιά δες τι έχεις κάνει σε σχέση με αυτά η δοκίμασε από την αρχή http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=25080#25080 8)
ΠΑΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΠΕΤΥΧΕ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΦΥΓΕ. ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ, ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΣΩΣΤΑ.
ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΟΚ.
Παιδιά μετά από πολύ παίδεμα κατάφερα επιτέλους να κάνω τις αποφυγές να δουλέψουν. :P Τό ενδιαφέρον δεν είναι αυτό αλλά ο λόγος πού δεν δούλευαν. Ε λοιπόν αυτό πού έφταιγε ήταν ότι είχα αλλάξει όνομα στον φάκελο πού περιέχει τούς χάρτες. :x Αυτό το πάθημα (μου) ας γίνει μάθημα (μας) να μην βάζουμε χέρι όπου δεν μας σπέρνουν. :lol: Ελπίζω με το σχόλιο αυτό να βοηθήσω κάποιον φίλο στο forum μέ παρόμοια προβλήματα. Ευχαριστώ όλους για τις ιδέες σας και την προσπάθεια να βοηθήσετε. ;-)
tasosnikol
14-04-07, 21:18
ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ DOWNLOAD ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ FORLINK, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ FORLINK ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙ? ΘΑ ΜΕ ΣΩΣΕΤΕ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ DOWNLOAD ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ FORLINK, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ FORLINK ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙ? ΘΑ ΜΕ ΣΩΣΕΤΕ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
1. Ποια version χαρτη έχεις;
2. Που να στα στείλει κάποιος;
Απάντησε σε παρακάλώ μήπως μπορέσω και σου δώσω μια λύση
tasosnikol
14-04-07, 22:31
1. Ποια version χαρτη έχεις;
2. Που να στα στείλει κάποιος;
Απάντησε σε παρακάλώ μήπως μπορέσω και σου δώσω μια λύση
GreeceU 2006.Q3.4503
ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ E-MAIL TASOSNIKOL@YAHOO.GR
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ...
tasosnikol
15-04-07, 14:23
Εχεις mail. :-)
ΤΩΡΑ ΟΝΤΩΣ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΤΛ. ΑΛΛΑ ΠΧ ΟΤΑΝ ΒΑΖΩ ΑΠΟΦΥΓΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ
ΤΟΤΕ ΤΟ DEST ΒΡΙΚΣΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ, ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΒΑΖΩ ΑΠΟΦΥΓΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΘΕΣΩ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΕΝΤΟΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ ΤΟΤΕ ΤΟ DEST ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΑΔΥΝΑΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
ΤΩΡΑ ΟΝΤΩΣ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΤΛ. ΑΛΛΑ ΠΧ ΟΤΑΝ ΒΑΖΩ ΑΠΟΦΥΓΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ
ΤΟΤΕ ΤΟ DEST ΒΡΙΚΣΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ, ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΒΑΖΩ ΑΠΟΦΥΓΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΘΕΣΩ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΕΝΤΟΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ ΤΟΤΕ ΤΟ DEST ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΑΔΥΝΑΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
Εάν η αφετηρία σου έναι μέσα στον δακτύλιο δεν μπορεί να λειτουργήσει η αποφυγή δακτυλίου. Το ίδιο γίνεται και όταν το σημείο προορισμού σου έιναι εντός δακτυλίου. Δεν βγάζει κάτι σαν "..αδύνατη διαδρομή"
Δοκίμασε να κάνεις ένα τεστ με αφετηρία ένα σημείο εκτός δακτυλίου και προορισμό ένα σημείο εκτός δακτυλίου αντιδιαμετρικά της Αθήνας.
tasosnikol
15-04-07, 15:38
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
Εάν η αφετηρία σου έναι μέσα στον δακτύλιο δεν μπορεί να λειτουργήσει η αποφυγή δακτυλίου. Το ίδιο γίνεται και όταν το σημείο προορισμού σου έιναι εντός δακτυλίου. Δεν βγάζει κάτι σαν "..αδύνατη διαδρομή"
Δοκίμασε να κάνεις ένα τεστ με αφετηρία ένα σημείο εκτός δακτυλίου και προορισμό ένα σημείο εκτός δακτυλίου αντιδιαμετρικά της Αθήνας.
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ, ΠΩΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ? ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟ DEST ΠΧ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ? ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ
ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ?
tasosnikol βρίσκω σωστή την παρατήρηση σου, αν είσαι δηλαδή εκτός δακτυλίου με ενεργοποιημένη την αποφυγή του και ζητήσεις πλοήγηση σε μιά διεύθυνση εντός δακτυλίου να υπάρχει μιά σχετική ειδοποίηση. =D>
mastoris than.
15-04-07, 15:47
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ, ΠΩΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ? ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟ DEST ΠΧ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ? ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ
αν κάνεις TAP σε οποιονδήποτε δρόμο εντός δακτυλίου σου εμφανίζει: π.χ. #11, Διδότου, Δακτύλιος. Κάνε μερικές δοκιμές μόνος σου.
Ναι αλλά αν πάς κατευθείαν να δώσεις διεύθυνση η επιλέξεις από τα Αγαπημένα ... δεν... :cry:
mastoris than.
15-04-07, 16:01
Ναι αλλά αν πάς κατευθείαν να δώσεις διεύθυνση η επιλέξεις από τα Αγαπημένα ... δεν... :cry:
όπου θες να πλοηγηθείς το ορίζεις ως αφετηρία και ελέγχεις γύρω από το σημείο όπως είπα.
tasosnikol
15-04-07, 16:02
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
αν κάνεις TAP σε οποιονδήποτε δρόμο εντός δακτυλίου σου εμφανίζει: π.χ. #11, Διδότου, Δακτύλιος. Κάνε μερικές δοκιμές μόνος σου.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΠΑΝΤΩΣ.... ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ #41 ΠΧ ΔΙΝΕΙ ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ #40 ΚΑΙ #42 ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΜΕ ΤΟ TAP. ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΩΣ ΕΔΩ ΤΟ DEST ΕΧΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ... ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ FORUM EINAI H ΒΕΛΤΙΩΣΗ... ΞΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΝΕΤ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΔΙΓΑΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ ΣΕ ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΟ ΣΕ ΧΑΡΤΗ?
ΠΑΝΤΩΣ ΕΔΩ ΤΟ DEST ΕΧΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ...
Κανένα λογισμικό δεν έχει την έννοια του "Δακτυλίου" αφου στο εξωτερικό δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Η υποστήριξη αυτής της λειτουργικότητας δε θα ήταν δυνατή σε άλλα προγράμματα πολύ λιγότερα παραμετροποιήσιμα από το Destinator.
Glaswegian
25-01-08, 13:23
Δυστυχώς έχω κι εγώ πρόβλημα με το Δακτύλιο. Ενώ έχω τσεκάρει την αποφυγή Δακτυλίου, το πρόγραμμα με ρίχνει κατευθείαν στο στόμα του λύκου (μέσα στο Δακτύλιο). Τα forlinks είναι στην SD, το ίδιο και η εγκατάσταση του Destinator. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Να αναφέρω επίσης ότι αν σβήσω από την κάρτα το αρχείο forlinks εξακολουθεί να μου δείχνει στην "αποφυγή δρόμων" όλες τις επιλογές (Δακτύλιος, Δρόμοι με διόδια, κλπ). Είναι φυσιολογικό αυτό;
Ποιό dest χρησιμοποιείς? Από που έχεις κατεβάσει τα forlinks? :D
Glaswegian
25-01-08, 13:35
Destinator 6 νόμιμο με forlinks από την NGI (όλα νόμιμα) :roll:
Υποψιάζομαι έχεις διπλά αρχεία (σε κάρτα και βασική μνήμη πιθανώς). Από νέα εγκατάσταση δηλαδή σου έμειναν αρχεία από την προηγούμενη. Δες το λίγο κι αν υποψιάζεσαι κάτι τέτοιο πέταξε ότι έχει σχέση με Destinator από την συσκευή και πάρτο από την αρχή.
Glaswegian
25-01-08, 14:24
Αυτό που διαπιστώνω είναι ότι υπάρχει αρχείο forlinks τόσο στη θέση "\Storage Card\DestinatorApps\Destinator\UserData" όσο και στη θέση "\Storage Card\2577-\ADDONS". Στην κύρια μνήμη δεν υπάρχει κάτι σχετικό με destinator.
Σβήνοντας το αρχείο forlinks από το 2577 δε βλέπω καμία διαφορά ως προς την αποφυγή του Δακτυλίου. Σβήνοντας το forlinks από το userData μένουν μόνο οι επιλογές "με διόδια", "Ακτοπλοϊκές" και "Οι αποφυγές μου". Να τα σβήσω όλα και να ξανακάνω εξαρχής την εγκατάσταση ή υπάρχει κι άλλος τρόπος; :roll:
Καλύτερα από την αρχή να είσαι βέβαιος.
Αυτό που διαπιστώνω είναι ότι υπάρχει αρχείο forlinks τόσο στη θέση "\Storage Card\DestinatorApps\Destinator\UserData" όσο και στη θέση "\Storage Card\2577-\ADDONS". Στην κύρια μνήμη δεν υπάρχει κάτι σχετικό με destinator.
Σβήνοντας το αρχείο forlinks από το 2577 δε βλέπω καμία διαφορά ως προς την αποφυγή του Δακτυλίου. Σβήνοντας το forlinks από το userData μένουν μόνο οι επιλογές "με διόδια", "Ακτοπλοϊκές" και "Οι αποφυγές μου". Να τα σβήσω όλα και να ξανακάνω εξαρχής την εγκατάσταση ή υπάρχει κι άλλος τρόπος; :roll:
Μήπως το forlinks που βλέπεις στο 2577 είναι cab; :wink:
Glaswegian
25-01-08, 15:16
Απεγκατέστησα τα πάντα και τα εγκατέστησα εξαρχής... αλλά πάλι τα ίδια :cry: Τι στο καλό.....
Glaswegian
25-01-08, 15:17
Μήπως το forlinks που βλέπεις στο 2577 είναι cab; :wink:
Ναι, βλακεία είπα :oops: :D
Glaswegian
25-01-08, 15:21
Στη διαχείριση αποφυγών, παρεμπιπτόντως, η Αττική οδός βρίσκεται μέσα στις "αποφυγές μου"... γιατί εγώ το θυμάμαι να είναι ανεξάρτητη αποφυγή και όχι μέσα σε υποκατηγορία; :roll: Δε βλέπω να το αποφεύγω το ταξίδι στην ngi...
Δε χρειάζεται να κάνεις κανένα ταξίδι. Το πιθανότερο είναι πως έχουν μπλεχτεί τα αρχεία των forlinks. Μιας και δοκιμασες να τα σβήσεις και να τα γράψεις, το καλύτερο είναι να ακολουθήσεις τη συμβουλή του προλαλλήσαντος. Σβήσε ότι έχει σχέση με Destinator (έλεγξε και το remove programs)και κάνε πάλι εγκατάσταση.
Glaswegian
25-01-08, 15:29
Μα το έκανα και δεν άλλαξε τίποτα ... Μπήκα στο "remove programs" και έσβησα ό,τι σχετικό με Destinator (δεν έχω και πολλά προγράμματα... 2-3 έμειναν). Εγκατέστησα ξανά το πρόγραμμα και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο....
Έψαξες τους φακέλους και τα περιεχόμενα στην συσκευή σου ;
Glaswegian
25-01-08, 15:53
Forlinks υπάρχουν στις θέσεις "\Storage Card\2577-\ADDONS" (το .cab), "\Storage Card\DestinatorApps\Destinator\UserData" και "windows/AppMgr" (ένας φάκελος που αναφέρει το όνομα forlinks χωρίς ωστόσο να περιέχει κάτι. Πουθενά αλλού (έκανα search με το resco explorer)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.