PDA

Επιστροφή στο Forum : CONSOLE για το destinator 6

salvasot
09-02-07, 18:53
Να κανω μια ερωτηση? Με το Destinator 6 τι console πρεπει να εχω? Εχω του PN αλλα δεν παιζει.....κανω κατι λαθος?

MinOtaVrS
10-02-07, 09:04
Να κανω μια ερωτηση? Με το Destinator 6 τι console πρεπει να εχω? Εχω του PN αλλα δεν παιζει.....κανω κατι λαθος?

An thimame kala kai den kanw lathos mporeis na pareis thn teleftea ekdosh tou 6 se cd apo thn NGI me ena symvoliko antitimo..

O Zep tha sou apanthsei sta sigoura,.. :wink:

salvasot
10-02-07, 12:50
Να΄σαι καλα MinOtaVrS thanks........

tgr
08-03-07, 00:07
ας ενημερώσουν οι υπεύθυνοι παρακαλώ για τη διαδικασία προμήθειας της κοσνόλας για το dest6 και για το κόστος
ευχαριστώ
Θόδωρος

MinOtaVrS
08-03-07, 00:18
ας ενημερώσουν οι υπεύθυνοι παρακαλώ για τη διαδικασία προμήθειας της κοσνόλας για το dest6 και για το κόστος
ευχαριστώ
Θόδωρος

Γιατι δεν στελνεις ενα pm στον zeppelin αντι να περιμενεις μεχρι να το δει καποιος? θα εξυπηρετηθείς πιο γρηγορα ετσι :wink:

tgr
08-03-07, 00:51
σωστά

tgr
26-03-07, 21:42
τελικά φορτώνοντας πάλι το PN και χρησιμοποιώντας την κονσόλα του έκοψα και φόρτωσα κάποιους χάρτες της Ευρώπης σε μια κάρτακαι αφού ξαναέκανα restore το δουλεύουν κανονικά αυτοί οι χάρτες. Οπότε η δουλειά γίνεται και χωρίς τη κονσόλα του dest6. Απαραίτητο να κρατάμε πάντα ένα buckup και του pn και του dest6 για να γίνεται γρήγορα η δουλειά μας.

johnte
27-03-07, 13:46
Παιδιά καλό μεσημέρι ,
Είμαι νέος στο forum και έχω τα εξής προβλήματα.Εχω την htc3300 και εκτός από το γνωστό πρόβλημα με το gps (κάθε φορά κάνω εύρεση με com4 115200 sirf , βρίσκει όμως πολύ γρήγορα δορυφόρους και έτσι το ξεπερνάω , υπόψιν έχω διαβάσει όλες τις συζητήσεις για το θέμα , δεν δουλεύει το franson gps gate)
Αλλά το σημαντικότερο πρόβλημα που έχω είναι τα αγαπημένα μου που τα έχω σε αρχείο csv από το papago (Φοβερό interface άχρηστοι χάρτες) .
Δεν βλέπει η console το "εισαγωγή αγαπημένων" , δεν πατιέται .

Εχω ίσα με 300 αγαπημένα και καταλαβαίνετε το πρόβλημα

Υπ'όψιν έχω κάνει αναβάθμιση από αγορασμένο PN αλλά και με το PN όταν έιχα συνέβαινε το ίδιο πράγμα.
Εχω τελευταίες version περάσει σε όλα.

Κάποιος να βοηθήσει???

Ευχαριστώ

zeppelin
27-03-07, 13:52
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=146&postdays=0&postorder=asc&start=0

Λύνει και το πρόβλημα της εισαγωγής αγαπημένων

johnte
27-03-07, 15:54
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=146&postdays=0&postorder=asc&start=0

Λύνει και το πρόβλημα της εισαγωγής αγαπημένων

Ευχαριστώ , μήπως υπάρχει καμμιά οδηγία για την εισαγωγή αγαπημένων , βάζω το csv στο παράθυρο , χτυπάω convert μου λέει
success , το download σε τί χρησιμεύει , δοκίμασα μετα από αυτό να δω τα αγαπημένα δεν τα βλέπω στο πρόγραμμα.

Και ένα δεύτερο πρόβλημα δεν βλέπει την storage card η κονσόλα , δεν καταλαβαίνει ότι έχει αρκετό χώρο και δεν δέχεται εγκατάσταση χάρτη .

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

emou
08-04-07, 17:43
Καλησπέρα σε όλους. Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη.
Έχω τα CD's με τους χάρτες των ΗΠΑ (γνήσια). Εγκατέστησα από αυτά το console του Destinator 6 γιατί θέλω να κόψω το χάρτη της Ελλάδας σε μικρότερα τμήματα (για πρακτικούς λόγους), αλλά δεν μπορώ να κάνω το πρόγραμμα να δει το χάρτη για να το επεξεργαστώ. Καμία βοήθεια?

panosha
08-04-07, 18:28
Έχω τα CD's με τους χάρτες των ΗΠΑ (γνήσια). Εγκατέστησα από αυτά το console του Destinator 6 γιατί θέλω να κόψω το χάρτη της Ελλάδας σε μικρότερα τμήματα (για πρακτικούς λόγους), αλλά δεν μπορώ να κάνω το πρόγραμμα να δει το χάρτη για να το επεξεργαστώ. Καμία βοήθεια?
Ο χάρτης της Ελλάδας δεν μπορεί να κοπεί με την κονσόλα. 8)

Χρόνια σου πολλά.

emou
08-04-07, 18:31

Χρόνια σου πολλά.

κρίμα :(
ευχαριστώ για την απάντηση...

ahilleas
08-04-07, 18:53

Χρόνια σου πολλά.

Χριστός Ανέστη,
Μήπως μπορεί να κοπεί ο Ελληνικός χάρτης που έχει λατινικούς χαρακτήρες ;

garet
08-04-07, 21:23

Χρόνια σου πολλά.

Χριστός Ανέστη,
Μήπως μπορεί να κοπεί ο Ελληνικός χάρτης που έχει λατινικούς χαρακτήρες ;

Αυτό το έχω κάνει εγώ παλιότερα. Όταν όμως δοκίμασα το χάρτη με τους Ελληνικούς χαρακτήρες δεν μπορούσα μετά να διαβάσω τίποτα. Σχεδόν όλα ήταν κινέζικα...

spyrazf1
08-04-07, 21:33
nomizo oti de kovontai oi xartes tin ngi

garet
09-04-07, 01:43
nomizo oti de kovontai oi xartes tin ngi
και όμως εγώ το δοκίμασα για άλλη μία φορά πριν λίγο με την αγγλική έκδοση του χάρτη της NGI και δουλεύει κανονικά η αποκοπή...