PDA

Επιστροφή στο Forum : Εικονίδια Αγαπημένων

ptsikos
09-02-07, 15:49
Μία ερώτηση. Συγγνώμη αν έχει απαντηθεί αλλά δεν βρήκα κάτι.
Βάζοντας κάποιο ΡΟΙ αγαπημένο και επιλέγοντας κάποιο από τα εικονίδια στο Destinator 6 , νομίζω ότι το έκανε και στο PN μου βάζει όποιο θέλει αυτό. Τι φταίει. Ακόμα και όταν το αποθηκεύσω και πάω μετά να κάνω επεξεργασία και να το αλλάξω, δεν γίνεται τίποτα.
:(

Gandalf
09-02-07, 18:43
Φίλε παναγιώτη, εννοείς ότι κάνεις επιλογή εικονιδιου απο το μενου επεξεργασία αγαπημένου;

Εάν το κάνεις έτσι πρόσεξε ότι εάν σε μια ομάδα αγαπημένων α που είχες το α εικονίδιο, επιλέξεις το β εικονίδιο μιας β ομάδας, δεν μπορείς να επανέλθεις στην αρχική κατάσταση. Δηλαδή να ξαναβάλεις στην α ομάδα το α εικονίδιο.

Η διαχείρηση των εικονιδίων απο το 6 είναι καλύτερη απο το ΡΝ, μια που το τελευταίο δεν μπορούσε να καταλάβει εικονίδια μεγαλύτερα από 24Χ24 και τα μπέρδευε, πράγμα που δεν συμβαίνει στο 6.

ptsikos
10-02-07, 08:11
Νίκο, γίνεται το εξής. Βρήκα τη διεύθυνση ένος φιλικού φαρμακείου που δεν υπήρχε στα χρήσιμα. Τσεκάροντας το σημείο και πηγαίνοντας να το προσθέσω Στα αγαπημένα, διάλεξα το εικονίδιο με το σταυρό, έκανα αποθήκευση και αυτό επέλεξε άλλο.
Πέραν τούτου για να καταλάβω κάθε εικονίδιο μπορεί να χρησιμοποιείται μόνο μία φορά, οπότε για κάθε νέα κατηγορία στα αγαπημένα καλό είναι να φτιάχνουμε τα δικά μας εικονίδια?
Ευχαριστώ και πάλι Νίκο και καλό Σαβ/κο!

panosha
10-02-07, 11:13
Νίκο, γίνεται το εξής. Βρήκα τη διεύθυνση ένος φιλικού φαρμακείου που δεν υπήρχε στα χρήσιμα. Τσεκάροντας το σημείο και πηγαίνοντας να το προσθέσω Στα αγαπημένα, διάλεξα το εικονίδιο με το σταυρό, έκανα αποθήκευση και αυτό επέλεξε άλλο.
Πέραν τούτου για να καταλάβω κάθε εικονίδιο μπορεί να χρησιμοποιείται μόνο μία φορά, οπότε για κάθε νέα κατηγορία στα αγαπημένα καλό είναι να φτιάχνουμε τα δικά μας εικονίδια?
Ευχαριστώ και πάλι Νίκο και καλό Σαβ/κο!
Δοκίμασε αυτό. Οταν επιλέγεις εικονείδιο φέρε αυτό που θέλεις στη γραμή που εμφανίζονται τελευταίο αριστερά και επέλεξε το. Αν δεν πιάσει το κόλπο πάρε το εικονείδιο που θέλεις και ονόμασε το όπως πρέπει στην επιφάνεια εργασίας του PC και μετά βάλτο στη θέση του.
Εχω χρησιμοποιήσει το ίδιο εικονείδιο γιά παραπάνω από μία κατηγορίες. :lol:

Gandalf
10-02-07, 11:17
Αν δεν πιάσει το κόλπο πάρε το εικονείδιο που θέλεις και ονόμασε το όπως πρέπει στην επιφάνεια εργασίας του PC και μετά βάλτο στη θέση του.
Εχω χρησιμοποιήσει το ίδιο εικονείδιο γιά παραπάνω από μία κατηγορίες. :lol:

Σωστός ο Πάνος. 8)

ptsikos
10-02-07, 13:56
Πάνο ευχαριστώ! Το κόλπο με το αριστερά δεν έπιασε οπότε θα εφαρμόσω τη δεύτερη μέθοδο. Και πάλι ευχαριστώ παιδιά.