PDA

Επιστροφή στο Forum : Δεν εκφωνούνται οι φωνητικές εντολές πλοήγησης στα ελληνικα!

yanastas
09-02-07, 11:21
Μήπως γνωρίζει κανείς το συγκεκριμένο πρόβλημα και θέλει να βοηθήσει;
Σε HTC-P3600, με BT-GPS Receiver και Destinator 6 (όχι 6.1) οι μοναδικές φωνητικές "εντολές" που ακούγονται είναι "Το σήμα του GPS είναι πολύ χαμηλό" και "Δεν βρέθηκε GPS".
Κατά την πλοήγηση δεν έχω ακούσει ποτέ ελληνική φωνητική εντολή.
Το μόνο που ακούγεται όταν χρειάζεται είναι ένα ΜΠΙΠ-ΜΠΙΠ και εμφανίζεται το γνωστό βελάκι και η απόσταση.
Ευχαριστώ.

panosha
09-02-07, 11:24
Απεγκατέστησε το πρόγραμα και εγκατέστησε το ξανά http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=25080#25080 8)

yanastas
09-02-07, 14:55
Ευχαριστώ πολύ!
Αλλά νομίζω ότι παίζει και κάτι άλλο που διάβασα σε άλλο thread του forum (μπορεί να το είχες postάρει και εσύ, δεν θυμάμαι), να ενεργοποιείς δηλαδή το Bluetooth αφού ανοίξεις το Destinator.

panosha
09-02-07, 16:01
Τι σχέση έχει το bluetooth με το παραπάνω ερώτημα σου ? :roll:

yanastas
09-02-07, 21:37
Δεν ξέρω. Απλά το διάβασα.

Το σίγουρο είναι πως καμιά φορά πράγματι η φωνητική πλοήγηση δεν παίζει και αυτές τις φορές (όσες φορές έχει τύχει να το διαπιστώσω) έχω ενεργοποιήσει το blue tooth πριν ανοίξω το Destinator.
Βέβαια έχει τύχει να ανοίξω πρώτα το bluetooth και να παίζει κανονικά η φωνητική πλοήγηση. Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι γίνεται.

Α και εκτός από αυτά, ορισμένες φορές τυχαίνει και να ξεκινάει να μου λέει "Σε 200 μέτρα στρίψτε αριστερά" και να κολλάει στο "στρίψτε αριστερά" σαν να κολλάει βελόνα του πικ-απ. Στ-στ-στ-ρ-ρ-ρ-ι-ι-ι-φ-φ-φ-τ-τ-τ-ε-ε-ε α-α-α-ρ-ρ-ρ-ι-ι-ι-σ-σ-σ-τ-τ-τ-ε-ε-ε-ρ-ρ-ρ-α-α-α. :shock: :evil:

ten-ten1
11-02-07, 14:36
μάλλον κάτι πείραξα (γιατι μέχρι προχτές δούλευε κανονικά) και δεν εχω φωνητικές εντολές στα ελληνικά. ενω στα αγγλικά ακούγονται κανονικά, δεν ακούγετε παρα μόνο κάτι μπιπ-μπιπ οταν το βάζω στα ελληνικά.
μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος??
οι φωνητικές εντολές στα ελληνικά σε ποιο φάκελο είναι?

Gandalf
11-02-07, 14:43
οι φωνητικές εντολές στα ελληνικά σε ποιο φάκελο είναι?

DestinatorApps / Destinator / Voice / Greek

ten-ten1
11-02-07, 18:00
ειναι στο my device/destinator/voice/greek και εκει μέσα εχει 11 αρχεία..τα...133, app_destinati..., destinatorvoi..., empty, fav_alert1, fav_alert2, foldername, mile, poi_alert1, poi_alert2, tmc_alert.

αυτά είναι ολα?? το δεύτερο πάντος οταν κάνω κλικ επάνω του ακούγονται ελληνικά.
μήπως πρέπει να κάνω κάτι αλλο? για να επανέλθει?

Gandalf
11-02-07, 18:21
Ο αριθμός των αρχείων μέσα στο συγκεκριμένο φάκελλο είναι περισσότερα από 11.
Δεν μπορώ να γνωρίζω τι πείραξες και τα έχασες. Δοκίμασε να κατεβάσεις τους ήχους του Πάνου (panosha):
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=2656&postdays=0&postorder=asc&start=255

ten-ten1
11-02-07, 19:17
σ'ευχαριστώ για την βοήθεια.
στην σελίδα του rapidshare εκει που λεει select your download επιλέγω premium ή free?
και μετά τις οδηγίες που λεει παρακάτω ο panosha?

Gandalf
11-02-07, 19:18
σ'ευχαριστώ για την βοήθεια.
στην σελίδα του rapidshare εκει που λεει select your download επιλέγω premium ή free?
και μετά τις οδηγίες που λεει παρακάτω ο panosha?

FREE πάντα!!!

ten-ten1
11-02-07, 19:22
ok
κατεβάζω τωρα, τους περνάω και βλέπουμε

ten-ten1
11-02-07, 19:28
Gandalf σε ευχαριστώ θερμά για την βοήθεια.
ολα οκ.
Θα το δοκιμάσω και στον δρόμο και θα σου πω.
ενα ευχαριστώ και στον πάνο...

Στέλιος.

ten-ten1
11-02-07, 22:26
Gandalf,
ολα οκ και στον δρόμο. μου φαίνεται οτι η φωνή είναι και πιο δυνατή...
ευχαριστώ

panosha
11-02-07, 22:44
Gandalf,
ολα οκ και στον δρόμο. μου φαίνεται οτι η φωνή είναι και πιο δυνατή...
ευχαριστώ
:-D :-D :-D