Επιστροφή στο Forum : QTEK G100 vs MIO 550 [version 2]
Θα ήθελα γνώμες κυρίως από τα άτομα που έχουν αγοράσει ένα από τα παραπάνω.
- Γιατί θα προτείνατε (ή και όχι) τη συγκεκριμένη συσκευή?
- Χρησιμοποιείται το PDA σας εκτός του navigation system? (wi-fi κτλ)
- Παρόλο που δεν έχει να κάνει με κανένα από τα παραπάνω δύο προϊόντα, πως σας φαίνεται αυτό (http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975892&product=889296)?
Ευχαριστώ
Τίποτα, κανείς?
Κανείς δεν έχει μία από τις συσκευές αυτές?
Εγω εχω την 550.Δεν ξερω τι ειναι η version 2.Την εχω απο τον 8/2006.Προς το παρον ειμαι πολυ ευχαριστημενος. :Χρησιμοποιω πληρως τη συσκευη (WIFI,BT,GRS,κλπ). :)
Το version 2 είναι επειδή υπάρχει ένα thread με το ίδιο τίτλο :-D
Tnx για την απάντηση.
Και εγώ προς το ΜΙΟ550 κλίνω. Απλά ρωτάω επειδή δεν έχω ασχοληθεί και ούτε έχω πάρει pda ποτέ!
:?
Αν θέλετε ένα καλό pda πάρτε hp travel companion, υπάρχει με 2gb μνήμη & wifi. Καμία σχέση η ευκρείνια και η φωτεινότητα της οθόνης, η ευαισθησία του gps και τέλος η ένταση του ήχου.
hp travel companion :-k
Κάτι πιο συγκεκριμένο, κάποιο μοντέλο να ψάξω?
Κάτι άλλο - άσχετα από το αν λέει οτι έχει - το ΜΙΟ 550 έχει IR ??
Αν μπεις στη δημόσια συζήτηση με τα hp θα βρεις τη πληροφορία που ζητάς.
Όχι, αλλά το καλύτερο intergrated (non gps) gps σε pda
pare eten na deis to fos sou .Einai kai tilefono
sorry για το άσχετο ερώτημα αλλά το eten και το hp είναι καλύτερα σαν gps από το shinco που έχετε στο e-shop σας?
sorry για το άσχετο ερώτημα αλλά το eten και το hp είναι καλύτερα σαν gps από το shinco που έχετε στο e-shop σας?
Αν θέλεις και τηλέφωνο παίρνεις το ΕΤΕΝ διαφορετικά κοιτάς τα άλλα. 8)
Ναι, το shinco έχει απλά ένα καλό gps. Εκεί που δε παίζεται από κανένα device που κυκλοφορεί είναι η ταχύτητα υπολογισμού διαδρομής. Δεν υπάρχει διαδρομή στην Ελλάδα που να χρειαστεί πάνω από 5 sec για να την υπολογίσει. Άσε το zoom in - zoom out, ακαριαίο. Βέβαια θα μου πεις και τι έγινε που κάνει γρήγορο υπολογισμό. Με έχει γλυτώσει πολλές από κακοτοπιές με το γρήγορο υπολογισμό νέας διαδρομής.
Το δικό μου σε αλαγή πορείας ακαριαία, στα δύσκολα κάνει 10 sec. :(
Πάνο, το shinco είνια πιο ακαριαίο, ειδικά σε περιπτώσεις που είσαι ακόμη στην αρχή μιας μεγάλης διαδρομής.
hp travel companion :-k
Κάτι πιο συγκεκριμένο, κάποιο μοντέλο να ψάξω?
Κάτι άλλο - άσχετα από το αν λέει οτι έχει - το ΜΙΟ 550 έχει IR ??
Εχει!Αλλα ειναι καπως........ιδιοτυπο.Ενω μπορει να δεχεται και να στελνει(φωτο,κειμενα.κλπ),δ ν αναγνωριζει προγραμματα τηλεχειριστηριου,ουτε αλλα προγραμματα που χρησιμοποιουν IR.Κουφο ε; :?
Έχει ε?
Γιατί είχα διαβάσει ότι το ΜΙΟ που έρχεται στην/για την Ελλάδα... δεν έχει. Κουφό και αυτό :!:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.