Επιστροφή στο Forum : συμβατότητα με συσκευή Garmin c320 και street pilot 2620
petros_exarchos
16-11-05, 09:00
σκεύτομαι να αγωράσω ενα gps σύστημα της Garmin επειδή πιστεύω οτι η το λογισμικό της NGI για την ελλάδα είναι ανώτερο θα ήθελα να μάθω αν μπορώ να το χρισημοποιήσω στη συσκευή της Garmin
Μόνο αν το λειτουργικό της σύστημα είναι windows mobile 2003 και πάνω
Θα σου πρότεινα επίσης να κάνεις μια δοκιμή στο Garmin πριν το αγοράσεις, σε συνθήκες πραγματικής οδήγησης. Εγώ έτσι έκανα και πήρα την απόφαση να αγοράσω το PN...
(δεν λέω παραπάνω για να μην θεωρήθεί συκοφαντική δυσφήμιση! :wink: )
Θα ήθελα να σου πώ οτι το συγκεκριμένο gps στην Ευρώπη που το δοκίμασα είναι φανταστικό. Για Ελλάδα λυπάμε έχασες... Έχει χαρτογράφιση από Πάτρα 'εως Αθήνα και συνεχίζει έως Βουλγαρία με την τελευταία αναβάθμιση. Συμπεριλαμβάνει και Λάρισα Θεσ/νίκη αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. Στην Αθήνα λιγο που το περπάτισα αν δέν ξέρεις που πας ΄το ποιό πιθανό είναι να χαθείς.!!! Ιταλία - Αυστρία - Γερμανία - Βέλγιο δέν παιζετε. Το έχω κανει σύγκριση και με το σύστημα της NAVMAN έιναι πολύ καλύτερο. Για Ελλάδα TO DESTINATOR είναι μονόδρομος έστω και με τα μικρά του λάθη. Για εμάς όμως που το έχουμε αγοράσει διστυχώς κανένα σύστημα εκτός GARMIN δεν παίζει. Για Ελλάδα είχα ένα ΜΙΟ 168 αλλά τα έπαιξε απο την πρώτη διαδρομή. Είναι για πέταμα. Το έστειλα Αγγλία αλλά ξανα τα ίδια. Μάπα το καρπούζι διστυχώς έχασα 540 ευρω και ηρέμισα :cry:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.