PDA

Επιστροφή στο Forum : Το gps δεν ανοιγει

cool11
14-07-11, 18:56
Εχω το εν λογω gps εδω και 3 χρονια, και αν εξαιρεσω ενα 'κολλημα' που ειχε φαει μια φορα, γενικα δεν ειχα προβληματα.
Χτες το πηρε η γυναικα μου να παει καπου.
Εκανε ομως το εξης, δεν ξερω αν εχει σχεση αλλα πρεπει να το πω: εσβησε τη μηχανη του αυτοκινητου, με το gps αναμενο και συνδεδεμενο στον αναπτηρα.
Το αφησε 2 λεπτα, πεταχτηκε εξω για μια συντομη δουλεια, και γυρισε πισω.
Στην επιστροφη ομως, το gps πλεον δεν αναβε.
Δεν ανοιγει, και δυστυχως οτι κι αν δοκιμασαμε, δεν ανοιγει με τιποτε.
Πατησαμε διακοπτη, εβγαλα καρτα μνημης, αποσυνδεσα απο αναπτηρα, δοκιμες κλπ αλλα τιποτε.
Το λαμπακι της φορτισης οταν ειναι πανω στον αναπτηρα, δειχνει πρασινο.
Αλλα δεν ανοιγει.

Υπαρχει περιπτωση να καηκε; Αν οχι, τι μπορει να συμβαινει και δεν ανοιγει; Τι να κανουμε για να επανελθει;

geopa
14-07-11, 22:08
έχει κουμπάκι reset ; κάνε ένα reset
σώσε την κάρτα στο PC επί τη ευκαιρία.
Ήταν μεσημέρι με ήλιο ; μήπως έβρασε από την ζέστη ;
Βάλε σε αναπτήρα άλλου αυτοκινήτου γιατί κάνουν κάτι βραχυκυκλώματα μερικές φορές

μπορεί να έκαψε το κύκλωμα φόρτησης αν και αφού ανάβει το λαμπάκι το βλέπω απίθανο

nkyr
14-07-11, 22:11
Πιθανότατα το Gps δεν έχει τίποτα. Δοκίμασε να το φορτίσεις σπίτι και θα δεις οτι εχει πρόβλημα ο αντάπτορας του αυτοκινήτου σου.

Kostinios
14-07-11, 23:02
Μου φαινεται αδυνατον να καηκε επειδη το αφησε το gps στον ανταπτορα και μετα ανοιξε με αυτο πανω την μηχανη. Το εχω κανει απειρες φορες με αλλα gps. Εγω σκεφτομαι μηπως το επαθε απο την ζεστη.

NUKE
14-07-11, 23:13
Να καηκε αποκλειεται γιατι και ο φορτιστης οσο μουφα και να ειναι εχει στεθεροποιητη και η ιδια η συσκευη εχει σταθεροποιητη.Απο τη ζεστη μπορει να ξεκολλησε η καλωδιοταινια της οθονης και να ανοιγει αλλα να μην το βλεπεις.

nkyr
19-07-11, 17:24
Εχω το εν λογω gps εδω και 3 χρονια, και αν εξαιρεσω ενα 'κολλημα' που ειχε φαει μια φορα, γενικα δεν ειχα προβληματα.
Χτες το πηρε η γυναικα μου να παει καπου.
Εκανε ομως το εξης, δεν ξερω αν εχει σχεση αλλα πρεπει να το πω: εσβησε τη μηχανη του αυτοκινητου, με το gps αναμενο και συνδεδεμενο στον αναπτηρα.
Το αφησε 2 λεπτα, πεταχτηκε εξω για μια συντομη δουλεια, και γυρισε πισω.
Στην επιστροφη ομως, το gps πλεον δεν αναβε.
Δεν ανοιγει, και δυστυχως οτι κι αν δοκιμασαμε, δεν ανοιγει με τιποτε.
Πατησαμε διακοπτη, εβγαλα καρτα μνημης, αποσυνδεσα απο αναπτηρα, δοκιμες κλπ αλλα τιποτε.
Το λαμπακι της φορτισης οταν ειναι πανω στον αναπτηρα, δειχνει πρασινο.
Αλλα δεν ανοιγει.

Υπαρχει περιπτωση να καηκε; Αν οχι, τι μπορει να συμβαινει και δεν ανοιγει; Τι να κανουμε για να επανελθει;

Τελικά θα μας πείς τι τελικά έγινε?

cool11
20-07-11, 17:42
Τελικα, ειχε ξεκολησει η 'επαφη' του φορτιστη στον αναπτηρα του αυτοκινητου, και η γυναικα δεν τον ειχε παρει ειδηση...
Τυχαινει να μην εκτος εδρας αυτες τις μερες, και μετεφερα το προβλημα εδω στο φορουμ, διχως να ειμαι παρων να δω εγω ο ιδιος τι συμβαινει. Πιθανολογω οτι θα το εβλεπα αμεσως, τι στο καλο...αλλα οι γυναικες...

Ευχαριστω ομως για την προσπαθεια ολων σας να βοηθησετε στο προβλημα. :) :) :)

Kostinios
20-07-11, 21:00
lol2grin1