PDA

Επιστροφή στο Forum : Από WM σε Android…

cinemusic
09-07-11, 12:15
<!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:ApplyBreakingRules/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:UseFELayout/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Κανονικός πίνακας"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} </style> <![endif]--> Σας χαιρετω και σας παρακαλω για τα φωτα σας.
Ειμαι κατοχος του HTC HD2 και χρησιμοποιώ για τη δουλεια μου το destinator 7.
Ολο αυτό το διαστημα εχω πανω από 200 αποθηκευμένες τοποθεσίες που τωρα θελωντας νε περασω σε Android θελω να ξερω αν υπαρχει η δυνατοτητα να μεταφερω αυτές τις τοποθεσιες σε πλοηγο για android, ειτε είναι αυτος destinator η καποιος άλλος.
Οσο και αν εψαξα δεν βρηκα καποια λυση και ου φαίνεται παραξενο αλλα και απίστευτο το γεγονος ότι θα πρεπει να πεταξω αποθηκευμένες τοποθεσιες που μαζευτηκαν μετα από εναμιση χρονο διαδρομής σε βορεια και κεντρικη Ελλάδα .
Τελικα υπαρχει καποιος τροπος που να μου δινει τη δυνατοτητα να χρησιμοποιήσω τις τοποθεσιες μου ( αποθηκευμενες σε Destinator 7) σε Destinator για Android η αν όχι να τις μετατρέψω σε αρχεια που βλεπει άλλος πλοηγος;

kosmous
11-07-11, 13:30
Είσαι στον κατάλληλο χώρο , αν υπάρχει τρόπος κάποιος από τα μέλη θα τον γνωρίζει κάνε μόνο λίγη υπομονή .

bbbb
11-07-11, 15:57
Κάνε μια ερώτηση στην mls http://www.mlsdestinator.gr/contact.html για το αν είναι ίδιο φορμάτ τα αγαπημένα από την windows έκδοση με την android έκδοση.
Τώρα βέβαια από τη στιγμή που έχεις το hd2 και αν δε σκοπεύεις να αλλάξεις κινητό για android,κάνε το hd2 dual boot wm και android και τα έχεις όλα σε 1 νοικοκυρεμένα lol2lol2