PDA

Επιστροφή στο Forum : N00b Ερώτηση

Rokavleon
05-02-07, 13:05
Καλησπέρα σε όλους. Νέο αίμα στην ομάδα και χέρομαι που βλέπω ότι υπάρχουν αρκετοί χρήστες εδώ

Λοιπόν 2 ερωτήσεις για να μπούμε στο θέμα...

1. Πως μπορώ να βάλω χέρι στα αγαπημένα μου? Εννοώντας να τα κατηγοροποήσω διαφορετικά. Πιο αναλυτικά έκανα download διάφορα POI αλλά θέλω να μου εμφανίζονται σε κατηγορίες και όχι χύμα κάτω από τα αγαπημένα. Έχω ας πούμε 5 επιλογές με κάμερες και θέλω να φιάξω μια κατηγορία Radar και εκει μέσα να βάλω τις κάμερες. Ουφ πιο αναλυτικά δεν γίνεται.

2. Παρατηρώ ότι δεν έχει επιλογή για εμφάνιση συντεταγμένων στην κεντρική οθόνη. Αυτό αλάζει από κάπου? Αναρωτιέμαι οι χρήστες που βγάζουν POI πως το κάνουν? Σταματάν δίπλα στο μπλόκο και κοιτούν τις συντεταγμένες από την επιλογή GPS?

panosha
05-02-07, 13:41
Οταν επιλέξεις ένα αγαπημένο σημείο πάτησε το κουμπί ενέργειες, θα δεις διάφορα ενδιαφέροντα. Επίσης εκεί που βλέπεις όλες τις ομάδες αγαπημένων πάτησε ενέργειες, θα δεις οτι μπορείς να προσθέσεις νέες ομάδες και να επεξεργαστείς τις υφιστάμενες. Αν τικάρεις το σημείο που σε ενδιαφέρει πάνω στο χάρτη ανοίγουν επιλογές, μιά από τις οποίες είναι + στα αγαπημένα. Διάβασε και το manual. 8)

Fox
05-02-07, 13:46
2. Παρατηρώ ότι δεν έχει επιλογή για εμφάνιση συντεταγμένων στην κεντρική οθόνη. Αυτό αλάζει από κάπου? Αναρωτιέμαι οι χρήστες που βγάζουν POI πως το κάνουν? Σταματάν δίπλα στο μπλόκο και κοιτούν τις συντεταγμένες από την επιλογή GPS?[/quote]

Αναλυτικά από τον φίλο Gandalf ...
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=2873&start=15