Επιστροφή στο Forum : Το διελυσα!
Παιδια καλησπερα.. δεν ξερω πως εγινεdizzy2 αλλα εσβησα ολα τα αρχεια μου και απο την sd και απο την κεντρικη μνημη του mio 330 μου. Σας παρακαλω αν μπορει καποιος να μου πει τι να κανω θα ημουν ευγνωμων
Δες http://www.navimania.gr/showthread.php?t=20700
ακολουθωντας την πρωτη επιλογη απο το thread με εβγαλε στη λιστα των windows και βρηκα το usbscreen.exe. Πατωντας πανω αφου το εχω συνδεσει στο pc μου δειχνει την οθονη συνδεσης και δεν ξερω τι να κανω απο εκει και περα. Οσο για τη δευτερη λυση κολαει στη δευτερη οθονη που λεει wince by sd/mmc (format) off kai on.
Δυστυχώς δεν έχω κάνει προσωπικά τη συγκεκριμένη διαδικασία και δε μπορώ να βοηθήσω παραπάνω.
stergiosko
21-06-11, 09:35
ακολουθωντας την πρωτη επιλογη απο το thread με εβγαλε στη λιστα των windows και βρηκα το usbscreen.exe. Πατωντας πανω αφου το εχω συνδεσει στο pc μου δειχνει την οθονη συνδεσης και δεν ξερω τι να κανω απο εκει και περα. Οσο για τη δευτερη λυση κολαει στη δευτερη οθονη που λεει wince by sd/mmc (format) off kai on.
αφου μπορεις να συνδεθεις με τον υπολογιστη σου τοτε μπορεις να ανοιξεις το mio more desktop που το βρισκεις και το κανεις εγκατασταση απο το δισκακι cd που ηρθε μαζι με το μιο σου.απο εκει μπορεις να κανεις επαναφορα στο μιο σου.
η μπορεις ο ιδιος να παρεις τα αρχεια μεσα απο το cd και να τα ριξεις στη συσκευη.
δες αυτο΄
Επανεγκατάσταση λογισμικού στο Μιο Μοοv<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
Βάλτε το DVD που ήρθε με τη συσκευή στον υπολογιστή σας.<o:p></o:p>
Ένα παράθυρο θα εμφανιστεί για επιλογή γλώσσας.<o:p></o:p>
Αν έχετε ήδη εγκαταστήσει Mio More Desktop κλείστε το και πηγαίνετε στο βήμα 5.<o:p></o:p>
Αν δεν έχετε εγκαταστήσει Mio More Desktop επιλέγεται Ελληνικά και κάντε το τώρα.<o:p></o:p>
Συνδέστε τη συσκευή με τον υπολογιστή σας. Αν έχετε υπολογιστή γραφείου επιλέξτε USB port στο πίσω μέρος του υπολογιστή.<o:p></o:p>
Πηγαίνετε στην επιφάνια εργασίας κάνετε δεξή click στην εικόνα Mio Device.<o:p></o:p>
Στη λίστα που ανοίγει επιλέξτε διαμορφοση δίσκου και κάντε τη διαμόρφωση.<o:p></o:p>
Κάνετε reset στη συσκευή πηγαίνοντας το διακόπτη δεξιά αφήστε για 5δευ. και μετά πάλι αριστερά και περιμένετε ως που ο υπολογιστής να βρει τη συσκευή.<o:p></o:p>
Ανοίξτε το πρόγραμμα Mio More Desktop.<o:p></o:p>
Πηγαίνετε στα εργαλεία και επιλέξτε επανάληψη εγκατάστασης λογισμικού στο Μιο σας.<o:p></o:p>
Όταν τελείωση η εγκατάσταση θα εμφανιστεί αν μήνυμα «Η αναβάθμιση της εφαρμογής ολοκληρώθηκε με επιτυχία» πατήστε οκ.<o:p></o:p>
Κάνετε reset στη συσκευή πηγαίνοντας το διακόπτη δεξιά αφήστε για 5δευ. και μετά πάλι αριστερά και περιμένετε ως που ο υπολογιστής να βρει τη συσκευή.<o:p></o:p>
Στην αριστερή μεριά του παραθύρου του προγράμματος έχετε 5 επιλογές πατήστε στη «Οι χάρτες μου».<o:p></o:p>
Στο κάτω μέρος του παραθύρου «οι χάρτες μου» (πάνω δεξιά) λέει «φάκελος» και «εγκαταστα» διαλέξτε «φάκελος».<o:p></o:p>
Στο παράθυρο που εμφανίζεται πηγαίνετε κάτω ως που να βρείτε «Software and documentation DVD» πατήστε στο συν δίπλα στο «Software and documentation DVD».<o:p></o:p>
Πατήστε το συν δίπλα στο «maps».<o:p></o:p>
Πατήστε το συν δίπλα στο «program files».<o:p></o:p>
Πατήστε στο «Mio Map» να γίνει μπλε και πατήστε οκ.<o:p></o:p>
Τώρα στο παράθυρο «οι χάρτες μου» θα έχουν εμφανιστεί επιλογές χάρτη πατήστε στο τετράγωνο δίπλα στο όνομα του χάρτη να μπει ν.<o:p></o:p>
Πηγαίνετε στο παράθυρο «εγκατεστημένοι χάρτες» (κάτω αριστερά) και πατήστε στο τετράγωνο δίπλα «η συσκευή μου» να μπει ν.<o:p></o:p>
Πατήστε «εγκαταστα» και στο παραθυρο που εμφανίζεται πατήστε yes.<o:p></o:p>
Περιμένετε να τελειώσει η εγκατάσταση.<o:p></o:p>
Θα εμφανιστή ένα παράθυρο που θα λέει «ολοκληρώθηκε με επιτυχία» πατήστε οκ.<o:p></o:p>
Κλείστε το Mio More Desktop.<o:p></o:p>
Αποσυνδέστε τη συσκευή.<o:p></o:p>
Καλησπέρα. Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα στο mio moov 330 (format στη memory card και στην εσωτερική μνήμη) και δεν ξέρω τι να κάνω καθώς ο υπολογιστής μου δεν το αναγνωρίζει σαν <<device>> αλλά σαν δύο μονάδες εξωτερικού δίσκου , οπότε όταν ανοίγω το mio more desktop δεν μπορώ να κάνω επανάληψη εγκατάστασης λογισμικού. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ;;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.