Επιστροφή στο Forum : Βοήθεια σε κρασάρισμα
Καλημέρα.
Έχω το destinator 6 στο Ετεν Χ500. Ξαφνικά σήμερα μου παρουσίασε το ακόλουθο πρόβλημα. Αν θέλω να επιλέξω από τον χάρτη μια διεύθυνση με αφήνει να δώσω την πόλη και την οδό αλλά όταν πατήσω το επόμενο για να πάει στο νούμερο κρασάρει. Από το ιστορικό μπορώ να επιλέξω διεύθυνση. Από τον χάρτη μπορώ. Δοκίμασα να κ΄'ανω και απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται. Μέχρι χτες η επιλογή διεύθυνσης δούλευε κανονικά, Έχει κανείς αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα;
Ποιά έκδοση έχεις την 6.1.1.40010 ? 8)
Σιγουρέψου οτι δεν υπάρχει τίποτα σχετικό με Destinator στη συσκευή σου και ακολούθησε αυτά http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=25080#25080 8)
Ευχαριστώ φίλε Πάνο, δοκίμασα τον οδηγό σου και βελτώθηκε μερικώς το πρόβλημα. Στην Αθήνα που το δοκίμασα βρίσκει κανονικά, αλλά για το Μαρούσι (εκεί είναι ο δρόμος που θέλω) συνεχίζει να κολλάει. :? Μήπως είναι πρόβλημα του χάρτη;
Ευχαριστώ φίλε Πάνο, δοκίμασα τον οδηγό σου και βελτώθηκε μερικώς το πρόβλημα. Στην Αθήνα που το δοκίμασα βρίσκει κανονικά, αλλά για το Μαρούσι (εκεί είναι ο δρόμος που θέλω) συνεχίζει να κολλάει. :? Μήπως είναι πρόβλημα του χάρτη;
Τι ενοείς βελτιώθηκε μερικώς ? Εχεις τον τελευταίο χάρτη ? Πότε τον κατέβασες ? 8)
Δηλαδή αν του ζητήσω κάποιο σημείο στην Αθήνα το βγάζει. Αν του ζητήσω σημείο στο Μαρούσι κρασάρΕι. Ο χάρτης που έχω είναι αυτός που έδινε με το update για το Destinator 6
Δηλαδή αν του ζητήσω κάποιο σημείο στην Αθήνα το βγάζει. Αν του ζητήσω σημείο στο Μαρούσι κρασάρΕι. Ο χάρτης που έχω είναι αυτός που έδινε με το update για το Destinator 6
Αν τον έχεις κατεβάσει τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του δοκίμασε να τον κατεβάσεις ξανά. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό το πρόβλημα. 8)
Θα δοκιμάσω να το κατεβάσω. Μπορεί να φταίει γιατί ο αγγλικός χάρτης δουλεύει μια χαρά
Εντάξει λύθηκε με το κατέβασμα του χάρτη. Ποιος ξέρει τι του έφταιξε και χάλασε. Ευχαριστώ πολύ Πάνο για την βοήθειά σου.
Εντάξει λύθηκε με το κατέβασμα του χάρτη. Ποιος ξέρει τι του έφταιξε και χάλασε. Ευχαριστώ πολύ Πάνο για την βοήθειά σου.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.