PDA

Επιστροφή στο Forum : Windows Vista

panosha
01-02-07, 22:49
Εδωσα αυτόν τον τίτλο γιατί πιστεύω θα μας απασχολήσει το θέμα στο άμεσο μέλον.

Το πρόβλημα μου τώρα το έχω αντιμετωπίσει επανειλημένα, σε φρέσκια εγκατάσταση των Vista δεν μπορεί το Windows Live Messenger (MSN) συνδεθεί στο internet. Καμιά ιδέα από παθόντα που βρήκε λύση ? 8)

cgavar
01-02-07, 23:32
Έχεις εγκαταστήσει την τελική έκδοση RTM ή κάποια από τις παλαιότερες RC1,2? Εγώ δεν εχω πρόβλημα με το Messenger.

panosha
01-02-07, 23:35
Έχεις εγκαταστήσει την τελική έκδοση RTM ή κάποια από τις παλαιότερες RC1,2? Εγώ δεν εχω πρόβλημα με το Messenger.
Την τελική έχω και δεν παρουσιάζεται πάντα. Ενοώ οτι σε άλλη εγκατάσταση γίνεται και σε άλλη όχι, ασχέτως έκδοσης 8.0 η 8.1 beta.
Υποψιάζομαι το router μου. Θα το δώ. :(

spichri
02-02-07, 15:18
την αγγλικη εχεις πανο; retail ή upgrade?

staman
03-02-07, 13:07
Πάνο ποια έκδοση έχεις βάλει? Εννοώ Home, Pro, Business κτλ. Αντιμετώπισες πρόβλημα με τους drivers που τυχόν έχεις πχ scanner, printer κτλ?

panosha
03-02-07, 13:34
Πάνο ποια έκδοση έχεις βάλει? Εννοώ Home, Pro, Business κτλ. Αντιμετώπισες πρόβλημα με τους drivers που τυχόν έχεις πχ scanner, printer κτλ?
Ultimate είναι η έκδοση. Τα πρεριφεριακά μου παίζουν όλα εκτός από ένα scaner της Cannon που ακόμα δεν έβγαλε drivers γιά Vista. 8)

staman
03-02-07, 18:59
Ultimate είναι η έκδοση. Τα πρεριφεριακά μου παίζουν όλα εκτός από ένα scaner της Cannon που ακόμα δεν έβγαλε drivers γιά Vista. 8)
Έκανες upgrade από WinXP Pro ή format και στήσιμο από την αρχή?

MinOtaVrS
03-02-07, 19:48
Pano se 2 diaforetika mhxanakia me (S)Vista mou paizei kanonika to msn kane mia apegatastash katharise kai thn registry apo afto kai xanasteisto 8)

Χρήστος Λάππας
03-02-07, 20:17
Αν και είμαι εκτός θέματος (συγνώμη, Panosha), μετά από 10+ χρόνια με windows και τα προβλήματα τους αγόρασα ένα apple και βρήκα την υγειά μου. 8)

Τραβάω ζόρια με την έλλειψη συμβατότητας με το PocketPC, όμως! :-D

kostasbmw
08-02-07, 17:55
εσυ ολα δικα σου τα θελεις

mac τελεια για multimedia δε λεω αλλα δυστροπα και αυτα

spichri
08-02-07, 20:51
το φοβερο με τα νεα ελληνικα vista παντως ειναι η μεταφραση τους!
ειναι τοσο αξιοπιστα μεταφρασμενα που σε κανουν να αναρωτιεσαι αυτο που βλεπεις τι ειναι.
Διαβαστε το παρακατω μηνυμα το οποιο εμφανιζεται στην πλευρικη εργαλειοθηκη (sidebar) της ελληνικης επιφανειας των windows Σβηστα

η μικροεφαρμογη εμφανιζει τροφοδοσιες στις οποιες εχετε γινει συνδρομητης στον internet explorer.

και αν αναρωτιεστε τι ειναι η μικροεφαρμογη να σας πω οτι εννοει τα gadgets και οτι τροφοδοσιες εννοει τα rss feeds :smt103

MinOtaVrS
08-02-07, 21:16
ειναι τοσο αξιοπιστα μεταφρασμενα που σε κανουν να αναρωτιεσαι αυτο που βλεπεις τι ειναι.
Διαβαστε το παρακατω μηνυμα το οποιο εμφανιζεται στην πλευρικη εργαλειοθηκη (sidebar) της ελληνικης επιφανειας των windows Σβηστα

η μικροεφαρμογη εμφανιζει τροφοδοσιες στις οποιες εχετε γινει συνδρομητης στον internet explorer.

και αν αναρωτιεστε τι ειναι η μικροεφαρμογη να σας πω οτι εννοει τα gadgets και οτι τροφοδοσιες εννοει τα rss feeds :smt103

Ti na pei kaneis ki mh xeirotera !! :roll: :roll:

panosha
08-02-07, 21:17
Θα περιμένω πολύ ακόμα Σπύρο ? :lol:

spichri
09-02-07, 16:49
καλυτερα να βαλεις αγγλικα πανο. αλλιως περιμενε λιγο γιατι οπου να ναι βγαινουν και τα ελληνικα :wink:
Φαγωθηκες να τα αγορασεις πριν ακομα βγουν :-D

kestri
11-02-07, 14:23
Γεια χαρα σε όλους ..

Εχω το εξης πρόβλημα με τα Vista,
Όταν προσπαθώ να δω τα περιεχόμενα απο ενα CD - DVD περιοδικου όπως το PC Magazine βλεπω μόνο τα μενού και όχι το περιεχόμενο των σελίδων που από ότι καταλαβένω δεν ανοίγουν με ΙΕ 7 για κάποιο λόγο ...

Καμία ιδέα ???

Ευχαριστώ

panosha
05-03-07, 21:14
Τελικά το πρόβλημα που είχα με τα Vista και δεν μπορούσα να συνδεθώ στο MSM messenger οφείλονταν στο router μου. Αφού το επιβαβαίωσα δοκιμάζοντας επιτυχημένα με άλλο router, αναζήτησα και βρήκα τη λύση που γράφω εδώ μιάς που όλο και κάποιος άλλος θα το βρεί μπροστά του.

Το router είναι Linksys WAG200G.

H λύση: “- Click start
- Right-click cmd.exe when it appears under Applications
- Click Run As Administrator
- Type the following: netsh int tcp set global autotuninglevel=disabled
- Press enter
- Restart your computer” :lol: :lol: :lol:

MinOtaVrS
05-03-07, 22:01
Τελικά το πρόβλημα που είχα με τα Vista και δεν μπορούσα να συνδεθώ στο MSM messenger οφείλονταν στο router μου. Αφού το επιβαβαίωσα δοκιμάζοντας επιτυχημένα με άλλο router, αναζήτησα και βρήκα τη λύση που γράφω εδώ μιάς που όλο και κάποιος άλλος θα το βρεί μπροστά του.

Το router είναι Linksys WAG200G.

H λύση: “- Click start
- Right-click cmd.exe when it appears under Applications
- Click Run As Administrator
- Type the following: netsh int tcp set global autotuninglevel=disabled
- Press enter
- Restart your computer” :lol: :lol: :lol:

Wraios o paikths 8) 8) :wink:

staman
18-04-07, 12:51
Προσπάθησα να εγκ/σω το Nero 7 Premium σε σVista Home Premium αλλά μάταια. Πάντα κατά την πρόοδο της εγκ/σης χτυπoύσε error. Τελικά εγκ/καν μερικώς αλλά και στην απεγκατάσταση πάλι χτυπάει error κατά την διάρκειά της :shock:
Επίσης πρόβλημα έχω και με τα AnyDVD, CloneDVD, CloneCD όπου μετά την εγκ/ση και τρέχοντας το σχετικό patch :twisted: μου λέει ότι κάποιο πρόγραμμα είναι ανοικτό και δεν συνεχίζει.
Έχει κάποιος αντιμετώπισει παρόμοια προβλήματα και πως τα έχει λύσει?

panosha
18-04-07, 13:06
Το Nero από την έκδοση .7.5.9.1 και μετά παίζει άψογα.
Γιά τα άλλα που λες δεν ξέρω αλλά σου προτείνω γιά αυτή τη δουλεια το dvdfabplatinum v3055 η νεότερη. :wink:

ckoul
18-04-07, 18:19
Προσπάθησα να εγκ/σω το Nero 7 Premium σε σVista Home Premium αλλά μάταια. Πάντα κατά την πρόοδο της εγκ/σης χτυπoύσε error. Τελικά εγκ/καν μερικώς αλλά και στην απεγκατάσταση πάλι χτυπάει error κατά την διάρκειά της :shock:
Επίσης πρόβλημα έχω και με τα AnyDVD, CloneDVD, CloneCD όπου μετά την εγκ/ση και τρέχοντας το σχετικό patch :twisted: μου λέει ότι κάποιο πρόγραμμα είναι ανοικτό και δεν συνεχίζει.
Τα προϊόντα της Microsoft παρουσιάζουν μια δυσπεψία με το «ανοικτό» λογισμικό και τα ανοικτά πρότυπα γενικότερα. :twisted:

Ανεπιβεβαίωτες φήμες αναφέρουν ότι με το Service Pack 1 για Vista και στα πλαίσια του fair-use, η μόνη λειτουργία που θα επιτρέπεται να κάνεις με ένα CD/DVD-Recorder θα είναι η αντιγραφή λογισμικού Microsoft. :roll:

Έχει κάποιος αντιμετώπισει παρόμοια προβλήματα και πως τα έχει λύσει?
Δεν έχω αντιμετωπίσει το πρόβλημα, αλλά έχω βρει προ πολλού τη λύση όπως μπορείς να δεις στην υπογραφή μου.. 8)

MAKIS32
19-04-07, 00:18

Εγω εγκατεστησα την 7.8.5.0 και δουλευει αψογα...... 8) 8)

staman
19-04-07, 07:40
Το Nero από την έκδοση .7.5.9.1 και μετά παίζει άψογα.
Εγω εγκατεστησα την 7.8.5.0 και δουλευει αψογα......
Άρα αυτό θα φταίει γιατί αυτή που έχω είναι η 7.1.χχ.
Σας ευχαριστώ και τους δύο :D