PDA

Επιστροφή στο Forum : Μετά από Hard Reset,το Device Id άλλαξε.

Xapns
01-02-07, 02:05
Μετά από Hard Reset,το Device Id άλλαξε.Έκανα εγκατάσταση το Destinator 6 και όταν προσπάθησα να ενεργοποιήσω τον χάρτη με τους κωδικούς τους οποίους είχα, δεν τους δέχτηκε και μου έδειχνε ένα διαφορετικό Device Id. Να σημειώσω ότι έχω κάνει αρκετές φορές Hard Reset και ο κωδικός δεν είχε αλλάξει ποτέ.Χρησιμοποιώ το Mio P550.

tpapo
01-02-07, 08:41
Μετά από Hard Reset,το Device Id άλλαξε.Έκανα εγκατάσταση το Destinator 6 και όταν προσπάθησα να ενεργοποιήσω τον χάρτη με τους κωδικούς τους οποίους είχα, δεν τους δέχτηκε και μου έδειχνε ένα διαφορετικό Device Id. Να σημειώσω ότι έχω κάνει αρκετές φορές Hard Reset και ο κωδικός δεν είχε αλλάξει ποτέ.Χρησιμοποιώ το Mio P550.

Μήπως έχεις περάσει κάποιο patch τωρα τελευταία ?? :)

MinOtaVrS
01-02-07, 08:52

Να αλλαξει το Device id μου κανει πολύ παραξενο μηπως εχεις κανει καμια μαμουνια? :P :wink:

Xapns
01-02-07, 11:39
Τελικά μετά από αρκετό ψάξιμο σε διάφορα Forum βρήκα ότι (όπως είπες κι εσύ tpapo) με κάθε update της (Rom ή Ram, αυτά τα 2 τα μπερδεύω λιγάκι) αλλάζει και το Device Id. Εμένα μου άλλαξε γιατί δεν έκανα (καμία μαμουνιά MinOtaVrS :lol: ) αλλά γιατί έκανα το update που έδινε η Mio στο site της για το πρόβλημα με το reset.
Όσον αφορά το πρόβλημα της μπαταρίας που τελειώνει και κλειστό να είναι το P550, το πρόβλημα είναι το Active Sync που ανοίγει από μόνο του και τρώει μπαταρία. Επειδή όμως έχω δουλειά και πρέπει να την κάνω, θα ΄μπω σε κάνα 2ωρο να γράψω την διαδικασία διόρθωσης του προβλήματος.
Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια σας!!! ;-) ;-) ;-)

MinOtaVrS
01-02-07, 11:43
Τελικά μετά από αρκετό ψάξιμο σε διάφορα Forum βρήκα ότι (όπως είπες κι εσύ tpapo) με κάθε update της (Rom ή Ram, αυτά τα 2 τα μπερδεύω λιγάκι) αλλάζει και το Device Id. Εμένα μου άλλαξε γιατί δεν έκανα (καμία μαμουνιά MinOtaVrS :lol: ) αλλά γιατί έκανα το update που έδινε η Mio στο site της για το πρόβλημα με το reset.
Όσον αφορά το πρόβλημα της μπαταρίας που τελειώνει και κλειστό να είναι το P550, το πρόβλημα είναι το Active Sync που ανοίγει από μόνο του και τρώει μπαταρία. Επειδή όμως έχω δουλειά και πρέπει να την κάνω, θα ΄μπω σε κάνα 2ωρο να γράψω την διαδικασία διόρθωσης του προβλήματος.
Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια σας!!! ;-) ;-) ;-)

Na kai akti pou den hxera thanks brothers ,... :lol:

Xapns
01-02-07, 14:42
Λοιπον έχουμε και λέμε...
Ανοίγουμε το Active Sync από την συσκευή χωρίς όμως να συνδέσουμε το καλώδιο στον υπολογιστή.
Επιλέγουμε το menu του προγράμματος (κάτω δεξιά) και στην συνέχεια ( Add Server Source).
Εκεί που λέει ( Server Address) γράφουμε κάτι (ότι μας έρ8ει εκείνη την ώρα) και πατάμε Next (κάτω δεξιά).
Στην επόμενη καρτέλα μας ζητάει (User Name, Password, Domain) και γράφουμε πάλι (ότι μας έρ8ει εκείνη την ώρα).
Φυσικά πατάμε πάλι Next (κάτω δεξιά).
Στην επόμενη καρτέλα έχει 4 επιλογές (contacts, Calendar, Email, Tasks) τις οποίες τις απενεργοποιούμε όλες, και πατάμε Finish (κάτω δεξιά).
Αφού γίνουν όλα αυτά ξαναπατάμε Menu (κάτω δεξιά) και επιλέγουμε (Schedule).
Στην επόμενη καρτέλα αλλάζουμε τι επιλογές (As items arrive) σε (Manually) και αποθηκεύουμε πατώντας το κουμπί (OK) που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Τέλος επιλέγουμε πάλι Menu και Options.Εδώ κάνουμε διαγραφή του (Exchange Server) και αποθηκεύουμε πατώντας το κουμπί (OK) που βρίσκεται πάνω δεξιά.ΤΕΛΟΣ
Με αυτό τον τρόπο δεν θα ξανανοίξει το Active Sync από μόνο του να δουλεύει στο Background και η μπαταρία θα καταναλώνεται μόνο με ανοιχτή πλέον τη συσκευή.
Μετά από αυτό άνοιξα ένα πρωί την συσκευή μου και ήταν απείραχτη η μπαταρία.Ελπίζω να βοήθησα!!!

panosha
01-02-07, 15:09
Βέβαια και βοήθησες Χάρη, αλλά εκτός από το να γράφουμε καλό θα είναι και να διαβάζουμε. Εχει αναφερθεί επανειλημένα η λύση αυτή. :lol:

Xapns
01-02-07, 15:28
Φίλε panosha επειδή είχα καιρό αυτό το πρόβλημα κι επειδή δεν είχα βρει κάτι και μου το είπαν πρόσφατα (ούτε καν το είδα γραμμένο πουθενά) γι'αυτό και το έγραψα.Αν το είχα βρει κάπου δεν θα έκανα τον κόπο να γράψω όλο αυτό το κείμενο.Τες πα.
Δεν είναι δική μου η λύση και δεν ήθελα να κάνω double post.Αν μπορεί κάποιος ας το σβείσει.

panosha
01-02-07, 15:35
Δεν πειράζει, γι αυτό είπα άλωστε οτι βοήθησες, αυτά είναι από τα χρήσιμα που καλό είναι να αναφέρονται που και που. :lol:

Vaios
20-03-07, 19:51
Ευχαριστω Xapns για τη λυση του ActiveSync.. Κι εμενα με ενοχλουσε αλλα λογω του φορτιστη στο αυτοκινητο, δεν του ειχα δωσει και πολυ σημασια..
Δε μας ειπε κανενας τι πρεπει να κανουμε για την αλλαγη του ID ομως.. Και το δικο μου p550 μετα το update της Mitac αλλαξε ID με αποτελεσμα να κλειδωσει το Destinator 6, και φυσικα να μην κανουν οι κωδικοι που ειχα οταν το πρωτοπηρα.. Σε αυτη την περιπτωση, πρεπει να παρω νεους κωδικους? και αν ναι απο που? Καπου πηρε το ματι μου οτι μπορουμε να αλλαξουμε μεχρι 3 συσκευες. Θα θεωρηθει ο νεος κωδικος ως αλλαγή συσκευής?

Thanks, anyway!!

Vaios.

zeppelin
20-03-07, 20:16
www.destinator1.com/community