PDA

Επιστροφή στο Forum : ANTI-RADAR

ΙΚΑΡΟΣ111
30-01-07, 13:57
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΙ-ΡΑΝΤΑΡ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΣΤΟ ''DESTINATOR 6'' ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΗ ''MIO P550'' ; ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

joannita
30-01-07, 14:02
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΙ-ΡΑΝΤΑΡ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΣΤΟ ''DESTINATOR 6'' ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΗ ''MIO P550'' ; ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να πας να αγορασεις μια συσκευή αντιραντάρ και να μου χαρίσεις το μιο σου με το ντεστινατορ 6 !
και εγώ άλλωστε άσχετη είμαι ! :-D

zeppelin
30-01-07, 14:10
Αν εγκαταστήσεις το 6 (αυτό που θα κατεβάσεις από την NGi) περιλαμβάνει τις κάμερες και το μόνο που μένει είναι απλά να τις ενεργοποιήσεις μέσα από τα αγαπημένα.

jstarg
01-02-07, 17:22
Απ' ότι κατάλαβα ο φίλος μιλάει για αντιραντάρ πραγματικού χρόνου και όχι για πιθανά σημεία.

gtpf_uk
02-02-07, 07:16
Καλημέρα. αν θέλεις αντι-ραντάρ πραγματικού χρόνου αγοράζεις μία συσκευή που ανιχνεύει ραντάρ σε πραγματικό χρόνο αλλά αν σε πιάσουν την έκατσες.....Οι speed cameras που βλέπεισ εδώ είναι κάποια σημεία που ενδεχομένος υπάρχουν μπλόκα και κάμερες και ενεργοποιούνται αφού κάνεις την εγκατάσταση μεσα απο τα fovorites.

rabit
08-02-07, 18:17
Δηλαδη παιδια, ακομα και με το speed-camera που βαζουμε στο gps μας, αυτο το προγραμμα ανιχνευει και τα κινητα radar??
Μπορουν τα (καλα παιδια) να δουν οτι εχουμε speed camera???

Wisdom
08-02-07, 18:38
Δηλαδη παιδια, ακομα και με το speed-camera που βαζουμε στο gps μας, αυτο το προγραμμα ανιχνευει και τα κινητα radar??
Μπορουν τα (καλα παιδια) να δουν οτι εχουμε speed camera???Όχι βέβαια, καμία σχέση! Είναι σα να έχεις μαζί σου ένα χαρτάκι που σου λέει ότι στο τάδε χλμ του τάδε δρόμου κάποιες φορές έχει μπλόκο. Πόσο παράνομο μπορεί να είναι αυτό και το κυριότερο πώς μπορεί να ανιχνευθεί; Βάλτε λοιπόν τα speedcameras άφοβα στα PDA σας. :D

froufrou
12-02-07, 15:42
Είναι σαν να περνάς συχνά από έναν δρόμο και 6 στις 10 είδες ότι την στήνει η τροχαία.Σταμπάρεις το μέρος και δεν κάνεις καγκουριές όποτε περνάς από εκεί
πχ λεωφόρος Κύμης στο ολυμπιακό χωριό ή στην πλατεία τις κάτω Κιφησιάς μπροστά από τον Θανόπουλο