Επιστροφή στο Forum : Νέος χρήστης ζητά βοήθεια
Καταρχήν σας χαιρετώ σαν νέο μέλος. είμαι νέος στην τεχνολογία του gps αφού μόλις προχθές αγόρασα το πρώτο μου gps το οποίο είναι το HP iPAQ rx 5710 travel companion μαζί με το destinator PN. Αφού το δούλεψα για μια μέρα αποφάσισα να το κάνω αναβάθμιση σε destinator 6. μετά την αναβάθμιση σε 6 αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Το βράδι καθώς είμαι επαγγελματίας οδηγός ( ταξί) με το ΡΝ έβαζα την φωτεινότητα του ΗΡ στην τελευταία βαθμίδα ( ας πούμε ότι έχει από το 0 έως το 10 εγώ επέλεγα το 0) και δεν με ενοχλούσε καθόλου στην οδήγηση. Από την στιγμή που πέρασα το 6 ενώ το pocket pc το βάζω πάλι στην χαμηλότερη φωτεινότητα στο 0 , την ώρα που ανοίγει το destinator 6 μου την αυξάνει αυτόματα μονό του. Αν κλείσω το destinator η φωτεινότητα πέφτει πάλι εκεί που την είχα επιλέξει στο χαμηλότερο στο 0. Αν το ξανανοίξω κάνη πάλι τα ίδια. Αυτό γίνεται μόνο όταν βάζω την φωτεινότητα στο 0, αν βάλω την αμέσως επόμενη σκάλα στο 1 δηλ. δουλεύει κανονικά και δεν αυξάνεται. Και αφτω γίνεται μόνο με το destinator και με κανένα άλλο πρόγραμμα το μηχανήματος
Τώρα θα πείτε ποια η διαφορά της φωτεινότητας από το 0 έως το 1. για μένα είναι σημαντική γιατί στο 0 στην νυχτερινή οδήγηση και ειδικά έξω από την πόλη δεν με ενοχλούσε καθόλου ενώ στο 1 αυξάνει αρκετά και με ενοχλεί.
Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Μήπως αν κάνω μια απεγκατάσταση – εγκατάσταση από την αρχή θα ληθη το πρόβλημα
ευχαριστώ
Οι αλήθεια είναι πως το 6 παίρνει κάποιες πρωτοβουλίες αυτού του είδους. Θα σε συμβούλευα απλά να χρησιμοποιείς το skin του Destinator για την νυχτερινή οδήγηση.
Οι αλήθεια είναι πως το 6 παίρνει κάποιες πρωτοβουλίες αυτού του είδους. Θα σε συμβούλευα απλά να χρησιμοποιείς το skin του Destinator για την νυχτερινή οδήγηση.
bug ? :lol:
Δε νομίζω ότι είναι bug. Απλά είναι μέσα στη γενικότερη φιλοσοφία ευχρηστίας του Destinator. Για παράδειγμα σ' αυτή την έκδοση δε χρειάζεται να απενεργοποιείς τις ρυθμίσεις για εξοικονόμηση ενέργειας (μείωση φωτεινότητας και κλείσιμο συσκευής) κι επίσης αν υπάρχει πλήκτρο μπορείς να αυξομειώνεις την ένταση του ήχου μέσα στο Destinator. Σε συνδυασμό λοιπόν και με το παραπάνω "bug" δε χρειάζεται πια να κάνεις μια ολόκληρη ιεροτελεστία πριν εκκινήσεις το Destinator.
Δε νομίζω ότι είναι bug. Απλά είναι μέσα στη γενικότερη φιλοσοφία ευχρηστίας του Destinator. Για παράδειγμα σ' αυτή την έκδοση δε χρειάζεται να απενεργοποιείς τις ρυθμίσεις για εξοικονόμηση ενέργειας (μείωση φωτεινότητας και κλείσιμο συσκευής) κι επίσης αν υπάρχει πλήκτρο μπορείς να αυξομειώνεις την ένταση του ήχου μέσα στο Destinator. Σε συνδυασμό λοιπόν και με το παραπάνω "bug" δε χρειάζεται πια να κάνεις μια ολόκληρη ιεροτελεστία πριν εκκινήσεις το Destinator.
Στη συσκευή μου πάντως δεν επεμβαίνει στην ρύθμιση της έντασης του φωτισμού. 8)
Πάνο? Αν κοιτάξεις τον τίτλο του τοπικ, λέει "Νέος χρήστης ζητά βοήθεια" :evil:
:smt098
Αυτό είναι bug. To έχεις δοκιμάσει με διαφορετικές ρυθμίσεις φωτεινότητας πριν εκκινήσεις το Destinator?
Αυτό είναι bug. To έχεις δοκιμάσει με διαφορετικές ρυθμίσεις φωτεινότητας πριν εκκινήσεις το Destinator?
Ναι και μιά χαρά τις κρατάει και μου αρέσει. Εχει ένα προγραματάκι και κλειδώνει τις ρυθμίσεις φωτεινότητας και ήχου. Δεν θα μου κάνει εμένα το Destinator οτι θέλει. :-D
εγώ παρατήρησα το εξής κουφό, ανοίγουμε το destinator6 με οποιαδήποτε φωτεινότητα, μετά πατάμε το κουμπί του Start (στο travel companion) -->Settings-->System-->Backlight-->Brightness και ενώ τρέχει το destinator6 στο background μετακινούμε τον δείκτη του brightness στο χαμηλότερο σημείο από το προτελευταίο, η φωτεινότητα της οθόνης θα αυξηθεί κατά πολύ αντί να μειωθεί!. Καλό ε; Όταν το destinator6 δεν τρέχει το φαινόμενο δεν συμβαίνει.
Αυτό ακριβώς εννοώ και εγώ φίλε μου. Και πίστευα ότι μόνο σε εμένα γίνεται αυτό. Ίσως εγώ δεν σας έδωσα να καταλάβετε το τι συμβαίνει ,αλλά αφού το γράφεις και εσύ μάλλον κάτι γίνεται με το travel companion και το destinetor 6 , γιατί στο ΡΝ δούλευε κανονικά.
Το θέμα αν μπορούμε να λύσουμε αυτό το πρόβλημα γιατί για εμένα είναι σημαντικό το
Brightness να είναι στο χαμηλότερο σημείο, γιατί όταν οδηγώ μέσα στην πόλη με τα φωτά τις πόλης δεν με ενοχλεί η φωτεινότητα του pda. Έξω όμως από την πόλη που δεν υπάρχουν φώτα αναμμένα τριγύρω μου αποσπά την προσοχή από την οδήγηση.
Αν δεν λυθεί το πρόβλημα με βλέπω να ξαναγυρίζω στο ΡΝ
Γιʼαυτό που έγραψε ο panosha μπορεί να μας πει το τη ακριβώς είναι και αν είναι κάποιο προγραμματακι που μπορούμε να το βρούμε
ευχαριστώ
Όπως είπα και πριν δεν είναι πρόβλημα - είναι στα θετικά του d6.
Χρησιμοποίησε skin νύχτας ή αν δε σε καλύπτουν αυτά "παρήγγειλε" ένα στο panosha! Πάνο πόσο είπες ότι χρεώνεις το skin?
Όπως είπα και πριν δεν είναι πρόβλημα - είναι στα θετικά του d6.
Χρησιμοποίησε skin νύχτας ή αν δε σε καλύπτουν αυτά "παρήγγειλε" ένα στο panosha! Πάνο πόσο είπες ότι χρεώνεις το skin?
Παιδιά το προγραματάκι αυτό είναι της ΕΤΕΝ και δεν έχω καταφέρει να το βγάλω σαν cub γιά εγκατάσταση.
Εσείς πάτε να μου βγάλετε το όνομα. Μου φαίνεται όλους η ίδια μοίρα τους ακολουθεί εδώ πέρα.
Αλλά δεν με νοιάζει, μόλις έγινα επίτιμο μέλος σε άλλο φόρουμ παρέα με την Ιωάννα (σε άλλο ετοιμάζονται να με διώξουν) :-D
christos21
04-02-07, 13:59
Καλησπέρα παιδια.Εχω μια απορία το dest μπορει να λειτουργήσει στο παρασκήνιο?Δηλ.μπορω ενω έχω ανοιχτο το dest να παρακολουθώ παράλληλα πχ ένα βιντεο?
Ευχαριστω
Καλησπέρα παιδια.Εχω μια απορία το dest μπορει να λειτουργήσει στο παρασκήνιο?Δηλ.μπορω ενω έχω ανοιχτο το dest να παρακολουθώ παράλληλα πχ ένα βιντεο?
Ευχαριστω
Μπορείς. 8)
christos21
04-02-07, 14:09
Ωραια.Αλλά πως γινεται αυτο.Δηλ.είμαι μεσα στο προγραμμα του dest.πως χωρις να κάνω έξοδο απο το dest μπορω να δω το βιντεο??
Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση
Ωραια.Αλλά πως γινεται αυτο.Δηλ.είμαι μεσα στο προγραμμα του dest.πως χωρις να κάνω έξοδο απο το dest μπορω να δω το βιντεο??
Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση
Πρέπει να αντιστoιχίσεις σε κάποιο κουμπί το Destinator ώστε όταν το πατάς να επιστρέφεις εκεί. Στην επιφάνεια εργασίας επιστρέφεις πατώντας το κουμπί που τερματίζει την κλήση. Αυτό μπορείς να το κάνεις από τις ρυθμίσεις σου, κουμπιά. :lol:
christos21
04-02-07, 14:27
Kατσε γιατι μπερδευτικα,εγω εχω στο μενου start μια επιλογη που μπαινω στο dest.οταν ειμαι ηδη στο dest τι παταω για να μπει στο παρασκηνιο το dest.δεν καταλαβα αυτο που ειπες με την κληση???
Σορυ για το πριξιμο αλλα δεν τα ξερω καλα
Πρέπει να αντιστoιχίσεις σε κάποιο κουμπί της συσκευής σου από τον πίνακα ελέγχου το άνοιγμα του Destinator. 8)
christos21
04-02-07, 14:48
Ωραια το εκανα,αλλα τωρα που έχω μπει στο dest πως βγαινω χωρις ομως να παψει να λειτουργεί?
Ωραια το εκανα,αλλα τωρα που έχω μπει στο dest πως βγαινω χωρις ομως να παψει να λειτουργεί?
Πατώντας κάποιο άλλο κουμπί. Αν δεν γίνεται αντιστοίχισε κάποιο άλλο κουμπί στο today. 8)
christos21
04-02-07, 15:25
Οκ σε ευχαριστω παρα πολυ :D
Καλησπερα παιδια.Αν εχει ξανα ειπωθει η ερωτηση με συγχωρειτε αλλα μπορει καποιος να μου πει αν για παραδειγμα ειμαι σε μια πολή ή διευθυνση Α και θελω να δω πως πηγαινω απο την πολή ή διευθυνση Β στην Γ??Πως γίνεται αυτό??
Καλησπερα παιδια.Αν εχει ξανα ειπωθει η ερωτηση με συγχωρειτε αλλα μπορει καποιος να μου πει αν για παραδειγμα ειμαι σε μια πολή ή διευθυνση Α και θελω να δω πως πηγαινω απο την πολή ή διευθυνση Β στην Γ??Πως γίνεται αυτό??
Βρές την τοποθεσία Β και όρισέ την ως αφετηρία και μετά βάλε την Γ ως προορισμό
Μπορείς να μπείς και στον προγραμματισμό διαδρομής και να κάνεις τα ίδια από εκεί
εκανα εγκατασταση τον τελευταιο χαρτη 2006Q.03.4503, αυτο που προσεξα ειναι οτι στις αποφυγες δρομων λειπουν καποια στοιχεια που παλιωτερα υπηρχαν οπως αττικη οδος περιφεριακη υμηττου κλπ .νομιζω οτι ηταν πολυ χρησιμα .υπαρχει δυνατοτητα να τα βρω??
εκει τελικα ηταν το προβλημα .ευχαριστω :lol:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.