Επιστροφή στο Forum : Αγορά δεύτερης άδειας destinator.
Καλησπερα σας.
Θα ήθελα να μαθω ποσο κοστίζει μια δεύτερη άδεια destinator pn, και αν μπορώ στο μέλλον να πουλήσω την μια ξεχωριστά.
Ευχαριστώ.
Καλησπερα σας.
Θα ήθελα να μαθω ποσο κοστίζει μια δεύτερη άδεια destinator pn, και αν μπορώ στο μέλλον να πουλήσω την μια ξεχωριστά.
Ευχαριστώ.
Όσο έχει και η πρώτη και την πουλάς όποτε θες. :-D
καπου ειχα ακουσει οτι η δευτερη αδεια στον ιδιο πελατη εχει 49 ευρω. :?
καπου ειχα ακουσει οτι η δευτερη αδεια στον ιδιο πελατη εχει 49 ευρω. :?
Κάτω από κάποιες προυποθέσεις είχε γράψει ο zep. Αν θυμάμαι καλά με συμετοχή στο φόρουμ και στην αναφορά λαθών. Αν δεν το λέω καλά ας μας απαντήσει ο ίδιος. 8)
ενας συνάδελφος μου ειπε οτι αγορασε μια δευτερη αδεια απο την NGI 49 ευρω.
ενας συνάδελφος μου ειπε οτι αγορασε μια δευτερη αδεια απο την NGI 49 ευρω.
Θα μας απαντήσει ο zep, ανάμεινε. 8)
Ισχύουν και τα 2:
49 ευρώ για όποιον έχει αγοράσει ήδη.
49 ευρώ για όποιον δεν έχει αγοράσει και διαθέτει μη νόμιμη άδεια, αλλά βοηθάει στην εφαρρμογή αναφοράς λαθών ή συμμετέχει ενεργά στο forum.
Επίσης σκεφτόμαστε ειδικά γι αυτούς που έχουν συμβάλει δυναμικά στο bug report, να έχουν 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα του e-shop μας εκτός από την αναβάθμιση σε pn.
Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Μια επισήμανση μόνο. Για να συνεχίσει η NGI να μας κάνει τέτοιες προσφορές και δώρα καλό θα είναι να μην προσπαθούμε να τις εκμεταλλευτούμε εμπορικά. Μην το παίξουμε έξυπνοι και τρέξουμε όλοι να πάρουμε 2η άδεια με 49 ευρώ και πάμε μετά να την πουλήσουμε δεξιά και αριστερά για 80 ή 90 ευρώ, δρώντας ουσιαστικά ανταγωνιστικά προς την ίδια την NGI. Εξάλλου ποτέ δεν ξέρουμε πότε θα χρειαστούμε πραγματικά μια δεύτερη άδεια για τον εαυτό μας.
Εχω δυο αδειες αγορασμενες 160 € την καθεμια
Μπορω να παρω αλλη μια για τον αδερφο μου με 50 € και αν ναι πως?
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.