Επιστροφή στο Forum : Patch Update TMC Destinator 6
Το Destinatortechnologies.de δινει ενα update με tmc ή χωρις.Αυτο ειναι πιο καινουργιο απο της ngi;;;Γιατι λεει να το κανουμε νεα εγκατασταση απο την αρχη.Μπορουμε να βαλουμε στο ηδη εγκατεστημενο μονο το tmc.cab ή θα γινει μπαχαλο;;; Ας μας ενημερωσει καποιος.Ευχαριστω._
Δε χρειάζεται να μπει από κανένα παρά μόνο από τους χρήστες του htc p3300
Γιατι μονο απο αυτους??? Εμεις tmc γιοκ???Δεν το διευκρινιζει!!!
Γιατι μονο απο αυτους??? Εμεις tmc γιοκ???Δεν το διευκρινιζει!!!
Δεν προσφέρεται η υπηρεσία στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει κάποιος φορέας ιδιωτικός η δημόσιος να παρέχει τέτοιες πληροφορίες. Αρα μας είναι άχρηστη η εγκατάσταση του. Στο 3300 χρησιμοποιείται προσωρινά (!!!) από κάποιους γιά να λύσει κάποια άλλα προβλήματα με το GPS. 8)
Το ξερω οτι δεν προσφερεται στην Ελλαδα.Αν ταξιδευεις εξω χρειαζεται ομως.Οποτε γιαυτο ρωταω αν μπορω να κανω κατι με αυτο το patch.Υπαρχει τροπος να το εγκαταστησω???
Το ξερω οτι δεν προσφερεται στην Ελλαδα.Αν ταξιδευεις εξω χρειαζεται ομως.Οποτε γιαυτο ρωταω αν μπορω να κανω κατι με αυτο το patch.Υπαρχει τροπος να το εγκαταστησω???
http://www.destinatortechnologies.com/index_gb.html 8)
Μπορω να κανω εγκατασταση το patch δηλαδη κανονικα στο mio 550? Το ξερω οτι ειναι αυτο το site.
Μπορω να κανω εγκατασταση το patch δηλαδη κανονικα στο mio 550? Το ξερω οτι ειναι αυτο το site.
Μπορείς. 8)
Αν δε σε κουραζω panosha μονο το tmc.cab ή ολοκληρο το patch απο την αρχη????
Για να εχω TMC στο εξωτερικο πρεπει να εγκαταστησω ολοκληρο το patch απο destinatortechnologies ή μονο το tmc.cab???Ας μου απαντησει καποιος ρε παιδια!!!!
Για να εχω TMC στο εξωτερικο πρεπει να εγκαταστησω ολοκληρο το patch απο destinatortechnologies ή μονο το tmc.cab???Ας μου απαντησει καποιος ρε παιδια!!!!
Μόνο αυτό και με επιφύλαξη γιατί δεν το έχω χρησιμοποιήσει. 8)
Αν έχετε το Destinator 6 (Win2003 η Win2005) και θέλετε να χρησιμοποιήσετε TMC (προφανώς εκτός Ελλάδας) απλά κατεβάζετε και εγκαθιστάτε μόνο το αντίστοιχο αρχείο tmc.cab από το site της NGi. Ως τώρα το "κόβαμε" γιατί δεν υπάρχει η υπηρεσία στην Ελλάδα. Εφόσον όμως υπάρχουν χρήστες που θα το χρησιμοποιήσουν στο εξωτερικό, το κατεβάζουν όταν το χρειαστούν!
Υπαρχει το αρχειο tmc.cab στο site της ngi? Που ακριβως γιατι δεν το βρισκω πουθενα!!!
Επισης απο την αρχικη σελιδα της ngi παω να μπω εκει που βρισκεται το destinator 6 στην ενημερωση χαρτων και υπαρχει διαθεσιμο μονο το ΡΝ.
Zeppelin βαζω τα στοιχεια μου κανονικα e-mail και κωδικο και σε destinator 6 τιποτα!!!! Γιατι?
Για στείλε μου e-mail με όλα τα στοιχεία που απαιτούνται κατά τη δημιουργία του λογαριασμού.
Τα καταφερα Zeppelin.Επρεπε να ξαναπερασω τα κλειδια.Ευχαριστω.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.