Επιστροφή στο Forum : ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ
Παιδιά θα ήθελα να επισημάνω κάτι.
Αναγνωρίζοντας τη προσπάθεια κάποιων να προσθέτουν κάποια σημεία ενδιαφέροντος, θα παρακαλούσα να μη το κάνουν αντιγράφοντας κάποιο κατάλογο. Καλό θα είναι να υπάρχει και η προσωπική εμπειρία.
Γιατί σας κουράζω θα μου πείτε.
Τη Παρασκευή ο αγαπητός Νίκος (zep) μου πέρασε το Destinator 6 μαζί με κάτι αναβαθμίσεις και Σάββατο πρωί ξεκινώ για να πάω στο Πλάισιο Ψυχικού από Αμπελόκηπους. Τι απογοήτευση όταν μου έλεγε να συνεχίσω κάτω από την ανισόπεδo του Φάρου στη Κηφισίας. Για να μη τα πολυλογώ, ψάχνοντας αργότερα διαπιστώνω ότι το Πλαίσιο Ψυχικού έχει δοθεί στο Παλαιό και όχι στο Νέο σε κάποια Ομήρου τάδε. Συνεχίζοντας διαπιστώνω ότι και το Πλάισιο Κηφισιάς είναι σε λάθος σημείο-διεύθυνση. Τα υπόλοιπα απόσο είδα είναι εντάξει, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες για αυτό της Λεωφόρου Βουλιαγμένης καθότι δεν το έχω επισκεφτεί ποτέ. Τα παραπάνω φιλικά και πάντα με ένα ευχαριστώ για όσους προσπαθούν.
Υ.Γ. Αργότερα θα σας δώσω τα σωστά σημεία (δεν τα πήρα μαζί μου).
Απλά τα παιδιά που έχουν δώσει τα όποια σημεία πρέπει κάθε τόσο να τα ελέγχουν ξανά γιά τυχόν αλαγές. Οποιος ασχολείται με τέτοια θέματα πρέπει και να αναλαμβάνει τις ευθύνες του και να τα παντρεύεται. Από την άλλη αυτά προέρχονται από καθαρά ερασιτεχνικές προσπάθειες και καλό είναι να είμαστε κι εμείς πιό επιεικείς. 8)
Δε χρειάζεται να μπείτε στο κόπο, σύντομα θα ανέβει η εφαρμογή εισαγωγής POI, όπου πλέον οι εταιρίες με δικιά τους ευθύνη θα βάζουν τα στοιχεία σ' αυτή. Λίγη υπομονή.
Δε χρειάζεται να μπείτε στο κόπο, σύντομα θα ανέβει η εφαρμογή εισαγωγής POI, όπου πλέον οι εταιρίες με δικιά τους ευθύνη θα βάζουν τα στοιχεία σ' αυτή. Λίγη υπομονή.
:smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041
:smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041
EVGE !! !!!
Mia kinisi pou mas lynei ta xeria kai exei kai episimi ypografh !
An malista mporoume kai emeis san xrhstes na pername ta dika mas poi opws ta speedcams kai ta dangerous points tha glitwsoume kopo kai xrono !!!
Νικο πως θα γινει ομως μια εταιρια με x υποκαταστηματα οπου καποια απο αυτα ειναι σε περιοχες μη χαρτογραφημενες πληρως να σου δωσουν σημεια; Μονο αν αυτοι με επιτοπια καταγραφη καταγραψουν το σημειο?
Νικο πως θα γινει ομως μια εταιρια με x υποκαταστηματα οπου καποια απο αυτα ειναι σε περιοχες μη χαρτογραφημενες πληρως να σου δωσουν σημεια; Μονο αν αυτοι με επιτοπια καταγραφη καταγραψουν το σημειο?
Μάλον επειδή όλο και θα τους ενδιαφέρει θα το φροντίσουν. :-D
Thewrw oti gia na ginei kati tetoio tha exei lythei hdh afto 8) :wink:
Σε λίγο καιρό μάλον δεν θα υφίσταται αχαρτογράφητη περιοχή νομίζω. :-D
Καλημέρα παιδιά!
Αφού προκάλεσα αυτό το topic και το υποσχέθηκα σας δίνω τα σωστά σημεία.
Πλαίσιο ΨΥΧΙΚΟΥ
Lon 23,77680 Ε
Lat 38,00516 Ν
Πλαίσιο ΚΗΦΙΣΙΑΣ
Lon 23,81210 Ε
Lat 38,07494 Ν
Νίκο θα σε παρακαλούσα να τα προωθήσεις για ενημέρωση.
Ευχαριστώ και χάρηκα ιδιαίτερα για αυτά που διάβασα παραπάνω.
Καλημέρα παιδιά!
Αφού προκάλεσα αυτό το topic και το υποσχέθηκα σας δίνω τα σωστά σημεία.
Πλαίσιο ΨΥΧΙΚΟΥ
Lon 23,77680 Ε
Lat 38,00516 Ν
Πλαίσιο ΚΗΦΙΣΙΑΣ
Lon 23,81210 Ε
Lat 38,07494 Ν
Νίκο θα σε παρακαλούσα να τα προωθήσεις για ενημέρωση.
Ευχαριστώ και χάρηκα ιδιαίτερα για αυτά που διάβασα παραπάνω.
:D Ευχαριστούμε πολύ.
:smt041
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.