XristoSal
03-05-11, 12:17
Καλημέρα σε όλους!Είμαι κάτοχος του εν λόγω GPS.Αντιμετωπίζω τον τελευταίο καιρό κάποια προβληματάκια με τη συσκευή και θα ήθελα γνώμες και προτάσεις από όποιον έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο.Ενώ το μηχάνημα φαίνεται να δουλεύει καλά μέσα στην πόλη,έχω παρατηρήσει ότι όταν βγαίνω για ταξίδι (τα 2 τελευταία περιστατικά έγιναν όσο ήμουνα πάνω στην Εγνατία Οδό)χάνεται το σήμα του GPS και τις περισσότερες φορές δεν μπορεί να το ανακτήσει.Επίσης,εκτός του ότι μου δίνει οδηγίες να βγώ σε εξόδους τις Εγνατίας οι οποίες δεν υπάρχουν,παρατήρησα ότι την ώρα που τρέχει το αμάξι,το στίγμα GPS με δείχνει μέσα σε χωράφια...blink1blink1blink1 και προσπαθεί με υπολογισμό νέας διαδρομής να επαναφέρει το βελάκι στον δρόμο...Πήγα τη συσκευή στην MLS για να το ρίξουν μια ματιά και μου είπαν ότι σε αυτούς δεν παρουσίασε κάτι.Του έχω κάνει πάνω από 2.000.000 reset αλλά δε φαίνεται να στρώνει η κατάσταση.Προχθές ταξιδεύοντας πάλι στην Εγνατία πρέπει να έκανα 5-6 στάσεις για reset επειδή έχανε σήμα....Έχει κανείς καμία ιδέα σε τι μπορεί να οφείλεται αυτό?Και γιατί με δείχνει μέσα σε χωράφια όπως προείπα ενώ τρέχω πάνω στην Εγνατία?Που να πήγαινα και από κανένα επαρχιακό δίκτυο δηλαδή....Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας!the best1