PDA

Επιστροφή στο Forum : Destinator 6 και αλλαγή σε νέα συσκευή

chrisbas
28-01-07, 17:52
Θέλω να αγοράσω το mio 550 και θέλω να ρωτήσω τι πρέπει να κάνω.Έχω το acer n35 και οταν εγκατέστησα το 6 το έκανα με hard reset.Μου ζήτησε τα κλειδιά που είχα απο το PN.Τώρα τί γίνεται;Μπορώ να λειτουργήσω το 6 στο mio 550 ταυτόχρονα με το acer n35 ή πρέπει να δηλώσω κάπου την αλλαγή και δουλεύω μόνο το mio; Επίσης θέλω να ρωτήσω εγκαθιστώ το 6 κατευθείαν στο mio ή πρέπει πρώτα το PN;Ευχαριστώ.

tpapo
28-01-07, 18:55
Θέλω να αγοράσω το mio 550 και θέλω να ρωτήσω τι πρέπει να κάνω.Έχω το acer n35 και οταν εγκατέστησα το 6 το έκανα με hard reset.Μου ζήτησε τα κλειδιά που είχα απο το PN.Τώρα τί γίνεται;Μπορώ να λειτουργήσω το 6 στο mio 550 ταυτόχρονα με το acer n35 ή πρέπει να δηλώσω κάπου την αλλαγή και δουλεύω μόνο το mio; Επίσης θέλω να ρωτήσω εγκαθιστώ το 6 κατευθείαν στο mio ή πρέπει πρώτα το PN;Ευχαριστώ.

1. Μπορείς να εγκαταστησεις το dest 6.1.1. στο mio και να το δουλευεις ταυτόχρονα με το acer αρκεί να κανεις μεταφορά άδειας χρήσης σε νέα συσκευή στο
www.destinator1.com/community

ενημερωτικά μπορείς να το κάνεις έως 5 φορές :D

chrisbas
28-01-07, 19:15
Ευχαριστώ.Να σε ρωτήσω αν ξέρεις, για να δουλέψει το TMC τί χρειάζεται να έχω;

bbbb
28-01-07, 21:34
Δυστυχώς για να δουλέψει το tmc πρέπει να μεταναστεύσουμε σε άλλη χώρα. :-D Στην Ελλάδα δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία :(

Gandalf
28-01-07, 21:45
Δυστυχώς για να δουλέψει το tmc πρέπει να μεταναστεύσουμε σε άλλη χώρα. :-D Στην Ελλάδα δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία :(

Ωραίος !!! :lol:

grnikolis
28-01-07, 21:56

υπηκοότητα μιας σοβαρής χώρας... :-D :-D :-D

Όπως είπε και ο bbbb φίλε, δεν παίζει στην Ελλάδα...

mastoris than.
28-01-07, 22:19
Μην υποτιμάτε αυτή την Πατρίδα, θερμότατη παράκληση, ούτε για αστείο!

panosha
28-01-07, 22:28
Ετσι. :lol:

spyrazf1
28-01-07, 22:54
βεβαια πρεπει να μαστε περηφανοι που γεννηθηκαμε ελληνες.
Να μαστε περηφανοι που χουμε <<καλους>> πολιτικους
Να μαστε περηφανοι που μας τα περνουν απο παντου
Να μαστε περηφανοι για τους δρομους,την υγεια, την παιδεια,την ανεργια
Να μαστε περηφανοι που ο ελληνας εχει τη λαμογια στο αιμα του.
κι οπως κι εγω λεω χαριτολογωντας σε αυτη τη χωρα αλλοι τα παιρνουν κι αλλοι τον παιρνουν

panosha
28-01-07, 22:57
βεβαια πρεπει να μαστε περηφανοι που γεννηθηκαμε ελληνες.
Να μαστε περηφανοι που χουμε <<καλους>> πολιτικους
Να μαστε περηφανοι που μας τα περνουν απο παντου
Να μαστε περηφανοι για τους δρομους,την υγεια, την παιδεια,την ανεργια
Να μαστε περηφανοι που ο ελληνας εχει τη λαμογια στο αιμα του.
κι οπως κι εγω λεω χαριτολογωντας σε αυτη τη χωρα αλλοι τα παιρνουν κι αλλοι τον παιρνουν
Μόνο οι Ελληνες μπορούμε να τα αλάξουμε όλα αυτά, για τα παιδιά μας. 8)

spyrazf1
28-01-07, 23:07
καλα ας επανελθουμε στα του προγραμματος

grnikolis
28-01-07, 23:08

Θανάση (ελπίζω να είναι σωστό το Θανάσης), άλλο πατρίδα, άλλο Έλληνα και άλλο κράτος φίλε.
Έπρεπε να γράψω και γω στο post μου βέβαια, υπηκοότητα σοβαρού κράτους. Δεν πιστεύω να διαφωνείς ότι το κράτος μας είναι Γ.Τ.Π....

Στο κωλ@έλληνες, ο Σαββόπουλος λέει:

" και ενώ εδώ θα ζούμε καταρεύσεις
ο έξω ελληνισμός θα προχωρεί
και φως και μουσική μιας άλλης σκέψης
στη Μείζονα Ελλάδα θα εκραγεί, στους Πανέλληνες"

Έχεις μιλήσει ποτέ με Έλληνες του εξωτερικού? Με τι αγάπη μιλάνε για την ΠΑΤΡΙΔΑ και τί πικρία για την κατάσταση του κράτους μας ?
Μακάρι να ισχύει αυτό που λέει ο Πάνος, αλλά μετά λύπης μου μάλλον θα συμφωνήσω με το spyrazf1.

Για τα περι του προγράμματος τώρα, όπως είπαμε... TMC, γιόκ ! :)

nikos_ph
29-01-07, 09:53
Με ερεθίζετε και θα προσπαθήσω να κάνω μία μετριοπαθή παρέμβαση. Τους πολιτικούς κύριοι ποίοι τους ψηφίζουν; Ή μήπως είναι αυτοφυείς; Όταν εμείς οι ίδιοι έχουμε πιστεύσει, ότι είμαστε «κατώτεροι»! Και μην με αναγκάσετε να το τεκμηριώσω, γιατί δεν θέλω να γίνω δεικτικός, απλά ρίξτε μια προσεκτική ματιά σε αυτή και μόνον την σελίδα και η απάντηση υπάρχει! Όταν γυρνάμε το πληκτρολόγιο στα αγγλικά, για να γράψουμε το «συγγνώμη» και το «ευχαριστώ» στα αγγλικά, νομίζω ότι δεν χρειάζονται περισσότερα σχόλια, και μην μου πείτε ότι μας το επέβαλε κάποιος πολιτικός! Με το δυναμικό που έχουμε σαν λαός και με το υπέροχο κλίμα της χώρας μας (αν δεν μας το καταστρέψει ο πολιτισμός), θα μπορούσαμε να είμαστε πρότυπο χώρας, δυστυχώς όμως μας λείπουν οι απαραίτητοι συνεργοί, όπως σοφοί ηγέτες, ευσυνειδησία, εργατικότης, πειθαρχία κ.λ.π.
Ευελπιστώ να μην προσέβαλα κανέναν, γιατί δεν έχω τέτοια πρόθεση.
Νίκος

chrisbas
29-01-07, 09:58
Ωραια το ξερω οτι δεν δουλευει στην ελλαδα.Για εξω ομως χρειαζεται καποιο καλωδιο σωστα?? Που συνδεεται αυτο??Απο το pda στο τζαμι το κολλας???Το συνδεεις στο ραδιοφωνο?? Πως πιανει τις ανακοινωσεις απο την μπαντα των FM???

panosha
29-01-07, 10:24
Ωραια το ξερω οτι δεν δουλευει στην ελλαδα.Για εξω ομως χρειαζεται καποιο καλωδιο σωστα?? Που συνδεεται αυτο??Απο το pda στο τζαμι το κολλας???Το συνδεεις στο ραδιοφωνο?? Πως πιανει τις ανακοινωσεις απο την μπαντα των FM???
Οι πληροφορίες έρχονται στη συσκευή σου μέσω GPRS η FM. Aυτά πρέπει να έχει η συσκευή σου. 8)