Επιστροφή στο Forum : HTC P3300 H ETEN X500?
ΚΛΗΜΕΡΑ μια βοηθεια στην επιλογη. ποιο απο τα δυο? σαν συσκευη τηλεφωνου και σαν πλοηγηση.
ΚΛΗΜΕΡΑ μια βοηθεια στην επιλογη. ποιο απο τα δυο? σαν συσκευη τηλεφωνου και σαν πλοηγηση.
Το 3300 είναι λίγο καλύτερο σαν τηλέφωνο και εμφάνιση και πιό μικρό στο χέρι. Σε όλα τα υπόλοιπα το Χ500 είναι καλύτερο. Μεγάλο του ατού το GPS και η πλοήγηση. Δεν βοηθάει να ρωτάς σε τρία διαφορετικά σημεία το ίδιο πράγμα. 8)
Το 3300 είναι λίγο καλύτερο σαν τηλέφωνο και εμφάνιση και πιό μικρό στο χέρι. Σε όλα τα υπόλοιπα το Χ500 είναι καλύτερο. Μεγάλο του ατού το GPS και η πλοήγηση. Δεν βοηθάει να ρωτάς σε τρία διαφορετικά σημεία το ίδιο πράγμα. 8) Συγνωμη για τις 3 φορες απλα δεν ειχα δει την ενοτητα με τις συσκευες. την πρωτη φορα ρωτησα μονο για το 6 αν θα το δουλεψει.παιδια σιγα σιγα θα μαθω. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ παντως κανετε πολυ καλη δουλεια.ευχαριστω
φιλε μου ετεν και τα μυαλα στα καγκελα τι να πω για το gps,την οθονη,τα χρωματα της ,τη φωτεινοτητα,τα παντα ελα και εσυ στη παρεα μας ,τρεχα τη δευτερα στο πλαισιο πιστεψε με αξιζει
φιλε μου ετεν και τα μυαλα στα καγκελα τι να πω για το gps,την οθονη,τα χρωματα της ,τη φωτεινοτητα,τα παντα ελα και εσυ στη παρεα μας ,τρεχα τη δευτερα στο πλαισιο πιστεψε με αξιζει
Σπύρο τα συγχαρητήρια μου γιά τα Ελληνικά. :P
Φίλε μου μιλάς για τη μέρα με τη νύχτα!! ETEN X500 το καλύτερο εργαλείο. Μπες στο forum της qtek και δες σχετικά με το support. Είχα ένα qtek 9100 και σου απαντουσαν στο τηλέφωνο μετά την 5η μέρα
Tα χρησιμοποιω και τα δυο.Μετα την τρελλα και την υπερβολη του καινουργιου κατεληξα με δυο λογια
πως αν δεν σε βαραινουν τα επιπλεον γραμμαρια και τα επιπλεον χιλιοστα παρε το χ500.Βεβαια και το Ρ3300
ειναι πολυ καλο αλλα τη στιγμη αυτη το χ500 ειναι καλυτερο.Ισως μια-αναμενομενη συντομα-αναβαθμιση του
Ρ3300 αλλαξει τα πραγματα αλλα αυτο ΙΣΩΣ
Tα χρησιμοποιω και τα δυο.Μετα την τρελλα και την υπερβολη του καινουργιου κατεληξα με δυο λογια
πως αν δεν σε βαραινουν τα επιπλεον γραμμαρια και τα επιπλεον χιλιοστα παρε το χ500.Βεβαια και το Ρ3300
ειναι πολυ καλο αλλα τη στιγμη αυτη το χ500 ειναι καλυτερο.Ισως μια-αναμενομενη συντομα-αναβαθμιση του
Ρ3300 αλλαξει τα πραγματα αλλα αυτο ΙΣΩΣ
Από GPS τι διαφορές βλέπεις και τι θα ήθελες να διορθωθεί με την αναβάθμιση που λες ? 8)
http://img256.imageshack.us/img256/9099/screen002gn5.jpg
Πάρτε και μιά πρωινή. :-D
Πανο το εψαξα πολυ το GPS.Στον ανοιχτο ουρανο ειναι σχεδον το ιδιο γρηγορα.Στην δυσκολια ομως το Χ500
ειναι εξαιρετικο ενω το Ρ3300ειναι μετριο,περιπου ιδιο με το G500.Στο σπιτι κοντα σε παραθυρο τοΧ500 κλειδωνει
γρηγορα ενω το Ρ3300 δυσκολευεται πολυ
Πανο το εψαξα πολυ το GPS.Στον ανοιχτο ουρανο ειναι σχεδον το ιδιο γρηγορα.Στην δυσκολια ομως το Χ500
ειναι εξαιρετικο ενω το Ρ3300ειναι μετριο,περιπου ιδιο με το G500.Στο σπιτι κοντα σε παραθυρο τοΧ500 κλειδωνει
γρηγορα ενω το Ρ3300 δυσκολευεται πολυ
Ακριβώς με την συμπεριφορά του G500+ θα έλεγα κι εγώ οτι μοιάζει το 3300, ικανοποιητικό δηλαδή. Απλά το Χ500 δεν παίζεται στο θέμα αυτό. Είναι εντυπωσιακό οτι ποτέ μα ποτέ δεν χάνεις τη θέση σου ούτε γιά δευτερόλεπτο. Εχω χαζέψει κόσμο που διαβάζοντας όσα έχω γράψει με θεωρούσαν υπερβολικό, αλλά όταν το είδαν με τα μάτια τους δεν είχαν τι να πουν. :-D
τι να πω οτι δουλευει σε αθερμικο παρπριζ?οτι στο σπιτι μεσα με ολα κλειστα πατζουρια και παραθυρα βρισκει σε λιγοτερο απο μισο λεπτο 3 δορυφορους με στιγμα
παιδια ειχατε δικιο σε ολα. απαιχτο και το GPS. θελω να ρωτησω αν εχει κανεις παρατηρησει τα εξεις΄ 1)αν ζεστενεται η μπαταρια 2)αν εχει χασει την SIM σε καποια φαση και ποιο destinator να βαλω το ΡΝ η ΤΟ 6?
παιδια ειχατε δικιο σε ολα. απαιχτο και το GPS. θελω να ρωτησω αν εχει κανεις παρατηρησει τα εξεις΄ 1)αν ζεστενεται η μπαταρια 2)αν εχει χασει την SIM σε καποια φαση και ποιο destinator να βαλω το ΡΝ η ΤΟ 6?
Δεν έχω δεί να ζεστένεται η μπαταρία, να βάλεις το 6, και το patch. 8)
Δεν έχω δεί να ζεστένεται η μπαταρία, να βάλεις το 6, και το patch. 8) ευχαριστω πολυ, ποτε δεν περιμενα τετοια συνεργασια ...πολυ καλη δουλεια. το patch υπαρχει καπου ετοιμο? καπου το ειδα...
ευχαριστω πολυ, ποτε δεν περιμενα τετοια συνεργασια ...πολυ καλη δουλεια. το patch υπαρχει καπου ετοιμο? καπου το ειδα...
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=30015#30015 8)
πιστεψε με εκανες τη καλυτερη αγορα.εγω θα το κρατησω για καιρο αυτο.αν βγαλουνε και καμια μεγαλυτερη μπαταρια
Γεια σας και απο μενα
Ειναι το πρωτο μου post και θα ηθελα να σας συγχαρω για την πολυ καλη
δουλεια που κανετε εδω μεσα και την υποστηριξη που προσφερετε
Επι του θεματος θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις με τι αξεσουαρ πουλιεται
το Χ500 γιατι ( τουλαχιστον στο πλαισιο που ειδα) δεν αναφερει κατι
Δυστυχώς σε σχέση με το παλιό g500+ δεν έχει φορτιστή αυτοκινήτου και βάση. Αν το πάρεις με Destinator σου δίνουν και μια micro sd 512.
katarxin na ksekatharisoume oti ta nea pda exoun OLA mini usb opote an de vreis gia x500 an vreis gia alli marka tha tairiazei
πιστεψε με εκανες τη καλυτερη αγορα.εγω θα το κρατησω για καιρο αυτο.αν βγαλουνε και καμια μεγαλυτερη μπαταρια ΣΕ πιστευω το δουλευω 3 μερες και εχω παθει ζημια... τελοιο εβαλα και το destinator 6 ΑΠΑΙΧΤΑ το δουλευει. επισης με το patch που κατεβασα τελος το προβλημα με SIM . ΑΠΟ οτι εχω δοκιμασει το καλυτερο.ΚΑΙ στην καλυτερη τιμη με συνδεση cosmote 240 280 EYΡΩ το απλο. ΕΠΙΣΗΣ δουλευει αψογα με το bluetooth sony ericsson HBH610 για οποιον το εχει ηδη...
μιας και το λες με το συγκεκριμενο bluetooth paizei radio?
μιας και το λες με το συγκεκριμενο bluetooth paizei radio? OXI ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ
Δυστυχώς σε σχέση με το παλιό g500+ δεν έχει φορτιστή αυτοκινήτου και βάση. Αν το πάρεις με Destinator σου δίνουν και μια micro sd 512.
To destinator το εχω απο τον Αυγουστο, μαζι με ενα mio 201 το οποιο και θελω να αλλαξω
Αρα μεσα στην τιμη πρεπει να υπολογιστουν και τα παραπανω
Ακριβώς, βάλε στη τιμή (599) +microsd +φορτιστης αυτοκινήτου +βάση
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.