PDA

Επιστροφή στο Forum : TD 35SL κόλλημα στο παρθενικό ταξίδι

skfn
25-04-11, 18:17
Καλησπέρα και χρόνια πολλά.
3 ημέρες μετά την παραλαβή του TD 35 SL έκανα το πρώτο ταξίδι 300 χλμ περίπου για να το χαρώ αλλά δεν μου έκατσε.
Στην επιστροφή κόλλησε το Talk & drive. Κάθε φορά που προσπαθώ να το ξεκινήσω φαίνεται σαν να πατιέται αυτόματα και από μόνο του το κουμπί "Διόρθωση", έτσι την τρίτη φορά βγαίνει από το μενού μόνο του και μου ζητάει να πληκτρολογήσω την διεύθυνση. Χειροκίνητα δουλεύει.
Παρεμπιπτόντως καλό πρόγραμμα αλλά κακή οθόνη.
Μικρή γωνία θέασης και όταν ο ήλιος το χτυπάει δύσκολα βλέπεις την κατεύθυνση σου.
Περιμένω την πρώτη εργάσιμη για να δώσω τα συγχαρητήρια στην αντιπροσωπεία.
Αλήθεια δεν υπάρχει κάποιος χώρος που να βαθμολογούν οι χρήστες τις συσκευές τους με τυποποιημένα ερωτηματολόγια;
Ευχαριστώ.

skfn
26-04-11, 16:39
Το πρόβλημα όχι συνηθισμένο αλλά το έχουν ξαναδεί και διορθώθηκε εύκολα με φορμάρισμα. Δεν γνωρίζουν τι το προκάλεσε αλλά με διαβεβαίωσαν ότι δεν ξανασυμβαίνει μετά την επανεγκατάσταση προγράμματος.
Ο χρόνος θα δείξει.
Ο φωτισμός διορθώθηκε λίγο όταν απενεργοποιήθηκε το αυτόματο και μου το ρύθμισαν στο πιο δυνατό.
Ευγενικό άμεσο και αποτελεσματικό service αλλά αν μπορούσα θα την επέστρεφα τη συσκευή για κάτι καλλίτερο.
Χρόνια πολλά.

F33L
17-05-11, 07:50
ενδιαφερουσα η ιστορια σου, εγω εχω ενα T&D 50a και συμφωνουμε για την οθονη
thnx for the inf0

skfn
22-08-11, 16:34
..... Η ιστορία του mls T&D 35sl συνεχίζεται.
Σε χαλαρό ταξίδι διακοπών 6-7 ώρες και κάπου στο 5ώρο ξαφνικά έσβησε.
Με τα πολλά διαπίστωσα ότι κάτι γίνεται με την τροφοδοσία.
Μίλησα με το Service στη Θεσσαλονίκη (εξυπηρετικότατοι είναι αλήθεια αλλά θα πρεπε να'ναι αχρείαστοι και μέσα σε 5 μήνες τους χρειάζομαι δεύτερη φόρα) που μου σύστησαν να το στείλω αμέσως γιατί πιθανώς φταίει η κόλληση στη υποδοχή του καλωδίου στη μητρική πράγμα που φυσικά έκανα μόλις σήμερα.
Θα ενημερώσω για τη τη συνέχεια, αλλά τώρα πια έχω μετανιώσει οριστικά.
Υ.Γ. Ο φωτισμός της οθόνης παραμένει άθλιος.
Tο μεσημέρι όταν έχει ήλιο, λειτουργεί σαν ...καθρέφτης ή ανακλαστήρας περισσότερο παρά σαν GPS.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ (?)...............

skfn
31-08-11, 22:18
Τελικά έφταιγε ο φορτιστής που αντικαταστάθηκε (δωρεάν) και όλα φαίνονται να πηγαίνουν καλά.
Ο ορατότητα τις οθόνης όταν ο ήλιος "βλέπει" τη συσκευή παραμένει απαράδεκτη.

samdim
31-08-11, 22:32
αυτή η συσκευή έχει αυτόματο φωτισμό.
Απενεργοποίησε τον και βάλε την φωτεινότητα στο φουλ.

skfn
31-08-11, 23:15
Αυτό έχει ήδη γίνει από το δεύτερο post (αν διαβάσεις παραπάνω).
Το αστείο είναι ότι κάθε φορά που το στέλνω στην αντιπροσωπεία (δυο φορές πήγε) και κάνω το ίδιο παράπονο γιο την οθόνη μου απαντούν με τον ίδιο τρόπο χωρίς να προσέξουν ότι η συσκευή είναι ήδη έτσι ρυθμισμένη.
Δυστυχώς φίλε μου δεν φαίνεται να υπάρχει θεραπεία σε αυτό το πρόβλημα.
Η ήλιο ή GPS και τα δυο μαζί δεν γίνεται!