Επιστροφή στο Forum : Τελευταίο post
Μετά από σχεδόν τρία χρόνια καθημερινής ενασχόλησης με την κοινότητα ήρθε η στιγμή του τελευταίου post....
Θέλω να ευχαριστήσω:
-Tον Πάνο (Panosha) για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου.
-Toν Γιώργο (Beagle) για την ειλικρινή φιλία του.
-Τον Χρήστο (Chrisbas) για τον ίδιο ως άνω λόγο.
-Τον Ορέστη (Delakoz) για το χαμόγελό του και τις ατάκες του.
-Tην Ιωάννα (Joannex) για το "Large" του χαρακτήρα της.
-Tον Epams και ChrisAnthens για τις συμβουλές τους και την παρέα τους.
-Τον Χρήστο (bbbb)-ο οποίος ήταν η αφορμή για την ενασχόλησή μου-για την βαθιά γνώση του και προσφορά.
-Όλους όσους γνώρισα μέσα από το Forum.
-Όλους όσους ένοιωσαν την ανάγκη να πουν ένα ευχαριστώ εκτιμώντας τις ατέλειωτες ώρες κόπου και προσπάθειας.
Στο Navimania και τον Πάνο εύχομαι από καρδιάς καλή δύναμη και κάθε επιτυχία!
the best1
Καλή τύχη με ότι και αν κάνεις.
Κατ' αρχήν θα έλεγα ότι ΕΜΕΙΣ πρέπει να σ' ευχαριστήσουμε για την πολύτιμη προσφορά σου τόσο προς την κοινότητα όσο και ξεχωριστά στον καθένα μας που πάντα ακούραστος με τεράστια υπομονή και διάθεση, βοηθούσες μεταδίδοντας τις γνώσεις σου.
Προσωπικά, με λυπεί αυτή σου η απόφαση, με την αποχώρησή σου θεωρώ ότι το forum της Navimania γίνεται φτωχότερο από ένα από τα πιο επίλεκτα μέλη του, ελπίζω όμως και εύχομαι να το ξανασκεφθείς και να αναθεωρήσεις.
Πέτρο σ' ευχαριστούμε. respect1
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σ'εσένα και στην οικογένειά σου με Υγεία !!
Νασαι καλα Πέτρο,πιστεύω να τα ξαναπούμε,καλα να περνάς!respect1
Πέτρο δε ξέρω τους λόγους αποχώρησης σου αλλά θεωρώ ότι ειναι κρίμα.Σε ευχαριστώ που με ευχαριστείς και μπορεί όπως λες να σου έδωσα εγώ την αφορμή να ασχοληθείς αλλά εσύ πραγματικά έχεις όρεξη και ταλέντο για να ασχοληθείς.Εγώ έφτιαξα 2-3 μενού και μετά έπαψα να τα ανανεώνω γιατί πολύ απλά δεν έβρισκα το λόγο να ασχοληθώ περαιτέρω.Εσύ ασχολήθηκες σοβαρότερα από μένα,το έψαξες περισσότερο και έκανες πραγματικά απίστευτη δουλειά για πλειάδα συσκευών.Πραγματικά είσαι άξιος συγχαρητηρίων respect1
Υπάρχουν πάντα κάποιοι άνθρωποι που δίνουν έμπνευση για δημιουργία σε άλλους, ευτυχώς. Το πρόβλημα είναι πως σήμερα οι άνθρωποι με όρεξη και μεράκι για ολοκληρωμένο έργο σπανίζουν. Ίσως φταίνε οι εποχές, ίσως εγώ βλέπω τα πράγματα διαφορετικά από την εποχή που ξεκινούσα, δεν ξέρω. Ταλέντο έχουν πολλοί, διάθεση για δουλειά έχουν ελάχιστοι, αφού μόνο μέσα από πολλές ώρες ενασχόλησης έρχεται το καλό αποτέλεσμα και η γνώση. Αυτοί που αντέχουν τη χρόνια τριβή με την καθημερινότητα των φόρουμ δεν είναι πολλοί και ακόμα λιγότεροι οι αξιόλογοι. Μια μαύρη τρύπα που τρώει τα παιδιά της είναι, κι όποιος αντέξει.
Πέτρο, σε ευχαριστώ για ότι έχεις κάνει εδώ, είσαι από τους ακέραιους χαρακτήρες που άφησαν το σημάδι τους. Καλά να περνάς με ότι κι αν ασχοληθείς. Πάντα θα χαίρομαι να σε βλέπω εδώ.
Υ.Γ. Σε παρακαλώ μην μπερδεύεις το φόρουμ με το κάπνισμα, είναι δυο τελείως διαφορετικά πράγματα, που δεν ξέρω αν κόβονται μαζί. grin1
Πέτρο νομίζω ότι εμείς πρέπει να σε ευχαριστήσουμε για ό,τι μας προσέφερες σε προσωπικό-φιλικό επίπεδο αλλά και στο φόρουμ!
Πραγματικά σου εύχομαι καλή επιτυχία σε ό,τι κάνεις και ελπίζω να σε βλέπουμε σε κάποιες από τις συναντήσεις μας!!!!!
Καλό δρόμο φίλε!!!
Καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνεις Πέτρο! Ευχαριστώ για τη βοήθειά σου και respect για το χαρακτήρα σου!
Φίλε , δεν σε ξέρω προσωπικά , αλλά αισθάνομαι την ανάγκη να σου πω ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλα όσα έδωσες και σε εμάς τους αδαείς του θέματος . Σου εύχομαι τα καλύτερα σε ότι κάνεις και να είσαι πάντα καλά και πάντα δημιουργικός στην ζωή σου .
Καλή Ανάσταση , Καλό Πάσχα σε εσένα και τούς δικούς σου .
Με απέραντη εκτίμηση ,
Navi5dr
Κρίμα!!! Το φόρουμ πράγματι θα έχει ένα κενό. Τα όσα μας έδωσες ήταν πολλά και υπέροχα. Σε ευχαριστώ και γω. Μακάρι να μην είναι πράγματι το τελευαίο σου ποστ. Εστω και για μια καλή μέρα να σε "βλέπουμε'. Θα είναι χαρά μου. Όπως και νάχει: respect1respect1respect1
Mr. Pet, Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά σε σένα και στην οικογένειά σου, και ελπίζω να "βγαίνεις" στη σύνταξη για να ξεκουραστείς ;)
τι θα κάνουμε τώρα χωρίς peterant? oeo?
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.