Επιστροφή στο Forum : Don't Panic. I know the way!!
Σας ενημερώνω ότι από χτες το βράδυ το site του Ginius Driver λειτουργεί στους νέους μας servers και σας περιμένει να ενεργοποιήσετε το λογισμικό σας.
Το Ginius Driver - Don't Panic edition για ANDROID έχει την παγκόσμια πρώτη του στο www.giniusdriver.gr (http://www.giniusdriver.gr) και είναι πιο έξυπνο από ποτέ!!!! clap2
Κάποιες διευκρινίσεις για το ginius driver:
1. Εάν κάποιοι δε βλέπουν την ανανεωμένη σελίδα του ginius driver πρέπει να καθαρίσουν την cache του browser που χρησιμοποιούν
2. Όσοι από εσάς έχετε λογαριασμό ήδη στο ginius driver μπαίνετε κανονικά με τα στοιχεία σας.
3. Όσοι δεν έχετε λογαριασμό και θέλετε να κατεβάσετε το don't panic για android, κάνετε register μέσω του don't panic installer από www.giniusdriver.gr/giniusdp (http://www.giniusdriver.gr/giniusdp)
[O Server μου αναβαθμίζεται για να γίνει πιο Ginius από ποτέ! ]
Η αναβάθμιση πότε θα ολοκληρωθεί ;
@ Manoula,σε προλαβα! Ξυπνησα πιό πρωι!lol2
Μονο που παροτι εκανα εγγραφη στο giniusdriver.gr,δεν μου ηρθε email με κωδικο εξακριβωσης...Πιστευω απο Δευτερα να λαβω,εφοσον δεν γινεται αυτοματα!
Toν κωδικό προϊόντος που ζητάει μπορούμε να τον πάρουμε online ή πρέπει να πάμε σε κάποιο κατάστημα forthnet;
Είδα στην πρώτη σελίδα ότι το κόστος της εφαρμογής για Android είναι 39€.
Όταν βγήκε η κροατική έκδοση πριν κάνα μήνα, 10€ δεν έκανε μόνο; Γιατί τόσο μεγάλη άνοδο στην τιμή για την Ελλάδα;
Είδα στην πρώτη σελίδα ότι το κόστος της εφαρμογής για Android είναι 39€.
Όταν βγήκε η κροατική έκδοση πριν κάνα μήνα, 10€ δεν έκανε μόνο; Γιατί τόσο μεγάλη άνοδο στην τιμή για την Ελλάδα;
10 € ήταν η έκδοση με χάρτες Κροατίας, και μην ξεχνάς οτι η Mireo, είναι Κροατική εταιρεία και φτιάχνει και μόνη της τους χάρτες της Κροατίας ...
39 ευρώ κοστίζουν το πρόγραμμα και οι χάρτες μαζί;
39 ευρώ κοστίζουν το πρόγραμμα και οι χάρτες μαζί;
Ναι, χάρτες Ελλάδας.
"Οι χάρτες για ολόκληρη την Ευρώπη, θα προσφέρονται με 39,90€."
Δες εδώ: ---> http://www.navimania.gr/showpost.php?p=299131&postcount=1
Κάτσε γιατι μπερδεύτηκα δλδ για να πάρω Ευρώπη θέλω άλλα 40 ευρώ οπότε πάμε στα 80 αχα μάλιστα
Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τιμή για Ευρώπη σε android. Όποιος το ενεργοποιήσει θα δει μέσα στο mireo store κάποια συμπλέγματα χωρών που θα μπορεί να αγοράσει με κωδικούς με περίπου 13 ευρώ. Σύντομα θα ανακοινωθούν οι λεπτομέριες για άλλους χάρτες εκτός Ελλάδας
Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τιμή για Ευρώπη σε android. Όποιος το ενεργοποιήσει θα δει μέσα στο mireo store κάποια συμπλέγματα χωρών που θα μπορεί να αγοράσει με κωδικούς με περίπου 13 ευρώ. Σύντομα θα ανακοινωθούν οι λεπτομέριες για άλλους χάρτες εκτός Ελλάδας
Benelux,DACH,France,Italy,Iberia,Scandinavia προς το παρον,με 12,99 το καθενα!
spiros p535
20-04-11, 07:57
Καλημερα και χρονια πολλα .
Εχω μπερδευτει λιγο και θελω την γνωση σας .Ειμαι απο την θεσ/νικη. Μπορω και απο που να παρω το D.P. για android ?what1
Πρεπει να σας πω (δεν ξερω αν εχει σημασια ) οτι δεν ειμαι κατοχος κανενος προγραμματος της gi .
dimitris_thass
20-04-11, 08:05
Πρεπει να σας πω (δεν ξερω αν εχει σημασια ) οτι δεν ειμαι κατοχος κανενος προγραμματος της gi .
Καιρός να γίνεις grin1
Καλημερα και χρονια πολλα .
Εχω μπερδευτει λιγο και θελω την γνωση σας .Ειμαι απο την θεσ/νικη. Μπορω και απο που να παρω το D.P. για android ?what1
Πηγαινε σε ενα καταστημα Forthnet να το αγοράσεις γρήγορα lol2
spiros p535
20-04-11, 09:35
Μπορεις να μου πεις απο ποιο καταστημα μπορω να το παρω .
Ευχαρηστω !!!
dimitris_thass
20-04-11, 09:55
Μπορεις να μου πεις απο ποιο καταστημα μπορω να το παρω .
Ευχαρηστω !!!
Δυστυχώς δεν μπορω γιατί δεν είμαι στην Πατρίδα τώρα, λογικά θα έχουν όλα.
Scooby Doo
20-04-11, 10:30
http://www.forthnet.gr/templates/corporatePartnersSearch.aspx?c=10007488
Με τηλέφωνο πρώτα.
spiros p535
20-04-11, 10:54
Ενοεις να τους παρω τηλ. για να δω αν το εχουν ?
Scooby Doo
20-04-11, 11:11
Ενοεις να τους παρω τηλ. για να δω αν το εχουν ?
Για να μην πας τζάμπα, καλύτερα δεν είναι να τηλεφωνήσεις πριν;
spiros p535
20-04-11, 11:16
Οκ ευχαρηστω !!!
Κάποιες διευκρινίσεις για το ginius driver:
3. Όσοι δεν έχετε λογαριασμό και θέλετε να κατεβάσετε το don't panic για android, κάνετε register μέσω του don't panic installer από www.giniusdriver.gr/giniusdp (http://www.giniusdriver.gr/giniusdp)
Παιδια λιγο την βοηθεια σας γιατι αρχησα να ξενερονω.
Πηγα σε καταστημα Forthnet, οπου μου δωσανε ενα free demo pass για να δοκιμασω ντε και καλα την ευφυεστερη εμπειρια πλοηγησης στο Android κινητο μου.
Μπαινω απο το κινητο στην σελλιδα που εχει το διαφημιστικο, και το μονο που μπορω να πατησω ειναι το "Εισοδος", το οποιο ζηταει κατευθειαν ονομα χρηστη και κωδικο. Τιποτα δεν υπαρχει για νεα εγγραφη.
Μπηκα στο παραπανω λινκ απο το κινητο (HTC Desire s) κατεβασα και εγκατεστησα τον GDP installer, και παω να κανω εγγραφη. Εκτος απο το οτι μου λεει συνεχεια οτι το Ονομα χρηστη δεν ειναι διαθεσιμο, (αν ειναι δυνατον, εχω δοκιμασει οτι πιο απιθανο υπαρχει), καποια στιγμη εβαλα στον πεδιο του κωδικου, εναν κωδικο με γραμματα και αριθμο (καμια σχεση με προηγουμενο μηνυμα για το ονομα χρηστη) και μαλλον το δεχτηκε και μετα μου εβγαλε μηνυμα το ο 20-ψηφιος κωδικος προιοντος ειναι λαθος.
Τελικα τι πρεπει να κανουμε για να δοκιμασουμε αυτο προγραμμα;
Το free demo pass ειναι στην ουσια για πεταμα;
Κάποιο σφάλμα θα προέκυψε, έχω την αίσθηση πως επικοινωνήσατε τηλεφωνικά με τη GeoIntelligence και πως λύθηκε το πρόβλημα.
Η εξυπηρετηση παντως εχω να πω οτι ηταν αψογη.
Το προβλημα λυθηκε, αλλα:
1- Ενα ψηφιο αντι για Ο ομικρον ηταν 0 μηδεν. Ξερω να ξεχωριζω το ενα απο το αλλο.
2-Στο free Demo Pass δινετε την σελλιδα σας, αλλα πρεπει να ειναι καποιος ηδη μελλος, για να προχωρησει. Επρεπε να δινετε ολο το λινκ www.giniusdriver.gr/giniusdp (http://www.giniusdriver.gr/giniusdp) για να μπορει ο καθενας να μπει να κατεβασει τον installer. Αλλιως δεν εχει κανεναν τροπο καποιος ο οποιος δεν ξερει το λινκ αυτο, να μπει και να το κατεβασει. Ουτε καν ενα τηλεφωνο εχετε για επικοινωνησει καποιος μαζι σας. Πρεπει δηλαδη να μπουνε ολοι εδω μεσα για να βγαλουν ακρη;
Χανετε αρκετο κοσμο μονο απο αυτο. Γιατι και εγω ημουν ετοιμος να πεταξω το free demo, αλλα ειπα να δοκιμασω λιγο ακομη.
3-Δυσκολευτηκα πολυ να περασω ονομα χρηστη στον installer. Μαλλον πρεπει να ειναι μεγαλο το ονομα χρηστη. Δεν ειχα ομως καμια αναφορα πως πρεπει να ειναι το ονομα χρηστη.
Και να σας πω την αληθεια, ξεχασα τι εβαλα. Τοσα πολλα που προσπαθησα.
Βασικα πιστευω οτι δεν προσεξατε αρκετα τα παραπανω θεματα, και ο περισσοτερος κοσμος δεν εχει την υπομονη να ασχοληθει παραπανω.
Οσον αφορα το προγραμμα, λιγο που το δοκιμασα ειναι παρα πολυ καλο. Αν ειχατε και επιλογη Πεζου, λεωφορειο, μοτοσυκλετα, θα ηταν καλυτερο.
Αυτα για την ωρα
Μόλις πήρα στην Forthnet Αλεξανδρούπολης στο Shop και έχουν μαύρα μεσάνυχτα για το πρόγραμμα για Android.
Mια υπάλληλος δυσκολεύτηκε να με απαντήσει και στο τέλος μετά απο μια αναμονή 1 λεπτού με είπε οτι το πρόγραμμα συνοδεύεται μονο με συσκευή δεν ξέρει αν πουλιέται ξεχωριστά lol2
Δεν ήξερε καν που το άκουσα αυτό όταν την ρώτησα!lol2
Μόλις πήρα στην Forthnet Αλεξανδρούπολης στο Shop και έχουν μαύρα μεσάνυχτα για το πρόγραμμα για Android.
Mια υπάλληλος δυσκολεύτηκε να με απαντήσει και στο τέλος μετά απο μια αναμονή 1 λεπτού με είπε οτι το πρόγραμμα συνοδεύεται μονο με συσκευή δεν ξέρει αν πουλιέται ξεχωριστά lol2
Επικοινώνησα με το κατάστημα , παραλάβανε σήμερα...και μάλλον δεν ήταν η υπάλληλος κατά την παραλαβή.
Είμαι σίγουρος πως αν ξανακαλέσεις , θα σου απαντήσουν σωστά... grin1
Ok πάω να το παραλάβω απο εκεί γιατί απτο τηλέφωνο δεν βλέπω να βγάζω άκρη να σε καλά respect1
Μηπως μπορειτε να μιλησετε και με το καταστημα Κατερινης για να παω κι εγω να το παραλαβω αυριο; Οσο δουλευω το προγραμμα, πιο πολυ μου αρεσει!
Και κατι ακομη. Σε αλλαγη συσκευης τι κανουμε;
Τα ίδια και στο κατάστημα στην Κοζάνη.
johnnyk1234
20-04-11, 17:15
Γίνετε να πάρω και εγώ ενα demo free pass δωρέαν??Και αν ναι,απλά πάω στο κατάστημα και τούς ζητάω τον κωδικό?
Πας σε ένα κατάστημα και παίρνεις ένα από το stand. Αν δε το έχει στήσει, ζητάς...
Οταν λέμε free pass demo εννοούμε με πλήρη χάρτη Ελλάδας; Γιατί δεν έχει νόημα να δίνουν π.χ. στην Κοζάνη demo αλλά με χάρτη Αθήνας..
Είναι ένα κομμάτι χάρτη στην Αθήνα. Η άδεια αυτή δεν λήγει. Η λογική είναι να δεις λίγο το interface, να βάλεις ένα demo κλπ.
Σωστή και αυτή η λογική αλλά αν δε το δοκιμάσεις στο δρόμο,σε περιοχές που γνωρίζεις και σε περιοχές που κινείσαι,να δεις πως λειτουργεί στο δρόμο στη συσκευή σου ποιο το νόημα;
πάλι γουρούνι στο σακί αγοράζεις....
Μηπως μπορειτε να μιλησετε και με το καταστημα Κατερινης για να παω κι εγω να το παραλαβω αυριο; Οσο δουλευω το προγραμμα, πιο πολυ μου αρεσει!
Και κατι ακομη. Σε αλλαγη συσκευης τι κανουμε;
Χεχε... το έχω κάνει ήδη , θα είσαι οκ.. grin1
Να πάω αύριο πάλι από το κατάστημα της Κοζάνης ή θα μου πει πάλι να πάω μετά το πάσχα;
Πάντως στο Γαλάτσι ήμουν ο πρώτος που πήρα καθώς παρέλαβαν χτες.
Να πάω αύριο πάλι από το κατάστημα της Κοζάνης ή θα μου πει πάλι να πάω μετά το πάσχα;
Να πας... grin1
Λοιπόν παιδιά μόλις το παρέλαβα απτο κατάστημα της Forthnet Αλεξ/πολης..
Η αλήθεια ειναι οτι περίμενα 7 με 8 λεπτά στο μαγαζί γιατι δεν έβρισκαν την έκδοση Αndroidconfused1.
Το πρώτο πράμα που με είπαν όταν το παρέλαβα ειναι οτι έχει 49 ευρο grin1 εγώ ομως ήμουν πλήρως ενημερωμένος και τους ειπα η προσφορά ειναι 39 μέχρι τέλος Μαΐου και με κοιτούσανgrin1..
Ενα αλλο ειναι οτι δεν ξεραν αν περιλαμβανει χαρτη Ελλαδας η συσκευασια και με ειπαν τον χαρτη τον περνεις εξτρα 29 ευροlotpot
Αυτά καλό θα ήταν να ενημερώνεται το προσωπικό γιατι πες εγω ξέρω άλλος που θα πάει και θα έχει άγνοια θα την πατήσειwhat1
Πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες.
1)Γρήγορη ταχύτητα μενού
2)Zoum In Zoum Out γρήγορο
3)Άμεσο κλείδωμα δορυφόρων
Αύριο θα το δοκιμάσω στον δρόμο μια και έχω ταξιδάκιbigsmile
Φαντάζομαι να το πλήρωσες 39 κι όχι 49
Ναι 39 βρήκαν το φυλλάδιο που έλεγε για την προσφορά οπότε όλα ΟΚ
Σωστή και αυτή η λογική αλλά αν δε το δοκιμάσεις στο δρόμο,σε περιοχές που γνωρίζεις και σε περιοχές που κινείσαι,να δεις πως λειτουργεί στο δρόμο στη συσκευή σου ποιο το νόημα;
πάλι γουρούνι στο σακί αγοράζεις....
Για τους χρήστες που έχουν GiniusDriver - Deluxe Edition αυτό δεν ισχύει και τόσο ως δικαιολογία κατά τη γνώμη μου. Ο χάρτης είναι ακριβώς ο ίδιος οπότε ξέρουν τι κάλυψη υπάρχει στην περιοχή τους. Η demo αυτή έκδοση θα τους δώσει μια πολύ καλή εικόνα για το user interface και με 1-2 demo διαδρομές θα είναι σχεδόν σίγουροι για το τι θα αγοράσουν. "Πρόβλημα" προκύπτει για όσους δεν είχαν χρησιμοποιήσει χάρτη της GeoIntelligence στο παρελθόν. Για αυτούς κάποια "Σολομώντεια" λύση θα βρεθεί (ίσως με ένα demo του GiniusDriver - DE, θα δούμε)
"Πρόβλημα" προκύπτει για όσους δεν είχαν χρησιμοποιήσει χάρτη της GeoIntelligence στο παρελθόν. Για αυτούς κάποια "Σολομώντεια" λύση θα βρεθεί (ίσως με ένα demo του GiniusDriver - DE, θα δούμε)
Για τους χρήστες του gd συμφωνώ.Αλλά
Yπάρχει κόσμος που δεν έχει hd2 bigsmile και δε μπορεί να τρέξει giniusdriver παρά μόνο προγράμματα για android.Υπάρχει κόσμος που δεν έχει pna ή απλά αγόρασε android κινητό και έμαθε ότι έχει και gps και θέλει να βάλει κάποιο πρόγραμμα.Αυτός λοιπόν ο κόσμος που δε ξαναέπιασε gps στα χέρια του και δε ζει στην Αθήνα πως θα ξέρει αν το dont panic του κάνει δουλειά; Θα μπει στο μάρκετ θα κατεβάσει αυτά που έχουν ήδη trial,θα τα δοκιμάσει και έτσι ξέρει τι να περιμένει αν.... λέμε αν... μπορούσε να το αγοράσει εφόσον η google έδινε δυνατότητα να αγοράσουμε εφαρμογές με απλό και νόμιμο τρόπο.
Όλοι αυτοί οι προβληματισμοί είναι απολύτως λογικό να υπάρχουν. Είναι η αρχή μιας σημαντικής κίνησης νομίζω, και στην πορεία θα λυθούν προβλήματα και θα αντιμετωπιστούν καταστάσεις. Το σημαντικό για μένα είναι η ύπαρξη επιτέλους ενός συνολικού πακέτου που είναι το πρώτο αξιόλογο πρόγραμμα πλοήγησης με καλούς χάρτες για το Android και για άλλες πλατφόρμες. Νομίζω ότι πολύ σύντομα, όλοι θα το γνωρίζουν και όχι μόνο εμείς εδώ αναμεταξύ μας. Δεν μπορούν πάντως σε καμία περίπτωση όλα αυτά τα θέματα, όταν έχουμε να κάνουμε με προώθηση - πώληση σε πολλαπλές πλατφόρμες λογισμικού και συσκευών, να λυθούν άμεσα.
Για τους χρήστες του gd συμφωνώ.Αλλά
Yπάρχει κόσμος που δεν έχει hd2 bigsmile και δε μπορεί να τρέξει giniusdriver παρά μόνο προγράμματα για android.Υπάρχει κόσμος που δεν έχει pna ή απλά αγόρασε android κινητό και έμαθε ότι έχει και gps και θέλει να βάλει κάποιο πρόγραμμα.Αυτός λοιπόν ο κόσμος που δε ξαναέπιασε gps στα χέρια του και δε ζει στην Αθήνα πως θα ξέρει αν το dont panic του κάνει δουλειά; Θα μπει στο μάρκετ θα κατεβάσει αυτά που έχουν ήδη trial,θα τα δοκιμάσει και έτσι ξέρει τι να περιμένει αν.... λέμε αν... μπορούσε να το αγοράσει εφόσον η google έδινε δυνατότητα να αγοράσουμε εφαρμογές με απλό και νόμιμο τρόπο.
Αυτοί οι χρήστες που περιγράφεις δεν είναι τόσο "ψαγμένοι" όσο εσύ. Αυτοί λοιπόν θα ρωτήσουν έναν φίλο, έναν γνωστό ή θα κάνουν μια αναζήτηση στο internet και θα βρουν τις απαντήσεις που θέλουν. Αυτοί δεν έχουν αγοράσει ξανά Destinator ή GiniusDriver, μπαίνουν για πρώτη φορά στο χώρο και δεν θα το ψάξουν τόσο πολύ. Το μεγαλύτερο ποσοστό πωλήσεων κάθε μήνα γίνεται σε αυτήν την κατηγορία χρηστών.
Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καλύτερο "πακέτο" στην ελληνική αγορά για android από το Ginius - Don't Panic όσο αφορά την τιμή, το λογισμικό και τους χάρτες της Gi με δωρεάν αναβαθμίσεις. Προσωπική μου άποψη πως όσο αφορά τη συγκεκριμένη πλατφόρμα, δε χρειάζεται να το ψάξει πολύ κάποιος. Μετά το καλοκαίρι που το λογισμικό θα εμπλουτιστεί, πιστεύω πως θα μπορεί άνετα να σταθεί στον ανταγωνισμό σε όλες τις πλατφόρμες.
Μόλις ανοίξει το android market στην Ελλάδα πολλά ωραία πράγματα μπορούν να γίνουν..
kiriakos1963
21-04-11, 21:04
<!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:TrackMoves/> <w:TrackFormatting/> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:DoNotPromoteQF/> <w:LidThemeOther>EL</w:LidThemeOther> <w:LidThemeAsian>X-NONE</w:LidThemeAsian> <w:LidThemeComplexScript>X-NONE</w:LidThemeComplexScript> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> <w:SplitPgBreakAndParaMark/> <w:DontVertAlignCellWithSp/> <w:DontBreakConstrainedForcedTables/> <w:DontVertAlignInTxbx/> <w:Word11KerningPairs/> <w:CachedColBalance/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> <m:mathPr> <m:mathFont m:val="Cambria Math"/> <m:brkBin m:val="before"/> <m:brkBinSub m:val="--"/> <m:smallFrac m:val="off"/> <m:dispDef/> <m:lMargin m:val="0"/> <m:rMargin m:val="0"/> <m:defJc m:val="centerGroup"/> <m:wrapIndent m:val="1440"/> <m:intLim m:val="subSup"/> <m:naryLim m:val="undOvr"/> </m:mathPr></w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" DefUnhideWhenUsed="true" DefSemiHidden="true" DefQFormat="false" DefPriority="99" LatentStyleCount="267"> <w:LsdException Locked="false" Priority="0" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Normal"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="heading 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 7"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 8"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 9"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 7"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 8"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 9"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="35" QFormat="true" Name="caption"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="10" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Title"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="1" Name="Default Paragraph Font"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="11" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Subtitle"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="22" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Strong"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="20" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Emphasis"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="59" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Table Grid"/> <w:LsdException Locked="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Placeholder Text"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="1" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="No Spacing"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Revision"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="34" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="List Paragraph"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="29" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Quote"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="30" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Intense Quote"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="19" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Subtle Emphasis"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="21" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Intense Emphasis"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="31" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Subtle Reference"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="32" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Intense Reference"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="33" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Book Title"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="37" Name="Bibliography"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" QFormat="true" Name="TOC Heading"/> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Κανονικός πίνακας"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;} </style> <![endif]--> Γεια σας
Στην Δράμα το είχαν και το αγόρασα και ήταν και ενημερωμένοι.
Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι γρήγορο και ακριβές στίγμα άμεσος επαναπροσδιορισμός αλλά απλός χάρτης και ιδιότητες, χωρίς πολλά pois.
Γενικά είμαι αρκετά ευχαριστημένος.
Ποιό πολλά μετά από το ταξίδι της Κυριακής.
ειναι συμβατο με htc wildfire android 2.2 αναλυση οθονης 320*240;
με ποιο τροπο γινεται η αγορα του dont panic edition; με αγορα απο καταστημα και εισαγωγη καρτας στη συσκευη η απο το site της εταιριας;
dimitris_thass
21-04-11, 21:54
ειναι συμβατο με htc wildfire android 2.2 αναλυση οθονης 320*240;
Οι αναλύσεις που υποστηρίζονται (http://www.navimania.gr/showpost.php?p=299536&postcount=137)
800x480
640x360
480x320
320x240
480x854
με ποιο τροπο γινεται η αγορα του dont panic edition; με αγορα απο καταστημα και εισαγωγη καρτας στη συσκευη η απο το site της εταιριας;
Αγοραζεις από τα καταστήματα Forthnet, αν δεν κάνω λάθος κάποιον κωδικό σου δίνουν.
Αγοράζεις από κατάστημα Forthnet , σου δίνουν manual στα ελληνικά με οδηγίες χρήσης και κωδικό άδειας . Υπάρχει επίσης φυλλάδιο που σου εξηγεί αναλυτικά πως θα κατεβασεις το προγράμμα από το Internet στο τηλέφωνο σου με λίγα και πολυ απλά βήματα .
Σας ευχαριστω ολους παιδια για τη βοήθεια σας. εχω ήδη κατεβάσει το gr panic edition στη συσκευη απο χθες και το μόνο που απομένει είναι η αγορά της αδείας (κωδικού) προϊόντος από κατάστημα της forthnet. θα σας γράψω αμέσως τις εντυπώσεις μου. ζητώ συγγνώμη για τις άπειρες ερωτήσεις που σας έκανα. τα λεμε πάλι.
Στο HTC Hero μου (με Froyo), το Demo κάνει σκαλώματα, ομαλή ροή (1-2sec)-παύση(0.5sec)-ομαλή ροή-παύση κλπ. Είναι αυτό χαρακτηριστικό του Demo στις πιο αδύναμες συσκευές ή θα έχω το ίδιο πρόβλημα και σε κανονική χρήση;
Περιμένω να δω και το τι μέλλει γενέσθαι με το θέμα κλειδώματος στο IMEI της συσκευής. Αν θα υπάρξει δηλαδή κάποιο χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο θα μπορεί να γίνει μεταφορά σε άλλα συσκευή. Το να το ξανα-αγοράσω μετά από πχ 3 χρόνια δεν το θεωρώ τόσο πρόβλημα. Αν όμως μου τη σβουρίξει μετά από 3 μήνες να αλλάξω το Hero, εδώ υπάρχει ένα θεματάκι.
Δε θα είχα επίσης πρόβλημα (δεδομένων των δικών μου ιδιαζουσών, είναι η αλήθεια, συνθηκών) να μου δινόταν η δυνατότητα να επιλέξω και να αγοράσω και κάρτα μαζί με το λογισμικό και το κλείδωμα να είναι στην κάρτα (όπως υποθέτω θα γίνεται με τις εκδόσεις για WinCE PNDs).
Και όλη αυτή η συζήτηση γίνεται γιατί θεωρώ ότι ο συνδυασμός προγράμματος-χαρτών-τιμής-αναβαθμίσεων-υποστήριξης-αντοχής στο χρόνο, είναι ο καλύτερος αυτή τη στιγμή στην Ελληνική αγορά! (σλουρπ-σλουρπ) lol2
Αν σου κάνει το demo σκαλώματα,θα σου κάνει και η κανονική έκδοση μιας και από ότι καταλαβαίνω το demo είναι απλά σε θέμα πληροφορίας χάρτη.Εγώ το αγόρασα το μεσημέρι και μπορώ να πω ότι είναι η πιο τίμια πρόταση για πλοήγηση που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή για android.Μου άρεσε που προστέθηκε το Pinch to zoom.Παρόλα αυτά το πρόγραμμα έχει κάποια θέματα που ελπίζω ότι θα λυθούν σε επόμενη αναβάθμιση εντός του 2011...θέματα που δεν τα έχει το giniusdriver,γιαυτό έχω ελπίδα ότι θα λυθούν σύντομα
1.δεν αποθηκεύει την διαδρομή.αν κλείσουμε το πρόγραμμα πρέπει να ξανα-ορίσουμε διαδρομή
2.δεν αποθηκεύει τη ρύθμιση δακτυλίου αν και δε με απασχολεί άμεσα,γιατί δε μένω Αθήνα
3.Αναζήτηση-κατηγοριοποίηση pois.Bλέποντας την κατηγοριοποίηση των pois στην τελευταία έκδοση του giniusdriver-χάρτη το dont panic μοιάζει παιδικό και δύσχρηστο.
4.Δεν υπάρχει δυνατότητα παράκαμψης κατά την διαδρομή
Θέλω να πιστεύω ότι η mireo θα ανταποκριθεί άμεσα και δε θα κάνει όπως στο gd που έκανε σχεδόν 2 χρόνια για να τα βάλει αυτά.
Χρήστο η φωνητικές πως είναι ;
Στην χροιά είναι οκ.Μου αρέσει η φωνή αν και θα μπορούσε να είναι λίγο δυνατότερη και την προτιμώ από αυτή του giniusdriver.
Αν σου κάνει το demo σκαλώματα,θα σου κάνει και η κανονική έκδοση μιας και από ότι καταλαβαίνω το demo είναι απλά σε θέμα πληροφορίας χάρτη.
Θυμάμαι παλιά το Destinator στο Demo της διαδρομής σκάλωνε έντονα ενώ σε κανονική λειτουργία δεν υπήρχε πρόβλημα και λέω μήπως συμβαίνει κι εδώ κάτι αντίστοιχο (πολύ φοβάμαι βέβαια ότι δεν..).
Δοκίμασα σήμερα σ' ένα Forthnet Shop και την G1-1000 σε demo mode και ενώ δεν έκανε αυτές τις παύσεις, το scrolling ήταν λιγότερο ομαλό απ' ότι στο Hero.. σα να αναβόσβηνε ελαφρά κατά τη μετακίνηση του χάρτη.. blink1
Δεν ξέρω μήπως παίζει ρόλο και η μεγάλη ανάλυση της συσκευής (σε συνδυασμό με το demo mode).
Εμένα πάντως μου αρέσει που οι φωνητικές οδηγίες είναι κοφτές και σύντομες. Το λιγότερο που θες ενώ οδηγείς είναι να προσπαθείς να «αποκωδικοποιήσεις» τις φωνητικές οδηγίες. Είναι και κουραστικό-βαρετό να σου επαναλαμβάνει όλο το μακρινάρι «ετοιμαστείτε να στρίψετε δεξιά σε 500 μέτρα και στη συνέχεια στρίψτε απότομα αριστερά» δυο-τρεις φορές σε κάθε στροφή..
Δεν ξέρω Χρήστο ορισμένες φορές στην G1-1000 νομίζεις ότι η εκφωνήτρια θα σε δείρει άσε που εάν ανεβάσεις την ένταση πάνω από 3/4 υπάρχει πρόβλημα ηχητικής διαύγειας που δεν είναι από πρόβλημα συσκευής ,ας ελπίσουμε ότι το έχουν αντιληφθεί και θα το διορθώσουν μαζί με τις παρατηρήσεις σου.
Καλή Ανάσταση
Xρήστο έχω και άλλες παρατηρήσεις.Απλά αυτά που έγραψα είναι κάποια πράγματα που κατά την γνώμη μου πάντα,πρέπει να γίνουν άμεσα.Γιατί τώρα είμαστε 2 μεγάλα βήματα εμπρός (ταχύτητα,απεικόνιση) και ένα μικρότερο πίσω...Bέβαια αν δούμε το όλο πρόγραμμα σαν μια πρώτη προσπάθεια για κάτι νέο (κάτι σαν τα wp7 phones ας πούμε),τότε είμαστε σε καλό δρόμο.Αρκεί να γίνονται κινήσεις και αναβαθμίσεις (χάρτη-προγράμματος) προγραμματισμένα πλέον
...Εγώ το αγόρασα το μεσημέρι και μπορώ να πω ότι είναι η πιο τίμια πρόταση για πλοήγηση που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή για android.Μου άρεσε που προστέθηκε το Pinch to zoom.Παρόλα αυτά το πρόγραμμα έχει κάποια θέματα που ελπίζω ότι θα λυθούν σε επόμενη αναβάθμιση εντός του 2011...θέματα που δεν τα έχει το giniusdriver,γιαυτό έχω ελπίδα ότι θα λυθούν σύντομα
1.δεν αποθηκεύει την διαδρομή.αν κλείσουμε το πρόγραμμα πρέπει να ξανα-ορίσουμε διαδρομή
2.δεν αποθηκεύει τη ρύθμιση δακτυλίου αν και δε με απασχολεί άμεσα,γιατί δε μένω Αθήνα
3.Αναζήτηση-κατηγοριοποίηση pois.Bλέποντας την κατηγοριοποίηση των pois στην τελευταία έκδοση του giniusdriver-χάρτη το dont panic μοιάζει παιδικό και δύσχρηστο.
Θέλω να πιστεύω ότι η mireo θα ανταποκριθεί άμεσα και δε θα κάνει όπως στο gd που έκανε σχεδόν 2 χρόνια για να τα βάλει αυτά.
Χρήστο στο HD2 το δοκίμασες???respect1
Μια σύγκριση ανάμεσα σε...Aura, iGO My Way, Ndrive, Navigon...
Ποιο θα προτιμούσες απ' όλα???
Στο hd2 το δοκίμασα.Θα προτιμούσα από άποψη πακέτου προγράμματος-χάρτη πάλι το dont panic αλλά από άποψη καθαρά προγράμματος το igomyway αν είχαν καταφέρει να το κάνουν σαν το παλιό πλέον αλλά αξεπέραστο igo8.3+tts+gj skin
Επίσης στην απεικόνιση portrait να κάνουν κάτι,ώστε να φαίνεται η ώρα άφιξης στην οθόνη γιατί τώρα πρόσεξα ότι φαίνεται μόνο σε landscape.
Μεγαλη ελειψη η μη δυνατοτητα πλοηγησης σε διασταυρωση,αναγκαζεσαι να ψαχνεις για σημειο στο χαρτη...
Auto Zoom in - out στο 3D Landscape κάνει? (το έχω στο [0] όπως λέει το manual)
Πως μπορούμε να βλέπουμε πάνω δεξιά τα χρήσιμα που εμείς θέλουμε και όχι τα default (βενζινάδικα-super market)?
Στην διαδρομή Αθήνα-Ραφήνα είχε απόκλιση περίπου 70m στις κάμερες ταχύτητας, βενζινάδικα, super market. Δλδ τα εμφάνιζε 70m μετά από την πραγματικότητα.
Στην επιστροφή τα εμφάνιζε κανονικά blink1
Γενικά πολύ καλό και ταχύτατο στο ανοιγόκλεισμά του, χωρίς κολλήματα κατά την πλοήγηση, φοβερό interface, ωραία εμφάνιση εναλλαγής παραθύρων και πληκτρολογίου (θυμίζει iphone), ταχύτατο κλείδωμα δορυφόρων (χωρίς βοήθεια 3G ή wifi).
Συσκευή ΗΤC-Desire (A8181 με την "μαμά" 2.2)
(Μάλλον ήρθε η ώρα να αφήσω το ΕΤΕΝ-Χ500 με τα Destinator και Genius...lol2)
zoom in-out κάνει και στο landscape αλλά σε σχέση με το portrait βλέπεις λιγότερο ουρανό.Τα pois πάνω δεξιά δεν αλλάζουν.
Μέσα στις εφαρμογές υπάρχει μία GDP installer. Χρειάζεται ή μπορούμε να την αφαιρέσουμε αφού έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του GDP και λειτουργεί κανονικά?
Υ.Γ.Χρήστο ευχαριστώ για την απάντηση στο προηγούμενο post. Χρόνια πολλά.
Μετά την εγκατάσταση του προγράμματος,δεν είναι απαραίτητη αυτή η εφαρμογή για να λειτουργήσει το πρόγραμμα.Δε ξέρω βέβαια αν θα χρειαστεί στο μέλλον π.χ. για τη λήψη κάποιων αναβαθμίσεων ή απλά για να ξανακατεβάσεις το πρόγραμμα.
Μετά την εγκατάσταση του προγράμματος,δεν είναι απαραίτητη αυτή η εφαρμογή για να λειτουργήσει το πρόγραμμα.Δε ξέρω βέβαια αν θα χρειαστεί στο μέλλον π.χ. για τη λήψη κάποιων αναβαθμίσεων ή απλά για να ξανακατεβάσεις το πρόγραμμα.
Οπότε το αφήνουμε. Σ' ευχαριστώ.
Μεγαλη ελειψη η μη δυνατοτητα πλοηγησης σε διασταυρωση,αναγκαζεσαι να ψαχνεις για σημειο στο χαρτη...
αυτο ξαναπεστο..δεν μπορω να το χωνεψω με τιποτα!!
Το θέμα πάντως με το κλείδωμα του προγραμματος στο imei της συσκευής είναι πολύ σοβαρό.Είναι σίγουρο ότι ισχύει; εγώ σχεδόν ανά έξι μηνες αλλάζω κινητό, θα πρέπει να αγοράζω και το πρόγραμμα συνέχεια; Καλά μας δουλεύουν;
Το θέμα πάντως με το κλείδωμα του προγραμματος στο imei της συσκευής είναι πολύ σοβαρό.Είναι σίγουρο ότι ισχύει; εγώ σχεδόν ανά έξι μηνες αλλάζω κινητό, θα πρέπει να αγοράζω και το πρόγραμμα συνέχεια; Καλά μας δουλεύουν;
Στην κάρτα μνήμης δεν μας άρεσε, στο ΙΜΕΙ επίσης. Τι προτείνεις;
Δεν είσαι και ο μέσος χρήστης εάν αλλάζεις κάθε 6μηνες συσκευή . Όλα τα προγράμματα που έχω για gps ή στο imei κλειδώνουν ή στην κάρτα . Το να δώσουν την δυνατότητα για 2,3 μεταφορές άδειας ναι και εγω θα το ήθελα .
Στην κάρτα μνήμης δεν μας άρεσε, στο ΙΜΕΙ επίσης. Τι προτείνεις;
Προτείνω το αυτονόητο αυτό που κάνουν όλες οι μεγάλες εταιριες , οπως sygic , ndrive, navigon κα. Βαζεις το προγραμμα στο market και κλειδώνεται ουσιαστικά στον χρήστη και άμα θέλω του αλλαζω καθε μερα συσκευη. Και όχι σαν τους απατεωνες στην destinator που μου ζήτησαν 30 ευρώ για να μου βάλουν το πρόγραμμα σε αλλη κάρτα.Με τετοιες πολιτικες το μονό που καταφέρνουν είναι να χάνουν πελατες
Προτείνω το αυτονόητο αυτό που κάνουν όλες οι μεγάλες εταιριες , οπως sygic , ndrive, navigon κα. Βαζεις το προγραμμα στο market και κλειδώνεται ουσιαστικά στον χρήστη και άμα θέλω του αλλαζω καθε μερα συσκευη. Και όχι σαν τους απατεωνες στην destinator που μου ζήτησαν 30 ευρώ για να μου βάλουν το πρόγραμμα σε αλλη κάρτα.Με τετοιες πολιτικες το μονό που καταφέρνουν είναι να χάνουν πελατες
Μόνο που δεν μπορούν να μπουν εμπορικές εφαρμογές στο ελληνικό Android Market, οπότε ίσως πρέπει να τα βάλεις με την Google. Εκτός αν ανέβει η εφαρμογή σε Market άλλης χώρας και η GI προτείνει στους πελάτες να κάνουν root για να πάρουν την εφαρμογή...
Μόνο που δεν μπορούν να μπουν εμπορικές εφαρμογές στο ελληνικό Android Market, οπότε ίσως πρέπει να τα βάλεις με την Google. Εκτός αν ανέβει η εφαρμογή σε Market άλλης χώρας και η GI προτείνει στους πελάτες να κάνουν root για να πάρουν την εφαρμογή...
ναι σε αυτό εχεις δίκιο. Αλλα είμαι σιγουρος οτι μπορει να βρεθει αλλη λυση, πχ η gameloft δεν εχει τις εφσρμογες τις στο market αλλα τις πουλαει κανονικα στο site της , χωρις να κλειδωνουν στο imei της συσκευης.
Το ndrive πάντως ιδρωσα να το μεταφέρω, με πάρα πολλά email , σε άλλη συσκευή , όπως και το CoPilot γιατί κλειδώνουν στη συσκευή ή στην κάρτα μνήμης οπότε αυτό που γράφεις δεν ισχύει για όλους .
Στις σελίδες 4 και 5 του εγχειριδίου εγκατάστασης του GDP ποιων προγραμμάτων είναι οι ενδείξεις 2,4,6 που φαίνονται πάνω αριστερά στην οθόνη? what1
φιλε μου εγω στις 22 απριλιου δηλαδη εδω και δυο μερες αγορασα το προγραμμα το εγκατεστησα σε htc wildfire αρκετα ευκολα. σημειωνω ομως οτι στο καταστημα εχουν πληρη μεσανυχτα για το προιον κι απο οτι καταλαβα δεν εχουν μονο μεσανυχτα στη λαμια αλλα σε ολη την ελλαδα κι απορω γιατι συνεργαστηκε μαζι τους η mireo; σημειωνω οτι η εφαρμογη στην κανονικη της μορφη στη συσκευη μου δουλευει αψογα μετα απο δυο μερες δοκιμη. κολληματα κι αλλα ουτε για δειγμα. το προγραμμα ειναι απλο ευκολο καταπληκτικο θα ελεγα και αξιοπιστο. ειχαν δικιο λοιπον τα παιδια του navimania που μου αλλαξαν τη γνωμη γιατι ειχα σκοπο να παρω το destinator. οσο αναφορα για την εγκατασταση με το imei του κινητου αυτο ειναι ενα θεμα. το μονο που θελω να ρωτησω αν γνωριζει κανεις να μου πει αυτο που αναγραφεται στo manual της συσκευης οτι σε περιπτωσεις που εχουμε πολυωρη πλοηγηση και με αλλαγες πορειας και επαναυπολογισμους απο το συστημα αν υπαρξει τοτε και μονο τοτε οπως εγγυαται το προιον το ξεκωλλημα ειναι ευκολο με ενα απλο πατημα κανοντας ετσι ενα soft reset. εγω απλα δεν καταφερα να ερμηνευσω εκεινο το σημειο. ποιο κουμπι δηλαδη παταμε; ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο το dont panic
Στις σελίδες 4 και 5 του εγχειριδίου εγκατάστασης του GDP ποιων προγραμμάτων είναι οι ενδείξεις 2,4,6 που φαίνονται πάνω αριστερά στην οθόνη? what1
Το πράσινο android είναι Απο το advanced task killer , τα αλλα 2 για την θερμοκρασία και την μπαταρία είναι πολλά utilities που τα εμφανίζουν έτσι.
Το πράσινο android είναι Απο το advanced task killer , τα αλλα 2 για την θερμοκρασία και την μπαταρία είναι πολλά utilities που τα εμφανίζουν έτσι.
Το advanced task killer το ξέρω, αυτά της θερμοκρασίας, μπαταρίας εννοούσα.
Σ' ευχαριστώ.
manolis_grev
24-04-11, 18:02
αν δούμε το όλο πρόγραμμα σαν μια πρώτη προσπάθεια για κάτι νέο (κάτι σαν τα wp7 phones ας πούμε),τότε είμαστε σε καλό δρόμο.Αρκεί να γίνονται κινήσεις και αναβαθμίσεις (χάρτη-προγράμματος) προγραμματισμένα πλέον
από όλες τις παρατηρήσεις που διάβασα θα μείνω σε αυτό.το πρόγραμμα είναι μια νέα προσπάθεια και σε καμμία περίπτωση δεν έχει νόημα η σύγκριση με το giniusdriver.η mireo έκανε μια προσπάθεια για να βγάλει κάτι πραγματικά νέο και έτσι πρέπει να το δούμε.σίγουρα έχει ελλείψεις αλλά τουλάχιστον έχει καλή συνεργασία με το χάρτη και είναι η καλύτερη πρόταση για πλοήγηση στο android.βρίσκεται και αυτό σε παιδικό στάδιο όπως άλλωστε όλα τα προγράμματα στο android αλλά αυτό θα σε πάει στον προορισμό σου χωρίς παρατράγουδα.εγώ πιστεύω ότι θα το υποστηρίξουν σωστά και από την mireo και την geointelligence και σε ένα χρόνο το πρόγραμμα θα είναι πλήρες.
ακόμη θα συμφωνήσω για την εύρεση των pois ότι πρέπει να διορθωθεί σύντομα.αν έλεγε η gi ότι ο χάρτης της για το giniusdriver έχει για παράδειγμα 50.000pois θα το πίστευα γιατί πραγματικά χάνεσαι μέσα στο πλήθος των υποκατηγοριών και πάντα βρίσκεις ότι θέλεις.αντίθετα στο dontpanic δε θα πίστευα ότι έχει πάνω από 5000pois και ας έχει.
Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί η εναλλαγή μέρας-νύχτας στα τούνελ (Αττική οδός) χωρίς να χάνεται το σήμα του GPS !!!
(Γιατί όμως το βέλος γίνεται κινούμενη τελεία μέσα στο τούνελ?)
Σε δύο σημεία της Αττικής οδού δεν είναι καταχωρημένες οι σταθερές κάμερες ταχύτητας (η μία στο ρεύμα προς Ελευσίνα πριν το τούνελ της μαύρης ώρας πίσω από τις πινακίδες και η άλλη στο ρεύμα προς Αθήνα αμέσως μόλις βγούμε από το 1ο τούνελ μπαίνοντας από Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου στη δεξιά πλευρά που κοιτάει την πίσω πινακίδα).
Στην ελεύθερη πλοήγηση δεν εμφανίζει τα χρήσιμα (πάνω δεξιά). Θα προτιμούσα να υπήρχαν.
kiriakos1963
24-04-11, 21:12
<!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:TrackMoves/> <w:TrackFormatting/> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:DoNotPromoteQF/> <w:LidThemeOther>EL</w:LidThemeOther> <w:LidThemeAsian>X-NONE</w:LidThemeAsian> <w:LidThemeComplexScript>X-NONE</w:LidThemeComplexScript> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> <w:SplitPgBreakAndParaMark/> <w:DontVertAlignCellWithSp/> <w:DontBreakConstrainedForcedTables/> <w:DontVertAlignInTxbx/> <w:Word11KerningPairs/> <w:CachedColBalance/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> <m:mathPr> <m:mathFont m:val="Cambria Math"/> <m:brkBin m:val="before"/> <m:brkBinSub m:val="--"/> <m:smallFrac m:val="off"/> <m:dispDef/> <m:lMargin m:val="0"/> <m:rMargin m:val="0"/> <m:defJc m:val="centerGroup"/> <m:wrapIndent m:val="1440"/> <m:intLim m:val="subSup"/> <m:naryLim m:val="undOvr"/> </m:mathPr></w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" DefUnhideWhenUsed="true" DefSemiHidden="true" DefQFormat="false" DefPriority="99" LatentStyleCount="267"> <w:LsdException Locked="false" Priority="0" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Normal"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="heading 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 7"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 8"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 9"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 7"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 8"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 9"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="35" QFormat="true" Name="caption"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="10" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Title"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="1" Name="Default Paragraph Font"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="11" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Subtitle"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="22" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Strong"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="20" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Emphasis"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="59" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Table Grid"/> <w:LsdException Locked="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Placeholder Text"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="1" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="No Spacing"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Revision"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="34" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="List Paragraph"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="29" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Quote"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="30" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Intense Quote"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="19" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Subtle Emphasis"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="21" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Intense Emphasis"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="31" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Subtle Reference"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="32" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Intense Reference"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="33" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Book Title"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="37" Name="Bibliography"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" QFormat="true" Name="TOC Heading"/> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Κανονικός πίνακας"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;} </style> <![endif]--> Χριστός Ανέστη και Χρόνια πολλά
Πρώτο μακρινό ταξίδι με το giniusdriver για Android η εμπειρία καταπληκτική. Ακριβές σήμα, γρήγορη αλλαγή πορείας, γρήγορη ανίχνευση δορυφόρων, σχεδόν καθόλου απόκλιση από τον καθορισμένο σημείο προορισμού, χωρίς λακαρίσματα, αναλυτικός χάρτης. Σαν αρχή είναι πολύ καλό αν βελτιώσουν λίγο και το μενού και τα Pois - μόνο βενζινάδικα και ταχύτητα μου έδειχνε - νομίζω ότι θα γίνει το τέλειο πρόγραμμα πλοήγησης για Android. Περιμένουμε την αναβάθμιση.
Η δοκιμή έγινε Δράμα – Αριδαία – Δράμα.
χαιρομαι παιδια για ενα πραγμα. που βρεθηκε τελικα προγραμμα πλοηγησης που ολος ο κοσμος συμφωνει στο ιδιο πραγμα. οτι το προγραμμα ειναι καταπληκτικο. δεν εχει ξαναγινει αυτο. διαβαζω το site καιρο αν και τωρα τελευταια γραφτηκα(λαθος) κι ομολογω οτι ο καθενας απο μας ειχε διαφορετικη αποψη και δηλωνε λατρης διαφορετικου προγραμματος. εμενα παντως μου αρεσε πολυ.
Φαντάσου να προσθέσουν και μερικά ακόμη πραγματάκια ,και από πλευράς εμφάνισης όσο και από πλευράς χρήσης .
Εγώ παντός έχω μεγάλες προσδοκίες από το πακέτο προγράμματος χάρτη [θα είναι το τέλειο ζευγάρι] .
spiros p535
25-04-11, 11:31
Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους .
Το προγραμμα το αγορασα πριν απο δυο ημερες και ειναι παραπολυ καλο .
Το μονο μου "παραπονο" ειναι το οτι δεν μπορω να παραμετροποιησω τα ΡΟΙ , δηλ. να τα προσαρμοσω στις δικες μου αναγκες οσον αφορα βενζ. ,σουπερ ,ξενοδ. κτλ .
Αν διορθωθει αυτο τοτε θα ειναι το καλυτερο κατα την δικη μου αποψη παντα .
clap2
Καλησπέρα σε όλους!
Είπα να μην ανοίξω καινούργιο θέμα και να ρωτήσω εδώ.
Είδα όλα τα σχετικά θέματα αλλά δεν είχε πουθενά για την έκδοση Don't Panic. Επίσης δεν δούλευε καμία λύση των άλλων θεμάτων.
Περί καμερών είναι η ερώτηση μου και γενικά σημείων ενδιαφέροντος.
Προσπάθησα όλους τους τρόπους αλλά δεν φαίνεται να περνιούνται μέσα.
Το έχει κάνει κανένας μέχρι τώρα;
..... Παρόλα αυτά το πρόγραμμα έχει κάποια θέματα που ελπίζω ότι θα λυθούν σε επόμενη αναβάθμιση εντός του 2011...θέματα που δεν τα έχει το giniusdriver,γιαυτό έχω ελπίδα ότι θα λυθούν σύντομα
Η αποθήκευση μονης-ζυγής πινακίδας καλά θα ήταν να υπάρχει.
Αλλά η απουσία παράκαμψης σου κόβει τα χέρια...
Πηγαίνοντας στα Πολιτικά Ευβοίας αυτές τις μέρες, κόλλησα στην κίνηση της Αρτάκης. Επειδή δεν ηξερα την περιοχή και δεν μπορούσα να ορίσω παράκαμψη, άνοιξα το iGO και έκανα την δουλειά μου.
Πάντως ο υπολογισμός διαδρομής είναι ΤΑΧΥΤΑΤΟΣ και η κίνηση της οθόνης ότι πιο ομαλό έχω δει (ZTE Blade). Δεν το θεωρώ όμως και ότι πιο σημαντικό μια και όταν οδηγώ προσέχω τον δρόμο...
Δημήτρης.
Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί η εναλλαγή μέρας-νύχτας στα τούνελ (Αττική οδός) χωρίς να χάνεται το σήμα του GPS !!!
(Γιατί όμως το βέλος γίνεται κινούμενη τελεία μέσα στο τούνελ?)
Σε δύο σημεία της Αττικής οδού δεν είναι καταχωρημένες οι σταθερές κάμερες ταχύτητας (η μία στο ρεύμα προς Ελευσίνα πριν το τούνελ της μαύρης ώρας πίσω από τις πινακίδες και η άλλη στο ρεύμα προς Αθήνα αμέσως μόλις βγούμε από το 1ο τούνελ μπαίνοντας από Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου στη δεξιά πλευρά που κοιτάει την πίσω πινακίδα).
Στην ελεύθερη πλοήγηση δεν εμφανίζει τα χρήσιμα (πάνω δεξιά). Θα προτιμούσα να υπήρχαν.
Το λογισμικό ξέρει (λόγω των δεδομένων του χάρτη) που υπάρχει τούνελ. Εκεί λοιπόν γυρίζει σε skin νύχτας και συνεχίζει μια "εικονική" πλοήγηση (γι' αυτό γίνεται τελεία) με την ταχύτητα εισόδου στο τούνελ ώστε να μη χάσεις κάποια έξοδο που τυχόν βρίσκεται μέσα σε αυτό. Προφανώς αν σταματήσεις μέσα στο τουνελ, θα σταματήσει και η πλοήγηση μετά από λίγο.
Ευχαριστώ για την αναφορά των καμερών. Ίσως πρέπει να ανοίξω ένα νέο θέμα ώστε να γράφουν γενικότερα οι χρήστες τις παρατηρήσεις τους.
Δεν είναι παράλογο που δεν εμφανίζονται τα χρήσιμα πάνω δεξιά σε ελεύθερη πλοήγηση. Η λογική τους είναι να εμφανίζονται βενζινάδικα στη διαδρομή σου και parking κοντά στον προορισμό σου. Χωρίς ενεργή διαδρομή δε μπορεί να λειτουργήσει ο συγκεκριμένος αλγόριθμος.
Γιώργο σε κάτι demo δοκιμές που έκανα για να δω πως εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις για τις κάμερες,κάπου εκεί στην έξοδο για Αιγάλεω αντί για βενζινάδικο ή parkin ή ΣΕΑ μου έβγαλε ένα εικονίδιο με καρότσι supermarket και πατώντας πάνω του μου έλεγε για κατάστημα γνωστής αλυσίδας με κινητά.Τυχαίο ήταν ή μου είπε εμμέσως ότι πάλιωσε το hd2; lol2 To θέμα είναι ότι τους προορισμούς στο demo δεν τους αποθηκεύει π.χ. στο ιστορικό και έτσι δε θυμάμαι ποια ακριβώς οδό είχα βάλει στο αιγάλεω και μου εμφανίστηκε αυτό.
Εμφανίζει εμπορικά κέντρα ή πολυκαταστήματα καμιά φορά, ειδικά αν κινείσαι εκτός πόλης (στη λογική των ΣΕΑ και αυτά). Δεν έπαθε κάτι το hd2 σου, μη φοβάσαι. tongue2
μιας και είσαι εύκαιρος Γιώργο @beagle , με "τρώει" καιρό τώρα : το don't panic κλειδώνει στο imei ,άρα εμείς με hd2 που τρέχουμε διάφορα builds nand-sd που όμως εχουν το ίδιο imei θα τρέξουμε το d.p. ;
Γιώργο δεν έχει πρόβλημα από τη στιγμή που έχει το ίδιο imei.εγώ έχω κρατήσει ένα titanium backup και το επαναφέρω σε κάθε αλλαγή ρομ,χωρίς πρόβλημα
σήμερα το πήρα και το δοκίμασα...
συνιστώ σε όσους το πάρουν να κάνουν πρώτα εγγραφή στο www.giniusdriver.gr γιατί θα είναι πολύ ευκολότερη η διαδικασία εγκατάστασης..
κατά τα άλλα πολύ εύκολη η εγκατάσταση..
για τη λειτουργία του προγράμματος δεν μπορώ να κρίνω γιατί είναι το πρώτο μου..
Απο που μπορω να βρω demo για δοκιμη παιδια?
Με τις κάμερες τελικά τι παίζεται γιατί δεν τις εμφανίζει?
Επίσης ένα μειονέκτημα είναι που ειπώθηκε κιόλας ότι όταν δεν έχεις ενεργή διαδρομή δεν εμφανίζει Pois από το σημείο που κλειδώνει δορυφόρους κάτι που κάνει το IGO πιστεύω να διορθωθεί σε μελλοντικό Update
Αλήθεια υπάρχει κάπου για δοκιμή?
Απο που μπορω να βρω demo για δοκιμη παιδια?
Σε οποιοδήποτε κατάστημα forthnet
Δυστυχώς τελικά μετά από κάποιες δοκιμές το dont panic ακόμη και όταν τρέχει στο παρασκήνιο "κολλάει" την cpu στο 100% χρήσης σε κάποιες συσκευές.Αυτό που διαφέρει είναι οι συνέπειες στο υπόλοιπο σύστημα λόγω αυτής της χρήσης.Κάτι που δεν είδα στη χθεσινή δοκιμή γιατί έτρεχα τον advanced task killer ήταν η χρήση της cpu.Εβαλα το system panel lite που δείχνει την χρήση cpu και το dont panic όταν είναι στο παρασκήνιο έχει cpu χρήση 100%.
Μιλώ πάντα για την demo έκδοση που πέρνουμε από τα forthnet αν και το ίδιο γίνεται και με την επίσημη στο hd2.
Οι συσκευές που δοκίμασα
htc hd2 με android 2.2,2.3.3,2.3.4 cpu 100% αλλά το σύστημα δε κολλάει ακόμη και αν ανοίξεις άλλες εφαρμογές
acer liquid metal με android 2.3.3 official leaked rom cpu 100 % και αν συνεχίσεις να ανοίγεις εφαρμογές,κάποια στιγμή κάνει reboot
htc desire με android 2.2 και επίσημη rom 2.10.405. cpu 100% αλλά το σύστημα δε κολλάει αν ανοίγεις άλλες εφαρμογές
Στο ΖΤΕ Racer,δεν ειδα καποιο τετοιο προβλημα,αλλα εκλεινα παντα την εφαρμογη πριν βγω...
Στο Galaxy S με ROM CM7 2.3.4 ειναι μια χαρά. Κανενα πρόβλημα με την δοκιμαστική εκδοση
ΥΓ. Ο χάρτης και ο επαναυπολογισμός ...ΑΡΙΣΤΑ
Καλημέρα σας. Σκέφτομαι να πάω σε κάποιο κατάστημα Forthnet να προμηθευτώ μία δοκιμαστική έκδοση για να την δοκιμάσω. Η δοκιμαστική έχει όλες τις δυνατότητες της κανονικής έκδοσης επίσης ο χάρτης της Ελλάδας είναι ο τελευταίος και είναι πλήρης (στην δοκιμαστική έκδοση πάντα);
Επειδή έχω λίγο μπερδευτεί θέλω λίγο τα φώτα σας. Το πρόγραμμα don´t panic είναι της εταιρίας mireo (www.mireo.hr), το geniousdriver τί είναι; αντίστοιχο πρόγραμμα άλλης εταιρίας;
Σχετικά με τους χάρτες τώρα. Υπάρχουν χάρτες της Ευρώπης για το εν λόγω πρόγραμμα;
Ευχαριστώ για την ανοχή σας στον κατεγισμό των ερωτημάτων μου.
Στο Galaxy S με ROM CM7 2.3.4 ειναι μια χαρά. Κανενα πρόβλημα με την δοκιμαστική εκδοση
ΥΓ. Ο χάρτης και ο επαναυπολογισμός ...ΑΡΙΣΤΑ
Προφανώς λοιπόν, είναι σίγουρα πολύ βαρύ το πρόγραμμα και καταναλώνει πάρα πολλούς πόρους συστήματος, αλλά είναι θέμα συσκευής και ROM το κατά πόσο θα κολλάει ή όχι. Εμένα με την official 2.2.1 σε Galaxy S, στο παρασκήνιο έχει 70-90% χρήση CPU, μου καθυστερεί τις πιο πολλές εργασίες, και μετά από λίγο μου κολλάει το σύστημα.
Προφανώς λοιπόν, είναι σίγουρα πολύ βαρύ το πρόγραμμα και καταναλώνει πάρα πολλούς πόρους συστήματος, αλλά είναι θέμα συσκευής και ROM το κατά πόσο θα κολλάει ή όχι. Εμένα με την official 2.2.1 σε Galaxy S, στο παρασκήνιο έχει 70-90% χρήση CPU, μου καθυστερεί τις πιο πολλές εργασίες, και μετά από λίγο μου κολλάει το σύστημα.
Και πως λειτουργούσε απροβλημάτιστα στο τηλέφωνο των 130€ με 600άρη επεξεργαστή;
Στο ΖΤΕ Racer,δεν ειδα καποιο τετοιο προβλημα,αλλα εκλεινα παντα την εφαρμογη πριν βγω...
Και πως λειτουργούσε απροβλημάτιστα στο τηλέφωνο των 130€ με 600άρη επεξεργαστή;
Και στο δικό μου κατά την πλοήγηση δουλεύει κανονικά. Ακόμη και αν δεχτώ κλήση πάλι δεν έχω πρόβλημα. Αλλά αν κάνω minimize την εφαρμογή και αρχίσω να ψάχνω στις επαφές μου ή να κάνω άλλες εργασίες, μετά από λίγο κολλάει. Αν βγώ από την εφαρμογή κανονικά, δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Καλημέρα σας. Σκέφτομαι να πάω σε κάποιο κατάστημα Forthnet να προμηθευτώ μία δοκιμαστική έκδοση για να την δοκιμάσω. Η δοκιμαστική έχει όλες τις δυνατότητες της κανονικής έκδοσης επίσης ο χάρτης της Ελλάδας είναι ο τελευταίος και είναι πλήρης (στην δοκιμαστική έκδοση πάντα);
Επειδή έχω λίγο μπερδευτεί θέλω λίγο τα φώτα σας. Το πρόγραμμα don´t panic είναι της εταιρίας mireo (www.mireo.hr (http://www.mireo.hr)), το geniousdriver τί είναι; αντίστοιχο πρόγραμμα άλλης εταιρίας;
Σχετικά με τους χάρτες τώρα. Υπάρχουν χάρτες της Ευρώπης για το εν λόγω πρόγραμμα;
Ευχαριστώ για την ανοχή σας στον κατεγισμό των ερωτημάτων μου.
Η δοκιμαστική έκδοση του dont panic έχει μεν όλες τις δυνατότητες της κανονικής, αλλά ο χάρτης της (δυστυχώς) περιορίζεται σε ένα μικρό τμήμα της Αθήνας.
Το giniusdriver είναι επίσης της ίδιας εταιρίας εφαρμογή, αλλά αρκετά πιο λιτό σε σχέση με το dp. Και το κυριότερο το gd παίζει σε windows (mobile, CE κλπ) συσκευές, ενώ το dp σε android, ios και wince, αν και αυτή τη στιγμη διατίθεται εμπορικά μόνο σε android.
παιδια μια ερωτηση. τα windows ce σαν λειτουργικο ειναι πιο παλιο και αφορα συσκευες με πολλη μικρη μνημη ram πχ 64 mb. αν ισχυουν τα παραπανω δηλ οτι το dont panic ειναι βαρυ προγραμμα και απαιτει επεξεργαστικη ισχυ και μνημη πως ειναι δυνατον να υποστηριχτει απο windows ce;
Τα pna κάνουν 1 πράγμα , το smartphone δεκάδες . Τώρα για το εάν είναι βαρύ το DP δεν ξέρω , το ότι τρέχει σε όλα τα android τηλέφωνα , ακομα και τα πολυ φθηνά όπως το blade δείχνει ότι δεν είναι , η χρήση της CPU είναι πολυ μεγάλη βέβαια , όμως δεν θα το προσεχα εάν δεν το ανέφερε ο φίλος.
παιδια μια ερωτηση. τα windows ce σαν λειτουργικο ειναι πιο παλιο και αφορα συσκευες με πολλη μικρη μνημη ram πχ 64 mb. αν ισχυουν τα παραπανω δηλ οτι το dont panic ειναι βαρυ προγραμμα και απαιτει επεξεργαστικη ισχυ και μνημη πως ειναι δυνατον να υποστηριχτει απο windows ce;
Τα Windows CE είναι αρκετά παλιά πλατφόρμα λογισμικού, που χρησιμοποιήθηκε ευρέως σε συσκευές πλοήγησης και συνεχίζει. Τα Navigon για παράδειγμα, όπως και πολλές ακόμα γνωστές συσκευές πλοήγησης, χρησιμοποιούν και σήμερα την ίδια πλατφόρμα.
Επεξεργαστές 400Mhz και 64 MB RAM, είναι αρκετά για να τρέξουν αξιόπιστα τις περισσότερες εφαρμογές. Βεβαίως υπάρχουν πλέον συσκευές με ακόμα καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως το G1-1000. Οι ηγέτες της αγοράς των συσκευών πλοήγησης (Garmin, TomTom), έχουν εγκαταλείψει την ξεπερασμένη πλατφόρμα και την έχουν αντικαταστήσει με κλειστά λειτουργικά συστήματα που στηρίζονται σε Linux. Περιμένω το αμέσως επόμενο διάστημα, να δούμε συσκευές που θα στηρίζονται σε Android.
Πάντως τα τεχνικά χαρακτηριστικά, δεν είναι η εικόνα της κάθε συσκευής. Πρέπει να εξετάζουμε την απόδοση στην πράξη.
ευχαριστω παιδια για την εξήγηση. τελικά ούτε η πλατφόρμα λειτουργικού ούτε τα νούμερα παίζουνο τον τελικό ρόλο παρά μόνο η πολύχρονη χρήση του μηχανήματος και το τελικό συμπερασμα ότι όσες φορές το χρησιμοποιησα εκανε σωστα τη δουλειά του. παράδειγμα ένα παλιό navigon 1200 που εχω στο αυτοκινητο. του εχω κάνει αναβάθμιση τόσες φορες.
Χθες είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω το don’t panic (από ένα φίλο που βιάστηκε να το αγοράσει )σε πραγματική πλοήγηση.
Οι πρώτες εντυπώσεις όσο αφορά το μενού και την λειτουργικότητα είναι αρκετά θετικές, απλό λιτό και γρήγορο.
Όσο αφόρα τον υπολογισμό διαδρομής , είναι πολύ καλύτερο από τα υπόλοιπα προγράμματα της αγοράς , είναι σίγουρα η καλύτερη πρόταση στην αγορά όσο αφορά αυτό το κομμάτι.
Όσο αφόρα την ακρίβεια του στίγματος, στην αρχή ήταν αρκετά απογοητευτικό , με πετούσε από δρόμο σε δρόμο και με έβγαζε καμία 20ρια μέτρα πιο μπροστά από το σημείο που ήμουν , αλλά όταν σταμάτησα σε ένα περίπτερο για κανένα 5λεπτο , φαίνεται ότι κλείδωσε καλύτερα σήμα , και μετά ήταν όλα μια χαρά. Ίσως φαίνεται ότι πριν ξεκινήσεις , να πρέπει να περιμένεις κανένα 2 λεπτο μέχρι να lockαρει καλά δορυφόρους. Αν και για μένα αυτό είναι ίσως πιο πολύ πρόβλημα του galaxy s και όχι του προγράμματος , αν και όπως υποστηρίζουν μερικοί το galaxy s έχει μια χαρά gps και αυτό ίσως είναι πρόβλημα του προγράμματος.
Το σημαντικότερο όμως ίσως μειονέκτημα είναι ο χάρτης , δεν μπορείς κυρία NGΙ να μου διαφημίζεις ότι έχεις του καλύτερους χάρτες και στο Ηράκλειο την 4 μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδος , τουριστική περιοχή , να μην έχεις ανανεώσει τους χάρτες σου για πάνω από 1 χρόνο και δεν μιλαω για δρομάκια αλλά για ολόκληρο παραλιακό δρόμο και ένα κόμβο στην εθνική και αυτά τα εντόπισα σε μια διαδρομή 15 λεπτών που έκανα.
Επίσης από θέμα POIS θέλει πολύ δουλεία ακόμα , αν και ποσώς με ενδιαφέρει αυτό , γιατί σπάνια τα χρησιμοποιώ.
Αν θέλαμε να ανακεφαλαιώσουμε, είναι ένα πρόγραμμα που χρησιμοποίει ένα αρκετά καλό αλγόριθμο δρομολόγησης αλλά θέλει αρκετή βελτίωση στο κομμάτι του χάρτη .
Γενικά είναι ένα πρόγραμμα που στέκεται ισότιμα μπροστά στις εναλλακτικές προτάσεις που κυκλοφορούν στη αγορά , αλλά σε καμία περίπτωση δεν άξιζε όλο αυτό τον Ντόρο που έγινε . Προσωπικά θα συνεχίσω να περιμένω την Garmin να ξεκινήσει την υποστήριξη για android για να έχουμε επιτέλους τον κορυφαίο χάρτη για Ελλάδα AUTO DRIVE HELLAS.
Προσωπικά θα συνεχίσω να περιμένω την Garmin να ξεκινήσει την υποστήριξη για android για να έχουμε επιτέλους τον κορυφαίο χάρτη για Ελλάδα AUTO DRIVE HELLAS.
Δεν σε απασχολεί κάτι άλλο, εκτός από τα στραβά του DP; Αφού θεωρείς πως σε κοροϊδεύουν ασχολήσου με κάτι άλλο.
Δεν σε απασχολεί κάτι άλλο, εκτός από τα στραβά του DP; Αφού θεωρείς πως σε κοροϊδεύουν ασχολήσου με κάτι άλλο.
<!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Κανονικός πίνακας"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> Συγγνώμη αλλά πες μου τι κακό είπα τώρα, πέρα από αλήθειες.
Το μενού του είναι πολύ καλό
Το στίγμα είναι καλό , και επισήμανα ότι τυχόν πρόβλημα που έχει στην ακρίβεια οφείλεται κατά την γνώμη μου στο κινητό μου (το γνωστό πρόβλημα του GALAXY S)
H δρομολόγηση είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή την στιγμή στην αγορά
Ότι ο χάρτης δεν είναι ανανεωμένος , το όποιο δεν είναι υποκειμενική μου άποψη, αλλά κάτι αντικειμενικό και πραγματικό και μπορεί να το επιβεβαιώσει ο οποιοσδήποτε.
Το ότι στέκεται άνετα απέναντι στον ανταγωνισμό , δηλαδή ότι είναι ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΛΟ και με τα υπόλοιπα προγράμματα.
To ότι έγινε πολύς Ντόρος?
Το ότι θα περιμένω να δω και το GARMIN , που είναι το κακο?
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω , γιατί κάποιοι δεν μπορούν να ακούσουν κάποια άλλη γνώμη η οποία δεν είναι αρνητική απλώς σχολίασα κάποια πράγματα .
Φίλε XCITING ασχολούμαι με το don’t panic , γιατί μου αρέσει να ασχολούμαι με όλα τα προγράμματα πλοήγησεις είτε καλά είτε κακά, εσύ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ασχολείσαι τόσο πολύ με την τυφλή Υποστήριξη του don’t panic
Αν νοιωθει οτι τον κοροιδεψαν πρεπει να το πει για να προστατευτουν και αλλοι. Περα απο αυτο ουτε εγω καταλαβα τι σε πειραξε στο μηνυμα του.
@dimkit
Ενημερωτικά σου λέω ότι:
1. Οι διαδρομές που βγάζει το ginius DP οφείλονται κυρίως στο προϋπολογισμένο χρόνο διέλευσης που έχει μπει στο χάρτη. http://www.navimania.gr/showthread.php?t=27545
2. Ειδικά για τη Κρήτη, έχουμε κάνει επιτόπια καταγραφή σε όλο το νησί από τον περασμένο Απρίλιο ως τώρα. Πιστεύω ότι στην έκδοση Ιουνίου θα δεις όλες αυτές τις αλλαγές όπως τις έχουν δει όσοι ζουν στο Λεκανοπέδιο (που περπατήθηκε εξ’ ολοκλήρου στο ίδιο διάστημα).
3. Τα χρήσιμα είναι τα παλιά αλλά στην νέα έκδοση Ιουνίου θα γίνει η πιο σημαντική αναβάθμιση χρησίμων από καταβολής geointelligence ή ngi. Ελπίζω να προλάβουμε να βάλουμε κι όλα τα χρήσιμα ή έστω το μεγαλύτερο μέρος τους από αυτά που έχουμε συλλέξει στο πεδίο στην Κρήτη.
4. Τέλος ο «ντόρος» για το χάρτη, αξίζει και με το παραπάνω γιατί κατά τη γνώμη μου είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σήμερα στην Ελληνική αγορά! http://www.navimania.gr/showthread.php?t=27178
Αν νοιωθει οτι τον κοροιδεψαν πρεπει να το πει για να προστατευτουν και αλλοι. Περα απο αυτο ουτε εγω καταλαβα τι σε πειραξε στο μηνυμα του.
Ο καθένας λέει τη άποψη του, έτσι κι εγώ. Στο τελευταίο του μήνυμα με ενόχλησε η τελευταία του παράγραφος, ειδικά τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ. Ήταν το κερασάκι στην τούρτα όλων των προηγουμένων μηνυμάτων. Δεν είμαστε και κάφροι.
@dimkit
Ενημερωτικά σου λέω ότι:
1. Οι διαδρομές που βγάζει το ginius DP οφείλονται κυρίως στο προϋπολογισμένο χρόνο διέλευσης που έχει μπει στο χάρτη. http://www.navimania.gr/showthread.php?t=27545
2. Ειδικά για τη Κρήτη, έχουμε κάνει επιτόπια καταγραφή σε όλο το νησί από τον περασμένο Απρίλιο ως τώρα. Πιστεύω ότι στην έκδοση Ιουνίου θα δεις όλες αυτές τις αλλαγές όπως τις έχουν δει όσοι ζουν στο Λεκανοπέδιο (που περπατήθηκε εξ’ ολοκλήρου στο ίδιο διάστημα).
3. Τα χρήσιμα είναι τα παλιά αλλά στην νέα έκδοση Ιουνίου θα γίνει η πιο σημαντική αναβάθμιση χρησίμων από καταβολής geointelligence ή ngi. Ελπίζω να προλάβουμε να βάλουμε κι όλα τα χρήσιμα ή έστω το μεγαλύτερο μέρος τους από αυτά που έχουμε συλλέξει στο πεδίο στην Κρήτη.
4. Τέλος ο «ντόρος» για το χάρτη, αξίζει και με το παραπάνω γιατί κατά τη γνώμη μου είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σήμερα στην Ελληνική αγορά! http://www.navimania.gr/showthread.php?t=27178
Μακαρι να ειναι ετσι παιδια γιατι ετσι τοτε θα κανετε πραγματικα την διαφορα , αντε να δουμε την εκδοση του Ιουνιου .
Scooby Doo
05-05-11, 12:37
@ dimkit
Στη σύντομη παρουσία σου στο Navimania, έχεις μιλήσει ήδη για απατεώνες, παρανομίες, κερδοσκόπους, αρπαχτές, κοροϊδία, σκοπιμότητες, οπαδούς, κερατιάτικα, λαλακίες, τρομοκρατία και βιαστικούς αγοραστές.
Νομίζω μπορούμε να συνεχίσουμε τη συζήτηση χωρίς όλα αυτά. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Χθες προμιθεύτηκα μία δοκημαστική έκδοση απο κατάστημα Forthnet. Η αλήθεια είναι οτι εκ πρώτης όψεως απογοητεύτηκα λίγο απο την λιτότητα του μενού έχοντας στο μυαλό μου άλλα προγράμματα. Μου θύμισε κάτι από destinator προ 5ετιας!! Δεν ξέρω μήπως αυτή είναι κάποια παλιά έκδοση που πήρα.Λέει ότι είναι η έκδοση 4.2.
Αφήνοντάς το στο μπαλκόνι μου για περίπου μισή ώρα με gps και 3g ανοιχτό και μετά από πολύ κόπο έπιασε σήμα. Υπάρχει κάποιο εγχειρίδιο χρήσης σε ηλεκτρονική μορφή να διαβάσουμε πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε καλύτερα το λογισμικό;
Η σύγκριση με το destinator νομίζω ότι αδικεί το giniusDP. Άσε που τα προ 5ετίας και 10ετίας μπορώ να σου πω (με το παλιό καλό destinator3 όταν είχε έρθει στην Ελλάδα για πρώτη φορά και η mls είχε ανταγωνιστικό προϊόν! το mls navigator) destinator δεν έχει αλλάξει σε σχέση με το σημερινό σε τίποτα ουσιαστικό.
Θα φτιάξουμε αρκετά εκπαιδευτικά video όπως είχαμε κάνει και με την πιο παλιά έκδοση του ginius και θα ανεβάσουμε στο site το manual. Προς το παρόν δες τα video που υπάρχουν στο navimania και είναι πολλά, π.χ. στην παρουσίαση στην forthnet που ήταν πολύ αναλυτική http://www.navimania.gr/showthread.php?t=27333 κλπ.
Σε περίπτωση που θες το manual άμεσα στείλε μου ένα email στο ngram@ngi.gr
@ dimkit
Στη σύντομη παρουσία σου στο Navimania, έχεις μιλήσει ήδη για απατεώνες, παρανομίες, κερδοσκόπους, αρπαχτές, κοροϊδία, σκοπιμότητες, οπαδούς, κερατιάτικα, λαλακίες, τρομοκρατία και βιαστικούς αγοραστές.
Νομίζω μπορούμε να συνεχίσουμε τη συζήτηση χωρίς όλα αυτά. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.
<!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Κανονικός πίνακας"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> Νομίζω ότι προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός και να παρουσιάζω και τις 2 όψεις , όπως με ενοχλούσαν και ακόμα με ενοχλούν αυτά τα πράγματα και το είπα , έτσι είπα και τα θετικά, και πέρα από όλα τα αρνητικά που έχω πει, να πω για μια ακομη φορα ότι ο αλγόριθμος δρομολόγησης τα ΣΠΑΕΙ , έχουν κάνει φοβερή δουλειά . Μόλις έκανα με το φίλο μου μια άλλη διαδρομή και πραγματικά εντυπωσιάστηκα σε αυτό τον τομέα και αυτή την φορά μάλιστα το σήμα ήταν πολύ καλό και ακριβες.
Υπάρχει κάποιο εγχειρίδιο χρήσης σε ηλεκτρονική μορφή να διαβάσουμε πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε καλύτερα το λογισμικό;
Δες κι εδώ:
http://www.navimania.gr/showpost.php?p=301503&postcount=124
Να ρωτησω και εγω κατι. Μπορει να ειναι χαζο αλλα δεν πειραζει. Οταν βγεινστο ios υπαρχει περιπτωση να βγαλετε δοκιμαστικη εκδοση;
Πιθανότατα με τον αντίστοιχο μικρό χάρτη που κυκλοφορεί το demo για android
Πιθανότατα με τον αντίστοιχο μικρό χάρτη που κυκλοφορεί το demo για android
Να δούμε πως θα περάσει αυτό στο AppStore. fool1
καλως σαν βρηκα. Απο οσο καταλαβαινω μαλλον μιλαμε για ενα απο τα καλυτερα προγραμματα πλοηγησης για android.
Τωρα που ανοιξε επιτελους το android market για Ελλαδα φανταζομαι πως θα προστεθει και εκει; worry1
ChrisAthens
14-05-11, 00:48
Είμαι σίγουρος πως θα κυκλοφορήσει απευθείας το εμπορικό προϊόν στο AppStore, χωρίς demo η light εκδόσεις, όπως άλλωστε και όλα τα αντίστοιχα αυτόνομα προγράμματα πλοήγησης.
Επειδή βλέπω αρκετά post στον διαγωνισμό για τις άδειες του Android, που λένε οτι θέλουν να το δοκιμάσουν, να υπενθυμίσω,
the best1grin1
οτι μπορείτε στα Καταστήματα Forthnet, να βρείτε δωρεάν demo για την Android έκδοση, πλήρως λειτουργική, ώστε να δείτε όλα τα χαρακτηριστικά του προγράμματος, αλλά μόνο με ενα μικρό κομμάτι του χάρτη της Αττικής.
Εγώ γίνεται να λάβω μέρος αλλά να κερδίσω και την android συσκευή μια και δεν έχω android;lol2
Σε android συσκευή με QHD (540 x 960 pixels) ανάλυση παίζει ?
Δοκίμασε με το demo που θα βρεις στα καταστήματα forthnet
Τα χρήσιμα «Αρχαιολογικός χώρος xxx» σε οθόνη με ανάλυση 320x480 σε portrait εμφανίζουν μόνο τα πρώτα 1-2 γράμματα του αρχαιολογικού χώρου (και ως σημείο πάνω στο χάρτη και στην καρτέλα πληροφοριών του σημείου) με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δει κανείς για ποιο χώρο πρόκειται.
Πιστεύω ότι τουλάχιστον στην καρτέλα πληροφοριών του σημείου θα έπρεπε να φαίνεται ολόκληρο το όνομα έστω και αν χρειάζεται να χρησιμοποιηθούν δύο γραμμές για να χωρέσει.
καλησπερα. Το αγορασα σημερα (μαζι με ενα φιλο μου, 2 licences δηλαδη) απο το Περιστερι (forthnet shop). Εκει δεν υπηρχαν demo αδειες, οποτε μπορειτε να μου πειτε αν το εχετε δοκιμασει σε Galaxy S 2 (που εχω εγω) και Motorola Atrix που εχει ο φιλος μου (νεες συσκευες κι οι 2, οποτε δε μπορω να βρω καπου feedback)?
Πριν το ανοιξω, αν ειναι για να το επιστρεψω.
Ειδικα για το Atrix, λογω 960Χ540 αναλυσης, διατηρω τις αμφιβολιες μου οτι θα παιζει σωστα.
Αν μπορειτε να μου δωσετε μια εγκαιρη απαντηση... Ευχαριστω.
Edit: Βρηκα σε αλλο φορουμ χρηστη να δηλωνει οτι παιζει καλα στο S2. Οποτε θα το δοκιμασω και θα σας πω κι εγω εντυπωσεις. Για το atrix μενει, πλεον, η απορια για τη συμβατοτητα...
Το εχω και εγω σε samsung sii και δουλευει αψογα the best1
Χρησιμοποιησα κι εγω ηδη την εφαρμογη και δηλωνω απολυτα ικανοποιημενος, εστω και με τις οποιες ελλειψεις εχει. Με καλυπτει η απλοτητα του, ειναι ακριβως ο,τι θελω απο μια εφαρμογη πλοηγησης.
Τωρα, πλεον, που το android market εχει και paid apps, μπορει να γινει κατι με τη μεταφορα της αδειας χρησης? Ρωταω, γιατι εγω ανηκω στην κατηγορια χρηστων που δεν αλλαζει συσκευες καθε 6 μηνες, αλλα... καθε μηνα το πολυ (!!!). Ειναι χομπυ μου να δοκιμαζω, οποτε στην περιπτωση μου τι γινεται?
Δε μπορει να "κλειδωσει" η εφαρμογη στο gmail account μου και να μπορω να τη φορτωνω οποτε θελω εγω? Αυτο δεν ειναι και το καλυτερο για την πιστοποιηση του χρηστη?
Χρησιμοποιησα κι εγω ηδη την εφαρμογη και δηλωνω απολυτα ικανοποιημενος, εστω και με τις οποιες ελλειψεις εχει. Με καλυπτει η απλοτητα του, ειναι ακριβως ο,τι θελω απο μια εφαρμογη πλοηγησης.
Τωρα, πλεον, που το android market εχει και paid apps, μπορει να γινει κατι με τη μεταφορα της αδειας χρησης? Ρωταω, γιατι εγω ανηκω στην κατηγορια χρηστων που δεν αλλαζει συσκευες καθε 6 μηνες, αλλα... καθε μηνα το πολυ (!!!). Ειναι χομπυ μου να δοκιμαζω, οποτε στην περιπτωση μου τι γινεται?
Δε μπορει να "κλειδωσει" η εφαρμογη στο gmail account μου και να μπορω να τη φορτωνω οποτε θελω εγω? Αυτο δεν ειναι και το καλυτερο για την πιστοποιηση του χρηστη?
http://www.navimania.gr/showthread.php?t=27499
http://www.navimania.gr/showthread.php?t=27499
Σε ευχαριστω. Αναμενω και απο καποιον κατοχο motorola atrix να μας πει αν παιζει (την αλλη εβδομαδα κυκλοφορει και το HTC Sensation στη χωρα μας, με 960X540, οποτε θα πληθυνουν κι αυτοι που θα θελουν να το αποκτησουν για το κινητο τους)...
Επιβεβαιωνω πως στο Galaxy S 2 μου "παιζει" πολυ καλα η εφαρμογη και με πραγματικα καλους αλγοριθμους δρομολογησης, σε 2 δοκιμες μου.
Επισης, θυμηθηκα το πολυ ωραιο και γρηγορο search engine (που ειχα και στο παλιο ginius driver).
Απο τα λιγα που ειδα, θα ηθελα επισης:
- Διασταυρωσεις (βασικο)
- Πλοηγηση στα POI's (περα απο το απλο search)
Υ.Γ. Ρε παιδια, δε βρηκα πουθενα (παρα το οτι αναγραφεται στο εγχειριδιο χρησης) τη ρυθμιση για την ενταση του ηχου (φωνητικων οδηγιων). Που βρισκεται?
ChrisAthens
28-05-11, 20:12
...Υ.Γ. Ρε παιδια, δε βρηκα πουθενα (παρα το οτι αναγραφεται στο εγχειριδιο χρησης) τη ρυθμιση για την ενταση του ηχου (φωνητικων οδηγιων). Που βρισκεται?
Προς το παρόν δεν υπάρχει στο DP για Android, θα προστεθεί σε επόμενη αναβάθμιση λογισμικού. Χρησιμοποίησε τα πλαϊνά κουμπιά αυξομείωσης του ήχου.
Να επιβεβαιώσω κι εγώ ότι σε HTC Hero (με Froyo) η κίνηση είναι πολύ ομαλή και γενικά η συμπεριφορά του προγράμματος άψογη!
Είχα προβληματιστεί παλιότερα λόγω του ότι σε demo διαδρομή κάνει σπασίματα.
Προς το παρόν δεν υπάρχει στο DP για Android, θα προστεθεί σε επόμενη αναβάθμιση λογισμικού. Χρησιμοποίησε τα πλαϊνά κουμπιά αυξομείωσης του ήχου.
Σημερα εκανα καποιες διαδρομες κι επιβεβαιωνω τον καλο αλγοριθμο και τις γρηγορες αντιδρασεις της εφαρμογης (επανυπολογισμο, zoom in-out κλπ), αλλα εχω ενα προβλημα, σημαντικο.
Στις 4 διαδρομες που δοκιμασα η εφαρμογή «εσκασε».
Δηλαδη, στις 2 περιπτωσεις απλα σταματησε να αποκρινεται (και την εκλεισα απο task manager κι επανεκκινησα για να παιξει), στις αλλες 2 εκλεισε η εφαρμογη μονη της.
Εχω τον Advanced task killer στο κινητο μου και εβαλα στην ignore list το don’t panic και στη συνεχεια (αφου δε διορθωθηκε το προβλημα) ρυθμισα και το auto kill level (disable), αλλα παλι τα ιδια.
Να επισημανω πως το κινητο ειναι το Galaxy S 2, με Tegra 2 και 1 GB RAM, αρα κατα πως φαινεται ειναι καποιο θεμα ασυμβατοτητας κι οχι θεμα ανεπαρκειας του hardware.
Καποιος αλλος με S2 να επιβεβαιωσει αν δουλευει καλα η εφαρμογη μετα απο λιγη ωρα στη συσκευη του...?
Η συμπεριφορά που περιγράφεις δεν είναι φυσιολογική. Άλλες συσκευές με μικρότερη RAM και επεξεργαστή δεν έχουν κανένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια της πλοήγησης. Δύο ερωτήσεις:
1) Έχεις επίσημη ROM?
2) Έχεις δοκιμάσει αν υπάρχει η ίδια συμπεριφορά με άλλο λογισμικό πλοήγησης?
Η δεύτερη ερώτηση είναι πιο σημαντική μιας και λύθηκε παρόμοιο πρόβλημα με αλλαγή πλακέτας (δεν έφταιγε το Ginius)
Να σας ενημερώσω πως αποφασίσαμε απο κοινού με την GeoIntelligence, η τιμή διάθεσης της Android έκδοσης για το Ginius Driver Dont Panic Edition που διατίθεται απο τα Καταστήματα Forthnet , να παραμείνει στα 39 €και μετά την λήξη της αρχικής περιόδου προσφοράς που είχαμε ανακοινώσει ( 31/5 )
Να σας ενημερώσω πως αποφασίσαμε απο κοινού με την GeoIntelligence, η τιμή διάθεσης της Android έκδοσης για το Ginius Driver Dont Panic Edition που διατίθεται απο τα Καταστήματα Forthnet , να παραμείνει στα 39 €και μετά την λήξη της αρχικής περιόδου προσφοράς που είχαμε ανακοινώσει ( 31/5 )
Σωστή απόφαση. Περιμένουμε να το δούμε και στο Android Market.
Η συμπεριφορά που περιγράφεις δεν είναι φυσιολογική. Άλλες συσκευές με μικρότερη RAM και επεξεργαστή δεν έχουν κανένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια της πλοήγησης. Δύο ερωτήσεις:
1) Έχεις επίσημη ROM?
2) Έχεις δοκιμάσει αν υπάρχει η ίδια συμπεριφορά με άλλο λογισμικό πλοήγησης?
Η δεύτερη ερώτηση είναι πιο σημαντική μιας και λύθηκε παρόμοιο πρόβλημα με αλλαγή πλακέτας (δεν έφταιγε το Ginius)
Καλησπερα.
Νεοτερα:
Σημερα εκανα τη διαδρομη Μαγουλα - Ζωγραφου απο Αττικη Οδο και μετα απο χρηστη 15 λεπτων του Don't panic η εφαρμογη εκλεισε (και το κινητο φυσικα μετα απο μερικα δευτερα - οπως του εχω ορισει - μπαινει σε κατασταση αναμονης). Αφου επανεκκινησα την εφαρμογη (σημειωτεον το κινητο λειτουργει κανονικα, δε θελει soft reset η κατι αλλο κι εχει αρκετη ελευθερη RAM ακομα και τη στιγμη που η εφαρμογη "σκαει") συνεχισα την πλοηγηση για αλλα 5 λεπτα με την ιδια ακριβως καταληξη (κλεισιμο εφαρμογης).
Στην επιστροφη (διαδρομη Ζωγραφου - Περιστερι, απο κεντρο αυτη τη φορα) χρησιμοποιησα το Sygic 3.0 και σε διαρκεια 45 περιπου λεπτων (που διηρκησε η διαδρομη) η εφαρμογη συμπεριφερθηκε αψογα (εκτος φυσικα, απο τις απαραδεκτες δρομολογησεις που μου προτεινε, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα).
Να σημειωσω οτι το Galaxy S II ειναι με την εργοστασιακη ROM και κανενος ειδους modification (root η κατι αλλο).
Να παρατηρησω ακομα, πως παροτι η χρηση του GPS στην επιστροφη ηταν για περιπου διπλασιο χρονο, η καταναλωση της μπαταριας στην περιπτωση του don't panic ηταν διπλασια (!), φυσικα με τις ιδιες ρυθμισεις φωτεινοτητας κλπ. Επισης το κινητο κατα τη χρηση του don't panic ζεσταθηκε πολυ περισσοτερο (γενικα σε πολλα φορα αναφερεται οτι το S2 ζεσταινεται αρκετα, κατα τη χρηση κεραιων - gps, wifi κλπ για αρκετη ωρα). Να σημειωσω πως υπηρχε κλιματισμος στο αυτοκινητο και δεν το ειχα εκτεθειμενο στον ηλιο (αρα αποκλειω την περιπτωση να υπερθερμανθηκε και απο εκει να προερχεται και το "σκασιμο" της εφαρμογης).
Με αυτα και με αυτα, εχω πλεον πειστει πως το προβλημα εντοπιζεται στην εφαρμογη (don't panic) κι οχι στη συσκευη (ειδικα η διπλασια καταναλωση της μπαταριας και η υπερβολικη αυξηση της θερμοκρασιας της συσκευης, με θορυβησε) και το ερωτημα ειναι τι γινεται τωρα.
Θα δοκιμασω κι αυριο τις εφαρμογες και θα αναφερω τα ευρηματα μου...
Υπάρχει ένα bug στην έκδοση αυτή μιας και καταναλώνει μεγάλα ποσοστά μνήμης ακόμη και όταν βρίσκεται σε background (διάβασε σχετικά εδώ (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=27522)). Αυτό που περιγράφεις όμως δεν είναι λογικό αν αναλογιστούμε πως παρά το γνωστό αυτό bug που θα διορθωθεί σύντομα, καμία συσκευή δεν παρουσιάζει παρόμοιο πρόβλημα με το δικό σου αν και οι περισσότερες έχουν πολύ λιγότερες δυνατότητες. Δε μπορώ να πω με σιγουριά πως δε φταίει η εφαρμογή, πριν λοιπόν μιλήσω με την εταιρεία πρέπει να έχω τουλάχιστον μία ακόμη αναφορά από διαφορετική συσκευή.
Υπάρχει ένα bug στην έκδοση αυτή μιας και καταναλώνει μεγάλα ποσοστά μνήμης ακόμη και όταν βρίσκεται σε background (διάβασε σχετικά εδώ (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=27522)). Αυτό που περιγράφεις όμως δεν είναι λογικό αν αναλογιστούμε πως παρά το γνωστό αυτό bug που θα διορθωθεί σύντομα, καμία συσκευή δεν παρουσιάζει παρόμοιο πρόβλημα με το δικό σου αν και οι περισσότερες έχουν πολύ λιγότερες δυνατότητες. Δε μπορώ να πω με σιγουριά πως δε φταίει η εφαρμογή, πριν λοιπόν μιλήσω με την εταιρεία πρέπει να έχω τουλάχιστον μία ακόμη αναφορά από διαφορετική συσκευή.
καλημερα, ευχαριστω για την αμεση απαντηση.
Κανεις αλλος κατοχος Galaxy S II που να εχει χρησιμοποιησει την εφαρμογη για μια ολοκληρωμενη πλοηγηση (δηλαδη πανω απο 10-15 λεπτα) να μας πει τις εντυπωσεις του?
Θα επανελθω και το απογευμα με εντυπωσεις απο νεοτερες δοκιμες...
το χει δοκιμασει κανεις σε se x10 mini (android 2.1)?
Νεοτερα σημερα. Δυο δοκιμες (διαδρομες 45 λεπτων η καθεμια), στις οποιες το sygic και παλι συμπεριφερθηκε αψογα, ενω το don't panic "εσκασε" μετα απο 25 λεπτα (αυτη τη φορα, "αντεξε" περισσοτερο) χρησης.
Δυστυχως, επιβεβαιωνεται πως ειναι θεμα εφαρμογης και δη του don't panic (εικαζω οτι μπορει να φταιει οτιδηποτε. Απο τον tegra 2, μεχρι τη 2.3.3 και γενικα καποιου ειδους ασυμβατοτητα μιας κι η συγκεκριμενη συσκευη ειναι πολυ καινουρια). Και το ερωτημα ειναι: Μπορω να περασω απο τα γραφεια της GI να κανουμε μια διαδρομη για να αναπαραγουμε το προβλημα επιτοπου και ει δυνατον να δοθει μια αλλη αδεια για χρηση σε καποια αλλη συσκευη?
Γιατι δυστυχως θα αναγκαστω να χρησιμοποιω το sygic, του οποιου οι προτεινομενες διαδρομες ειναι επιεικως απαραδεκτες...
Ειναι 39ευρω και για τους παλιους χρηστες ginius? Επειδη καταστημα fortnhet δεν εχω στην περιοχη μου πως μπορω να το αγορασω,το ginius το ειχα αγορασει με καταθεση σε τραπεζα.τι επιλογες υπαρχουνε για κλειδωμα?το καλυτερο ειναι στο google account? Η στην καρτα μου με το I'd της.
Θα επικοινωνήσω μαζί σου με pm μόλις έχω μια πρώτη απάντηση από τη Mireo. Θα πρότεινα να περιμένεις τη αναβάθμιση του λογισμικού, αν είναι πρόβλημα ασυμβατότητας πιθανολογώ πως θα λυθεί σύντομα.
Νεοτερα σημερα. Δυο δοκιμες (διαδρομες 45 λεπτων η καθεμια), στις οποιες το sygic και παλι συμπεριφερθηκε αψογα, ενω το don't panic "εσκασε" μετα απο 25 λεπτα (αυτη τη φορα, "αντεξε" περισσοτερο) χρησης.
Δυστυχως, επιβεβαιωνεται πως ειναι θεμα εφαρμογης και δη του don't panic (εικαζω οτι μπορει να φταιει οτιδηποτε. Απο τον tegra 2, μεχρι τη 2.3.3 και γενικα καποιου ειδους ασυμβατοτητα μιας κι η συγκεκριμενη συσκευη ειναι πολυ καινουρια). Και το ερωτημα ειναι: Μπορω να περασω απο τα γραφεια της GI να κανουμε μια διαδρομη για να αναπαραγουμε το προβλημα επιτοπου και ει δυνατον να δοθει μια αλλη αδεια για χρηση σε καποια αλλη συσκευη?
Γιατι δυστυχως θα αναγκαστω να χρησιμοποιω το sygic, του οποιου οι προτεινομενες διαδρομες ειναι επιεικως απαραδεκτες...
Θα σου πρότεινα να απεγκαταστησεις τελείως τον advanced task killer ( αλήθεια γιατί τον έβαλες ; ) μήπως έχει σχέση με το ότι παγώνει η συσκευή και όχι το DP.
Θα επικοινωνήσω μαζί σου με pm μόλις έχω μια πρώτη απάντηση από τη Mireo. Θα πρότεινα να περιμένεις τη αναβάθμιση του λογισμικού, αν είναι πρόβλημα ασυμβατότητας πιθανολογώ πως θα λυθεί σύντομα.
οκ, θα περιμενω νεα σου, γιατι πραγματικα με ενδιαφερει αυτο το λογισμικο.
Θα σου πρότεινα να απεγκαταστησεις τελείως τον advanced task killer ( αλήθεια γιατί τον έβαλες ; ) μήπως έχει σχέση με το ότι παγώνει η συσκευή και όχι το DP.
Το εκανα κι αυτο, απο εχθες (τον ξηλωσα τελειως - η αληθεια ειναι πως ειναι καταβολες απο παλιες android συσκευες, αν και γενικα τον ηθελα για να κλεινω καποιες εφαρμογες που μπορουσαν να καταναλωνουν μεγαλα ποσοστα μπαταριας τρεχοντας στο παρασκηνιο, κι οχι για λογους ελεγχους της μνημης RAM).
Δυστυχως, ομως, δεν ειδα καποια αλλαγη.
Ενημερώνω "ανεπίσημα" confused1 , κάποιους φίλους που θέλουν να το αγοράσουν on-line πως υπάρχουν κάποιοι συνεργάτες μας με Καταστήματα Forthnet, οι οποίοι διαθέτουν και άλλα δικά τους καταστήματα. Προκειμένου να το λύσουμε μερικώς αυτό λοιπόν, μπορείτε να το αγοράσετε on-line απο τον παρακάτω συνεργάτη μας, με τον οποίον συμφωνήσαμε να το πουλάει και απο το site του ( ισχύει και για την G1-1000 ) :
Συσκευή Ginius G1-1000 (http://bit.ly/axdgginiusg11000)
GD Dont Panic Edition Android Version (http://bit.ly/axdgrdpandroid)
Με το θεμα του samsung sii (ειμαι κατοχος και ενδιαφερομαι να αγορασω το λογισμικο) τι εγινε τελικα , δουλευει η οχι ???
Καλημέρα και απο εμένα. Επιτρέψτε μου να σας μεταφέρω τις εντυπώσεις μου απο την πολύ μικρή εμπειρία μου με το dont panic για android.
Το λογισμικό αγοράστηκε χτες το απόγευμα και το βράδυ έγινε η εγκατάσταση του στο κινήτο μου (htc wildfire με android 2.2). Κλείδωσε πολύ γρήγορα δορυφόρους και το μενού μου φάνηκε απλό και κατανοητό. Θετική εντύπωση μου έκανε η απεικόνηση τόσο σε landclass όσο και η κλασσική που μου φάνηκε πολύ καλύτερη και ποιο ευανάγνωστη σε σχέση με ενα I-GO που είχα μέχρι σήμερα στο κινητό.
Σήμερα έγινε και η πρώτη του μικρή δοκιμή εντός της Αθήνας. Διαδρομή γνωστή (απο χαιδάρι εως συγγρού) τόσο απο κέντρο όσο και απο κηφισό.Κανένα πρόβλημα τόσο σαν εφαρμογή όσο και σαν πλοήγηση. Το μόνο που με ανησύχησε είναι η υπερθέρμανση του κινητού. Το ΣΚ που θα φύγω εκτός Αθηνών θα μπορέσω να το εκτιμήσω και σε ταξίδι σχεδόν 2 ωρών.
Αλήθεια έχεις κανένας χρησιμοποιήση την παρακάτω βάση στήριξης?
http://www.tetrax.com/us/products/xway-line σκέφτομαι να την πάρω αλλά θα ήθελα την γνώμη κάποιου που την έχει χρησιμοποιήσει.
Καλό απογευμα σε όλους
Με το θεμα του samsung sii (ειμαι κατοχος και ενδιαφερομαι να αγορασω το λογισμικο) τι εγινε τελικα , δουλευει η οχι ???
Εγω εκανα αρκετες εκτεταμενες δοκιμες και τις εντυπωσεις μου μπορεις να τις διαβασεις στις προηγουμενες σελιδες. Δεν παιζει καλα η εφαρμογη (κλεινει μετα απο καποιο διαστημα χρησης), και πλεον δεν τιθεται κανενα θεμα προβληματος της συσκευης μου, καθως δοκιμασα με επιτυχια (για μεγαλες διαδρομες) τα sygic, ndrive.
Προσωπικα αναμενω καποια αναβαθμιση απο τη mireo...
@vagr: Το pm που σου έστειλα χθες το κοίταξες? Αν δε μπορείς να λάβεις pm πες μου να σου στείλω e-mail.
Το μόνο που με ανησύχησε είναι η υπερθέρμανση του κινητού.
Προφανώς η υπερθέρμανση οφείλεται στην υπερβολική χρήση CPU (άρα και μπαταρίας), πρόβλημα γνωστό και εντοπισμένο. Περιμένουμε τη λύση του προβλήματος στην επόμενη αναβάθμιση λογισμικού (σύμφωνα με Beagle).
Το πηρα και εγω , σε δοκιμη κανα 20 λεπτο ,δεν αντιμετωπησα προβλημα ( samsung sii) , εκτος καποιας υπεθερμανση , οταν το εκλεισα , οχι κατα την διαρκεια
Καλημέρα και πάλι.
Στην σημερινή μου βόλτα διαπίστωσα οτι όταν το κινητό είναι συνδεδεμένο με το bluetooth του αυτοκινήτου τότε δεν μου δουλέυουν οι φωνητικές οδηγίες.
Περίμενα είτε να τις ακούσω απο τα ηχεία του αυτοκινήτου (μιας και είχε γίνει η σύνδεση), είτε απο το ακουστικό του κινητού, αλλά δυστηχώς τίποτα.
Έχετε εσείς κάποιο αντίστοιχο θέμα ? Υπάρχει λύση?
Καλημέρα και πάλι.
Στην σημερινή μου βόλτα διαπίστωσα οτι όταν το κινητό είναι συνδεδεμένο με το bluetooth του αυτοκινήτου τότε δεν μου δουλέυουν οι φωνητικές οδηγίες.
Περίμενα είτε να τις ακούσω απο τα ηχεία του αυτοκινήτου (μιας και είχε γίνει η σύνδεση), είτε απο το ακουστικό του κινητού, αλλά δυστηχώς τίποτα.
Έχετε εσείς κάποιο αντίστοιχο θέμα ? Υπάρχει λύση?
Εγώ , σε ενα bluetooth car kit της Jabra που έχω, και το συνδέω με το HTC Legend, μου ακούγονται κανονικά απο το bluetooth οι φωνητικές εντολές. Και μάλιστα αν δεχθώ κλήση και απαντήσω, συνεχίζουν να ακούγονται οι φωνητικές εντολές στο background, αλλά με χαμηλότερη ένταση
Οκ θα δοκιμάσω πάλι αύριο. Το bluetooth είναι του ηχοσυστήματος του αυτοκινήτου, δεν έχω βάλει εγω κάποιο aftermarket (jabra parrot etc)...λες να φταίει αυτό? Ελπίζω αυρίο να δουλέψει κανονικά.
Οκ θα δοκιμάσω πάλι αύριο. Το bluetooth είναι του ηχοσυστήματος του αυτοκινήτου, δεν έχω βάλει εγω κάποιο aftermarket (jabra parrot etc)...λες να φταίει αυτό? Ελπίζω αυρίο να δουλέψει κανονικά.
Αν είναι αρκετα παλιο κ δεν υποστηριζει το προτυπο ad2p μπορει να φταει αυτο
Οχι δεν ειναι παλιό και υποστηριζει κανονικά A2DP (τουλάχιστον αυτό γράφει το βιβλιαράκι του αυτοκινήτου)
@vagr: Το pm που σου έστειλα χθες το κοίταξες? Αν δε μπορείς να λάβεις pm πες μου να σου στείλω e-mail.
Δεν ειχα λαβει καποια ειδοποιηση για τα εισερχομενα, για αυτο δεν το ειχα διαβασει. Σας απαντησα ηδη.
Να καταθεσω ακομα μια αποψη, που ενισχυει τα λεγομενα μου:
Ανθρωπος (αδελφικος φιλος) με τεραστια εμπειρια σε αυτου του ειδους τις συσκευες, αντιμετωπισε το ιδιο ακριβως προβλημα στο HTC Sensation, στις 2 πρωτες διαδρομες που δοκιμασε να κανει σημερα.
Πλεον εχω πειστει πως υπαρχει καποιου ειδους ασυμβατοτητα, ειτε με το διπυρηνο επεξεργαστη, ειτε με τη 2.3.3.
Φυσικα, αμφοτεροι μπορουμε να περασουμε απο τα γραφεια σας και να αναπαραγουμε το προβλημα, μετα απο μια μικρη διαδρομη 15-20 λεπτων (στην τελευταια μου δοκιμη απαιτηθηκαν 25 λεπτα, αλλα το αποτελεσμα ηταν το ιδιο).
Εγω εκανα αρκετες εκτεταμενες δοκιμες και τις εντυπωσεις μου μπορεις να τις διαβασεις στις προηγουμενες σελιδες. Δεν παιζει καλα η εφαρμογη (κλεινει μετα απο καποιο διαστημα χρησης), και πλεον δεν τιθεται κανενα θεμα προβληματος της συσκευης μου, καθως δοκιμασα με επιτυχια (για μεγαλες διαδρομες) τα sygic, ndrive.
Προσωπικα αναμενω καποια αναβαθμιση απο τη mireo...
Καλησπέρα σε όλους.
Ακριβώς το ίδιο μου κάνει και εμένα με το ΗTC Sensation, ήτοι με πετάει έξω από την εφαρμογή σταθερά μετά από 15λεπτή χρήση. Αναγνωρίζω ότι έχει οθόνη qHD παρόλα αυτά το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν νομίζω να σχετίζεται με την ανάλυση (ένα άλλο bug που πρόσεξα είναι πως αν δεν τοποθετήσεις σημείο προορισμού, ένα κομμάτι της οθόνης κόβεται και κρατάει την φωτογραφία που είχε εμφανίσει τελευταία).
Any ideas?
Καλησπέρα σε όλους.
Ακριβώς το ίδιο μου κάνει και εμένα με το ΗTC Sensation, ήτοι με πετάει έξω από την εφαρμογή σταθερά μετά από 15λεπτή χρήση. Αναγνωρίζω ότι έχει οθόνη qHD παρόλα αυτά το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν νομίζω να σχετίζεται με την ανάλυση (ένα άλλο bug που πρόσεξα είναι πως αν δεν τοποθετήσεις σημείο προορισμού, ένα κομμάτι της οθόνης κόβεται και κρατάει την φωτογραφία που είχε εμφανίσει τελευταία).
Any ideas?
Ωραιος Αγγελε, ευχαριστω για το contribution μπας και βγαλουμε καποια ακρη. Υποψιαζομαι πως φταιει η 2.3.3. Memory leak σε συσκευες με 768 ΜΒ και 1 GB RAM, τη στιγμη που εχει αναφερθει οτι παιζει αψογα σε παλιοτερα μηχανακια, δεν υφισταται κατα τη γνωμη μου...
Τρίχες δλδ και εγω σκεφτόμουν να ξανα αγοράσω το Don't Panic για το HTC Sensation που απέκτησα προσφάτως tongue2
Ποιο πρόγραμμα πλοήγησης είναι δοκιμασμένο σε QHD οθόνη να παίζει χωρίς πρόβλημα ξέρει κάνεις??
Τρίχες δλδ και εγω σκεφτόμουν να ξανα αγοράσω το Don't Panic για το HTC Sensation που απέκτησα προσφάτως tongue2
Ποιο πρόγραμμα πλοήγησης είναι δοκιμασμένο σε QHD οθόνη να παίζει χωρίς πρόβλημα ξέρει κάνεις??
Το προβλημα που αναφερει ο φιλος Αγγελος με το sensation δεν ειναι κατι σοβαρο. Αν βαλεις προορισμο και ξεκινησει η πλοηγηση τοτε λειτουργει αψογα, οπτικα τουλαχιστον, γιατι κι εδω υπαρχει το προβλημα με το αποτομο κλεισιμο της εφαρμογης μετα απο 15-20 λεπτα χρησης, οποτε η εφαρμογη καθισταται απλα -μη χρησιμη...
Το προβλημα που αναφερει ο φιλος Αγγελος με το sensation δεν ειναι κατι σοβαρο. Αν βαλεις προορισμο και ξεκινησει η πλοηγηση τοτε λειτουργει αψογα, οπτικα τουλαχιστον, γιατι κι εδω υπαρχει το προβλημα με το αποτομο κλεισιμο της εφαρμογης μετα απο 15-20 λεπτα χρησης, οποτε η εφαρμογη καθισταται απλα -μη χρησιμη...
Οπότε θέλει αναβάθμιση από την Mireo δεν αξίζει η Αγορά για την συγκεκριμένη συσκευή αφού παρουσιάζει αυτό το σοβαρό πρόβλημα
Το πηρα και εγω , σε δοκιμη κανα 20 λεπτο ,δεν αντιμετωπησα προβλημα ( samsung sii) , εκτος καποιας υπεθερμανση , οταν το εκλεισα , οχι κατα την διαρκεια
Σε πλοηγηση (samsung galaxy sii) , σε 25 λεπτα κολλησε , υπαρχει προβλημα μαλλον , τσαμπα το 40 ευρω μου φαινεται dizzy2
Δοκίμασα την demo έκδοση σε HTC Sensation και με πετάει από το πρόγραμμα.
Είναι 100% πρόβλημα λογισμικού αναμένουμε αναβάθμιση
Κι εγω, πλεον, κατοχος sensation (το galaxy s 2 πηγε στον αδερφο μου) και φυσικα κι εδω το ιδιο ακριβως προβλημα. Το περιεργο ειναι πως, αφου παιζει σωστα σε αλλες συσκευες με 2.3.3, ισως εχει να κανει με τους 2 πυρηνες αυτων των συσκευων ή και την καρτα γραφικων (η οποια ομως ειναι διαφορετικης αρχιτεκτονικης σε galaxy s 2 και sensation)?
dimitris_thass
05-06-11, 12:42
Σε Htc Desire με stock ROM 2.2 επιλέξω προορισμό σε στάση(40m από τον δρόμο) με φουλ σήμα gps και ζητήσω στάση στο κοντινό χρήσιμο (βενζινάδικο) αρχίζει να επαναλαμβάνει συνέχεια κινηθείτε βόρεια κινηθείτε βόρεια.......κοκ, σταματάει όταν ζητήσω να ακυρώσει τον υπολογισμό διαδρομής για το χρήσιμο.
Αυτό το κάνει μόνο αν δεν βρίσκεσαι πάνω σε δρόμο για να σε κατευθύνει. Μόλις σε δείξει ο χάρτης πάνω σε δρόμο ξεκινάνε οι κανονικές οδηγίες.
dimitris_thass
05-06-11, 22:02
Αυτό το κάνει μόνο αν δεν βρίσκεσαι πάνω σε δρόμο για να σε κατευθύνει. Μόλις σε δείξει ο χάρτης πάνω σε δρόμο ξεκινάνε οι κανονικές οδηγίες.
Κατάλαβα οτι κατι τέτοιο συμβαίνει αλλα δεν ειναι φυσιολογικό.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα
Τελικά το "πρόβλημα" με την φωνητική καθοδήγηση που είχα αναφέρει νωρίτερα δεν υφίσταται.Ακούω κανονικά απο τα ηχεία του αυτοκινήτου αν επιλέξω την σωστή λειτουργια απο το radioCD.
Σε 2ωρο ταξίδι μου έσβησε μια φορά το τηλ. αλλα μάλλον ήταν τυχαίο γεγονος (έγινε τα 5 πρώτα λεπτά της πλοήγησης),απο εκει και πέρα κανένα προβλημα.Το περίεργο είναι οτι με το που έκανε μόνο του restart το κινητό, με έβγαλε αμέσως στην πλοήγηση και είχε κρατήσει κανονικά τον προορισμό που είχα βάλει νωρίτερα.
Λειτούργησε καλά και κατά την διάρκεια κλήσεων, ενώ μετά το κλείσιμο της γραμμής επέστρεψε και πάλι στην πλοήγηση.
Εξαιρετική λεπτομέρια του χάρτη (περιοχή Λειβαδιάς, Διστόμου, Αράχωβας,Δελφών,Παραλίας Διστόμου).
Αυτά προς το παρών...καλή συνέχεια σε όλους.
Υ.Γ. Εξαιρετική και η βάση tetrax xway που αγόρασα...διακριτική, ασφαλής και πολύ βολική όταν πρέπει να αλλάζεις αυτοκίνητο μιας και είναι πανευκολο να την παιρνεις μαζί σου.
ανέβηκε στο market έκδοση με μικρό κομμάτι χάρτη της κροατίας και έκδοση προγράμματος 4.30 αντί 4.20 που είναι η τωρινή έκδοση.Προστέθηκε μια επιπλέον λειτουργία με όνομα traffic alerts και επιλογές off-on manual-on auto
Λύνει το πρόβλημα της υψηλής χρήσης cpu,παραμένει η έλλειψη για εισαγωγή διασταύρωσης και προστέθηκε η επιλογή αγοράς χάρτη μέσω paypal αλλά όχι η δυνατότητα αγοράς του ελληνικού χάρτη.
Χωρίς Ελληνικό χάρτη τι να το κάνω.
Επίσης δεν έχει πλήρη υποστήριξη σε qHD (540 x 960) οθόνες.
Δεν ξέρουμε αν λύνει το πρόβλημα με την πλοήγηση στην συσκευή μου και στο Samsung Galaxy S2 που σε πετάει απτήν εφαρμογή
φαντάζομαι ότι σύντομα θα το δούμε και με τον ελληνικό χάρτη.ελπίζω ότι αυτή είναι μια ενδιάμεση έκδοση και όχι η τελική έκδοση ιουνίου μιας και σαν πρόγραμμα έχει ακόμη κάποιες σημαντικές ελλείψεις.
Δεν ξέρουμε αν λύνει το πρόβλημα με την πλοήγηση στην συσκευή μου και στο Samsung Galaxy S2 που σε πετάει απτήν εφαρμογή
Αυτο ειναι το σημαντικοτερο και απαντηση γιοκ grin1
θα μάθουμε όταν κυκλοφορήσει και στην ελλάδα και δοκιμάσει το demo ή την κανονική έκδοση κάποιος κάτοχος τέτοιας συσκευής.Από εκεί και πέρα μια επιπλέον προσθήκη στο πρόγραμμα είναι ότι πλέον δίνετε η δυνατότητα στο χρήστη για προσθήκη κατηγοριών στα αγαπημένα μέσα από το πρόγραμμα.
θα μάθουμε όταν κυκλοφορήσει και στην ελλάδα και δοκιμάσει το demo ή την κανονική έκδοση κάποιος κάτοχος τέτοιας συσκευής.Από εκεί και πέρα μια επιπλέον προσθήκη στο πρόγραμμα είναι ότι πλέον δίνετε η δυνατότητα στο χρήστη για προσθήκη κατηγοριών στα αγαπημένα μέσα από το πρόγραμμα.
Πλεον εχω και εγω το ginius στο hd2 και για την ωρα φαινεται να λειτουργει μια χαρα.ευχαριστω τον γιωργο(beagle)για την βοηθεια του.
Παντως εγω που το εχω σε Samsung Galaxy 3 παιζει μια χαρα, απιστευτα γρηγορο σε επαναπροσδιορισμους διαδρομων και χωρις να παρατηρω αυξηση της θερμοκρασιας της συσκευης. Και δεν μπορει να πει κανεις οτι ειναι και η καλυτερη συσκευη απο θεμα δυνατοτητων...
Αντε να δουμε αν μπορεσαν να εντοπισουν την αιτια του προβληματος (σε galaxy s II και Sensation) και ποτε θα μπορεσει να υπαρξει μια αναβαθμιση που να το λυνει...
Ορισμένες πρώτες δοκιμές με τη νέα έκδοση λογισμικού δείχνουν πως όλα τα προβλήματα που προέκυψαν στο Galaxy S2 έχουν λυθεί. Υποθέτω πως θα έχουν λυθεί και στο sensation, δυστυχώς δεν έχουμε τέτοια συσκευή να δοκιμάσουμε.
Εκτός απροόπτου η νέα έκδοση λογισμικου θα είναι διαθέσιμη μέχρι τα μέσα του Ιουλίου (πιθανότατα νωρίτερα) και η αναβάθμιση σε αυτή θα γίνει μέσα από την έκδοση λογισμικού που κυκλοφορεί τώρα.
Υπάρχει προοπτική να μπει ο χάρτης της Gi στο Android Market για αγορά Online?
dimitris_thass
15-06-11, 12:45
Να το προχωρήσω λίγο ακόμα, έχουμε στα σχέδια έκδοση για tablet ?
Η εφαρμογή για το iOS πάντως λειτουργεί full screen στο iPad. grin1
dimitris_thass
15-06-11, 13:20
Η εφαρμογή για το iOS πάντως λειτουργεί full screen στο iPad. grin1
Θα σας επαναφέρω στην τάξη chair1, δεν μας ενδιαφέρει το iOS και εδώ μιλάμε για το Android Power :smt060
Υπάρχει προοπτική να μπει ο χάρτης της Gi στο Android Market για αγορά Online?
Ναι, υπάρχει.
Αυτό δεν το γνωρίζω..
Καλησπερα. Απεγκατεστησα την demo ελληνικη εκδοση (4.20) που ειχε το προβλημα με την υπερβολικη χρηση cpu, και εγκατεστησα την demo εκδοση απο το android market (4.30 με κροατικο χαρτη), απλα για δω αν ειχε λυθει το προβλημα. Η χρηση cpu πλεον δε ξεπερνα το 3%!!! Περιμενουμε λοιπον να ερθει η νεα εκδοση και στην Ελλαδα!
Σε τι συσκευή το δοκιμασες
Ορισμένες πρώτες δοκιμές με τη νέα έκδοση λογισμικού δείχνουν πως όλα τα προβλήματα που προέκυψαν στο Galaxy S2 έχουν λυθεί. Υποθέτω πως θα έχουν λυθεί και στο sensation, δυστυχώς δεν έχουμε τέτοια συσκευή να δοκιμάσουμε.
Εκτός απροόπτου η νέα έκδοση λογισμικου θα είναι διαθέσιμη μέχρι τα μέσα του Ιουλίου (πιθανότατα νωρίτερα) και η αναβάθμιση σε αυτή θα γίνει μέσα από την έκδοση λογισμικού που κυκλοφορεί τώρα.
Ευχαριστα τα νεα λοιπον. Αναμενουμε να δοκιμασουμε τη νεα αναβαθμιση για να μπορεσουμε να χρησιμοποιησουμε την πολυ καλη αυτη προσπαθεια για πλοηγηση στη χωρα μας.
Υ.Γ. Μολις δοθει η αναβαθμιση, θα μπορω να σας πω αμεσα αν παιζει σωστα σε Galaxy S II, Sensation...
Θα την προμηθευτούμε πάλι από κατάστημα της Forthnet για αρχική αγορά? Ή από το Android Market?
Επίσης το θέμα με το κλείδωμα στην SD Card πότε αναμένεται να υλοποιηθεί?
Η αναβάθμιση τόσο του χάρτη όσο και του λογισμικού γίνεται αυτόματα μέσα από την ίδια την εφαρμογή (όποτε υπάρχει κάτι διαθέσιμο). Απλά συνδεόμαστε μέσω wifi για να μη χρεωθούμε τα δεδομένα που θα κατέβουν. Το θέμα του διαφορετικού κλειδώματος το κοιτάζει η Mireo (είναι καθαρά δικό της θέμα) οπότε δε γνωρίζω πότε θα υλοποιηθεί.
ok thanks!Αναμένουμε την νέα έκδοση
H έκδοση που ανέβηκε στο μάρκετ ξέρουμε τι είδους κλείδωμα έχει;
ΙΜΕΙ, μέχρι να υλοποιήσουν εναλλακτικό τρόπο κλειδώματος.
Παιδιά το έβαλα και εγώ σήμερα σε Desire. Δεν έχω προλάβει να το κυκλοφορήσω, αλλά παίζοντας με το μενού του, φαίνεται πολύ καλό! Μια απορία έχω μόνο. Υπάρχει δυνατότητα να βάλουμε δικά μας Pois από το "pois τελεία gr"; Δοκίμασα αυτό που λέει για ginius driver (δημιουργία φάκελο pois και αντιγραφή εκεί) αλλά δεν ειδα φως.
Δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα
Ίσως το μόνο αρνητικό. Κατα τ΄άλλα το δοκίμασα και στο δρόμο και σκίζει. Εντυπωσιακό στοιχείο οι φωνητικές οδηγίες!!
Κανένα νέο σχετικά με τη νέα έκδοση;
Δε μπορώ να δεσμευτώ για κάτι αλλά μάλλον θα είναι διαθέσιμη πριν το τέλος του πρώτου δεκαπενθημέρου του Ιουλίου.
Δε μπορώ να δεσμευτώ για κάτι αλλά μάλλον θα είναι διαθέσιμη πριν το τέλος του πρώτου δεκαπενθημέρου του Ιουλίου.
Θα περιέχει στις κάμερες και τα φορητά ραντάρ; γιατί τώρα αν κατάλαβα καλά έχει μόνο τις κάμερες ταχύτητας.και επιτέλους σου δείχνει που βρίσκεται η κάμερα, αν δεν είναι πάνω στον δρόμο σου. εμφανίζεται για λίγο μια "διαδρομή" που ααααν την ακολουθήσεις θα βρεθείς στην κάμερα.καλό αυτό αν η κάμερα δεν βρίσκεται πάνω στην πορεία σου.πριν απλά μπερδευόσουν
Υπάρχει δυνατότητα να βάλουμε δικά μας Pois από το "pois τελεία gr";
Αυτό είναι κάτι που θα ήθελα να το δω και εγώ :)
Την παρασκευη εριξα πολυ καντιλι παιδια.εψαχνα το κτεο καλοχωρι θεσνικης.ψαχνω κτεο θεσνικης,δεν το βρισκει,ποντου 5 παλι τιποτα,μετα απο πολλα πανε ελα και αφου σηκωθηκα απο της 5 το πρωι και ρωτησα το βρηκα...παω κρηνη χαλκιδικης,φευγω και αντι να με παει απο τον δρομο που πηγα απο βασιλικα με πηγε απο εναν χωματοδρομο,κοφτα αλλα 8χιλιομετρα χωμα με το tigra και 3 ατομα και να πεταει κωλο σε καθε στροφη δεν λεει.
Την παρασκευη εριξα πολυ καντιλι παιδια.εψαχνα το κτεο καλοχωρι θεσνικης.ψαχνω κτεο θεσνικης,δεν το βρισκει,ποντου 5 παλι τιποτα,μετα απο πολλα πανε ελα και αφου σηκωθηκα απο της 5 το πρωι και ρωτησα το βρηκα...παω κρηνη χαλκιδικης,φευγω και αντι να με παει απο τον δρομο που πηγα απο βασιλικα με πηγε απο εναν χωματοδρομο,κοφτα αλλα 8χιλιομετρα χωμα με το tigra και 3 ατομα και να πεταει κωλο σε καθε στροφη δεν λεει.
Μυπως δεν ειχες ρυθμισμένες σωστά τις αποφυγές?
Μια χαρα ητανε ολα,πλην κρηνης που εβαλα συντομη οπως και πηγαινοντας
Κατι νεοτερο ? (Κατοχος SG SII) lol2
Μπορεί κάποιος που το χρησιμοποιεί, να μου πει αν η τρέχουσα έκδοση λειτουργεί στο Sensation?
Κανείς δεν λέει με βεβαιότητα ότι λειτουργεί στο Sansation οπότε μην μπεις στον πειρασμό να το πάρεις γιατί μπορεί να έχεις πρόβλημαtongue2
2 ερωτήσεις παιδιά
1) Αν θελήσω να αλλάξω ρόμ στο κινητό τι γίνεται; Ξανακατεβάζω το installer
για να μου ξανακατεβάσει το don't panic? Μπορω να σωσω τα αγαπημένα;
2) Εχω παρατηρήσει οτι το Gps (του κινητου, το zte blade έχω και μιλαω και για αλλες εφαρμογες) μουλαρώνει στο να κλειδώσει. Αυτο την ιδια στιγμη που αν ανοιξω το gps test βλέπω 5-6 δορυφόρους. Δεν ειναι θεμα λήψης δηλαδη.
Ψαχνοντας κατι σχετικα κι αοριστα είδα καποιον να λέει (για αλλο κινητο) οτι δοκίμασε ενω το κινητο ηταν ανοιχτο (και ανοιχτο επίσης και το gps που προσπαθουσε να βρει τη θέση του ματαια) έβγαλε την μπαταρία - την ξαναβαλε - ανοιξε το κινητο και τότε το gps κλείδωσε σε λιγα δευτερολεπτα.
Το δοκίμασα αυτο και όντως έτσι γίνεται. Κλειδωνε σε ελαχιστα δευτερολεπτα.
Αν θυμαμαι σωστα, το οτι βγαζεις τη μπαταρια ενω ψάχνει κανει καποιο ειδος clear
παλιων δεδομένων;
Υπαρχει καποιο app για αυτο το πράγμα που να εχετε δοκιμάσει εσείς; Καποιο ειχα δοκιμάσει και δεν εκανε τίποτα.
1.Tα αγαπημένα αποθηκεύονται στο φάκελο dontpanic στην sd και συγκεκριμένα στο αρχείο favs.txt.Δε χρειάζεται κάθε φορά που αλλάζεις ρομ,να ξαναεγκαθιστάς την εφαρμογή από το ιντερνετ.Πάρε ένα backup του apk με κάποιο πρόγραμμα όπως titanium backup (αν είσαι rooted) ή με το mybackup pro ή το ontheflybackup αν δεν είσαι rooted και μετά την αλλαγή ρομ το επαναφέρεις.
2.Γιαυτό που λες δεν έχω ιδέα.Και στα 2 κινητά μου αυτό που κάνω για να κλειδώνει πιο γρήγορα,είναι όταν είμαι συνδεδεμένος στο ιντερνετ να κατεβάζω a-gps δεδομένα.π.χ. με μια ειδική εφαρμογή για το hd2 ή με το gps status από το market.μετά από αυτό αν πάω σε εξωτερικό χώρο το gps κλειδώνει σε μερικά δευτερόλεπτα
manolis_grev
18-07-11, 12:51
π.χ. με μια ειδική εφαρμογή για το hd2 ή με το gps status από το market.μετά από αυτό αν πάω σε εξωτερικό χώρο το gps κλειδώνει σε μερικά δευτερόλεπτα
Για δώσε πληροφορίες.από τότε που έβαλα nand android rom στο hd2 κάνει γύρω στα 3-4 λεπτά να κλειδώσει σήμα.το gps status δε δουλεύει.
2 ερωτήσεις παιδιά
1) Αν θελήσω να αλλάξω ρόμ στο κινητό τι γίνεται; Ξανακατεβάζω το installer
για να μου ξανακατεβάσει το don't panic? Μπορω να σωσω τα αγαπημένα;
2) Εχω παρατηρήσει οτι το Gps (του κινητου, το zte blade έχω και μιλαω και για αλλες εφαρμογες) μουλαρώνει στο να κλειδώσει. Αυτο την ιδια στιγμη που αν ανοιξω το gps test βλέπω 5-6 δορυφόρους. Δεν ειναι θεμα λήψης δηλαδη.
Ψαχνοντας κατι σχετικα κι αοριστα είδα καποιον να λέει (για αλλο κινητο) οτι δοκίμασε ενω το κινητο ηταν ανοιχτο (και ανοιχτο επίσης και το gps που προσπαθουσε να βρει τη θέση του ματαια) έβγαλε την μπαταρία - την ξαναβαλε - ανοιξε το κινητο και τότε το gps κλείδωσε σε λιγα δευτερολεπτα.
Το δοκίμασα αυτο και όντως έτσι γίνεται. Κλειδωνε σε ελαχιστα δευτερολεπτα.
Αν θυμαμαι σωστα, το οτι βγαζεις τη μπαταρια ενω ψάχνει κανει καποιο ειδος clear
παλιων δεδομένων;
Υπαρχει καποιο app για αυτο το πράγμα που να εχετε δοκιμάσει εσείς; Καποιο ειχα δοκιμάσει και δεν εκανε τίποτα.
1) Κράτα από την SD τον φάκελο Dontpanic και το αρχείο Dontpanic.apk (κάντα copy στον υπολογιστή σου)
Όταν αλλάξεις ROM επαναφέρεις στην SD το αρχείο και τον Φάκελο (εάν είχαν σβηστεί). Τρέχεις από την SD το Dontpanic.apk και όλα είναι στην θέση τους.
2) Δεν μου το κάνει (ίδιο κινητό έχω)
Δημήτρης
Για δώσε πληροφορίες.από τότε που έβαλα nand android rom στο hd2 κάνει γύρω στα 3-4 λεπτά να κλειδώσει σήμα.το gps status δε δουλεύει.
δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=15597107&postcount=1359
φλασαρε το μέσω clockwork και μετά εγκατέστησε αυτή την εφαρμογή http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=15703110&postcount=1525
βάλε το widget της στην οθόνη για εύκολη ανανέωση του a-gps όταν είσαι συνδεδεμένος στο ίντερνετ και το κλείδωμα θα είναι το ίδιο γρήγορο με τα wm
chris_igou
18-07-11, 15:41
για σας...εχω κανει εγκατασταση το don't panic και οταν το ανοιγω μου ζηταει εναν κωδικο...γραφει''please enter the activation code you received with yor application bundle''...σημειωση το don't panic ειναι αγωρασμενο με τα χαρτια του κτλπ...αμα γνωριζετε απαντησται μου...ευχαριστω
Κάπου στα χάρτια του ή στο βιβλιαράκι έχει ένα κωδικό που πρέπει να βάλεις και είναι ο ίδιος που βάζεις στον dont panic installer για να σου κατεβάσει την εφαρμογή
chris_igou
18-07-11, 16:06
την εφαρμογη την εχω κατεβασει εχω κανει εκγραφη....οταν κανω εκηνηση μου βγαζει να βαλω εναν κωδικο που δεν εχει το βιβλιαρακι...\
chris_igou
18-07-11, 16:13
αυτο το εχω κανει....εχω κατεβασει την εφαρμογη κ εχει γινει κ η απισιμπιεση...κανω εκκινηση κ τοτε μου ζιταει αφτον το κωδικο..(please enter the activation code you received with yor application bundle)
Για να κατεβάσεις την εφαρμογή βάζεις όνομα χρήστη,κωδικό πρόσβασης και κωδικό προϊόντος και πατάς Υποβολή. Τον κωδικό προϊόντος που έβαλες κατά το κατέβασμα,θα βάλεις και στο πρώτο άνοιγμα της εφαρμογής
Την πρώτη φορά που ξεκινάει το πρόγραμμα σου ζητάει να καταχωρήσεις την άδεια χρήσης λογισμικού που βρίσκεται στην τελευταία σελίδα στο βιβλιαράκι με τις οδηγίες εγκατάστασης ,όπως είπε και ο bbbb είναι ο ίδιος κωδικός που καταχώρησες στη φόρμα εγγραφής για τη λήψη της εφαρμογής
chris_igou
18-07-11, 16:24
αυτο το εχω κανει...βαζω ακριβως τον ιδιο κωδικο και μου γραφει οτι δεν ειναι σωστος...activation code is not correct please chech your input
gdiava7 λοιπων ειμαι συνδεμενος στον internet κ στο gps...ναι τους χαρακτηρες τους εχω ελεγχξει....εχω galaxy s Ι9000 android 2.3.4
πρεπαι να στειλω αλλες 4 διμοσιεθσεισ για να μπωρω να στειλω...pm
CarpeNoctum
18-07-11, 18:03
Το γεγονός ότι πρέπει να συμπληρώσεις 7 μηνύματα για να στείλεις PM δε σημαίνει ότι πρέπει να σπας κάθε μήνυμά σου σε 3 και 4 κομμάτια. Σε παρακαλώ να μην επαναληφθεί.
Μήπως υπάρχει ενημέρωση για την ανανέωση;
Καλό θα ήταν να βγει πριν τελειώσει το καλοκαίρι :-)
Στο market υπάρχει ήδη η έκδοση 4.3.1.
Αποτελεί αναβάθμιση της ελληνικής 4.20 ή είναι ασύμβατη ?
Δεν είναι συμβατή με τον ελληνικό χάρτη και η 4.20 που έχουμε τώρα,δε μπορεί να αναβαθμιστεί απευθείας από το μάρκετ στην 4.3.1.
Με το galaxy sii τη θα γινει τελικα θα δουλεψει η τσαμπα σκασαμε το 40αρι chair1
λογικα μεχρι να βγει ο αντικαταστατης του galaxy s2 θα διορθωθει το προβλημα.
βεβαια τοτε δεν θα μας νοιαζει γιατι θα εχουμε αγορασει το galaxy s3...
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2013, vBulletin Solutions, Inc.