PDA

Επιστροφή στο Forum : MIO MOOV 360 MAPS

crenav
11-04-11, 23:49
καλησπέρα φίλοι

θα ήθελα την βοήθεια σας λιγάκι εδώ ...
Εχω αγορασει απο φθινόπωρο του 2008 ενα MIO MOOV 360 το οποιο πηγαινε πακετο με ενσωματομενο χαρτη EUROPE PLUS και σε κάρτα τον χάρτη της Ελλάδας.
Προσπαθώ να βρω ανανεωμένους ανάλογους χάρτες ( το προϊόν EUROPE PLUS αλλά και τον χάρτη της Ελλάδας, αλλά στο σαιτ της ΜΙΟ δεν έχουν κάτι για την συσκευή μου. Έχουν ομως για την συσκευη MIO MOOV 370.

Αν αγορασω τους ανανεωμενους χαρτες για το MIO MOOV 370, θα δουλέψουν στην συσκευή μου ??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την προσοχή σας
crenav

speed
12-04-11, 12:11
Συνδέεις την συσκευή στο Mio Desktop και δεν σου δείχνει αν υπάρχει διαθέσιμος χάρτης για την συσκευή σου;

crenav
14-05-11, 12:38
δεν το εχω κανει ,, η αληθεια ειναι οτι δεν εχω χρησημοποιησει το Mio Desktop ποτέ ... ψαχνω παντα κατευθειαν μεσω του σαιτ της εταιρειας .... θα το προσπαθησω ,,, σε ευχαριστω speed !!

crenav
30-05-11, 21:54
καλησπέρα ξανά ... για οποίον φίλο μπορεί να δώσει τα φώτα του... εχοντας φορτωσει το Mio Desktop και ανοιγοντας το προγραμμα διαπιστωνω οτι στα αριστερα εκτος απο το ΄κουμπι΄που λεει Mio σε συνδεση, δεν υπαρχει κανενα αλλο εικονιδιο... ( για χαρτες , αλμπουμ κ.τ. λ ) .. το σι ντι συνοδευε την αγορα ενος MIO MOOV 360 αγορα 2008.. το ιδιο γινεται και αφου συνδεσω την συσκευη πανω στον υπολογιστη ,,, ανοικτη η στο reset η κλειστη... μαλιστα το εκανα uninstall και μετα το επανεγκατεστησα αλλα τιποτα ... τα ιδια ... ξερει κανεις γιατι συμβαινει αυτο ??