Επιστροφή στο Forum : Εμφάνιση Default Αφετηρίας κάπου στην Μεταμόρφωση.
Νέος στο Forum.
Πρώτα απ' όλα θέλω να σας συγχαρώ για το επίπεδο που υπάρχει.
Η ερώτησή μου είναι γιατί κάθε φορά που ανοίγω το Destinator 6 εμφανίζεται σαν Default σημείο εκκινήσεως ένα σημείο κάπου στην Μεταμόρφωση;
Υπάρχει τρόπος να αλλάξει αυτό;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Αν η κάρτα σου δεν είναι κλειδωμένη (read only) και βάλεις πλοήγηση σε κάποιο προορισμό και στη συνέχεια κλίσεις τη συσκευή, τότε σίγουρα θα κρατήσει την αφετηρία σου όταν το ανοίξεις.
Αν η κάρτα σου δεν είναι κλειδωμένη (read only) και βάλεις πλοήγηση σε κάποιο προορισμό και στη συνέχεια κλίσεις τη συσκευή, τότε σίγουρα θα κρατήσει την αφετηρία σου όταν το ανοίξεις.
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Η κάρτα μου δεν είναι "read only". Όταν ανοίγω το πρόγραμμα και πατάω "χάρτη" πράγματι εμφανίζει την τελευταία αφετηρία μου αλλά μετά από 5 περίπου sec πηγαίνει πάλι στο ίδιο σημείο στην Μεταμόρφωση.
Νέος στο Forum.
Η ερώτησή μου είναι γιατί κάθε φορά που ανοίγω το Destinator 6 εμφανίζεται σαν Default σημείο εκκινήσεως ένα σημείο κάπου στην Μεταμόρφωση;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Τίκαρε πάνω στο σημείο που θέλεις να βλέπεις ανοίγοντας το πρόγραμα και επέλεξε Αφετηρία από το μενού που θα ανοίξει. Ο zep δεν σε κατάλαβε. 8)
Οκ επειδή εγώ κατάλαβα τι εννοεί ο φίλος, δοκιμάστε να έχετε το αγαπημένο σας σημείο ως αφετηρία. Στη συνέχεια αλλάξτε χάρτη και βάλτε π.χ της γαλλίας. Στην συνέχεια ξαναεπιλέξτε τον χάρτη ελλάδας και θα δείτε ότι δεν έχει αρχικό σημείο το σημείο που είχαμε βάλει! ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ??
Νέος στο Forum.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Τίκαρε πάνω στο σημείο που θέλεις να βλέπεις ανοίγοντας το πρόγραμα και επέλεξε Αφετηρία από το μενού που θα ανοίξει. Ο zep δεν σε κατάλαβε. 8)
Έκανα ότι μου είπατε αλλά πάλι τα ίδια. Όταν ανοίγω το πρόγραμμα και πατάω "χάρτης" αρχικά εμφανίζει την τελεταία αφετηρία και μετά πηγαίνει πάλι Μεταμόρφωση.
Όταν πατάς "χάρτης" σε πάει αυτόματα στην τρέχουσα θέση σου αν είναι ενεργοποιημένο το GPS και δεν βρίσκεσαι στο σχεδιασμό διαδρομής (χωρίς GPS). Μήπως όλα αυτά τα τεστ τα κάνεις ενώ βρίσκεσαι στη Μεταμόρφωση;
Όταν πατάς "χάρτης" σε πάει αυτόματα στην τρέχουσα θέση σου αν είναι ενεργοποιημένο το GPS και δεν βρίσκεσαι στο σχεδιασμό διαδρομής (χωρίς GPS). Μήπως όλα αυτά τα τεστ τα κάνεις ενώ βρίσκεσαι στη Μεταμόρφωση;
Κάνω αυτή την δοκιμή από το εξωτερικό με μοναδικό χάρτη εγκατεστημένο της Ελλάδος. Η συμπεριφορά αυτή εμφανίζεται είτε έχω σήμα GPS είτε όχι. (και γιατί να εμφανίζει ειδικά αυτό το σημείο στη Μεταμόρφωση και όχι κάποιο άλλο;)
Κάνω αυτή την δοκιμή από το εξωτερικό με μοναδικό χάρτη εγκατεστημένο της Ελλάδος. Η συμπεριφορά αυτή εμφανίζεται είτε έχω σήμα GPS είτε όχι. (και γιατί να εμφανίζει ειδικά αυτό το σημείο στη Μεταμόρφωση και όχι κάποιο άλλο;)
Για να αλλάξεις αφετηρία, ένας τρόπος είναι να πατήσεις : Διεύθυνση-->ΠΟΛΗ-->ΟΔΟΣ-->ΑΡΙΘΜΟΣ-->ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ-->Ορισμός αφετηρίας. (σημ. μπορεί να χρειαστεί να κάνεις την ίδια ενέργεια και 2η φορά). Φρόντισε να βρίσκεσαι σε κλειστό χώρο, για να μην έχεις σήμα GPS ή βάλε το GPS στο off από τις ρυθμίσεις.
Το σημείο στη Μεταμόρφωση είναι πάντα το ίδιο ;
εχεις περασει καποιο απο τα skins που υπαρχουν εδω μεσα στο φορουμ?
και ποιο?
και ποιο?
Το Spi_Cave_pan
και ποιο?
Το Spi_Cave_pan
αν εχεις το original δοκιμασε να βαλεις αυτο kane reset και πες μου αν εφτιαξε..
Ποιό να βάλει δηλαδή και τι σχέση έχει μπορεί να έχει το skin ? :roll:
αν εχω καταλαβει σωστα ο χρηστης ειναι στο εξωτερικο και εχει ελληνικους χαρτες μονο
που σημαινει οτι και σημα να βλεπει το gps δεν υπαρχει χαρτης για να κανει απεικονηση
αρα τον πηγαινει αυτοματα στο τελευταιο σημειο που εχει παρει ο χαρτης απο τη μνημη του
φορεσα προσφατα ενα σκιν του pav-2 και στην αρχη με πηγε μεταμορφωση οταν ξεκινησε
για αυτο το σκεφτηκα αυτο ας βαλει το original
............αν καταλαβα καλα και ειναι στο εξωτερικο.............γιατι διαβαζα πεταχτα το τοπικ
john_karis
25-01-07, 13:21
Ayto prepei na isxyei. Egv otan den exv shma gps me paei sto ideio shmeio sthn metamorfvsh. Exv kai egv to skin toy cavepan... Me to poy parv shma apo doryforoys kai proxvrhsv me to amaji kateyueian erxete o xarths sto shmeio poy briskomai
Ayto prepei na isxyei. Egv otan den exv shma gps me paei sto ideio shmeio sthn metamorfvsh. Exv kai egv to skin toy cavepan... Me to poy parv shma apo doryforoys kai proxvrhsv me to amaji kateyueian erxete o xarths sto shmeio poy briskomai
Εγώ δεν το έχω δεί αυτό που λέτε και πάντα ξεκινάει από το σημείο που έχω ορίσει ως αφετηρία. Αν βρεί σήμα βέβαια και είμαι αλλού τότε αλάζει και τη θέση μου. Το φαινόμενο που λέτε παρουσιάζεται μόνο αν αλάξω χάρτη και επανέλθω, οπότε ορίζω ξανά αφετηρία αυτήν που θέλω. 8)
Εγώ δεν το έχω δεί αυτό που λέτε και πάντα ξεκινάει από το σημείο που έχω ορίσει ως αφετηρία. Αν βρεί σήμα βέβαια και είμαι αλλού τότε αλάζει και τη θέση μου. Το φαινόμενο που λέτε παρουσιάζεται μόνο αν αλάξω χάρτη και επανέλθω, οπότε ορίζω ξανά αφετηρία αυτήν που θέλω. 8)
Αυτό γίνεται να αλλάξει? Και απο που :shock: βλέπει το πρόγραμμα το σημείο αυτό της μεταμόρφωσης όταν αλλάξεις χάρτη και ξαναεπανέλθεις πάλι στο χάρτη Ελλάδος ?
Αυτό γίνεται να αλλάξει? Και απο που :shock: βλέπει το πρόγραμμα το σημείο αυτό της μεταμόρφωσης όταν αλλάξεις χάρτη και ξαναεπανέλθεις πάλι στο χάρτη Ελλάδος ?
Δεν ξέρω από που αλάζει και δεν το έχω ψάξει γιατί δεν έχει καμία σημασία γιά μένα, έτσι κι αλλιώς είναι θέμα δευτερολέπτων να λοκάρει την πραγματική μου θέση. Κάπου μέσα στις πληροφορίες του κάθε χάρτη είναι γιατί κάθε χάρτης ξεκινάει πάντα από το ίδιο σημείο (γιά όλες τις χώρες). Πιστεύω οτι δεν μπορούμε να επέμβουμε. :wink:
andromahos
26-01-07, 18:28
Exo to mio 550 me to destinator pn to anabathmisa me to 6 kai exo to idio to problima , otan to anikso
oti kai nakana einai default metamorfosi, kai ena allo problima einai oti argei para poli na brei gps, alla bebea kai ena kalo piani pollous doriforous
mporese kaneis na lisi ta problimatakia pou anafero?
Pedia apo to proi pedebomouna telika to katafera piaga prota kai akirosa diadromi, meta piga sto xarti (dixos na bri to gps )kai brika tin odo kai to noumero tou spitiou mou ekana klip kai ksana klik afeteria
tora to klino anoigo bgeni ayto pou exo orisi ego
Επειδή έχω την εντύπωση οτι κατά κάποιο τρόπο θεωρείτε μ@λ@κες εμάς που γράφουμε Ελληνικά δεν θα απαντήσω σε όποιον χρησιμοποιεί greekenglish παρά μόνο επιλεκτικά και να μην το πάρει κανένας προσωπικά. Βαρέθηκα πιά να μου βγαίνουν τα μάτια στο διάβασμα. :evil:
gi auto oi kirioi tis ngi na kanoun to foroum sa to talk an drive tha m ilame kai tha grafei
1. Θα συμφωνήσω με τον Πάνο στο θέμα των greeklish. Παιδιά δεν είναι κόπος να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες. Κάνει τη ζωή όλων πιο εύκολη και τα κείμενα σας πιο κατανοητά. Ειδικά αν θέτετε κάποια ερώτηση, μην περιμένετε απάντηση αν το post σας δε διαβάζεται!
2. Σχετικά με το θέμα "που δείχνει ο χάρτης αρχικά" δεν καταλάβαινω γιατί μπλεχτήκατε τόσο πολύ. Το Destinator θυμάται την τελευταία θέση που είχε σήμα GPS και με αυτή ξεκινάει. Επίσης αν βάλετε χειροκίνητα αφετηρία τη θυμάται. Την πρώτη φορά που χρησιμοποιείται όμως το πρόγραμμα ή μετά από εναλλαγή χάρτη δεν υπάρχει τελευταία θέση. Αναγκαστικά λοιπόν ο χάρτης έπρεπε κάπου να δείχνει!!! Αυτό ορίζεται στο compilation του χάρτη. Κάποιες εκδόσεις δείχνουν στη Μεταμόρφωση, κάποιες στη Φιλαδέλφεια, κάποιες στη Θεσσαλονίκη. Αυτό είναι όμως τεχνική λεπτομέρεια και προφανώς δεν αλλάζει από το χρήστη.
gi auto oi kirioi tis ngi na kanoun to foroum sa to talk an drive tha m ilame kai tha grafei
Σπύρο είπαμε ελληνικά!!
andromahos
26-01-07, 19:26
Παιδια συγνωμη αλλα οταν δεν γνωριζεις καλα τα ελληνικα και να κανεις δεκαδες ορθογραφηκα λαθη ειναι καλυτερα?
αυτη ειναι η αιτια που εγραψα στα φρανγοχιοτικα τα λεμε εμεις
tora sothikes .de mporo tosa xronia sinithisa.to chat ftaiei
Παιδια συγνωμη αλλα οταν δεν γνωριζεις καλα τα ελληνικα και να κανεις δεκαδες ορθογραφηκα λαθη ειναι καλυτερα?
Ναι είναι καλύτερα. 8)
Δε νομίζω ότι κάνουμε διαγωνισμό ορθογραφίας. Όλοι κάνουμε λάθη, πόσο μάλλον αν δεν γνωρίζεις καλά τα Ελληνικα ή ζεις στο εξωτερικό. Αλλά πιστεύω ότι σε κάθε περίπτωση είναι καλύτερα από τα greeklish...
andromahos
26-01-07, 20:03
ενταξι θα γραφω ελληνικα
ναστε καλα
Για όσους δυσκολεύονται με την ορθογραφία, ο Firefox 2 έχει ορθογράφο (υπάρχει και ελληνικό λεξικό) ο οποίος ενεργοποιείται την ώρα που γράφετε σε ένα πεδίο κειμένου (π.χ. κατά τη σύνταξη μηνυμάτων). :smt023
Για όσους δυσκολεύονται με την ορθογραφία, ο Firefox 2 έχει ορθογράφο (υπάρχει και ελληνικό λεξικό) ο οποίος ενεργοποιείται την ώρα που γράφετε σε ένα πεδίο κειμένου (π.χ. κατά τη σύνταξη μηνυμάτων). :smt023
Που είναι ο ορθογράφος , ΟΕΟ !!!!!
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.