PDA

Επιστροφή στο Forum : H ευφυέστερη εμπειρία πλοήγησης Ginius Driver, αποκλειστικά στα Καταστήματα Forthnet

Scooby Doo
01-04-11, 17:14
http://img204.imageshack.us/img204/8857/geointelligence.png http://img88.imageshack.us/img88/1921/forthnet.png

Αθήνα, 1η Απριλίου 2011

H Geointelligence παρουσιάζει για πρώτη φορά, το ολοκληρωμένο σύστημα πλοήγησης Ginius Driver- Don’t Panic Edition σε όλα τα Καταστήματα Forthnet, εγκαινιάζοντας έτσι την συνεργασία της με τον όμιλο Forthnet.

Aπό 14 Απριλίου, οι επισκέπτες στα 135 Καταστήματα Forthnet σε όλη την Ελλάδα, θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν το σύστημα πλοήγησης Ginius Driver σε ένα FREE DRIVE DEMO και να ζήσουν από κοντά την ευφυέστερη εμπειρία πλοήγησης!

Όσοι το αποκτήσουν, παίρνουν δώρο την εφαρμογή Mapper Lite, ένα ακόμα έξυπνο προϊόν της Geointelligence για τη διαχείριση αγαπημένων σημείων του Ginius Driver-Don’t Panic Edition από το PC!

Σας προσκαλούμε στην επίσημη παρουσίαση της νέας έκδοσης του Ginius Driver, την Πέμπτη 14 Απριλίου στις 18:30 στο κατάστημα Forthnet, Ατθίδων 4 στην Καλλιθέα, σε ένα event με πολλές εκπλήξεις και δώρα.

Τι το κάνει τόσο …ginius;

Kάθε στοιχείο του Ginius Driver έχει μελετηθεί για να απαντήσει στις απαιτήσεις του σύγχρονου Έλληνα οδηγού. Αναλυτικότερα τα χαρακτηριστικά του Ginius Driver είναι:

• H πρώτη Ginius συσκευή, με μεγάλη οθόνη 5’’, υψηλή ανάλυση WVGA 800X480 και ενσωματωμένο δέκτη TMC.

• Οι καθιερωμένοι χάρτες της geointelligence: έρχονται στο Ginius Driver-Don’t Panic Edition με την πιο πρόσφατη ενημέρωση του 2011, σε συνέχεια επιτόπιας συλλογής στοιχείων σε 500 πόλεις της Ελλάδας και περιλαμβάνουν επικαιροποιημένα δεδομένα Αττικής, νέους οδικούς κόμβους, lane guidance, εύκολη αναζήτηση διεύθυνσης με γειτονιά ή συνοικία, εξαίρεση διευθύνσεων, χιλιομέτρηση Εθνικών Οδών και έξυπνες διαδρομές.

• Ασυναγώνιστη ταχύτητα υπολογισμού διαδρομής: Ανεξάρτητα από την απόσταση και το σημείο, ο υπολογισμός διαδρομής γίνεται σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα.

• Πρωτοποριακός τρόπος αναζήτησης: Εργαλείο αναζήτησης όλα-σε-ένα, που θυμίζει τις on line μηχανές αναζήτησης. Με αυτόματη διόρθωση και προτεινόμενα αποτελέσματα.

• Ginius Πλοήγηση: Πρωτότυπες δυνατότητες προγραμματισμού και προεπισκόπησης διαδρομής.

• Αυτόματη Ρύθμιση Δακτυλίου: Υπολογισμός διαδρομής με βάση το δακτύλιο.

• Aίσθηση Πραγματικής Οδήγησης: 3D κινηματογραφική απεικόνιση θέσης, η οποία προσαρμόζεται ανάλογα με τη θέση και τη διαδρομή.

• Landmark Navigation: Οπτικές και φωνητικές οδηγίες με βάση χαρακτηριστικά σημεία της διαδρομής.

• Ginius Φωνητικές Οδηγίες: Με απλή και άμεση γλώσσα, όπως θα σας μιλούσε ο συνοδηγός σας!

• Aυτόματη Εμφάνιση σημείων στη διαδρομή: Ginius λειτουργία αυτόματης εμφάνισης κοντινότερου βενζινάδικου και parking.

• Eύκολη αναζήτηση και οργάνωση αγαπημένων: Oργάνωση και διαχείριση αγαπημένων σε κατηγορίες.

• Δωρεάν αναβαθμίσεις χαρτών από τη Geointelligence.

http://img191.imageshack.us/img191/8130/screen2nc.jpg

Δελτίο Τύπου (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=23860)

Insomniac
01-04-11, 17:41
Σε τι συσκευες pda , pna και αν θα μπαινει σε navibox ποιος ξερει ?

Κοστος ??
<div_prefs id="div_prefs"></div_prefs>

iosif1980
01-04-11, 17:46
Η τιμή της συσκευής είναι : 149,90 €, τα υπόλοιπα απο κοντά στην επίσημη παρουσίαση!! lol3lol3lol3lol3 the best1

Insomniac
01-04-11, 17:53
Η τιμή της συσκευής είναι : 149,90 €, τα υπόλοιπα απο κοντά στην επίσημη παρουσίαση!! lol3lol3lol3lol3 the best1

150 ευρω χωρις το προγραμμα ή μαζι ?

tlg
01-04-11, 17:53

Μη τους βαζεις ιδεες !!

Insomniac
01-04-11, 17:55

Μη τους βαζεις ιδεες !!

Εγω οχι αλλα αυτοι τι εχουν στο μυαλο τους...

PAVL-2
01-04-11, 18:04
Μαζί σαν ταιριαστό ζευγαράκι .

tlg
01-04-11, 18:06
Ωραια ..την Πεμπτη κρατηστε μου ενα κομματι pls!!

Εμεις οι καμμενοι , δεν μπορουμε να προμηθευτουμε κανενα κομματι ποιο γρήγορα ??
kαι pm δεχομεθα !!

iosif1980
01-04-11, 18:10

Εννοείται μαζί με το πρόγραμμα, που φοράει τους νέους χάρτες και όπως λέει και στο ΔΤ , με δώρο την εφαρμογή Mapper Lite, ένα ακόμα έξυπνο προϊόν της Geointelligence για τη διαχείριση αγαπημένων σημείων του Ginius Driver-Don’t Panic Edition από το PC!

Insomniac
01-04-11, 18:18
Αν το προγραμμα ειναι συμβατο με navibox και μου αρεσει θα το παρω μεχρι 50 ευρω max.

tlg
01-04-11, 18:21
Μαζί σαν ταιριαστό ζευγαράκι .

Nα ετοιμαζεσαι για χειρουργειο .

tranilaka
01-04-11, 18:23
Και με μας, που έχουμε σταθερή οθόνη, τί γίνεται;

bbbb
01-04-11, 18:23
με δώρο την εφαρμογή Mapper Lite, ένα ακόμα έξυπνο προϊόν της Geointelligence για τη διαχείριση αγαπημένων σημείων του Ginius Driver-Don’t Panic Edition από το PC!
έλειπε μια τέτοια εφαρμογή the best1 το πρόγραμμα σκέτο πόσο θα κοστίζει,θα μας πεις ότι μας το φυλάτε για έκπληξη;tongue2

dimitris_thass
01-04-11, 18:31
Το μόνο κακό είναι η Forthnet.grin1

bill777
01-04-11, 19:25
για εμας που ειμαστε απο επαρχεια τι θα γινει? μπορω να κανω μια προ παραγγελεια και να μου σταλει στις 14/4? γιατι αν περιμενω απο την φορθνετ κερκυρας εδω, καλο καλοκαιρι θα το φερουν...

PAVL-2
01-04-11, 19:38
Nα ετοιμαζεσαι για χειρουργειο .

Έτοιμος είμαι όλα αποστειρωμένα .

yiotis68
01-04-11, 19:46
Στα Ιωάννινα θα το έχουμε από τις 14/4?
Για φίλους μου που τους έλεγα να περιμένουν το dont panic θέλουν συσκευές
Και για μένα μια νέα κάρτα για την παλιά μου συσκευή.the best1

nikkos
01-04-11, 19:52
Και με μας, που έχουμε σταθερή οθόνη, τί γίνεται;
αν η σταθερή σου οθόνη παίζει με windows mobile ή android κάτι γίνεται...αλλιώς όχι

tlg
02-04-11, 13:20
Έτοιμος είμαι όλα αποστειρωμένα .

Xαχαχα !! Aν θελεις βοηθο χειρουργου μου λες !! ;-)

τι θα γινει με τις δωρεαν αναβαθμίσεις ? ποιο θα ειναι το χρονοδιαγραμα ?

Χαρτες υρώπης θα υπάρχουν διαθεσιμοι?

iosif1980
02-04-11, 16:18
τι θα γινει με τις δωρεαν αναβαθμίσεις ? ποιο θα ειναι το χρονοδιαγραμα ?

Χαρτες Eυρώπης θα υπάρχουν διαθεσιμοι?

Αφήστε να έχουμε να σας πούμε και κάτι κατά την επίσημη παρουσίαση....
Αν και έχουμε πολλά.... grin1

Insomniac
02-04-11, 16:27
Αφήστε να έχουμε να σας πούμε και κάτι κατά την επίσημη παρουσίαση....
Αν και έχουμε πολλά.... grin1

Τουλαχιστον αν δουλευει σε οθονηες 2 din με navibox δεν μας λες ?

iosif1980
02-04-11, 16:35
Τουλαχιστον αν δουλευει σε οθονηες 2 din με navibox δεν μας λες ?

Θα φροντίσουμε να δεχόμαστε κι ερωτήσεις, μετά το τέλος της παρουσίασης... lol3lol3lol3lol3lol3lol3 cheer2cheer2cheer2cheer2

Insomniac
02-04-11, 16:37
Θα φροντίσουμε να δεχόμαστε κι ερωτήσεις, μετά το τέλος της παρουσίασης... lol3lol3lol3lol3lol3lol3 cheer2cheer2cheer2cheer2

Αν καταλαβα καλα η παρουσιαση τουλαχιστον σε Αττικη θα γινει σε ολα τα καταστηματα forthnet ιδια μερα και ιιδα ωρα ?Ειναι η Ν.Ιωνια κοντα μου.

dimitris_thass
02-04-11, 16:38
Θέλω online παρουσίαση, εκεί να δω την forthnet

nikkos
02-04-11, 16:46
η Forthnet πως και μπήκε στο παιχνίδι? εμπορικοί απλά λόγοι ή έπαιξε και καμιά άλλη συνεργασία?

iosif1980
02-04-11, 22:06
η Forthnet πως και μπήκε στο παιχνίδι? εμπορικοί απλά λόγοι ή έπαιξε και καμιά άλλη συνεργασία?

Δες εδώ γιατί... bigsmile http://www.navimania.gr/showthread.php?t=26676

Η παρουσίαση θα γίνει στο κατάστημα της Ατθιδών και συγκεκριμένα σε μια αίθουσα
παρουσίασεων, αφου εκεί είναι ενα απο τα κύρια κτίρια της Forthnet. Διαθεσιμότητα θα υπάρχει σε όλα τα καταστήματα.

Όσο πλησιάζουν οι μέρες θα σας κρατάω ενήμερους...bigsmile

tlg
02-04-11, 22:08
Οπότε μπορουμε να το προμηθευτουμε απο καποιο καταστημα απο το πρωι και να το βαλουμε να μας οδηγησει στην Aτθιδων ... :-)

Δεν λεω για εμενα γιατι θα εγω θα το κερδισω στον διαγωνισμο ... ;-)

vwgolf16
02-04-11, 22:29

παρουσίασεων, αφου εκεί είναι ενα απο τα κύρια κτίρια της Forthnet. Διαθεσιμότητα θα υπάρχει σε όλα τα καταστήματα.

Η εκδοση android θα κυκλοφορισει ταυτοχρονα; και αν ναι σε τι μορφη microsd;

dimitris_thass
02-04-11, 22:38
Η εκδοση android θα κυκλοφορισει ταυτοχρονα; και αν ναι σε τι μορφη microsd;

Αποκλείεται να ειναι σε microsd, θα είναι τεράστια πατάτα.

vwgolf16
02-04-11, 22:40
Ποτε δεν ξερεις θα μαθουμε συντομα:-)

paschos76
03-04-11, 13:00
Η διάθεση του G1-1000 θα ξεκινήσει την ημέρα της παρουσίασης?
Θα υπάρχουν δλδ τεμάχια στα καταστήματα προς πώληση?
Θα υπάρξει από την αρχή & μοντέλο με μικρότερη οθόνη?

nikkos
03-04-11, 17:54

γεια σου ρε ιωσίφη :)

g32b7
04-04-11, 01:37
Εύχομαι τα καλύτερα και για τη συνεργασία και για το Don't Panic γενικότερα.
Με όλη την καλή διάθεση να μου επιτρέψετε να πώ ότι και η συνεργασία αλλά και η κυκλοφορία του Don't Panic γενικότερα χρειάζονται μια καλύτερη δημοσιότητα. Ούτε στα site της Forthnet και της GI δεν υπάρχουν αναφορές.
Και μια ερώτηση. Ποιά είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής;

iosif1980
04-04-11, 10:29
Εύχομαι τα καλύτερα και για τη συνεργασία και για το Don't Panic γενικότερα.
Με όλη την καλή διάθεση να μου επιτρέψετε να πώ ότι και η συνεργασία αλλά και η κυκλοφορία του Don't Panic γενικότερα χρειάζονται μια καλύτερη δημοσιότητα. Ούτε στα site της Forthnet και της GI δεν υπάρχουν αναφορές.
Και μια ερώτηση. Ποιά είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής;

Καλημέρα, ευχαριστούμε για τις παρατηρήσεις, όλα θα γίνουν, είπαμε να ξεκινήσουμε απο το forum... the best1the best1

Για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αντιγράφω απο το ΔΤ : με μεγάλη οθόνη 5’’, υψηλή ανάλυση WVGA 800X480 και ενσωματωμένο δέκτη TMC.

Τα υπόλοιπα απο κοντά... Σε περιμένουμε στην παρουσίαση... the best1

jdrossos
04-04-11, 10:58
Συγχαρητηρια!!!! Επιτελους... το περιμεναμε πολυ καιρο.... Μπορειτε να μας πειτε την τιμη για μονο το προγραμμα?

panosha
04-04-11, 11:17
Οι παρουσιάσεις γίνονται για να ανακοινωθούν όλα αυτά που ρωτάτε. bigsmile

paschos76
04-04-11, 14:51
Βλέπω οι διαρροές γίνονται με το σταγονόμετρο.
Την Apple & την Nintendo πέρασε η GI!
Για να δουμε τι θα δουμε.
Αν το προϊόν είναι τόσο καλό όσο αναμένεται
& οι αναβαθμίσεις χαρτών είναι δωρεάν,
θα ξεπουλήσω το Garmin.

iosif1980
04-04-11, 14:53
θα ξεπουλήσω το Garmin.

Μπορείς να βάλεις την αγγελία απο τώρα...γιατί είναι και δύσκολες εποχές... lol3lol3lol3lol3lol3lol3lol3lol3lol3lol3lol3lol3

jdrossos
04-04-11, 14:56

μιας και προβλεπεται να αντικαταστησω τουλαχιστον 4 software απο αντιστοιχες συσκευες..... τουλαχιστον να ξερουμε την τιμη του software ετσι ωστε μεχρι την παρουσιαση να εχουμε κανει τα κουμαντα μας!!!!!

man66
04-04-11, 15:49
Καλημέρα, ευχαριστούμε για τις παρατηρήσεις, όλα θα γίνουν, είπαμε να ξεκινήσουμε απο το forum... the best1the best1

Για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αντιγράφω απο το ΔΤ : με μεγάλη οθόνη 5’’, υψηλή ανάλυση WVGA 800X480 και ενσωματωμένο δέκτη TMC.

Τα υπόλοιπα απο κοντά... Σε περιμένουμε στην παρουσίαση... the best1

εμεις που δεν θα μπορεσουμε να παρεβρεθουμε στην παρουσιαση του εν λογω προιοντος ,να υποθεσω οτι θα ενημερωθουμε απο εσας?
υ.γ.
δηλαδη εγω που αγορασα προσφατα gps θα με βαλετε σε σκεψεις για εκ νεου αγορα(και που να βρω να δωρισω το αλλο)?

nikkos
04-04-11, 17:21
θα ξεπουλήσω το Garmin.
το πρόγραμμα και τους χάρτες όσο να 'ναι τα ξέρουμε. Η συσκευή πιστεύω θα κινείται τουλάχιστον στο μέσο όρο της αγοράς. Αν έχει και ενσωματωμένο TMC κάνει το κλικ παραπάνω. Ram και επεξεργαστής να δούμε τι θα κάνουν στην 5αρα οθόνη ;)

dimitris_thass
04-04-11, 17:38

Και εγώ αν τα ήξερα το ίδιο θα έλεγα στους άλλους.grin1

AEE510
04-04-11, 22:29
Και εγώ αν τα ήξερα το ίδιο θα έλεγα στους άλλους.grin1

Θα μπαίνει σε TIBO4050?

Thank you

dimitris_thass
05-04-11, 16:38
Θα μπαίνει σε TIBO4050?

Thank you

Δεν ξερω, αλλα υποθέτω οτι αν δουλεύει το GD χωρίς αναπνευστήρα θα δουλευει και το Don't Panic.

nikkos
05-04-11, 20:31
Δεν ξερω, αλλα υποθέτω οτι αν δουλεύει το GD χωρίς αναπνευστήρα θα δουλευει και το Don't Panic.
το don't panic μπορεί να πηγαίνει και καλύτερα ;)

iosif1980
08-04-11, 23:27
Aναλυτικές λεπτομέρειες για την παρουσίαση του event εδώ:
http://www.navimania.gr/showthread.php?t=27265

grlag
20-04-11, 17:17
Χρείάζεται να φαρδύνει λίγο ο δρόμος πλοήγησης.Αισθητικά είναι πολύ πίσω από τα άλλα πρόγράμματα.Θα ήθελα να ξέρω.Όσοι το χρησιμοποιούν σε κινητά τηλέφωνα τί βλέπουν;

panosha
20-04-11, 17:21
Χρείάζεται να φαρδύνει λίγο ο δρόμος πλοήγησης.Αισθητικά είναι πολύ πίσω από τα άλλα πρόγράμματα.Θα ήθελα να ξέρω.Όσοι το χρησιμοποιούν σε κινητά τηλέφωνα τί βλέπουν;
Προσωπικά στο θέμα της σωστής απεικόνισης του χάρτη, το βάζω δίπλα μόνο στο TomTom (στο Don't Panic αναφέρομαι).

tlg
20-04-11, 17:41
tomtom και απο εμενα με μεγαλυτερη αναλυση ,σωστα φτιαγμενα poi και χαρτη gi ειναι αυτη τη στιγμη ο καλυτερος συνδιασμος.

Παντως το Don't panic εχει πολλες προοπτικες αν προσεχθει οπως του πρεπει ..
Σιγουρα αυτη τη στιγμη δεν ειναι σε ολοκληρωμενη μορφη και κατα τη γνωμη μου εχει αρκετες ελειψεις.

zeppelin
20-04-11, 18:14
Η δική μου άποψη σε σχέση με την απεικόνιση του χάρτη, είναι ότι δεν υπάρχει άλλο UI λογισμικού πλοήγησης που να έχει τόσο στρωτή κίνηση frames/sec. Ειδικότερα αν παρατηρήσετε ακόμη και το i-go που κατά τεκμήριο ήταν καλύτερο από όλα σ’ αυτόν τον τομέα δεν συγκρίνετε με το ginius DP και ειδικότερα κατά την περιστροφή του χάρτη. Εκεί βλέπεις μια διακεκομμένη κίνηση.
Η αυτόματη εναλλαγή από 2d σε 3d η περιστροφή του χάρτη και γενικά η κύλιση του χάρτη είναι πολύ πιο μπροστά σε σχέση με οπουδήποτε άλλο λογισμικό πλοήγησης!
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα υπάρχουν πολλά και θα τα αναλύσουμε στην συνέχεια. Το θέμα όμως είναι ότι αν το χρησιμοποιήσεις για κάποιο διάστημα, εθίζεσαι στο UI κι όλα τα άλλα σου φαίνονται παλιά και βαρετά.
Σχετικά με τους χάρτες, είναι σχεδόν σίγουρο, ότι η tomtom ποτέ δε θα πάρει αυτή ή κάποια νέα έκδοση χάρτη ή poi από τη geointelligence στο μέλλον!

chrisbas
20-04-11, 21:54
Σχετικά με τους χάρτες, είναι σχεδόν σίγουρο, ότι η tomtom ποτέ δε θα πάρει αυτή ή κάποια νέα έκδοση χάρτη ή poi από τη geointelligence στο μέλλον!

Πάπαλα η συνεργασια δηλαδη???lol2 Εδω που τα λεμε,το να δινεις δεδομενα στον ανταγωνιστη σου,ειναι κομματακι οξυμωρο...

bbbb
20-04-11, 21:58
Γιατί πότε ήταν σωστή αυτή η συνεργασία;2 χρόνια τώρα πήρανε χάρτες και πραγματικά είμαι "έξω από το χορό" και δε ξέρω τι παίχτηκε στο παρασκήνιο αλλά ποτέ μέχρι τώρα οι χάρτες teleatlas με δεδομένα gi δεν απέκτησαν την ποιότητα των χαρτών της gi.

mal
20-04-11, 22:26
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα υπάρχουν πολλά και θα τα αναλύσουμε στην συνέχεια. Το θέμα όμως είναι ότι αν το χρησιμοποιήσεις για κάποιο διάστημα, εθίζεσαι στο UI κι όλα τα άλλα σου φαίνονται παλιά και βαρετά.

Και εγώ ήμουνα φανατικός με το ΤΟΜ ΤΟΜ (για την απεικόνιση του χάρτη) αλλά εδώ και μετρικούς μήνες που δουλεύω το (demo) Don't Panic, πλέον δουλεύω πάντα το Don't Panic και δεν το αλλάζω.

ahilleas
20-04-11, 23:39
Η δική μου άποψη σε σχέση με την απεικόνιση του χάρτη, είναι ότι δεν υπάρχει άλλο UI λογισμικού πλοήγησης που να έχει τόσο στρωτή κίνηση frames/sec. Ειδικότερα αν παρατηρήσετε ακόμη και το i-go που κατά τεκμήριο ήταν καλύτερο από όλα σ’ αυτόν τον τομέα δεν συγκρίνετε με το ginius DP και ειδικότερα κατά την περιστροφή του χάρτη. Εκεί βλέπεις μια διακεκομμένη κίνηση.
Η αυτόματη εναλλαγή από 2d σε 3d η περιστροφή του χάρτη και γενικά η κύλιση του χάρτη είναι πολύ πιο μπροστά σε σχέση με οπουδήποτε άλλο λογισμικό πλοήγησης!
Δηλαδή αυτό http://licensing.tomtom.com/PartnerPrograms/Partners/TA_CT030646 δεν ισχύει πλέον? H Tomtom λοιπόν, δεν θέλει να ξαναπάρει χάρτες και Poi's από την Gi ? Υποθέτω ότι θα υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος γι' αυτή την εξέλιξη. Παράλληλα πιστεύω ότι επειδή κατέχει ηγετική θέση στο χώρο της πλοήγησης, θα έχει εξασφαλίσει τον καλύτερο δυνατό τρόπο να συλλέγει νέα δεδομένα για να ενημερώνει τους χάρτες της κάθε τρίμηνο. Ως καταναλωτής προϊόντων TT και Gi και με δεδομένο ότι πίστεψα σε αυτή τη συνεργασία, θα περιμένω με υπομονή και μεγάλη περιέργεια να κάνω σύγκριση της ποιότητας και πληρότητας των χαρτών των δύο πλευρών.

chrisbas
21-04-11, 08:36

Ερε στενοχωρια που θα παρει ο kostinioslotpot

Kostinios
21-04-11, 08:54

Αρα η απαντηση σου εδω http://www.navimania.gr/showpost.php?p=299158&postcount=4 ειναι μαλλον οχι σωστα;

@ chrisbas
Χα χα χρηστο ακριβως το αντιθετο. Προσωπικα θα ηθελα να δω βανακια της teleatlas(εχει και Ελληνικο ονομα η ατιμη) και αν την παρει και η apple θα ειμαι στον εβδομο ουρανο. Αλλα καθυστε να δουμε τα αποτελεσματα. Το μονο που με απογοητευει ειναι οτι δεν θα παρουμε την τελευταια περιβοητη αναβαθμιση της gi. Αυτο με χαλασε παρα πολυ γιατι ειχα κανει την αττικη απο την αρχη

Υ.γ. Καλα ημουν σιγουρος οτι θα το εγραφες αυτο χα χα lotpot lol3

nikkos
21-04-11, 10:07
υπομονή με την apple.... έχει βγάλει προκυρήξεις για προγραμματιστές με εμπειρία σε διαχείρηση δεδομένων gps και σχεδιασμό χαρτών :))))))

ahilleas
21-04-11, 10:16

Δεν θα ζητήσει για να πάρει, ή θα ζητήσει και δεν θα της δώσουν ?lotpot

Kostinios
21-04-11, 10:30
Ευχομαι το πρωτο. lol3

Νικο εχεις δικιο. Κατι μου λεει οτι ερχεται η ωρα που θα εξαγοραστει η tomtom απο την apple. Γι αυτο ευχομαι γρηγορα να δουμε βανακια εδω της teleatlas πριν γινει η εξαγορα. Πολυ χαιρομαι που τα χαλασαν με την githe best1

Πως φαινεται παντος οτι ο χρηστος δεν με ξερει καθολουlol2

panosha
21-04-11, 10:42
Ευχομαι το πρωτο. lol3

Νικο εχεις δικιο. Κατι μου λεει οτι ερχεται η ωρα που θα εξαγοραστει η tomtom απο την apple. Γι αυτο ευχομαι γρηγορα να δουμε βανακια εδω της teleatlas πριν γινει η εξαγορα. Πολυ χαιρομαι που τα χαλασαν με την githe best1
Κακώς το εύχεσαι, αφού η Ελλάδα έχει πάρα πολλές δυσκολίες στη χαρτογράφηση - δες τα αποτελέσματα άλλων αντίστοιχων προσπαθειών - και η GI έχει πολύ καλά δεδομένα και εμπειρία. Βεβαίως η TT θα βρει πιστεύω τον τρόπο να κάνει σωστά τη δουλειά της.

Όσον αφορά την εξαγορά της TT από την Apple, όλα είναι σε επίπεδο υποθέσεων και φημών, μάλιστα πρόσφατα η TT ανεπίσημα πέρασε το μήνυμα ότι δεν πωλείται. Αν υπάρχει κάτι, θα το μάθουμε στην παρουσίαση της Apple τον Ιούνιο.

Ας κλείσουμε εδώ αυτή την παρένθεση, αφού το θέμα μας είναι άλλο.

Kostinios
21-04-11, 10:47
Βεβαίως η TT θα βρει πιστεύω τον τρόπο να κάνει σωστά τη δουλειά της.

Ακριβως. Γι αυτο και το ευχομαι.εγω το προτημω. wink3
Εξαλου η teleatlas θα αρχισει απο μια παρα πολυ καλη βαση σε αντιθεση με τις αλλες προσπαθιες.

grlag
22-04-11, 07:42
Μήπως γνωρίζει κανείς εάν το Don't panic έχει Ελληνικό TTS,διότι εάν έχει μόνο Αγγλικό στην Ελλάδα θα είναι άχρηστο μιας που οι χάρτες είναι στα Ελληνικά.Μας καλόμαθε βλέπετε η φωνή της Αφροδίτης στο iGO Primo και δεν μπορούμε να ακούμε το απλό "στρίψε αριστερά,στρίψε δεξιά".
Ευχαριστώ.

chrisbas
22-04-11, 08:04
Μήπως γνωρίζει κανείς εάν το Don't panic έχει Ελληνικό TTS,διότι εάν έχει μόνο Αγγλικό στην Ελλάδα θα είναι άχρηστο μιας που οι χάρτες είναι στα Ελληνικά.Μας καλόμαθε βλέπετε η φωνή της Αφροδίτης στο iGO Primo και δεν μπορούμε να ακούμε το απλό "στρίψε αριστερά,στρίψε δεξιά".
Ευχαριστώ.

Οχι φιλε μου,δεν εχει,ομως χρησιμοποιει Landmarks(π.χ.στο βενζιναδικο στριψτε δεξια).

tlg
22-04-11, 11:10
ομως χρησιμοποιει Landmarks(π.χ.στο βενζιναδικο στριψτε δεξια).

ΘΑ χρησιμοποιει landmarks , απο την επομενη αναβαθμιση .

chrisbas
22-04-11, 11:14
ΘΑ χρησιμοποιει landmarks , απο την επομενη αναβαθμιση .

Ωχ,σοσιαλιστικο μου ακουγεται αυτο!lol2

grlag
22-04-11, 12:28
Οχι φιλε μου,δεν εχει,ομως χρησιμοποιει Landmarks(π.χ.στο βενζιναδικο στριψτε δεξια).

TTS δεν έχει.Μήπως έχει DEM για να φαίνονται οι υψομετρικές διαφορές (βουνά πεδιάδες κλπ).Μάλλον ούτε αυτά θα τα έχει.Driver Alerts ασφαλώς ούτε αυτά θα τα έχει.Car cursor έχει;Αλλαγή skin και schemes έχει;
Τελικά οι Ούγγροι με το iGO8 & το Primo είναι έτη φωτός μπροστά.
Ωστόσο το μηχανάκι του έχει καλά στοιχεία και αυτό είναι σημαντικό αν και θα είναι κλειδωμένο φαντάζομαι οπότε θα πρέπει να βρει τρόπο κανείς να περάσει τα δικά του προγράμματα.

PAVL-2
22-04-11, 13:32
Πρόγραμμα για πλοήγηση θέλουμε απλό λιτό ευκολοδούλευτο με τον καλύτερο χάρτη , με σωστές δρομολογησεις, με έξυπνη αποφυγή δακτυλίου και οχι για τοπογραφικές μελέτες με υψομετρικά και να ασχολούμαστε με τα ενδότερα του προγράμματος .

ahilleas
22-04-11, 14:01

Χάρτες για Ευρώπη από που θα παίρνει τώρα η Gi με τη Mireo ? από NAVTEQ ?what1

tlg
22-04-11, 14:07
Χάρτες για Ευρώπη από που θα παίρνει τώρα η Gi με τη Mireo ? από NAVTEQ ?what1

Γιατι οχι απο tomtom ?

To οτι η tomtom δεν θα εχει δεδομενα της GI στους χαρτες της δεν εμποδιζει την mireo να προμηθευεται απο την tomtom τους χαρτες Ευρωπης .

bbbb
22-04-11, 14:09
Φαίνεται ότι ήδη παίρνει από tomtom http://www.navimania.gr/showpost.php?p=299283&postcount=1

grlag
22-04-11, 17:20
Κρίμα γιατί κάποιοι έχουν μείνει ακόμη στη νοοτροπία του Destinator ο οποίος δικαίως εξαφανίσθηκε από προσώπου γης.
Όσο για του χάρτες η Navteq ή αλλιώς NT είναι εκτός συναγωνισμού.
Αλήθεια η Geointelligence εκτός από Ελλάδα έχει άλλους χάρτες.Δεν νομίζω.Έβγαζε παλιά και για το ταλαίπωρο το Destinator αλλά κι εκεί μόνο Ελληνικοί ήταν.Των υπολοίπων χωρών ήταν NT.Εγώ έχω ήδη αγορασμένα 17 προγράμματα GPS (ασχολούμαι κατά κόρον με το ..άθλημα και πληρώνω) με τα τελευταία Update software & χαρτών και όλα σχεδόν έχουν χάρτες Navteq ή Teleatlas ή και τους δυο όπως π.χ.το iGo Primo και το Sygic.

voutsinas
22-04-11, 17:30
Πρόγραμμα για πλοήγηση θέλουμε απλό λιτό ευκολοδούλευτο με τον καλύτερο χάρτη , με σωστές δρομολογησεις, με έξυπνη αποφυγή δακτυλίου και οχι για τοπογραφικές μελέτες με υψομετρικά και να ασχολούμαστε με τα ενδότερα του προγράμματος .

ενταξει,δεν νομιζω να μας χαλαγε να εχουμε τον καλυτερο χαρτη παρεα με το καλυτερο προγραμμα...

grlag
22-04-11, 17:33
Τότε και για τις μετακινήσεις μας γιατί να αγοράζουμε ακριβά αυτοκίνητα;Ενα φιατάκι ή ένα skoda (τα skoda παλιά ήθελαν και γερά μπράτσα για σπρώξιμο) μας πάνε όπου θέλουμε.
Στην προκειμένη περίπτωση το Destinator 7 είναι οτι πρέπει....

voutsinas
22-04-11, 18:00
Κρίμα γιατί κάποιοι έχουν μείνει ακόμη στη νοοτροπία του Destinator ο οποίος δικαίως εξαφανίσθηκε από προσώπου γης.
Αλήθεια η Geointelligence εκτός από Ελλάδα έχει άλλους χάρτες.Δεν νομίζω.Έβγαζε παλιά και για το ταλαίπωρο το Destinator αλλά κι εκεί μόνο Ελληνικοί ήταν.Των υπολοίπων χωρών ήταν NT.Εγώ έχω ήδη αγορασμένα 17 προγράμματα GPS (ασχολούμαι κατά κόρον με το ..άθλημα και πληρώνω) με τα τελευταία Update software & χαρτών και όλα σχεδόν έχουν χάρτες Navteq ή Teleatlas ή και τους δυο όπως π.χ.το iGo Primo και το Sygic.

αρα σωστη πλοηγηση ελλαδα την ξεχνας...lol3lol3

grlag
22-04-11, 18:27
αρα σωστη πλοηγηση ελλαδα την ξεχνας...lol3lol3
Αν δεν έχεις κινηθεί στο εξωτερικό με αυτοκίνητο (Λονδίνο,Βρυξέλλες κλπ κλπ) και έμεινες κολλημένος στην Ελλάδα δεν μπορείς να δεις τον καλό χάρτη.Στην Ελλάδα πας και με τον παραδοσιακό τρόπο....ρωτώντας.

PAVL-2
22-04-11, 18:41
Τότε και για τις μετακινήσεις μας γιατί να αγοράζουμε ακριβά αυτοκίνητα;Ενα φιατάκι ή ένα skoda (τα skoda παλιά ήθελαν και γερά μπράτσα για σπρώξιμο) μας πάνε όπου θέλουμε.
Στην προκειμένη περίπτωση το Destinator 7 είναι οτι πρέπει....

Απλά γιατί μας έφαγε η μεγαλομανία και η επίδειξη και όχι η πραγματικές ανάγκες μας .
Και στην προκείμενη η ανάγκη είναι να πας από το σημείο Α στο σημείο Β με ασφάλεια αυτός είναι σκοπός τις δορυφορικής πλοήγησης δεν θα κάνουμε καταστολή [ SEAD/DEAD ] εχθρικής αεράμυνας και μας χρειάζονται τα βουνά τα λαγκάδια και τα υψομετρικά να τα βλέπουμε στον χάρτη .
Όσο για το D7 ας το υποστήριζε ακόμη με χάρτες η gi και τα λέγαμε , άσχημο δεν ήταν και πέρασε από χίλια κύματα , άλλο θα είχε εξαφανιστεί .

PAVL-2
22-04-11, 18:51
Αν δεν έχεις κινηθεί στο εξωτερικό με αυτοκίνητο (Λονδίνο,Βρυξέλλες κλπ κλπ) και έμεινες κολλημένος στην Ελλάδα δεν μπορείς να δεις τον καλό χάρτη.Στην Ελλάδα πας και με τον παραδοσιακό τρόπο....ρωτώντας.

Τη έχουν οι χάρτες EU που δεν έχει ο χάρτης τις Ελλάδας ,ίσα ίσα στην Ελλάδα είναι που θέλεις τον καλό χάρτη απλά γιατί στην Ευρώπη που λες και μόνο από τις πινακίδες βρίσκεις τα πάντα ,δεν υπάρχουν πινακίδες που να οδηγούν στο πουθενά,άσε που σε μια μεγάλη πόλη είναι αδύνατο να μην βρεις Ελληνα και να μην σε βοηθήσει , εκτός και εάν είναι τουρίστας με την κακή νοοτροπία..

ahilleas
22-04-11, 19:36
http://www.navimania.gr/showpost.php?p=194079&postcount=1
http://www.navimania.gr/showpost.php?p=194150&postcount=5

panosha
22-04-11, 19:43
Το Destinator δεν έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης, είναι σήμερα στην κορυφή των πωλήσεων στην ελληνική αγορά, με ποσοστό περίπου 50%, πολύ μακριά από τον δεύτερο. Δεν ισχυρίζομαι ότι είναι η καλύτερη λύση, απλά διορθώνω τη λάθος εντύπωση που έχεις.

Όσο για τους χάρτες Ελλάδας της Navteq, δεν είναι εκτός συναγωνισμού, προσπαθούν εδώ και χρόνια να γίνουν ανταγωνιστικοί.

grlag
22-04-11, 21:07
Απλά γιατί μας έφαγε η μεγαλομανία και η επίδειξη και όχι η πραγματικές ανάγκες μας .
Και στην προκείμενη η ανάγκη είναι να πας από το σημείο Α στο σημείο Β με ασφάλεια αυτός είναι σκοπός τις δορυφορικής πλοήγησης δεν θα κάνουμε καταστολή [ SEAD/DEAD ] εχθρικής αεράμυνας και μας χρειάζονται τα βουνά τα λαγκάδια και τα υψομετρικά να τα βλέπουμε στον χάρτη .
Όσο για το D7 ας το υποστήριζε ακόμη με χάρτες η gi και τα λέγαμε , άσχημο δεν ήταν και πέρασε από χίλια κύματα , άλλο θα είχε εξαφανιστεί .

Σε κάθε περίπτωση μετράει και η αισθητική.Αλλο να βλέπεις σκέτες γραμμές στην οθόνη (π.χ. Garmin) και άλλο τα υπέροχα τοπία που εμφανίζουν τα Dem του Primo κλπ.Ειναι σαν να έχεις μια κατάσχημη γυναίκα μόνο για τις..ορέξεις.

grlag
22-04-11, 21:22
Το Destinator δεν έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης, είναι σήμερα στην κορυφή των πωλήσεων στην ελληνική αγορά, με ποσοστό περίπου 50%, πολύ μακριά από τον δεύτερο. Δεν ισχυρίζομαι ότι είναι η καλύτερη λύση, απλά διορθώνω τη λάθος εντύπωση που έχεις.

Όσο για τους χάρτες Ελλάδας της Navteq, δεν είναι εκτός συναγωνισμού, προσπαθούν εδώ και χρόνια να γίνουν ανταγωνιστικοί.

Μόνο εδώ στην Ελλάδα ασχολούνται κάποιοι ακόμη με το Destinator.Σε όλα τα GPS sites που περιφέρομαι υπάρχουν ακόμη κάποια ρετάλια πριν 3 χρόνια.Το Destinator 9 έχει κάποια καλά πραγματάκια αλλά το εγκατέλειψαν.Μιλάμε για χύμα καταστάσεις.Και η MLS και η ng έχουν να βγάλουν νέο χάρτη από τις αρχές του 2010 (τους έχω και τους 2).Δηλαδή ήταν τόσο πλήρεις οι χάρτες που δεν χρειάζονται ενημέρωση;Δε νομίζω.Απλά έχασαν πολύ έδαφος και τώρα προσπαθούν να ανακάμψουν.Ο ανταγωνισμός όμως τρέχει με 1000!

bbbb
22-04-11, 21:29
mls και gi χάραξαν πλέον διαφορετικούς δρόμους.η mls έβγαλε χάρτη για το 2011 ως συνέχεια του mls 2010-αγνώστων λοιπών στοιχείων και η gi έβγαλε νέο χάρτη πριν λίγες μέρες για το giniusdriver και νέο πρόγραμμα-χάρτη.

panosha
22-04-11, 21:29
Μόνο εδώ στην Ελλάδα ασχολούνται κάποιοι ακόμη με το Destinator.Σε όλα τα GPS sites που περιφέρομαι υπάρχουν ακόμη κάποια ρετάλια πριν 3 χρόνια.Το Destinator 9 έχει κάποια καλά πραγματάκια αλλά το εγκατέλειψαν.Μιλάμε για χύμα καταστάσεις.Και η MLS και η ng έχουν να βγάλουν νέο χάρτη από τις αρχές του 2010 (τους έχω και τους 2).Δηλαδή ήταν τόσο πλήρεις οι χάρτες που δεν χρειάζονται ενημέρωση;Δε νομίζω.Απλά έχασαν πολύ έδαφος και τώρα προσπαθούν να ανακάμψουν.Ο ανταγωνισμός όμως τρέχει με 1000!
Ασχολούνται κι αλλού, ίσως σε αγορές (http://www.gpsbusinessnews.com/Intrinsyc-Claims-Confidential-Auto-Customer-for-Nav-System_a2969.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter) που δεν γνωρίζεις, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Σημασία έχει πρωταρχικά τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Έχω πει και άλλη φορά, νομίζουν μερικοί ανάμεσα μας πως αν έχεις ένα καλό πρόγραμμα και ένα καλό χάρτη, πατάς ένα κουμπί και γίνεσαι ο ηγέτης της αγοράς (τρέχεις με 1000). Δεν έχουν όμως έτσι τα πράγματα και η σημερινή πραγματικότητα (της ελληνικής αγοράς) το δείχνει.

tlg
22-04-11, 21:43
Σε κάθε περίπτωση μετράει και η αισθητική.Αλλο να βλέπεις σκέτες γραμμές στην οθόνη (π.χ. Garmin) και άλλο τα υπέροχα τοπία που εμφανίζουν τα Dem του Primo κλπ.Ειναι σαν να έχεις μια κατάσχημη γυναίκα μόνο για τις..ορέξεις.

Kαι το Garmin πλεον εχει Dem ...

zeppelin
22-04-11, 22:00
Κατά τη γνώμη μου το ginius DP έχει την πιο καλή απεικόνιση χάρτη αφού μπορεί να γίνεται ομαλάτατα η εναλαγή 2d & 3d και ταυτόχρονα η περιστροφή γίνεται τόσο ομαλά που δεν το πιστεύεις. Δεν έχω δει κάποιο άλλο λογισμικό με τέτοια ταχύτητα απεικόνισης f/s και τέτοια ταχύτητα υπλογισμού διαδρομής. Ειδικά στο τελευταία έχει μεγάλη σημασία ότι δεν κάνει ιεραρχικό routing. Δεν το ενδιαφέρει αν ο δρόμος είναι σημαντικός ή όχι (κάτι που γίνεται σε όλα τα υπόλοιπα) αλλά ποιος είναι ο πραγμαικός χρόνος διέλευσης.

grlag
22-04-11, 22:13
Κατά τη γνώμη μου το ginius DP έχει την πιο καλή απεικόνιση χάρτη αφού μπορεί να γίνεται ομαλάτατα η εναλαγή 2d & 3d και ταυτόχρονα η περιστροφή γίνεται τόσο ομαλά που δεν το πιστεύεις. Δεν έχω δει κάποιο άλλο λογισμικό με τέτοια ταχύτητα απεικόνισης f/s και τέτοια ταχύτητα υπλογισμού διαδρομής. Ειδικά στο τελευταία έχει μεγάλη σημασία ότι δεν κάνει ιεραρχικό routing. Δεν το ενδιαφέρει αν ο δρόμος είναι σημαντικός ή όχι (κάτι που γίνεται σε όλα τα υπόλοιπα) αλλά ποιος είναι ο πραγμαικός χρόνος διέλευσης.

Πως να μην έχει ταχύτητα φίλε μου αφού είναι τελείως γυμνό.Δεν έχει τα καλούδια των άλλων προγραμμάτων.Και στα άλλα προγράμματα άμα αφαιρέσουμε Dems.Buildings,Skins,Schemes,Cars,TTS, κλπ γίνονται άπιαστα.
Ταχύτατη απεικόνιση έχει το NDrive,αλλά και αυτό είναι φτωχό.
Ειδικά με τις speedcams έχει ...ανωμαλίες πολλές μα πάρα πολλές.

voutsinas
22-04-11, 22:23

αυτο ακουγεται εντυπωσιακο!
πως το καταφερνει αυτο?πως υπολογιζει πραγματικο χρονο διελευσης πχ. της κηφισιας?σε διαφορετικες μερες και ωρες η διαδρομη ας πουμε μαρουσι-αμπελοκηποι μπορει να διαρκεσει απο 7 μεχρι 70 λεπτα!!!

tlg
22-04-11, 23:55
Nομιζω οτι αυτο ειναι εφικτο εαν υπαρχουν τα δεδομενα κυκλοφοριας απο το Κεντρο Διαχειρισης Κυκλοφοριας .
Ειναι ετσι ?

Παντως στην δικη μου αυριανη διαδρομη , απο Πετρουπολη προς Πατρα ,ενω περιμενα να με παει απο Αττικο Νοσοκομειο προς Λεωφορο Αθηνων και , με στελνει απο Αττικη οδο .

Τελικα οι καμερες δουλευουν σε αυτη την Version?

zeppelin
23-04-11, 01:15
Πως να μην έχει ταχύτητα φίλε μου αφού είναι τελείως γυμνό.Δεν έχει τα καλούδια των άλλων προγραμμάτων.Και στα άλλα προγράμματα άμα αφαιρέσουμε Dems.Buildings,Skins,Schemes,Cars,TTS, κλπ γίνονται άπιαστα.
Ταχύτατη απεικόνιση έχει το NDrive,αλλά και αυτό είναι φτωχό.
Ειδικά με τις speedcams έχει ...ανωμαλίες πολλές μα πάρα πολλές.

Ακόμη κι αν τα απογύμνωνες δε μπορούν να συγκριθούν με τη μηχανή του rendering και υπολογισμού διαδρομής του ginius DP. Εγώ αυτά τα καλούδια τα λέω φτιασιδώματα για να δείξουν ότι βγαζουν κάτι νέο. Το igo σίγουρα έχει το καλύτερο rendering από τα υπόλοιπα αλλά υστερεί σημαντικά από το ginius DP. Στην πραγματικότητα το engine του igo είναι της περασμένης 5ετίας ενώ των άλλων είναι ακόμη παλαιότερα...

Εδώ έχουμε κάτι νέο και πολύ μπροστά τεχνολογικά!

zeppelin
23-04-11, 01:22
Σχετικά με τον υπολογισμό διαδρομής: δεν μιλάμε για live πληροφορία, απλά το giniusDP έχει τη δυνατότητα να υπολογίζει οποιαδήποτε διαδρομή, ακόμη κι από τη μία άκρη της Ευρώπης στην άλλη σε λιγότερο από 2 sec. Ο τρόπος υπολογισμού είναι λεπτομερής χωρίς να χρησιμοποιεί τους κεντρικούς δρόμους επειδή είναι κεντρικοί. Ψάχνει όλο το δίκτυο και βρίσκει τη πιο γρήγορη διαδρομή από το χρόνο διέλευσης που η geointelligence έχει βάλει. Πως προκύπτει αυτός ο χρόνος διέλευσης? Από τη λεπτομερή συλλογή (stop, φανάρια, προταιρεότητες, κλίσεις, λωρίδες, οφέλιμο πλάτος) και ταυτόχρονα στατιστική πληροφόριση από την κίνηση των οχημάτων.

zeppelin
23-04-11, 01:23
Nομιζω οτι αυτο ειναι εφικτο εαν υπαρχουν τα δεδομενα κυκλοφοριας απο το Κεντρο Διαχειρισης Κυκλοφοριας .
Ειναι ετσι ?

Παντως στην δικη μου αυριανη διαδρομη , απο Πετρουπολη προς Πατρα ,ενω περιμενα να με παει απο Αττικο Νοσοκομειο προς Λεωφορο Αθηνων και , με στελνει απο Αττικη οδο .

Τελικα οι καμερες δουλευουν σε αυτη την Version?

Νομίζω ότι οι κάμερες και τα landmark δουλεύουν στην έκδοση για android. Καλύτερα να απαντήσει ο beagle σ' αυτό.

grlag
23-04-11, 08:17
Μήπως γνωρίζετε εάν είναι κλειδωμένο το μηχάνημα δηλαδή μπορεί κανείς να περάσει και άλλο πρόγραμμα πλοήγησης;Δεδομένου ότι έχω και άλλα προγράμματα αγορασμένα κανονικά με όλα τα Updates.Θα ήταν κρίμα πάντως να δεσμευθεί χώρος 2GB για ένα πρόγραμμα που πάνω απο 50 MB με τον Ελληνικά χάρτη δεν θα είναι.
Κανονικά οι εταιρείες θα έπρεπε να έχουν κλειδωμένους τους χάρτες και το λογισμικό αλλά τα μηχανήματα να ήταν ελεύθερα.

PAVL-2
23-04-11, 10:49
Μπορείς να περάσεις ότι θέλεις .

bbbb
23-04-11, 12:29
Νομίζω ότι οι κάμερες και τα landmark δουλεύουν στην έκδοση για android. Καλύτερα να απαντήσει ο beagle σ' αυτό.
Τα landmark λειτουργούν στην έκδοση android.Αυτό που παρατηρώ είναι ότι δε σε ενημερώνει για κάποιο σημείο και από τις 2 πλευρές κίνησης σε δρόμους διπλής κατεύθυνσης

grlag
27-04-11, 07:34
Τα landmark λειτουργούν στην έκδοση android.Αυτό που παρατηρώ είναι ότι δε σε ενημερώνει για κάποιο σημείο και από τις 2 πλευρές κίνησης σε δρόμους διπλής κατεύθυνσης

Από δοκιμές που έκαναν κάποιοι που έτρεξαν να το αγοράσουν διαπιστώθηκε ότι οι κάμερες είναι μεν περασμένες αλλά....δεν ειδοποιούν ακόμη στην έκδοση για win CE όπως επίσης και τα landmarks.
Καλά έβγαλαν ένα πρόγραμμα μισό;Δεν περίμεναν λίγο να το ολοκληρώσουν;
Είχα σκοπό να το αγοράσω σήμερα σαν δεύτερη συσκευή αλλά θα καταφύγω σε άλλη λύση ίσως πιο ακριβή αλλά τουλάχιστον να είναι ολοκληρωμένη και επίσης με Ελληνικά TTS που τώρα όλες οι εταιρείες βάζουν στα προγράμματά τους.

beagle
27-04-11, 07:59

Το πρόβλημα με τις κάμερες ταχύτητας στα WinCE είναι πιθανό να λυθεί μέσα στην εβδομάδα. Η ειδοποίηση των landmarks τον Ιούνιο με την πρώτη αναβάθμιση του λογισμικού. Στην έκδοση για android λειτουργούν όλα κανονικά.

Ήταν επιλογή μας να μην ενημερώνεται κάποιος για ένα landmark και από τις 2 πλευρές κίνησης του δρόμου. Αν δούμε πως είναι αναγκαίο, θα περάσουμε την πληροφορία και από το άλλο ρεύμα.