Επιστροφή στο Forum : ελληνικο χαρτη σε MIo moov 200
παιδια καλησπερα τελικα το θεμα που ειχα ευτυχως το ελυσα με το λογισμικο.τωρα το θεμα μου ειναι οτι αυτο το μηχανακι ειχε αγοραστει απο την τσεχια και θα ηθελα μια βοηθεια για το πως θα βαλω μεσα ελληνικουσ χαρτεσ?ευχαριστω εκ των προτερων.
κανεις ωρε συμφορουμιτες?
Τον αγοράζεις από την Mio.
xaxaxa.αυτο ειναι το πιο αστειο,πηρα τηλ στην εταιρια και δεν υπαρχει κατι να αγορασω μου ειπαν.οποτε τι κανω?
Στείλε mail και ρώτησε αν μπορούν με κάποιο τρόπο να σε βοηθήσουν.
http://service.mio.com/M0100/MainFrame.aspx
το εχω κανει ηδη και πηρα και τηλ και μου λενε οτι δεν μπορει να γινει κατι δυστηχως και οτι πρεπει να αγορασω καινουριο μηχανακι....
Να μην μπορεί σε μια παλιά συσκευή να αναβαθμιστεί το λογισμικό το καταλαβαίνω, να μην μπορείς να βάλεις ένα καινούργιο χάρτη, είναι απλώς απαράδεκτο.
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΗΛΑΔΗ?ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΩ?
Καλά πως γίνεται αυτό, να μην μπορεί η εταιρία να σου δώσει έναν χάρτη.
Την εκδοχή να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου και να βάλεις ένα άλλο προγραμμά πλοήγησης μέσα, την έχεις σκεφτεί?
βασικα δεν ξερω καθολου τι παιζει και οκ ασ πουμε οτι την ξεκλειδωνω που απο οτι καταλαβαινω ειναι ευκολο μετα πως βαζω μεσα αλλο προγραμμα πλοηγησης και ελληνικο χαρτη?
Την ξεκλειδώνεις και αγοράζεις ένα πρόγραμμα πλοήγησης(που θα έχει μέσα χάρτη) που είναι συμβατό με την συσκευή σου.
Λεπτομέρειες δεν ξέρω, αλλά πιστεύω αξίζει να το ψάξεις λίγο.
Αν δεις ότι έχει πολλή δουλειά τότε παράτα τη συσκευή.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.