Επιστροφή στο Forum : Νέες ενημερώσεις Destinator 2011
Καλησπέρα σε όλους.
Είχα την έκδοση Geo Intelligence 2010. MLSDestinator V.3650, στην οποία είχα δει πολλές (καλύτερες) διαφορές σε σχέση με προηγούμενους χάρτες.
Συγκεκριμένα, στο εξοχικό μου, εκεί που το σπίτι μου είναι σε ιδιωτικό δρόμο, προς μεγάλη μου χαρά, υπήρχε στο χάρτη.
Χθες κατέβασα την έκδοση 2011 v.5013. Σε αυτή την έκδοση, είδα όντως νέες ενημερώσεις δρόμων, αλλά προς έκπληξή μου, στην Ωραία Ελένη Κορινθίας, που είναι το εξοχικό μου, δεν υπάρχουν πλέον οι δρόμοι που εμφανίζονταν στην προηγούμενη έκδοση.
Πώς είναι δυνατόν να γίνεται αυτό;
Η έκδοση v5013 δεν είναι της gi.Ειναι της mls
bbbb, σε ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου. Η gi έχει βγάλει κάτι καλύτερο εκτός απο την V.3650-2010;
Σύμφωνα με την εμπειρία σας, ποιος πιστεύετε οτι είναι ο καλύτερος χάρτης;
η GI παρέχει δεδομένα για τους χάρτες από όσο ξέρω και για την Teleatlas (TOMTOM) και για την MLS (Destinator). Τώρα το κατά πόσο μεταφέρονται σωστά ή με πληρότητα τα δεδομένα δεν ξέρω. Δεν έχω και το δικό μου gps εδώ να δω την περιοχή που λες με το χάρτη της Gi να σου πω τι γίνεται
bbbb, σε ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου. Η gi έχει βγάλει κάτι καλύτερο εκτός απο την V.3650-2010;
Σύμφωνα με την εμπειρία σας, ποιος πιστεύετε οτι είναι ο καλύτερος χάρτης;
Kαλύτερος χάρτης gi από τον 3650 ειναι ο 2010.01 του giniusdriver
Καλησπερα
προσφατα είδα μια νεα εκδοση του χαρτη mlsdestinator (2011 v.5013.11) Δεν εχει βγαλει ομως εκδοση για PDA. Αυτο που θελω να ρωτησω, είναι εαν αυτη η εκδοση ειναι πιο ενημερωμενη απο την 2010 v.3650 που εχω αυτη την στιγμη και εαν ειναι καλυτερη. Δηλαδη εαν εχει μεγαλυτερη καλυψη
Τελος καθαρος χαρτης GI, δεν υπάρχει πλέων ρε παιδια ? Εχω μπερδευτει.. Εγω σαν χρηστης PDA με Destinator7, προκειται να δω ποτε στο μελλον αναβαθμιση ή τελικα θα πρεπει να στραφω σε μια συσκευη PNA
...για να δεις χάρτη GI αυτή την στιγμή θα πας είτε σε TomTom είτε σε συσκευή με Ginius Driver......
Σύντομα επίσης αναμένεται το νέο λογισμικό Don't Panic που θα αντικαταστήσει στην ουσία το Ginius Driver, πάλι με χάρτες GI....the best1
Καλησπερα
προσφατα είδα μια νεα εκδοση του χαρτη mlsdestinator (2011 v.5013.11) Δεν εχει βγαλει ομως εκδοση για PDA. Αυτο που θελω να ρωτησω, είναι εαν αυτη η εκδοση ειναι πιο ενημερωμενη απο την 2010 v.3650 που εχω αυτη την στιγμη και εαν ειναι καλυτερη. Δηλαδη εαν εχει μεγαλυτερη καλυψη
Όταν είχα χρησιμοποιήσει την συγκεκριμένη έκδοση είχα παρατηρήσει κάποιες αλλαγές στην Αθήνα (π.χ. μονοδρομήσεις) και βελτιωμένα pois. Αν έχει μεγαλύτερη κάλυψη, δεν έχω γνώση.
Aγορασα το Μιο σπιριτ 470. και το χρησιμοποιω περισσοτερο στο εξωτερικο, Παρατηρησα οτι εκει που πηγαινα κανονικα, με δειχνει ξαφνικα εξω απο τον δρομο στα χωραφια. μετα απο μερικα χιλιομετρα με εβαλε κανονικα στον δρομο.Ξερετε τι μπορει να φταιει αξιζει να αγορασω καινουργιους χαρτες;; η αυτο το προβλημα αντιμετοπιζεται αλλιως; Εχει χαρτες της Geo !
Μπορεί να ήταν στιγμιαίο "σκάλωμα" ή να έχει κάποιο πρόβλημα στο συγκεκριμένο σημείο ο χάρτης. Αν μπορείς κάνε την ίδια διαδρομή και δες αν σου το ξανακάνει.
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ
01-07-11, 00:37
μολις εγκατεστησα τον τελευταιο χαρτη του 2011 και με μεγαλη λυπη ειδα οτι δεν εχει στις αποφυγες τον δακτυλιο.........ενω στο προηγουμενο ηταν οκ. κατα τα αλλα μια χαρα.
Για ποιο πρόγραμμα μιλάς;
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ
06-07-11, 00:28
για τον τελευταιο χαρτη απο την μλς .........
για τον τελευταιο χαρτη απο την μλς .........
Οι τελευταίοι χάρτες της MLS δεν είναι της NGI.
Χθες κατέβασα την έκδοση 2011 v.5013. Σε αυτή την έκδοση, είδα όντως νέες ενημερώσεις δρόμων, αλλά προς έκπληξή μου, στην Ωραία Ελένη Κορινθίας, που είναι το εξοχικό μου, δεν υπάρχουν πλέον οι δρόμοι που εμφανίζονταν στην προηγούμενη έκδοση.
Πώς είναι δυνατόν να γίνεται αυτό;
Καλησπέρα
αναφέρεσαι σε επαρχία... εγώ θα προσθέσω για την Αθήνα... η προηγούμενη έκδοση πχ εμφάνιζε στην αναζήτηση τόσο από πληκτρολόγηση στη μετάβαση, είτε στην κατηγορία αθλητισμός από τα σημεία ενδιαφέροντος, το γήπεδο γκολφ της Γλυφάδας... η νέα έκδοση δεν το εμφανίζει ούτε σαν γήπεδο, ούτε σαν κτήμα (Athens Golf Club), ούτε σαν δ/νση, ούτε σαν ταχυδρομικό κώδικα... σαν να μην υπάρχει πλέον...
Αν πετύχω και άλλες απώλειες, θα ενημερώσω...
Επίσης μεγάλο αρνητικό από τα σημεία ενδιαφέροντος που δεν αναφέρεται κατευθείαν η δ/νση κάτω πχ από νοσοκομείο, γήπεδο ή οτιδήποτε, αλλά πρέπει να ανοίξεις το σημείο, να ελέγξεις αν είναι όντως αυτό που θέλεις, να γυρίσεις πίσω και να συνεχίσεις... χρονοβόρο και ανούσιο κατ' εμέ να βλέπεις 10 καταχωρήσεις όμοιες ως πχ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ και να πρέπει να τις τσεκάρεις μία μία για να δεις ποια είναι αυτή που θέλεις.
Πριν μερικές μέρες αντικατέστησα το mls 3850 με το mls pro 4810 traffic tmc με την έκδοση χαρτών 2011 v.5013 ... καλύτερο ως συσκευή, τα παραπάνω όμως με ψιλοαπογοήτευσαν... επίσης σιγά που έχω καταλάβει πως δουλεύει το traffic tmc... τεσπά...
Το γηπεδο γκολφ της Γλυφαδας υπαρχει κανονικα , προσωπικα μιλαω για το ginius με εχει μπερδεψει και ο τιτλος του θεματος....το tmc δεν υποστηριζεται απο οσο ξερω στην Ελλαδα.
το έχω ψάξει με όλους τρόπους, αλλά Γκόλφ Γλυφάδας δε βρήκα...
Μια μικρή παρέμβαση. Όταν μιλάμε για τον χάρτη 2011 v.5013, καλό είναι να έχουμε ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται για χάρτη με δεδομένα της GeoIntelligence. Με βάση αυτό Eva, η αναφορά σου γίνεται σε λάθος thread και οι χρήστες μπορεί να μπερδευτούν..
Μια μικρή παρέμβαση. Όταν μιλάμε για τον χάρτη 2011 v.5013, καλό είναι να έχουμε ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται για χάρτη με δεδομένα της GeoIntelligence. Με βάση αυτό Eva, η αναφορά σου γίνεται σε λάθος thread και οι χρήστες μπορεί να μπερδευτούν..
σόρρυ αλλά εγώ ακολούθησα το αρχικό μήνυμα του NIKOSAEK σε αυτό το θέμα που αναφερόταν καθαρά σε mls και την έκδοση 2011 v.5013 ασχέτως αν γράφτηκε πριν από ένα 6μηνο... εάν είχε ανοιχτεί αρχικά σε λάθος υποφόρουμ ή με λάθος τίτλο, δε μπορώ να το ξέρω, εγώ απλά απάντησα στο σχόλιό του περί της έκδοσης σε mls συσκευή με τη συγκεκριμένη έκδοση χαρτών αναφέροντας έλλειψη που και εγώ ανακάλυψα...
υγ... όπως είδα σήμερα, το θέμα μεταφέρθηκε άλλωστε από το υποφόρουμ της geointelligence στο υποφόρουμ του destinator και με διορθωμένο τίτλο αν δεν απατώμαι...
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.