Επιστροφή στο Forum : κωδικοί router connex
Μπορεί κάποιος να μου πει πώς θα βρω τους κωδικούς μου για το router μου που τους έχω χάσει; Σύνδεση connex έχω.Ευχαριστώ.
Ποιους κωδικούς εννοείς?τα αρχικά username και password?αν έχεις χάσει αυτά,πάρε τηλ στο Helpdesk 1242. Μάλλον πας για αλλα!
Έχω αλλάξει κάποτε τα αρχικά και τώρα δεν τα θυμάμαι.Τι μπορώ να κάνω; Δεν μπορώ να μπω στο ρούτερ μου
Πρέπει να έχει κάποιο κουμπάκι για reset το ρούτερ σου! Αν το κρατήσεις πατημένο κάποια δευτερόλεπτα θα επαναφέρει τις αρχικές ρυθμίσεις και θα μπορέσεις να ξαναμπείς με τα default username + pass
Οχι δεν θα μπεις, αν άλλαξες τα αρχικά username kai password. Βρες το ΑΦΜ σου και πάρε το 8011135555 και ζήτησε νέα
Οχι δεν θα μπεις, αν άλλαξες τα αρχικά username kai password. Βρες το ΑΦΜ σου και πάρε το 8011135555 και ζήτησε νέαΑν αλλαξε τα pass για να μπει web interface του router με ενα reset οπως αναφερθηκε τα επαναφερει στα default. Μετα μπορει να δοκιμασει αν εχει thomson απο το connex τα παρακατω:
Admin - Admin
Admin- κενο
Administrator- κενο
Administrator η Admin και password OteAdmin
(ειναι case sensitive οποτε να βαζεις τα κεφαλαια γραμματα οπως ειναι)
weather1967
27-03-11, 19:56
Αν αλλαξε τα pass για να μπει web interface του router με ενα reset οπως αναφερθηκε τα επαναφερει στα default. Μετα μπορει να δοκιμασει αν εχει thomson απο το connex τα παρακατω:
Admin - Admin
Admin- κενο
Administrator- κενο
Administrator η Admin και password OteAdmin
(ειναι case sensitive οποτε να βαζεις τα κεφαλαια γραμματα οπως ειναι)
Σωστός ,αλλο οι κωδικοι του ρουτερ που με ενα reset επανερχονται στα εργοστασιακα,και αλλο οι κωδικοι του provider.
Έχω αλλάξει κάποτε τα αρχικά και τώρα δεν τα θυμάμαι.Τι μπορώ να κάνω; Δεν μπορώ να μπω στο ρούτερ μου
Σωστός ,αλλο οι κωδικοι του ρουτερ που με ενα reset επανερχονται στα εργοστασιακα,και αλλο οι κωδικοι του provider.Στηρίχθηκα σε αυτο που ειπε. Αλλιως η λυση για χαμενους κωδικους ειναι τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων ,ταυτοτητες για επιβεβαιωση στοιχειων κτλ.
weather1967
27-03-11, 22:12
Στηρίχθηκα σε αυτο που ειπε. Αλλιως η λυση για χαμενους κωδικους ειναι τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων ,ταυτοτητες για επιβεβαιωση στοιχειων κτλ.
Σωστα τα ειπες φιλε μου ,και εγω αυτο καταλαβα οτι δεν μπορει να μπει στο interface του ρουτερ του.Και οχι οτι δεν μπορει να κανει loggin με τον provider του.Αν ξεχασε τους κωδικους απο τον provider τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.