Επιστροφή στο Forum : Speed Cameras και Detinator 6
Παιδιά, μόλις εγκατέστησα στο Destinator 6 και έχω λίγο μπερδευτεί.
Μπήκα στο γνωστό link για κατέβασμα των update για τα speed camera, (http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=729), και επέλεξα το νέο update 23 Δεκεμβρίου 2006 (αρχείο D6_GR_SpeedCam_December06.zip) το οποίο και εγκατέστησα σύμφωνα με τις οδηγίες. Πλην όμως, τα ονόματα των αρχείων (ΚΑΜ_ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΛ_BL.dat, ΡΑΝΤΑΡ_ΕΚΦΟΒΙΣΜ_WR.dat κλπ.) δεν συμφωνουν με αυτά που είχε ήδη εγκατεστημένο το Destinator 6 (speedcam_R, speedcam_BL κλπ.)
Σήμερα είδα στις ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΑΡΧΕΙΩΝ SPEEDCAMERAS για DeStinator 6, ότι για update πρέπει να πάω στο link http://www.ngi.gr/DestinatorDownloads/Speed_camera_updates/ , όπου εκεί υπάρχουν αρχεία με την ίδια ονομασία του έχει το πρόγραμμα (speedcam_R, speedcam_BL κλπ.), όπως είναι update Αυγούστου 2006.
Τελικά, από που πρέπει να κατεβάζουμε update?
Ευχαριστώ
Απλά διόρθωσε τα όνόματα των wav & dat να συμφωνούν και είσαι ΟΚ. 8)
Κατέβασα και εγκατέστησα την ενημερωμένη έκδοση των speedCameras (Δεκέμβριος 2006) για το Destinator 6.
Το πρόγραμμα όμως έχει ήδη εγκατεστημένα κάποια αρχεία για speedcameras, με αποτέλεσμα τώρα να τα έχω διπλά.. :roll:
Τί να κάνω να σβήσω αυτά που είχε το 6 και να κρατήσω τα καινούργια..;
Κατέβασα και εγκατέστησα την ενημερωμένη έκδοση των speedCameras (Δεκέμβριος 2006) για το Destinator 6.
Το πρόγραμμα όμως έχει ήδη εγκατεστημένα κάποια αρχεία για speedcameras, με αποτέλεσμα τώρα να τα έχω διπλά.. :roll:
Τί να κάνω να σβήσω αυτά που είχε το 6 και να κρατήσω τα καινούργια..;
Σωστά. 8)
Μπαίνω κι εγώ αλλά αρχείο Δεκεμβρίου δεν βλέπω. Σταμάτησε η προσπάθεια?
Επίσης μπορεί κάποιος να μου πεί αν θα γίνονται updates των βενζινάδικων με πρόστιμο? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ
Μπαίνω κι εγώ αλλά αρχείο Δεκεμβρίου δεν βλέπω. Σταμάτησε η προσπάθεια?
Επίσης μπορεί κάποιος να μου πεί αν θα γίνονται updates των βενζινάδικων με πρόστιμο? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ
Φιλε cverros και βεβαια συνεχιζετε η προσπαθεια για τα speedcams εδω:
http://www.gpspocketpc.gr/phpBB/viewforum.php?f=9
Αυριο θα ανεβει το νεο update Ιανουαρίου 2007
Επισης τα Updates για τα βενζιναδικα και πολλα αλλα θα γινονται και αυτα κανονικα εδω:
http://www.gpspocketpc.gr/phpBB/viewtopic.php?t=233&postdays=0&postorder=asc&start=15
:D :D
Ετσι ετσι.
ΠΑΝΤΑ δυναμικοι
ΜΗΠΩΣ Η NGI ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ UPDATE. ΕΤΣΙ ΣΒΗΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΑ ΜΕ ΤΟ DESTINATOR 6 .
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ . ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ
kallimera : tha ithela na rotisw to ekseis:katevasa extes ta speed cameras gia to airis kai doulepsan kanonika .simera paratirisa oti einai ekdosi 11/2006 gia na egkatastisw thn teleftea ekdosi thn opoia kai vrika 28/2/2007 tha prepei na svisw thn palia h na egkatastisw mazi kai thn kainourgia
efxaristw:sunxoresteme gia tis erotiseis alla eimai ligo asxetos
kallimera : tha ithela na rotisw to ekseis:katevasa extes ta speed cameras gia to airis kai doulepsan kanonika .simera paratirisa oti einai ekdosi 11/2006 gia na egkatastisw thn teleftea ekdosi thn opoia kai vrika 28/2/2007 tha prepei na svisw thn palia h na egkatastisw mazi kai thn kainourgia
Φίλε πρέπει να σβήσεις τα παλιά πρώτα όπως το λες. 8)
Φίλε πρέπει να σβήσεις τα παλιά πρώτα όπως το λες. 8)
efxaristw:fantazomai oti ta fonitika arxeiakia den theloun allagh
Αν έχουν την ίδια ονομασία, άφησε τα ίδια. :wink:
Στις οδηγίες του update Ιουνίου λέει ότι προτείνεται μία ειδοποίηση και αυτή στα 400m. Αυτό όμως δεν θα επηρεάσει και τις ειδοποιήσεις στην πλοήγηση, αγαπημένων και Dangerous Points?
Στις οδηγίες του update Ιουνίου λέει ότι προτείνεται μία ειδοποίηση και αυτή στα 400m. Αυτό όμως δεν θα επηρεάσει και τις ειδοποιήσεις στην πλοήγηση, αγαπημένων και Dangerous Points?
Nαι δυστυχώς η απόσταση των ειδοποιήσεων είναι ακόμα κοινή για όλες τις κατηγορίες. :(
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.