Επιστροφή στο Forum : ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΑΠΟ ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΗ
Αγαπητά μου παιδιά,
1- Μπορείτε να μου πείτε πώς μπορώ να αλλάξω την διαδρομή π.χ. από ταχύτερη που αρχικά επιλέγεις σε συντομότερη, χωρίς να ξαναδώσω νέα διεύθυνση? Στο ΡΝ θυμάμαι την ώρα πού οδηγούσα, την άλλαζα ξανά και ξανά.
2- Ανυπομονώ να δώ τον νέο χάρτη με τα νέα χρήσιμα σημεία. Αλήθεια πώς και δεν πέρνετε τα χρήσιμα από βάσεις δεδομένων (π.χ. του infote) ή για τα ξενοδοχεία από τον ΕΟΤ, γιατι βλέπω ότι πολλά σημαντικά σημεία (ξενοδοχεία (grand resort lagonisi), φαρμακεία (Κανελλόπουλος Πειραιάς), ταβέρνες (Βάκχος), βενζινάδικα ΟΛΑ κ.α.) λείπουν. Δεν θα ήταν πιο εύκολο για εσάς? Όπως και ο χάρτης γιατί να τον φτιάχνετε εσείς με τόσο κόπο σταδιακά, ενώ μπορείτε να τον πάρετε από την EΛΠΑ και να τον αντιγράψετε (ΟΛΟΥΣ τους δρόμους, ακόμα και τους πιο κακούς χωματόδρομους) με 99,9% κάλυψη σε όλη την Ελλάδα?
Φιλικα
hornet 900
1. Δεν μπορείς πρέπει να κάνεις κάνεις ακύρωση και να την επιλέξεις πάλι από το ιστορικό (πατέντα).
2. Εχει και στίγμα ο infote ? :-D
1- Σ' ευχαριστώ που μου απάντησες και η πατέντα καλή είναι.
2- Χε-χε καλό. Εγώ δεν ήθελα όμως να σας θήξω. Σίγουρα δεν έχει στίγμα ο infote, αλλά έχει πόλη, οδό, αριθμό και τηλέφωνο για ΌΛΕΣ τις κατηγορίες επαγγελμάτων. Και με καλή ταξινόμηση. Και για τον χάρτη? Ένας ψηφιακός χάρτης με την παραμικρή λεπτομέρια σε όλες τις γωνίες της Ελλάδας!!! Και εύκολα (ΕΛΠΑ). Όλοι θα ξετρελενόντουσαν. Έτσι και αλλιώς τα δυσκολότερα τα έχετε κάνει (πόλεις).
Φιλικά
hornet 900
Φίλε Panosha μην ξενυχτήσεις σήμερα το βράδυ,αύριο πρωϊ πρέπει να είσαι στο γραφείο σου στην Νgi :lol: :-D
2- Χε-χε καλό. Εγώ δεν ήθελα όμως να σας θήξω. Σίγουρα δεν έχει στίγμα ο infote, αλλά έχει πόλη, οδό, αριθμό και τηλέφωνο για ΌΛΕΣ τις κατηγορίες επαγγελμάτων. Και με καλή ταξινόμηση. Και για τον χάρτη? Ένας ψηφιακός χάρτης με την παραμικρή λεπτομέρια σε όλες τις γωνίες της Ελλάδας!!! Και εύκολα (ΕΛΠΑ). Όλοι θα ξετρελενόντουσαν. Έτσι και αλλιώς τα δυσκολότερα τα έχετε κάνει (πόλεις).
Φιλικά
hornet 900
Αν θέλεις να δεις πόσο έξω πέφτεις δες αυτά τα video, ειδικά το δεύτερο πολύ προσεκτικά. 8)
Φίλε Panosha μην ξενυχτήσεις σήμερα το βράδυ,αύριο πρωϊ πρέπει να είσαι στο γραφείο σου στην Νgi :lol: :-D
Δεν κοιμάμαι καθόλου, είμαι διαρκώς παρών και έτοιμος. Κάτσε να σου πω το κόλπο. Κοιμάσαι καμιά ωρίτσα 1με 2, ρίχνεις μιά ματιά μπας και υπάρχει κάποιος βασανισμένος στις 3 τη νύχτα και δεν μπορεί να πλοηγηθεί σπίτι του. Μετά ξεκλέβεις 2 ωρίτσες μέχρι τις 6. Τέλος πάντων έχω αναπτύξει και στατιστικές γιά το τι ώρα πέφτουν οι σοβαρές απορίες, οπότε έχω πλάνο. :-D :-D :-D
vasiliadis1
18-01-07, 22:53
θα με κουφάνετε...και εγω το εψαχνα προχθές....
δηλαδη δεν υπαρχει η δυνατοτητα αυτή με ενα κουμπί οπως στο pn?? :shock: :shock:
θα με κουφάνετε...και εγω το εψαχνα προχθές....
δηλαδη δεν υπαρχει η δυνατοτητα αυτή με ενα κουμπί οπως στο pn?? :shock: :shock:
όχι δυστυχώς, αλλά υπάρχει μια μεγάλη διαφορά σε σχέση με το Pn.Eκεί που βρίσκεται αυτή η δυνατότητα είναι από δύσκολο εώς αδύνατο να την αλλάξεις χωρίς να χρησιμοποιήσεις την γραφίδα.Και προσωπικά όταν έχω το pda κολλημένο στο παρμπριζ, μου είναι πολύ δύσκολο να κάνω οτιδήποτε με την γραφίδα,αν δεν βγάλω το Pda από την βάση του.Ενώ στο 6 με 2-3 κινήσεις με το δάχτυλο(γιαυτό υπάρχουν και τα screen protectors) κάνεις την δουλειά σου 8)
Εγώ μάλον θα έχω λεπτά δάχτυλα γιατί στο 6 δεν χρειάζομαι γραφίδα. Επίσης να πω οτι η απόσταση του PDA είναι μικρή και απλά απλώνω το δεξί μου χέρι, δεν είναι κολημένο στο παρπρίζ http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=26478#26478
Εγώ μάλον θα έχω λεπτά δάχτυλα γιατί στο 6 δεν χρειάζομαι γραφίδα. Επίσης να πω οτι η απόσταση του PDA είναι μικρή και απλά απλώνω το δεξί μου χέρι, δεν είναι κολημένο στο παρπρίζ http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=26478#26478
Και εγώ στο 6 δεν χρειάζομαι γραφίδα.Mε το δεξί μου χέρι κάνω άνετα την δουλειά μου.Αλλά στο Pn δεν μπορούσα να κάνω πλοήγηση χωρίς την γραφίδα.Και επειδή είμαι και αριστερόχειρας,δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσω την γραφίδα με το δεξί και να κάνω οτιδήποτε στην οθόνη του pda :(
Φιλικά
hornet 900
Αν θέλεις να δεις πόσο έξω πέφτεις δες αυτά τα video, ειδικά το δεύτερο πολύ προσεκτικά. 8)
Πια VIDEOS αγαπητό μου παιδί ?
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=2730&postdays=0&postorder=asc&start=30
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.