Επιστροφή στο Forum : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ FAX
Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω free κάποιο πρόγραμμα fax για το PC??
Αγαπητέ απ΄όσο γνωρίζω γιατί έχω ψάξει πραγματικά πολύ, δεν θα βρεις όχι freeware αλλά ούτε με χρήματα για wm5. Φυσικά αν κάποιος έχει κάτι νεότερο, θα το ακούσω με χαρά, γιατί έχω εγκαταλήψει τις προσπάθειες πια. Η KSE μας πρόδοσε :-D
ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΤΟ PPC.
ΓΙΑ ΤΟ DESKTOP ΤΟ ΘΕΛΩ.
ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΤΟ PPC.
ΓΙΑ ΤΟ DESKTOP ΤΟ ΘΕΛΩ.
Τα Windows Xp έχουν ενσωματωμένο πρόγραμμα fax
Sorry, ενώ το γράφεις δεν το είδα, στραβομάρα! :oops:
winfax απο την symantec.
κορυφαιο.
Eγώ προ καιρού έψαχνα για κάποιο τέτοιο πρόγραμμα και τελικά βρήκα το WinFax, αλλά δεν μου δούλεψε γιατί όπως μου είπαν δεν δουλεύει στην ISDN γραμμή που έχω. Χρησιμοποιεί κάποιος το WinFax σε ISDN?
Eγώ προ καιρού έψαχνα για κάποιο τέτοιο πρόγραμμα και τελικά βρήκα το WinFax, αλλά δεν μου δούλεψε γιατί όπως μου είπαν δεν δουλεύει στην ISDN γραμμή που έχω. Χρησιμοποιεί κάποιος το WinFax σε ISDN?
δεν το εχω δοκιμασει σε isdn αλλα λογικα δεν πρεπει να εχει προβλημα.
δοκιμασε την 10.02 version η και νεωτερη αν υπαρχει
winfax απο την symantec.
κορυφαιο.
Που μπορώ να την βρώ free?
vasiliadis1
18-01-07, 22:48
winfax απο την symantec.
κορυφαιο.
δουλευει κανονικοτατα το winfax 10, αλλα οχι free,,,στειλε πμ :wink: :wink:
vasiliadis1
26-01-07, 12:48
δυστηχώς μου ειναι αδύνατον να αντιγράψω απο το cd το προγραμμα στο pc για να το αποστείλω..δέν ξερω τι μπορεί να συμβαίνει.. Αν ειναι δυνατόν ας βοηθήσει κάποιος αλλος...ζητώ συγνώμη απο τους φίλους που ζήτησαν την βοήθεια μου. :oops: :oops:
winfax απο την symantec.
κορυφαιο.
Φίλε μου δεν στέλνεται με mail γιατί είναι 71,8 MB .
Θα κάνω μια προσπάθεια να το ξαναβρώ απο που το κατέβασα και θα σου δώσω το link .
Υπομονή !!!
Λοιπόν για WinFax Pro v10.03 δείτε ΕΔΩ (http://www19.fixdown.com/rorwf10c-2004-01-28.rar)
και για WinFax Pro v10.02 δείτε ΕΔΩ (http://202.101.237.103/f/jwjjt/soft0/winfaxpro10.zip)
Στο πρώτο επιλέγετε γλώσσα αγγλικά στο site που ανοίγει. Μετά...:roll:
Στο δεύτερο κάνει κατ' ευθείαν download. :lol:
Αν κάποιος τα δουλέψει (όποιο από τα 2) με DSL ας κάνει post :!:
vasiliadis1
27-01-07, 23:01
stanman σε ευχαριστούμε. Και παλι ζητώ συγνώμη απο τους φίλους που τους υποσχέθηκα αλλα δέν μπορεσα... :?
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.