PDA

Επιστροφή στο Forum : ΕΝΤΑΣΗ ΗΧΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ DEST 6 ΣΕ Fujitsu-S N520

manosrss
17-01-07, 18:40
Μετά από την εγκατάσταση του Destinator 6, ενώ γενικά όλα φαίνεται να λειτουργούν άψογα, η ένταση του ήχου (με την ρύθμιση στο Fujitsu-Siemens N520 στο maximum) είναι πολύ χαμηλότερη από αυτή που ήταν προηγουμένως με το Destinator PN, και μάλιστα τόσο χαμηλή, ώστε αν ακούς μουσική σε μέτρια (λογική και όχι δυνατά) ένταση ακούς απλώς ένα μουρμούρισμα . Αποτέλεσμα, αν θέλεις να μπορείς να ακούσεις τις οδηγίες πρέπει σχεδόν να μην ακούς μουσική.
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ : υπάρχει κάποιος τρόπος να ρυθμιστεί η ένταση των μηνυμάτων μέσα από το πρόγραμμα? (η τέλος πάντων με κάποιον - έστω και περίπλοκο - τρόπο?)

zeppelin
17-01-07, 18:47
Σύντομα θα κυκλοφορήσει μια βελτιωμένη έκδοση που θα λύσει το πρόβλημα

pazo
17-01-07, 21:44
Δεν υπάρχει τρόπος ρύθμισης της έντασης μέσα από το πρόγραμμα. Η λύση που ακολουθήσαμε οι περισσότεροι χρήστες, είναι η αντικατάσταση των αρχικών αρχείων ήχου με αντίστοιχα, με ενισχυμένη την ένταση.

Ένα απ' αυτά τα αρχεία, θα βρεις εδώ: http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=25971#25971

Το ίδιο αρχείο υπάρχει και εδώ: https://gpspocketpc.gr/phpBB/viewtopic.php?t=187

Υπάρχει και αντίστοιχο αρχείο με τις ενισχυμένες ειδοποιήσεις, από τον Panosha, εδώ: http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=26516#26516

Αν έχεις δυσκολία να τους κατεβάσεις για οποιονδήποτε λόγο, δώσε μου το e-mail σου σε pm, να σου τους στείλω.

Πολλές οι εναλλακτικές λύσεις... :)

spichri
17-01-07, 23:23
πολυ ευχαριστο νεο, μπραβο ρε νικο :D

Gandalf
17-01-07, 23:36

:smt038 Ωραία!!!

spyrazf1
17-01-07, 23:51
kai me veltiomeni ploigisi elpizo

zeppelin
18-01-07, 00:09
Γιατί? ποιο είναι το πρόβλημα με τη πλοήγηση?

spyrazf1
18-01-07, 00:55
enoo tha douleuei kalytera se pio polles syskeues?tha lithoun ta opoia problems?

zeppelin
18-01-07, 09:13
Αν εξαιρέσουμε το Artemis που χρειάζεται αυτό το ειδικό κολπάκι, δε νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα με άλλη συσκευή. Το έχω ξαναπεί αλλά το λέω μια ακόμα φορά, μιας και μου δίνεται η ευκαιρία, όποιος έχει πρόβλημα με τη συσκευή του, να επισκέφτεται την NGi, κατόπιν συννενόησης.
Προβλήματα θα υπάρχουν πάντα στα PDA, αλλά θα είμαστε εδώ να τα λύνουμε. Εννοώ όλους τους χρήστες του forum που βοηθάνε προς αυτή τη κατεύθυνση.

panosha
18-01-07, 09:19
Αν εξαιρέσουμε το Artemis που χρειάζεται αυτό το ειδικό κολπάκι, δε νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα με άλλη συσκευή. Το έχω ξαναπεί αλλά το λέω μια ακόμα φορά, μιας και μου δίνεται η ευκαιρία, όποιος έχει πρόβλημα με τη συσκευή του, να επισκέφτεται την NGi, κατόπιν συννενόησης.
Προβλήματα θα υπάρχουν πάντα στα PDA, αλλά θα είμαστε εδώ να τα λύνουμε. Εννοώ όλους τους χρήστες του forum που βοηθάνε προς αυτή τη κατεύθυνση.
Αυτό το τελευταίο δεν ξέρω πως να το πάρω. :roll:

zeppelin
18-01-07, 09:25
Όταν έχει PDA θα πρέπει να λύνεις διάφορα προβλήματα (από την εγατάσταση του Destinator, μέχρι...). Πρέπει να έχεις κάποιες γνώσεις που το forum θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις. Σε αντίθεση με τα PNA που σχεδόν ποτέ δε θα έχεις πρόβλημα με τίποτα.

mastelos
18-01-07, 09:39

@zeppelin και μονο

μια ερωτηση σεταρω μαζι με ενα φιλο που εχει το 2020 εχουμε κανει αρκετα μιας και χανει το σημα του gps (hard-reset ,εγκαταστασεις ,απεγκαταστασεις....) καταληξαμε στην προσθηκη του gpslib.dll οπου και δεν χανει πια το σημα
υπαρχει και καποια αλλη λυση που δεν ξερουμε? και αν ναι ειναι δυσκολο να μας την πειτε στι φορουμ?

ευχαριστω

panosha
18-01-07, 09:50
@mastelos και μόνο
Δηλαδή αν γνωρίζω κάτι να μην το γράψω ? :-D

mastelos
18-01-07, 10:54
@mastelos και μόνο

γιατι δεν μπορεις να κρατηθεις? :P :D

ισως να εχω λογο το οτι ρωταω τον πλεον αρμοδιο

panosha
18-01-07, 11:14
@mastelos και μόνο
γιατι δεν μπορεις να κρατηθεις? :P :D
ισως να εχω λογο το οτι ρωταω τον πλεον αρμοδιο
Καλά δε σου λέω. :lol: :lol: :lol:

mastelos
19-01-07, 09:35

@zeppelin και μονο

μια ερωτηση σεταρω μαζι με ενα φιλο που εχει το 2020 εχουμε κανει αρκετα μιας και χανει το σημα του gps (hard-reset ,εγκαταστασεις ,απεγκαταστασεις....) καταληξαμε στην προσθηκη του gpslib.dll οπου και δεν χανει πια το σημα
υπαρχει και καποια αλλη λυση που δεν ξερουμε? και αν ναι ειναι δυσκολο να μας την πειτε στι φορουμ?

ευχαριστω

μιας και απαντατε σε αλλες ερωτησεις σε αυτο το τοπικ μηπως γινεται να απαντηθει και το παραπανω? :D

zeppelin
19-01-07, 10:02
Για όλα τα υπόλοιπα δοκιμή κατόπιν συννενόησης στην NGi. Αφού έστω και ένα 2020 έχει δουλέψει...

mastelos
19-01-07, 10:14
Για όλα τα υπόλοιπα δοκιμή κατόπιν συννενόησης στην NGi. Αφού έστω και ένα 2020 έχει δουλέψει...

ευχαριστω πολυ για την απαντηση

υπαρχει ενα μικρο προβλημα :!: ο φιλος που εχει το destn6 νομιμο παντα δουλευει και ζει πια κοντα στην Σπαρτη
δεν εχει χρονο και οτι κανει με το ppc το κανει τηλεφωνικα μαζι μου για αυτο ρωτησα μηπως μπορουν να γραφτουν οι οδηγιες ετσι ωστε να τις περασω με e-mail και να τον βοηθαω ταυτοχρονα

zeppelin
19-01-07, 10:32
Δε το έχω σετάρει το 2020 για να γράψω οδηγίες. Απλά θέλω να έχω το μηχάνημα για να δω τι φταίει. Μπορεί να το στείλει με courier στην NGi

mastelos
19-01-07, 13:12
Δε το έχω σετάρει το 2020 για να γράψω οδηγίες. Απλά θέλω να έχω το μηχάνημα για να δω τι φταίει. Μπορεί να το στείλει με courier στην NGi

μιλησα μαζι του αλλα δυστυχως δεν μπορει να στειλει το 2020 γιατι το χρειαζεται μιας και το εχει με το pn
και λειτουργει σωστα,οποτε θα περιμενει σε καποια αλλη λυση οταν βρεθει.Ισως τον αλλο μηνα να μπορεσει γιατι σκεφτεται να παρει και το Αρτεμις καποια στιγμη.

εγω ψαχνοντας να βρω καποιον αλλο χρηστη που του παιζει στο 2020 βρηκα το παρακατω απο τον χρηστη andrew

""""""Σχετικά με το πρόβλημα που παρουσιάζεται στο σήμα του GPS σε ορισμένες συσκευές όσο αναφορά το Dest6.1 έχω διαπιστώσει μερικά πράγματα που ίσως είναι χρήσιμα για την NGI.
Καταρχήν έχω QTEK 2020 original PN και Dest6.1 και bluetooth GPS της PRETEC με stariii. Το DestPN μου δουλεύει άψογα και πολύ γρήγορα. Το D6.1 μου παρουσιάζει πάντα σοβαρότατα προβλήματα όσο αναφορά το σήμα του GPS. Όταν αντικαθιστώ την gpslib.dll με αυτήν της εκδόσεως του Dest 6.0 δεν μου βγάζει το μύνημα ότι δεν βρίσκει το GPS και λειτουργει πολύ καλύτερα, χωρίς αυτό να συμένει ότι δεν έχει πρόβλημα όσο αναφορά την καθυστέρηση η οποία είναι σημαντική.
Με το freeware πρόγραμμα Winfast Navigator CE το οποίο είναι ένα πρόγραμμα με το οποίο μπορούμε να κάνουμε κάποιες ρυθμίσεις απευθείας στο GPS (και όχι στο registry του PDA), διαπίστωσα τα εξής: Τα GPS στέλνουν (για NMEA) στο PDA τα δεδομλενα GGA,GLL,GSA,GSV,RMC,VTG. Για παράδειγμα τα GSA,GSV αφορούν τον αριθμό των δορυφόρων και την ισχύ του σήματος του κάθε δορυφόρου, το VTG είναι η τιμή της ταχύτητας κλπ. Με το Winfast Navigator μπορούμε να ρυθμίσουμε κάθε πόσα δεπτερόλεπτα θα στέλνει το GPS σήμα για το κάθε ένα από αυτά. Παρατήρησα ότι το GPS μου είχε για το GLL τιμή= 0.Όταν το ρύθμισα GLL=1 δηλ. κάθε δεπτ. τότε το Dest6.1 σταμάτησε να να χάνει τό σήμα και είχε την ίδια συμπεριφορα ακριβώς όπως όταν χρησιμοποίησα την Gpslib.dll του D6.0. Για τιμή =5 πάλι έχανε το σήμα. Οι σωστές ρυθμίσεις πρέπει να είναι GGA=1,GLL=1,GSA=3,GSV=3(κάθε 3 δεπτ. να ελέγχεται το σήμα και ο αριθμός των δορυφόρων η orig τιμή ήταν στο GPS μου 5,RMC=1,VTG=1 και τα υπόλοιπα 0. Προσοχή όμως μη βάλετε κάποια τιμή =0 διότι μπορεί πολύ απλά να χάσεται το GPS σας. Μην πειραματίζεστε χωρίς λόγο. Σε αντίθετη περίπτωση που δεν μπορείτε να το ξαναριθμήσετε σωστά ίσως αν το αφήσετε χωρίς τις μπαταρίες να επανέλθει στα εργοστασιακά του.Ελπίζω να βοήθησα κάπως και επαναλαμβάνω προσοχή στις ρυθμίσεις του GPS."""""""

Οπου και δεν βλεπω και απο αυτον διαφορετικη λυση απο αυτη του gpslib.dll αλλα και την αλλαγη τιμης
του GLL

Aν γνωριζεται καποιον αλλο χρηστη εσεις που το εχει κανει και δουλευει πειτε μου για να απευθυνθουμε σε αυτον μηπως βρουμε λυση...................

zeppelin
19-01-07, 13:22
Σχετικά με το πρώτο, προτείνω το eten x500 glofish.

Σχετικά με το δεύτερο δεν έχω εδώ 2020 να κάνω δοκιμές. Ενός πελάτη μας δούλεψε χωρίς πρόβλημα.

mastelos
19-01-07, 14:00

Σχετικά με το δεύτερο δεν έχω εδώ 2020 να κάνω δοκιμές. Ενός πελάτη μας δούλεψε χωρίς πρόβλημα.

σχετικα με το πρωτο θελει το 3300 που εχει και το navimate και παιζει αριστα για να εχει και αλλη λυση
για το δευτερο αυτο θελω ποιος χρηστης ειναι να τον ρωτησω αφου δεν το σεταραται εσεις

ευχαριστω

panosha
19-01-07, 14:12
σχετικα με το πρωτο θελει το 3300 που εχει και το navimate και παιζει αριστα για να εχει και αλλη λυση
για το δευτερο αυτο θελω ποιος χρηστης ειναι να τον ρωτησω αφου δεν το σεταραται εσεις
ευχαριστω
Σχετικά με το πρώτο αν του παίζει άριστα το Destinator τι να το κάνει το Navimate ? 8)

mastelos
19-01-07, 14:33
ευχαριστω
Σχετικά με το πρώτο αν του παίζει άριστα το Destinator τι να το κάνει το Navimate ? 8)

για να εχει και αλλη λυση

ελπιζω να ειδες τωρα την απαντηση

zeppelin
19-01-07, 15:32
Άλλη λύση? Πόσους κειμενογράφους έχεις εγκατεστημένους στο pc σου?

Καλό είναι να πάρει μια συσκευή που έχει καλό επεξεργαστή κι όλα τα υπόλοιπα που έχει το artemis και το κυριότερο με σοβαρή υποστήριξη (βλέπε πλαίσιο, που στη σηγκεκριμένη περίπτωση δεν κάνει μεταπώληση είναι ο αντιπρόσωπος). Επίσης σήμερα το artemis κουτσά στραβά στέκεται, αύριο με μια εφαρμογή που μπορεί να είναι λίγο πιο βαριά (π.χ. talk & drive), τι γίνεται?

Εγώ μια συμβουλή σου δίνω, αν θέλεις ακουσέ με, αν όχι εδώ θα είμαστε να τα λέμε...

mastelos
19-01-07, 15:49

Καλό είναι να πάρει μια συσκευή που έχει καλό επεξεργαστή κι όλα τα υπόλοιπα που έχει το artemis και το κυριότερο με σοβαρή υποστήριξη (βλέπε πλαίσιο, που στη σηγκεκριμένη περίπτωση δεν κάνει μεταπώληση είναι ο αντιπρόσωπος). Επίσης σήμερα το artemis κουτσά στραβά στέκεται, αύριο με μια εφαρμογή που μπορεί να είναι λίγο πιο βαριά (π.χ. talk & drive), τι γίνεται?

Εγώ μια συμβουλή σου δίνω, αν θέλεις ακουσέ με, αν όχι εδώ θα είμαστε να τα λέμε...

η αληθεια ειναι οτι δεν καταλαβαινω ολη αυτη την επιθεση που κανεται στην αρτεμις (η μηπως καταλαβαινω???? ;-) )

οταν αποφασισει ο φιλος μου να σκεφτει κατι αλλο ισως να σας ρωτησουμε να μας πειτε

στο συγκεκριμενο θεμα που εχει προβλημα το dest6 με το 2020 μπορειτε να μας βοηθησετε σε αυτο που ρωτησα?

ευχαριστω πολυ

panosha
19-01-07, 15:53
η αληθεια ειναι οτι δεν καταλαβαινω ολη αυτη την επιθεση που κανεται στην αρτεμις (η μηπως καταλαβαινω???? ;-) )
οταν αποφασισει ο φιλος μου να σκεφτει κατι αλλο ισως να σας ρωτησουμε να μας πειτε
στο συγκεκριμενο θεμα που εχει προβλημα το dest6 με το 2020 μπορειτε να μας βοηθησετε σε αυτο που ρωτησα?
ευχαριστω πολυ
Βρε φίλε δεν κάνουμε επίθεση. Να βοηθήσουμε θέλουμε στην αγορά καλύτερης συσκευής. Εχεις δουλέψει μηχανάκι με 400σάρη η 600άρη επεξεργαστή ? Εχεις δεί το Destinator να παίζει σωστά ? Αν είχες ένα φίλο και τον συμβουλευόσουνα γιά ένα αυτοκίνητο που θέλεις να πάρεις και του έλεγες είμαι ανάμεσα στο Α και το Β και σου πρότεινε το Γ θα τσαντιζόσουνα ? :roll:

mastelos
19-01-07, 16:12
ευχαριστω πολυ
Βρε φίλε δεν κάνουμε επίθεση. Να βοηθήσουμε θέλουμε στην αγορά καλύτερης συσκευής. Εχεις δουλέψει μηχανάκι με 400σάρη η 600άρη επεξεργαστή ? Εχεις δεί το Destinator να παίζει σωστά ? Αν είχες ένα φίλο και τον συμβουλευόσουνα γιά ένα αυτοκίνητο που θέλεις να πάρεις και του έλεγες είμαι ανάμεσα στο Α και το Β και σου πρότεινε το Γ θα τσαντιζόσουνα ? :roll:

αν θες επειδη βλεπω πας να σπασεις το ρεκορ μυνηματων σε οτι υπαρχει μεσα στο φορουμ ειτε πεταει ειτε κολυμπαει εχεις και γνωμη για ολα αν θες επειδη ισως να μην καταλαβαινεις τι γινετε τωρα μην παρεμβαινεις και στο λεω για δευτερη φορα
αν εχεις καποια αλλη γνωμη παρακαλω στειλε μου pm

οσο για το ποιο ειναι καλυτερο ειναι για αλλο φορουμ οχι εδω εκτος αν θελετε να γηπεδοποισουμε την κουβεντα

και οποιος θελει να μαθει ποιο ειναι καλυτερο ας διαβασει το φορουμ στο myphone για το τι ειναι χ500

α μην ξεχασω ποσα εχουν πουληθει απο το ενα και ποσα απο το αλλο εκτος και αν οι πωλησεις ειναι διγμα μονο για το destinator :D :D

zeppelin
19-01-07, 16:35
Για όσους με γνωρίζουν εγώ απλά λέω την άποψη μου με βάση τη τεχνογνωσία μου και την εμπειρία μου.

Για το 2020 σου απάντησα... δεν έχω device για δοκιμές - το τελευταίο που εγκατέστησα d6 ήταν κάποιου πελάτη και δούλεψε κανονικά. Αν θέλει μπορεί να το στείλει με courier και μετά θα γράψω και manual για το πως λύνεται το πρόβλημα.

mastelos
19-01-07, 20:07
Για όσους με γνωρίζουν εγώ απλά λέω την άποψη μου με βάση τη τεχνογνωσία μου και την εμπειρία μου.

Για το 2020 σου απάντησα... δεν έχω device για δοκιμές - το τελευταίο που εγκατέστησα d6 ήταν κάποιου πελάτη και δούλεψε κανονικά. Αν θέλει μπορεί να το στείλει με courier και μετά θα γράψω και manual για το πως λύνεται το πρόβλημα.

για να δωσουμε και καποιο τελος στη κουβεντα η οποια δεν βγαζει καπου ,απο τη στιγμη που θες να δωσεις τη γνωμη σου με βαση την τεχνογνωσια σου καλυτερα να εισαι λιγο πιο προσεκτικος γιατι αντιπροσωπευεις κατι και μπορει να παρεξηγηθεις
και για να μιλαμε στα ισια χωρις υπονοουμενα το προιον που πουλατε το ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ εχει και ανταγωνισμο (navimate)ο οποιος αυτη τη στιγμη στιριζεται απο την 1πρωτη συσκευη ppc σε πωλησεις στην Ελλαδα μακραν του δευτερου,αυτο απο μονο του μπορει να δημιουργησει σκεψεις κατα ποσο η αποψη σου ειναι αντικειμενικη κατι το οποιο με κανει να σκεφτωμαι μιας και υποστηριζεις οτι το πλαισιο ειναι σωστος αντιπρωσοπος(στο πλαισιο για gadget και διαφορα της τρελλας μου εχω αφησει τουλαχιστον 10.000ευρω τον τευταιο χρονο) ο οποιος αν διαβασεις και την παραμικρη βλαβη την στελνει στη γερμανια (δες ποσες οθονες του χ500 εχουν προβλημα) και ουτε εχει την τεχνογνωσια για την πιο μικρη επισκευη(αυτα τα λενε οι ιδιοι οι χρηστες του χ500 αν διαβασεις το φορουμ) να μην αναφερω το λειτουργεικο
ΣΕ Αυτο το σημειο σε παραπεμπω στο φορουμ της ace οπου και θα διαπιστωσεις απο τα μυνηματα μου οτι οταν εχουν κανει λαθος τα ακουνε απο μενα οπως το ιδιο και η navimate ,αυτο για να μην πει κανενας πονηρος κατι.

σιγουρα δεν σε ξερω και σιγουρα δεν με ξερεις ουτε εσυ ουτε γνωριζεις την δικια μου εμπειρια και το ποσο ασχολουμαι.
αλλωστε το 3300 δεν ειναι το πρωτο μου ppc ουτε το τελευταιο και εχω παιξει και με επξεργαστες πιο γρηγορους απο το χ500
αν ψαξετε στα ποστ που εχω στο αλλο φορουμ πριν ενα χρονο θα δειτε

πριν απο 20-30 μερες καποιοι αλλοι χρηστες ειπαν οτι δεν ξαναγραφουν στο φορουμ με πανω κατω το ιδιο σκεπτικο με το δικο μου,απο εδω και περα και εγω θα γραφω σπανια οπως και συνηθιζω αλλα σιγουρα δεν νομιζω οτι ειναι καλο για το φορουμ να ακουγονται μονο οι ιδιοι και τα ιδια γιατι εχουμε αρχισει και κολλαμε.........

και τελος να πω οτι πραγματικα εχεται το καλυτερο και πληρεστερο προιον στην Ελλαδα απο χαρτες και για αυτο το λογο το αγορασα και εγω,αλλα αν τυχει και κατι δεν παει σωστα δεν ειναι κακο ,δεν φταινε παντα οι αλλοι...

zeppelin
19-01-07, 20:30
Ακόμα κι αν το HTC ήταν πακέτο με το Destinator (πράγμα που θα γίνει αργά ή γρήγορα) θα έλεγα τα ίδια πράγματα. Τι να κάνουμε έχει αργό επεξεργαστή. Έχει ιδρώσει η mls για να μπορέσει να κάνει το talk & drive να δουλέψει αξιοπρεπώς και μάλιστα με πατέντα. Έχω προτείνει αυτή τη συσκευή σε πελάτες μας ή μη (ρώτα τον Mino να στο επιβεβαιώσει που το έχει αγοράσει αφού πρώτα με ρώτησε) αλλά πάντα με τον "αστερίσκο" του αργού επεξεργαστή. Και τα mio έρχονται πακέτο με Destinator (a701, a201, p350, p550) αλλά λέω ότι πιστεύω χωρίς πολιτικές και marketing, γιατί αυτή είναι η διαφορά στην NGi, σέβεται τους πελάτες της.

Αν δε θέλεις να γράφεις δεν έχω πρόβλημα αλλά δε καταλαβαίνω το συλλογισμό σου. Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει κι αυτό είναι σεβαστό στο forum της NGi.

joannita
19-01-07, 20:36
:shock:
(έψησα ποπ κόρν, άνοιξα μια κοκα κόλα,
στρογγυλοκάθισα στο pc, άναψα και τσιγάρο
και θα το απολαύσω!) :-D

cgavar
19-01-07, 21:03
ΒΡΕ!!!!!! Πίσω στο κλουβί σου!!! :twisted:

panosha
19-01-07, 21:05
@ mastelos

Θα έλεγα οτι αναλόγως του χρόνου παρουσίας σου στο φόρουμ αυτό έχεις μεγάλη συμετοχή σε μυνήματα. Οταν ήμουν καινούργιος εδώ έγραφα λιγότερο και ήμουν πιό προσεκτικός (γιά μερικούς μήνες μέχρι να καταλάβω τι συμβαίνει :-D ). Το αν πάω να σπάσω το ρεκόρ μυνημάτων είναι κάτι που μπορεί να το κάνει ο καθένας, το θέμα είναι σε τι ποσοστό αυτά έχουν καταφέρει να προσφέρουν. Θα παρεμβαίνω όπου έχω άποψη και γνωρίζω η από λάθος μου νομίζω οτι μπορώ να βοηθήσω - δεν γνωρίζω και τόσα πολλά, απλά είμαι μεθοδικός, αφιερώνω χρόνο όχι μόνο όταν έχω προβλήματα και κοιτάω να μάθω απ' όσους γνωρίζουν παραπάνω - και όχι όταν θέλεις εσύ. Επέτρεψε μου να χρησιμοποιώ τα ΡΜ οταν εγώ το κρίνω αναγκαίο και θα σου λέω τη γνώμη μου γράφοντας εδώ σ' αρέσει η όχι. Οταν γράφουμε την άποψη μας γιά μιά συσκευή και το άν είναι καλύτερη από μιά άλλη αυτό δεν είναι γηπεδοποίηση ( ένας όρος που έχεις κολήσει ανεξήγητα :-D ).
Γιά τις απόψεις περί του Χ500 σε άλλο φόρουμ έχω να πώ οσα και γιά των άλλων συσκευών οτι δηλαδή οσοι εκφράζουν τα προβλήματα τους με μιά συσκευή ψάχνοντας λύση κατά 90% δεν έχουν αρκετές γνώσεις η δεν καταφέρνουν με αυτές να σετάρουν σωστά το μηχάνημα τους η του έχουν βάλει χέρι και δεν γνωρίζουν να το επαναφέρουν η έχουν ξεπερασμένη από το software συσκευή.
Οι περισότερες πωλήσεις κάποιου μοντέλου δεν εξαρτώνται μόνον από την ικανότητα του αλλά βασικά από τη διαφήμιση, την εμφάνιση του, το μέγεθος του και βασικά όταν μιλάμε γιά κινητά από τις επιδοτήσεις που έχουν από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας και δεν αποδεικνύουν σε καμία περίπτωση την ανωτερότητα του.
Γιά τα άλλα που αναφέρεις γιά σκέψεις περί αντικειμενικών απόψεων του zep εσύ θα έπρεπε να ήσουν πιό προσεκτικός και να διαβάζεις περισότερα εδώ και όχι μόνον όσα σε ενδιαφέρουν γιά να λύσεις τα προβλήματα σου με τη συσκευή σου η με το Destinator ( διάλεξε :lol: ). Τέτοιες απόψεις μπορούν να σχηματίσουν μόνον οι νέοι εδώ, όσοι δεν έχουν διαβάσει - παρακολουθήσει αρκετά το φόρουμ και δεν γνωρίζουν. Μην μας παραπέμπεις σε άλλα φόρουμ, δεν υπάρχει πιό ανοιχτό φόρουμ από αυτό εδώ όσα και να λές. Αν είχαμε παρόμοια ανταλαγή απόψεων εκεί που λες σε χρόνο μηδεν θα είχαν σβηστεί τα πόστ. Δεν συνηθίζεις να γράφεις και τόσο σπάνια όπως λες και δεν καταλαβαίνω πότε κόλησες κιόλας που ακούς τα ίδια και τα ίδια μέσα σε 28 μέρες. :smt039

mastelos
19-01-07, 21:26
@ zep .. ok με καλυψες εχει τελειωσει το θεμα για μενα

@ joannita.. δες καμια ταινια αποψε γιατι εγω δεν εχω ζοριστει ακομα :D :D

και σε εσενα που περιμενεις απαντησει σου απανταω σε καθε μυνημα που στελνω αλλα επειδη ειναι στα αγγλικα... ισως να μην το προσεξες :P

ps. με τα σαλια κολλας σε μια ωρα ,δεν χρειαζεσαι 28 μερες

panosha
19-01-07, 21:29
@ zep .. ok με καλυψες εχει τελειωσει το θεμα για μενα
@ joannita.. δες καμια ταινια αποψε γιατι εγω δεν εχω ζοριστει ακομα :D :D
και σε εσενα που περιμενεις απαντησει σου απανταω σε καθε μυνημα που στελνω αλλα επειδη ειναι στα αγγλικα... ισως να μην το προσεξες :P
ps. με τα σαλια κολλας σε μια ωρα ,δεν χρειαζεσαι 28 μερες
Σου πάει γάντι η υπογραφή σου και είναι και πρωτότυπη. Μην την αλάξεις με τίποτα. :lol:

zeppelin
19-01-07, 21:34
:shock:
(έψησα ποπ κόρν, άνοιξα μια κοκα κόλα,
στρογγυλοκάθισα στο pc, άναψα και τσιγάρο
και θα το απολαύσω!) :-D

Ξέρω ποια θα είναι η επόμενη κίνηση (και θα χρειστείς πολύ pop corn) donation για την επιστροφή του φίλου μου, του MUSHASHI!!!!!

joannita
21-01-07, 03:51
το ποστ μεταφέρθηκε στο κλουβί του :?

http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=28950#28950