PDA

Επιστροφή στο Forum : Αγορά PNA!!!

galianitis
16-01-07, 08:53
Καλή χρονιά σε όλους!

Έχω καταλήξει στην αγορά ενός PNA για χρήση αποκλειστικά πλοήγησης. Θέλω τη γνώμη σας για την καλύτερη αγορά, κατά προτίμηση έτοιμο και με χάρτες Ευρώπης και Destinator 6.

Τα χαρακτηριστικά που θέλω είναι: απροβλημάτιστη χρήση (αξιοπιστία...), φωτεινή οθόνη (και μεγάλη...), δυνατό ηχείο, να μπορώ να κάνω αναβάθμιση χαρτών φυσικά, και συστήματος πλοήγησης αν γίνεται. Για χάρτη Ελλάδας φυσικά της NGI... Τα υπόλοιπα που κρίνετε απαραίτητα παρακαλώ να τα επισημάνετε εσείς! Εγώ έχω πολύ μικρή εμπειρία στα συστήματα πλοήγησης.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας!

zeppelin
16-01-07, 09:15
Όλα τα pna που βρίσκονται στο e-shop μας (airis, shinco, tibo) καλύπτουν αυτά που θες. Θα σου έλεγα να έρθεις να τα δεις από κοντά αλλά είσαι Καβάλα.

apstls11
05-04-07, 20:13
Όλα τα pna που βρίσκονται στο e-shop μας (airis, shinco, tibo) καλύπτουν αυτά που θες. Θα σου έλεγα να έρθεις να τα δεις από κοντά αλλά είσαι Καβάλα.

Φιλε zep τι λεει το ΤΙΒΟ S 1000 σε σχεση με το ΜΙΟ 168? Φυσικα και τα δυο με DES 6. (αξιοπιστια-ταχυτητα-ποιοτητα κατασκευης........) και οποιος αλλος γνωριζει κατι.... Εχω το 168 εδω και 6 μηνες αλλα το DES6 τρωει λιγο περισοτερο οθονη
και τα ματια μου λογω ηλικιας............ Σας ευχαριστω εκ των προτερων Αποστολης

panosha
05-04-07, 20:19
To Τibo είναι κορυφή στην πλοήγηση, αν σου αρέσει μην το σκέφτεσαι. 8)

apstls11
05-04-07, 20:39

OK TKS Υπαρχει μηπως στην NGI κανενα να μπορεσω να το δω σε λειτουργια?

panosha
05-04-07, 20:46

Αυτό μπορεί να γίνει απ' όσο γνωρίζω αλλά καλύτερα να μιλήσεις με NGI και να πας με ραντεβού. Απλός χρήστης είμαι κι εγώ σαν εσένα. :lol:

apstls11
05-04-07, 20:51

Αυτό μπορεί να γίνει απ' όσο γνωρίζω αλλά καλύτερα να μιλήσεις με NGI και να πας με ραντεβού. Απλός χρήστης είμαι κι εγώ σαν εσένα. :lol:

οκ φιλε ευχαριστω

bill987
05-04-07, 22:08
Γεια σας παιδιά. Μια ερώτηση, ένα pna που έχει το Μάκρο στην τιμή 189 € (My guiade gps 3000) παίρνει τους χάρτες τηw Ngi????????

bill987
05-04-07, 22:17
Γεια σας παιδιά. Μια ερώτηση, ένα pna που έχει το Μάκρο στην τιμή 189 € (My guiade gps 3000) παίρνει τους χάρτες τηw Ngi????????
Δεν παίρνεις ένα μεταχειρισμένο ΜΙΟ 168 αν ψάχνεις γιά κάτι φτηνό ? :wink:

Πάνο δεν είναι για μένα εγώ έχω το Χ500 :D :D :D
Είναι για έναν φίλο που το είδε σε φυλάδιο.
Που να βρούμε το Μιο εδώ που είμαστε( Τρίκαλα)???

panosha
05-04-07, 22:18
Δεν παίρνεις ένα μεταχειρισμένο ΜΙΟ 168 αν ψάχνεις γιά κάτι φτηνό ?
Πάρε και καινούργιο http://www.vnp.gr/index.php?menu=cat&id=119&action1=details&prod=661 :wink:

bill987
05-04-07, 22:28
Πάρε και καινούργιο http://www.vnp.gr/index.php?menu=cat&id=119&action1=details&prod=661 :wink:

Φαντάζομαι παίρνει τους χάρτες της NGI??
Ποιά έκδοση του Destinator?

mastoris than.
05-04-07, 22:44
Γεια σας παιδιά. Μια ερώτηση, ένα pna που έχει το Μάκρο στην τιμή 189 ? (My guiade gps 3000) παίρνει τους χάρτες τηw Ngi????????

Φαντάζομαι παίρνει τους χάρτες της NGI??
Ποιά έκδοση του Destinator?

όοοοολες τις εκδόσεις, χαρτών και destinator, με το δικό μου δεν είχα ούτε έχω ΠΟΤΕ πρόβλημα. :D

bbbb
06-04-07, 01:19
Γεια σας παιδιά. Μια ερώτηση, ένα pna που έχει το Μάκρο στην τιμή 189 ? (My guiade gps 3000) παίρνει τους χάρτες τηw Ngi????????
Eχει πάνω το miomap δηλ. το i-go.Mπορείς να βάλεις destinator με λίγο ψάξιμο στο νετ,όχι τόσο εύκολα όσο στο 168 που σου πρότειναν.Αλλά για να είσαι οκ απέναντι στην ngi,το σωστό είναι να αγοράσεις τους χάρτες δηλ. +150euro.Η προσφορά αυτή http://www.vnp.gr/index.php?menu=cat&id=119&action1=details&prod=661 είναι χωρίς τους χάρτες.Αρα αν βάλουμε και τους χάρτες έρχεσαι στα ίδια χρήματα και γλιτώνεις και το ψάξιμο στο νετ. :-D

bill987
06-04-07, 01:28
Eχει πάνω το miomap δηλ. το i-go.Mπορείς να βάλεις destinator με λίγο ψάξιμο στο νετ,όχι τόσο εύκολα όσο στο 168 που σου πρότειναν.Αλλά για να είσαι οκ απέναντι στην ngi,το σωστό είναι να αγοράσεις τους χάρτες δηλ. +150euro.Η προσφορά αυτή http://www.vnp.gr/index.php?menu=cat&id=119&action1=details&prod=661 είναι χωρίς τους χάρτες.Αρα αν βάλουμε και τους χάρτες έρχεσαι στα ίδια χρήματα και γλιτώνεις και το ψάξιμο στο νετ. :-D

Δεν είναι για μένα :-D
Αυτό πρότεινα και εγώ στον φίλο μου :D :D :D

electro
13-06-07, 10:57
Παιδια καλημερα!

Ενας οικογενειακος φιλος , ειδε εμενα και τον πατερα μου με το ΜΙΟ και γλυκαθηκε.... Επειδη ειναι λιγο μεγαλος και δεν εχει οδεμια σχεση με PC , σκεφτηκα να παρει καποιο PNA ,μιας και που το θελει μονο για πλοηγηση. Τα ειδα ολα στο e-shop της ngi. Φανταζομαι οτι ολα ειναι καλα , απλα μπορειται να μου προτεινετε κατι συγκεκριμενο?

zeppelin
13-06-07, 12:15
Παιδια καλημερα!

Ενας οικογενειακος φιλος , ειδε εμενα και τον πατερα μου με το ΜΙΟ και γλυκαθηκε.... Επειδη ειναι λιγο μεγαλος και δεν εχει οδεμια σχεση με PC , σκεφτηκα να παρει καποιο PNA ,μιας και που το θελει μονο για πλοηγηση. Τα ειδα ολα στο e-shop της ngi. Φανταζομαι οτι ολα ειναι καλα , απλα μπορειται να μου προτεινετε κατι συγκεκριμενο?

Δε τον στέλνεις να τα δει όλα live και να διαλέξει. Πραγματικά δεν υπάρχει κάποια συσκευή (από τα 10 PΝΑ που είναι στο e-shop) που να μην είναι καλή. Συνεργάζονται άψογα όλες με το Destinator 6.1. To μόνο που έχει να διαλέξει είναι μέγεθος οθόνης κι αισθητική.

electro
14-06-07, 09:56
Δε τον στέλνεις να τα δει όλα live και να διαλέξει. Πραγματικά δεν υπάρχει κάποια συσκευή (από τα 10 PΝΑ που είναι στο e-shop) που να μην είναι καλή. Συνεργάζονται άψογα όλες με το Destinator 6.1. To μόνο που έχει να διαλέξει είναι μέγεθος οθόνης κι αισθητική.

Το προβλημα ειναι οτι ο φιλος ειναι απο επαρχεια και ειναι δυσκολο να ερθει Αθηνα... Γι αυτο ρωταω... Απλα θελω να ειναι πολυ ευκολο στην χρηση και να μην εχει προβληματα... Και τελος θελω να ρωτησω εαν θα μπορουμε να του περναμε κανονικα τα updates...

PEIRAIWTHS
14-06-07, 10:06
ELECTRO ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΤΙΝΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΛΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΘΑ ΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ Κ ΦΙΛΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΝ ΚΕΡΑΣΕΙ ΦΡΑΠΟΓΑΛΟ!

electro
14-06-07, 10:20
ELECTRO ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΤΙΝΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΛΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΘΑ ΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ Κ ΦΙΛΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΝ ΚΕΡΑΣΕΙ ΦΡΑΠΟΓΑΛΟ!

Εγω Αθηνα ειμαι!!!! Ο φιλος ειναι Επαρχεια! Οποτε μαλλον εγω θα το παρω... Εσυ λες το Altina? Καλο?

ΥΓ:Συγγνωμη , ισως φανει λιγο χαζο , αλλα ο Νικος ποιος ειναι?

PEIRAIWTHS
14-06-07, 10:26
O NIKOΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο GRNIKOLIS H MASTER PNA ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ ΤΟΥ ΑΛΤΙΝΑ.Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΤΟ ΧΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ Η ΟΧΙ.ΠΑΝΤΩΣ Ο ΜΑΚΗΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΛΕΣ Κ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ.

electro
14-06-07, 10:56
O NIKOΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο GRNIKOLIS H MASTER PNA ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ ΤΟΥ ΑΛΤΙΝΑ.Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΤΟ ΧΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ Η ΟΧΙ.ΠΑΝΤΩΣ Ο ΜΑΚΗΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΛΕΣ Κ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ.

Οποτε ful για Altina!!!! :D

spyrazf1
14-06-07, 12:30
kalo einai

MAKIS32
14-06-07, 16:30

Χα χα χα χα...... :lol:
Απο το στομα σου και στου θεου το αυτι....... :lol: :lol: :lol:
Παντως αν το πιασω (το τζοκερ εννοω ρεμαλια.....)......θα σας παρω σε ολους απο ενα......για να δειτε τι σημαινει πλοηγηση με pna οσοι δεν ξερουν....... :-D :-D
Ονοματα δεν λεμε..... :-D

bbbb
14-06-07, 17:01

Pna υπάρχουν πολλά.Αυτό που κάνει την διαφορά είναι ο άνθρωπος που τα πουλάει.Ο Νίκος στον τομέα της υποστήριξης παίρνει άριστα. :D Βλέπει πάνω από όλα τον άνθρωπο και όχι τα ? του
8)

electro
14-06-07, 17:21

Pna υπάρχουν πολλά.Αυτό που κάνει την διαφορά είναι ο άνθρωπος που τα πουλάει.Ο Νίκος στον τομέα της υποστήριξης παίρνει άριστα. :D Βλέπει πάνω από όλα τον άνθρωπο και όχι τα ? του
8)

Με πεισατε!!!!!! :D :D :D

electro
24-12-07, 22:33
Επανερχομαι στο θεμα γιατι:

Δυστηχως αναγκζομαι να κανω τον μεσολαβητη για ενα φιλο μου και πρεπει να του επιλεξω Gps. ΣΤην αρχη ηθελε να διαθεσει μεχρι 200 € με το dest επανω , πραγμα το οποιο δεν γινεται.... Ετσι του ειπα να δωσει αλλα 50 να παρει απο την ngi το my guide το οποιο πιστευω για τα λεφτα του ειναι καλο και λογω του οτι δεν μπορει να διαθεσει περισσοτερα. Εχω τις εξης ερωτησεις , λογω ασχετοσυνης απο Pna.....

1) Θα εχει προβληματα?
2) Χρειαζεται επιπλεον καρτα μνημης για να παιξει με το dest?
3) Εαν οχι η μνημη που εχει φτανει για να μπουν καποια poi(οπως speed cameras & dangerous)
4) Εαν τυχον παθει κατι που πρεπει να απευθηνθει? Στην MLS

Βασικα κνω τοσες ερωτησεις , επειδη ο φιλος μου δεν ξερει και θελω να γινουν ολα οσο πιο απλα γινεται.....

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΝGI:Εαν περασω απο ngi ειναι ετοιμοπαραδοτο????

Ευχαριστω!

GiPSy
26-12-07, 02:33
1)Το εχω ενα μηνα περιπου και μπορω να πω οτι ειναι σχετικα απροβληματιστο.Εχει πολυ καλο δεκτη,που πιανει σημα γρηγορα και δεν το χανει ποτε.Δεν πρεπει να ειναι το πιο γρηγορο(δεν εχω δοκιμασει άλλα),ωστοσο δε θα εισαι στο επομενο τετραγωνο μεχρι να κανει επαναυπολογισμο διαδρομης.Χρειαζεται περιστασιακα reset για να καθαριζει η μηνημη και να μην μπουκωνει(μετα απο μεγαλες και πολυπλοκες διαδρομες π.χ.).Γενικα οσες φορες εχω χρειαστει πλοηγηση με εχει παει εκει που θελω.Για τα χρηματα του ειναι μαλλον τιμια επιλογη.

2,3)Ερχεται με καρτα μνημης 512 ΜΒ,οπου ειναι ολα φορτωμενα εντος της (προγραμμα και χαρτες)

4)Αυτη δινει την εγγυηση.Υποθετω πως ναι λοιπον.

GiPSy
26-12-07, 02:34
edit: double post

electro
26-12-07, 16:46
1)Το εχω ενα μηνα περιπου και μπορω να πω οτι ειναι σχετικα απροβληματιστο.Εχει πολυ καλο δεκτη,που πιανει σημα γρηγορα και δεν το χανει ποτε.Δεν πρεπει να ειναι το πιο γρηγορο(δεν εχω δοκιμασει άλλα),ωστοσο δε θα εισαι στο επομενο τετραγωνο μεχρι να κανει επαναυπολογισμο διαδρομης.Χρειαζεται περιστασιακα reset για να καθαριζει η μηνημη και να μην μπουκωνει(μετα απο μεγαλες και πολυπλοκες διαδρομες π.χ.).Γενικα οσες φορες εχω χρειαστει πλοηγηση με εχει παει εκει που θελω.Για τα χρηματα του ειναι μαλλον τιμια επιλογη.

2,3)Ερχεται με καρτα μνημης 512 ΜΒ,οπου ειναι ολα φορτωμενα εντος της (προγραμμα και χαρτες)

4)Αυτη δινει την εγγυηση.Υποθετω πως ναι λοιπον.

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για τις πληροφοριες! Εσυ απο που το αγορασες? Και κατι ακομα , οταν το συνδεεις με active sync , ο υπολογιστης το βλεπει κανονικα?

GiPSy
26-12-07, 22:02
Το αγορασα απο NGI.

Στον υπολογιστη μου εχω Βιστα,μολις το συνεδεσα το αναγνωρισε μεσω του device center.Βλεπει κανονικα ολα του τα περιεχομενα.Ωστοσο και με card reader την κανεις μια χαρα τη δουλεια σου.

electro
26-12-07, 22:36
Το αγορασα απο NGI.

Στον υπολογιστη μου εχω Βιστα,μολις το συνεδεσα το αναγνωρισε μεσω του device center.Βλεπει κανονικα ολα του τα περιεχομενα.Ωστοσο και με card reader την κανεις μια χαρα τη δουλεια σου.

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!!!! Να εισαι καλα!!!!