PDA

Επιστροφή στο Forum : D6-Παρατηρησεις-Προτασεις

sinapias
15-01-07, 09:14
Σε ταξειδι αστραπη στην Πατρα χθες και αρκετα χιλιομετρα εντος πολης με mio 201A και ΕΤΕΝ G 500+.Mε ρυθμιση gps ΝΜΕΑ 57600 εχω να παρατηρησω τα εξης:
1.Προβλημα ουσιαστικο πλοηγησης κανενα
2.Τα Μπλοκα απο Κυληνη -Πατρα απιθανα ακριβεστατα τα περισσοτερα ηταν εκει και εβγαζαν το ..ψωμι τους
3.Στην επιστροφη δοκιμασα στο eten εργοστασιακες ρυθμισεις gps και στο mio ρυθμιση sirf 57600 και χρονισμο στα 416-520.Δεν φανηκε ομως καποια ουσιαστικη διαφορα στην πλοηγηση,για τον λογο αυτο περα απο το ψαξιμο που μπορει να θελει κανεις δεν νομιζω οτι προσφερει κατι η αλλαγη των εργοστασιακων ρυθμισεων του Gps αλλα οι διαφορες οφειλονται στο ιδιο το gps.Βεβαια κατα την γνωμη μου το ΕΤΕΝ δεν μπορει να συγκριθει με το mio,απλα ειχα στην κατοχη μου τα μηχανακια και τα δοκιμασα.
4.κανενα χασιμο χαρτη και καμμια λαθος οδηγια.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ NGI
1.Θα ηταν ευχρηστο στο menu οταν ακουμπας την γραφιδα σε δρομο να υπαρχει και η επιλογη "αποφυγη".Θεωρω οτι πρεπει να μπει αυτη η δυνατοτητα και να μπορουμε στην προβολη διαδρομης με την γραφιδα να αποκλειουμε δρομους που την συγκεκριμενη στιγμη θελουμε να αποφυγουμε.
2.Στο menu "πλοηγηση" να υπαρχει η δυνατοτητα επιλογης "ταχεια"-"συντομη"
Ειναι χρονοβορο αν θελεις οταν επιλεγεις διαδρομη να φτιαχνεις ομαδα αποφυγης δρομων,οπως χρονοβορο ειναι να επιλεγεις μια ασχετη διαδρομη απο αγαπημενα για να αλλαξεις το ταχεια η συντομη

ΕΡΩΤΗΣΗ
και μια ερωτηση πως μπορουμε να διαγραψουμε στην αποφυγη οδων την ομαδα "οι αποφυγες μου". γνωριζει κανεις?Zep?

sinapias
15-01-07, 11:13
ΕΡΩΤΗΣΗ
και μια ερωτηση πως μπορουμε να διαγραψουμε στην αποφυγη οδων την ομαδα "οι αποφυγες μου". γνωριζει κανεις?Zep?

Πανο,Νικο ??γνωριζετε? :roll: :roll: :roll:

panosha
15-01-07, 11:42
ΕΡΩΤΗΣΗ

Στην αποφυγή οδών επέλεξε το οι αποφυγές μου, πάτα ενέργειες και διαγραφή ομάδας. Γιατί όμως να το κάνεις αυτό ? :roll:

sinapias
15-01-07, 11:52
ΕΡΩΤΗΣΗ

Στην αποφυγή οδών επέλεξε το οι αποφυγές μου, πάτα ενέργειες και διαγραφή ομάδας. Γιατί όμως να το κάνεις αυτό ? :roll:
1.δεν ειναι ενεργο στις αποφυγες το "διαγραφη" μονο προσθηκη οδου μπορω να κανω
2.μου ειναι περιττο διοτι εχω κατηγοριοποιησει τις αποφυγες ανα πολη για ευκολια μου (δεν το χρησιμοποιω μονο Αθηνα)
και κατι αλλο φιλε Πανο υπαρχει παραμετροποιηση στα σκιν που εχετε φτιαξει για το menu των αγαπημενων ως προς το μεγεθος γραμματοσειρας των κατηγοριων γιατι με τοσες κατηγοριες (καμερες,poi klp) θα ηθελα σε μια οθονη να χωρουσαν περισσοτερες κατηγοριες

panosha
15-01-07, 12:00
Εχεις δίκιο δεν διαγράφονται. Γιά παραμετροποίηση της γραματοσειράς προσπάθησε με το font.ini. 8)

sinapias
15-01-07, 14:49
νομιζω οτι πρεπει να εχει σχεση με τα forlinks

christos21
16-01-07, 02:02
Εγκατέστησα το dest αλλά έστειλα κπ στην ngi γιατι είχα προβλημα.Το θέμα είναι πως ενω γίνονται κανονικα οι πλοηγησεις δεν ακούγονται καθόλου φωνητικες οδηγιες.(το ηχειο ειναι κανονικα ανοιχτο).ΜΠορει να με βοηθησει κπ παρακαλω

sinapias
16-01-07, 08:12
Εγκατέστησα το dest αλλά έστειλα κπ στην ngi γιατι είχα προβλημα.Το θέμα είναι πως ενω γίνονται κανονικα οι πλοηγησεις δεν ακούγονται καθόλου φωνητικες οδηγιες.(το ηχειο ειναι κανονικα ανοιχτο).ΜΠορει να με βοηθησει κπ παρακαλω
πρεπει να εχεις τικαρει την κατηγορια στα αγαπημενα και να μην ειναι στο off οι ειδοποιησεις (αγαπημενα κατω μπαρα) και πολυ σημαντικο τα αρχεια ηχου στο voice greek να εχουν ακριβως την ιδια ονομασια με τα αντιστοιχα αρχεια της κατηγοριας των αγαπημενων destinator/user data/favorites

συγνωμη ξαναδιαβαζοντας το post προσεξα οτι δεν εχεις φωνητικες οδηγιες πλοηγησης πηγαινε ρυθμισεις/γλωσσα να ειναι ελληνικα.To ηχειο της συσκευης σου ειναι ενεργο?κατα την πλοηγηση σου δινει οπτικες οδηγιες ?

christos21
16-01-07, 10:51
Στις ρθμισεις γλώσσα έχω βάλει Κειμενο->Ελληνικα και φωνητικες οδηγίες λέει greek.Ναι μου δίνει οτικες οδηγίες

christos21
16-01-07, 10:52
Το ήχειο ειναι on και της συσκευης και του dest

sinapias
16-01-07, 13:53
Το ήχειο ειναι on και της συσκευης και του dest
γυρισε τις φωνητικες σε αγγλικα αν και τωρα δεν εχεις ηχο ξανακανε εγκατασταση,αν τωρα εχεις ηχο στα αγγλικα τοτε εχεις σβησει το αρχειο ini

zeppelin
16-01-07, 18:08
Θανάση οι παρατηρήσεις σου είναι εύστοχες και πολύ χρήσιμες. Μακάρι να τις ενσωματώσει σε επόμενη έκδοση η Destinator (ήδη έχει ενημερωθεί) Μερικές φορές δε προλαβαίνω να απαντήσω αλλά οι παρατηρήσεις σας συγκεντρώνονται και στέλνονται στη Destinator.

christos21
16-01-07, 19:19
Θαναση είχες δίκιο!Στα Αγγλικα ακούγονται.Το θέμα είναι ότι την εγκατάσταση μου την έκαναν στην ngi και δεν ξερω τωρα τι να κάνω πρεπει να ξανατρέχω εκει??Προφανως-επειδη τα αρχεία στο voice greek υπάρχουν-και επειδη η εγκατασταση έγινε απευθειας απο την εταιρια ότι και να το ξανα εγκαταστήσω το ίδιο πρόβλημα θα έχω

christos21
16-01-07, 21:47
Δεν έχει κπ να μου δώσει τον ήχο για να μην το ξανα εγκαθηστώ??