Επιστροφή στο Forum : απορία
ΟΙ ΚΑΜ_ΔΙΑΧ_ΚΥΚΛ_CTV ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ?
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ,ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ. :roll:
Νομίζω οτι επίσημα δεν λειτουργούν. 8)
Λειτουργούν, αλλά δεν ...λειτουργούν. Απ' όσο γνωρίζω, το έχει απαγορεύσει η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Μην τυχόν και αποκαλυφθούν τα πρόσωπα αυτών που παίρνουν μέρος τις διαδηλώσεις... Λες κι αυτό, δεν είναι μια δημόσια εκδήλωση. Τέλος πάντων.
Φαντάσου ένα σύστημα που να συνδυάζει τις πληροφορίες για την κίνηση, από τις κάμερες αυτές και να ρυθμίζει ανάλογα (αυτόματα) τον χρόνο αναμονής στα φανάρια. Πόσο θα ανακούφιζε την ζωή μας...
Φαντάσου και τι άλλο θα μπορούσαν να σκεφθούν γιά τη χρήση τους κάποιοι καρεκλοκένταυροι (που το έχουν ήδη σκεφθεί εδώ που τα λέμε). :shock:
AYTO ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΟ DESTINATOR?
AYTO ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΟ DESTINATOR?
Αστες να υπάρχουν. Εχουμε δώσει πολλά φράγκα γι αυτές και κάποια στιγμή σίγουρα θα ενεργοποιηθούν όχι γιά καλό σκοπό. Απλά ξεκλίκαρε την κατηγορία από τα Αγαπημένα να μην σε πρήζουν. 8)
Καλημέρα σε όλους,
μήπως ξέρει κάποιος να μου πει σε πόση απόσταση πρέπει να βάλω την ειδοποίηση για τις φορητά ραντάρ στο dest 6. Γιατί δεν ξέρω πόσο μακρυά "βλέπουν" και επιπλέον θα πρέπει να προσθέσω σε αυτή την απόσταση και την απόσταση από το σφάλμα υστέρησης της θέσης του gprs. Εντός πόλης το έχω στα 100 μ και είναι οκ. Αλλά έξω όταν υπερβάλλω λίγο με την ταχύτητα, φοβάμαι ότι τα 500 μ είναι λίγο. Τι να κάνω?
Βάλε την πρώτη ειδοποίηση στα 1.000μ, και τη δεύτερη στα 500μ.
Σ' ευχαριστώ astsar, ελπίζω μόνο να είναι δοκιμασμένο.
Εγώ πάντως έτσι το δουλεύω εκτός Αθήνας και μέχρι στιγμής..........όλα καλά :lol:
οκ φίλε astsar και πάλι ευχαριστώ. Αψογος!!
Με την ευκαιρία θα ήθελα να πω οτι μέσα στην πόλη μιά ειδοποίηση στα 100 η 200 μέτρα αρκεί. Σε εθνικές οδούς και αναλόγως της ταχύτητας που κινείστε η πρώτη στα 2-3 χιλιόμετρα και η δεύτερη στα 500 μέτρα.
Αν θέλετε να έχετε περισότερες επιλογές μεταφέρετε το αρχείο \DestinatorApps\Destinator\Language\Greek\Destinat orMSG.Inf στο PC σας, ανοίξτε το με το σημειωματάριο και προσθέστε εγραφές με αποστάσεις στην γραμή που πρέπει. Το δικό μου ας πούμε είναι έτσι:
IDS_DYNPOI_ALERTED_DISTANCES="<<Off>>;100;200;500;1000;2000;3000"
Κατανοήστε την ακολουθία του κειμένου και απλά προσθέστε αποστάσεις πχ. 1500; ;-)
Σ' ευχαριστώ και σένα φίλε panosha. Την άλλαγή των αποστάσεων την είχα ήδη κάνει. με καλύψατε τέλεια, και πάλι ευχαριστώ.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.