PDA

Επιστροφή στο Forum : MIO C510 kai ta myala sto forum..

ascites
12-01-07, 19:31
Sterni mou gnosi na se eixa prota.
Zo sta Xania.Agorasa ena Mio C510 stis 22/12/06 400 ευρω.Ρώτησα πριν τον πωλητή αν εχει λεπτομερεις χάρτες της χώρας και της Κρητης και μου απάντησε <<ναι με οδο και αριθμό>>.Ειχα να διαλεξω αναμεσα σε αυτα και σε Μιο 550 με Ντεστινειτορ
Κολοκυθια...απο την Κρητη εχει μονο την Εθνικη οδο και ανακαλυψα οτι η Ελλαδα καλυπτεται κατα 31%...Για να τα μαθω αυτα ομως ειχα κανει Ρετζιστρεισιον....Πηγα στις 30/12 να το επιστρεψω και να αγορασω το Μιο 550.Μου ειπαν οτι πρεπει να πληρωσω +310 ευρω!!!! ή να κρατησω το 510 με την διαβεβαιωση της Ζεγκετρον οτι θα γινει αναβαθμιση του χαρτη μεσα στην 1η εβδομαδα του Ιανουαριου.με πληρη καλυψη της Ελλαδας...πραγμα που δεν εγινε ...και μαλιστα χθες που δοκιμασα το σχετικο τουλ που παρεχει η Μιο στους ρετζιστερντ χρηστες η συσκευη τα επαιξε και χρειαστηκε επανεγκατασταση των χαρτων....
Οργισμενος απαιτησα επιστροφη των χρηματων μου στο ακεραιο.(ή να παω στο Κεντρο Προστασιας Καταναλωτή)..και μου ξαναεγινε αντιπροταση να αγορασω ενα από τα Ν520 φουτζιτσου ζιμενς....Αιρις....ή HP5700ipaque με Ντεστινειτορ και να πληρωσω την διαφορα.(λογικη διαφορα συμφωνα και με το ηλεκτρονικο σας καταστημα)
1)δεν θελω συσκευη PDA
2)Mου αρεσει το Μιο510 αισθητικα και λειτουργικά γιατι ειναι και χαντς φρι τιλεφονο (μεσω ΜπλουτουΘ και δουλευει θαυμασια...)
3)Δεν το θελω με αυτο το χαρτη...
4)Υπαρχει τροπος να του εγκαταστησω Ντεστινειτορ;Αν και δεν ειναι κομψο να ρωτας ανταγωνιστές ...ξερετε αν υπαρχει περιπτωση αναβαθμισης του Μιο Μαπ για την Ελλαδα; Η Μιο μου απαντησε μετα απο 1 εβδομαδα για να μου πει οτι η Ελλαδα καλυπτεται κατα 31% και οχι κατα 30% που τους εγραψα!!!!! και ουδεν για αναβαθμιση...
5)ποιο απο τα προτεινομενα θα μου συστηνατε ;
6)Ειναι συμπεριφορά αυτή σωστών εμπόρων;
7)συγγνωμη για το μεγεθος του τοπικ....
8)Καλως σας βρηκα εστω και αφου την πάτησα!!!!
Αντώνης

panosha
12-01-07, 19:40
Φίλε ο ALOY8020 είσαι ? και τελικά ποιά συσκευή έχεις τώτα μπερδεύτηκα. :P

zeppelin
12-01-07, 19:51
Zo sta Xania.Agorasa ena Mio C510 stis 22/12/06 400 ευρω.Ρώτησα πριν τον πωλητή αν εχει λεπτομερεις χάρτες της χώρας και της Κρητης και μου απάντησε <<ναι με οδο και αριθμό>>.Ειχα να διαλεξω αναμεσα σε αυτα και σε Μιο 550 με Ντεστινειτορ
Κολοκυθια...απο την Κρητη εχει μονο την Εθνικη οδο και ανακαλυψα οτι η Ελλαδα καλυπτεται κατα 31%...Για να τα μαθω αυτα ομως ειχα κανει Ρετζιστρεισιον....Πηγα στις 30/12 να το επιστρεψω και να αγορασω το Μιο 550.Μου ειπαν οτι πρεπει να πληρωσω +310 ευρω!!!! ή να κρατησω το 510 με την διαβεβαιωση της Ζεγκετρον οτι θα γινει αναβαθμιση του χαρτη μεσα στην 1η εβδομαδα του Ιανουαριου.με πληρη καλυψη της Ελλαδας...πραγμα που δεν εγινε ...και μαλιστα χθες που δοκιμασα το σχετικο τουλ που παρεχει η Μιο στους ρετζιστερντ χρηστες η συσκευη τα επαιξε και χρειαστηκε επανεγκατασταση των χαρτων....
Οργισμενος απαιτησα επιστροφη των χρηματων μου στο ακεραιο.(ή να παω στο Κεντρο Προστασιας Καταναλωτή)..και μου ξαναεγινε αντιπροταση να αγορασω ενα από τα Ν520 φουτζιτσου ζιμενς....Αιρις....ή HP5700ipaque με Ντεστινειτορ και να πληρωσω την διαφορα.(λογικη διαφορα συμφωνα και με το ηλεκτρονικο σας καταστημα)
1)δεν θελω συσκευη PDA
2)Mου αρεσει το Μιο510 αισθητικα και λειτουργικά γιατι ειναι και χαντς φρι τιλεφονο (μεσω ΜπλουτουΘ και δουλευει θαυμασια...)
4)Υπαρχει τροπος να του εγκαταστησω Ντεστινειτορ;Αν και δεν ειναι κομψο να ρωτας ανταγωνιστές ...ξερετε αν υπαρχει περιπτωση αναβαθμισης του Μιο Μαπ για την Ελλαδα; Η Μιο μου απαντησε μετα απο 1 εβδομαδα για να μου πει οτι η Ελλαδα καλυπτεται κατα 31% και οχι κατα 30% που τους εγραψα!!!!! και ουδεν για αναβαθμιση...
Αντώνης

1. Αν δε θες pda πάρε τα λεφτά σου πίσω κι έλα να σου δώσουμε το εκπληκτικό shinco με 399
2. Θα υπάρξει ένα επώνυμο (όχι mitac mio δε το θεωρώ επώνυμο) pna που θα έχει αυτή τη δυνατότητα αλλά αυτό θα γίνει σε 2 μήνες
3. δε μπορεί να γίνει κάτι άλλο
4. Όχι, όχι
5. Έλα να τα δεις όλα live
6. Όχι
7. Κανένα πρόβλημα
8. Η καλή έρευνα αγοράς είναι το παν

ascites
12-01-07, 19:59
Αγαπητε Πανο οχι δεν ειμαι ο Α...δεν συμμαζευεται :D
Αγαπητέ Ζεππελιν ευχαριστώ πάρα πολυ για την αμεση απάντηση
Απο οτι φαινεται δεν εχουν διαθεση επιστροφης χρηματων.
Δεν προβλεπεται βολτα στην πρωτευουσα το επομενο 6μηνο.
Δεν εχω αντιρρηση να δωσω κατι παραπάνω....και ναι ειμαι λιγο ανυπομονος....
Σε καθε περιπτωση θελω χαρτη ντεστινειτορ...τωρα πια :oops:
Χαιρετισματα απο τα Χανιά
Αντώνης

zeppelin
12-01-07, 20:00
Επιστροφή χρημάτων και μόνο - αυτή είναι η μεγαλύτερη τιμωρία και η μεγαλύτερη δικαίωσή σου. Αν επιμείνεις θα το πετύχεις.

Μπορείς ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ την επιστροφή των χρημάτων σου (αναστροφή κακόβουλης πωλήσεως λέγεται απο τους Νομικούς) στο ακέραιο. Επίσης μπορείς να απαιτήσεις και την ασφαλιστική καταβολή τιμήματος λόγω ηθικής και ψυχικής βλάβης. Πίστεψέ με είναι ιδιαίτερα υψηλό το τίμημα που μπορείς να απαιτήσεις !!!!
Με το καλό λοιπ'ον μπορείς να αποτανθείς στο κατάστημα που σου πούλησε το προϊόν και να τους εκθέσεις τα γεγονότα και τις επιλογές που έχουν . Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την υπάρχουσα ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ & Ελληνική κατ' επέκταση Νομοθεσία και Νομολογία...

grnikolis
14-01-07, 20:00
ascites,

ο Zepellin σωστά λέει ότι χρειάζεται καλή έρευνα αγοράς.
Επειδή όμως, δεν την έκανες, όπως και πολλοί άλλοι :), δε είναι απαραίτητο να "τιμωρηθείς" για αυτό. Το C510 δε το ξέρω, αλλά διαβάζοντας τα χαρακτηριστικά του στο internet, κατά ΠΟΛΥ μεγάλο ποσοστό, μπορεί να τρέξει το destinator :). Απλά όχι έτσι, έτοιμο που πουλιέται για PDAs. Δες άλλο post μου (δε θυμάμαι που ακριβώς) σχετικά με το Destinator σε συσκευές με Windows CE λειτουργικό, σε επεξεργαστές ARM.

Φιλικά,
Νίκος

ascites
14-01-07, 22:05
Πρέπει να πάθεις για να μαθεις.
Παντως χαιρομαι που ανακάλυψα το φορουμ γιατι ήδη εχω μαθει πάρα πολυ χρήσιμα πράγματα.Αγαπητέ Νικολη το διαβασα το ποστ που αναφερεις....αν έμενα Αθήνα ίσως...αλλα αποφάσισα να ξεφορτωθώ το Μιο. :evil:
Φιλε Καρμα πολυ καλο!!!(Αναστροφή κακοβουλης πωλήσεως!!!) Αλλα εδώ ειναι μικρος τόπος...
Προσανατολιζομαι σε Αιρις...ειναι με Ντεστινειτορ ND?Αναβαθμιζεται αυτος ο χάρτης;
Στο τέλος θα με κανει κικ ο μοντερειτορ λογω αμάθειας....

zeppelin
15-01-07, 00:00
Είναι πολύ ενδιαφέροντα τα όσα μας είπες για τη πρακτική πωλήσεων που ακολουθείται, και σ' ευχαριστούμε πολύ (αυτό για το kick)

Το airis έχει το destinator nd 5.5 και ο χάρτης αναβαθμίζεται.

Επιμένω πάντως να ζητήσεις τα χρήματα. Όσο δε τα επιστρέφετε, τόσο θα θα τους νομιμοποιείται. Ακόμη κι αν δε θέλεις να το κάνεις για τον εαυτό σου, κάντο για να μην υπάρχουν μελλοντικά "θύματα"

fotitz
16-01-07, 13:28
FILE/H EXW PATHEI AKRIVWS TO IDIO PRAGMA.... FYSIKA EYTYXWS EXW KAI ENA ACER N35 ME DESTINATOR ETSI KRATAW KAI TA DYO KAI FYSIKA GIA TOUS EPARXIAKOUS DROMOUS XRHSIMOPOIW PANTA TO DESTINATOR PERIMENONTAS KAI ELPIZONTAS OTI THA VGEI KAPOIOS XARTHS THS PROKOPHS GIA TO MIO.

AN PANTWS PAREIS PISW TA XRHMATA H TO ANTALLAXEIS ME KAPOIO ALLO, EIDOPOIHSE MAS.

EPISHS AN MPOREI KAPOIOS NA MAS PEI AN MPOROUME NA EGATASTHSOUME TO DESTINATOR STO MIO... THA EIMASTE EVNOMONES!
THANKS!

fotitz
16-01-07, 13:32
FILE/H EXW PATHEI AKRIVWS TO IDIO PRAGMA.... FYSIKA EYTYXWS EXW KAI ENA ACER N35 ME DESTINATOR ETSI KRATAW KAI TA DYO KAI FYSIKA GIA TOUS EPARXIAKOUS DROMOUS XRHSIMOPOIW PANTA TO DESTINATOR PERIMENONTAS KAI ELPIZONTAS OTI THA VGEI KAPOIOS XARTHS THS PROKOPHS GIA TO MIO.

AN PANTWS PAREIS PISW TA XRHMATA H TO ANTALLAXEIS ME KAPOIO ALLO, EIDOPOIHSE MAS.

EPISHS AN MPOREI KAPOIOS NA MAS PEI AN MPOROUME NA EGATASTHSOUME TO DESTINATOR STO MIO... THA EIMASTE EVNOMONES!
THANKS!

grnikolis
16-01-07, 16:44
Φώτη,
ισχύει ότι έγραψα και πιο πάνω... Κατά 99% το Mio σου ΜΠΟΡΕΙ να τρέξει το destinator. Από Αθήνα είσαι ??

anastasios
16-01-07, 16:55
1)δεν θελω συσκευη PDA
Αντώνης

1. Αν δε θες pda πάρε τα λεφτά σου πίσω κι έλα να σου δώσουμε το εκπληκτικό shinco με 399
2. Θα υπάρξει ένα επώνυμο (όχι mitac mio δε το θεωρώ επώνυμο) pna που θα έχει αυτή τη δυνατότητα αλλά αυτό θα γίνει σε 2 μήνες
3. δε μπορεί να γίνει κάτι άλλο
4. Όχι, όχι
5. Έλα να τα δεις όλα live
6. Όχι
7. Κανένα πρόβλημα
8. Η καλή έρευνα αγοράς είναι το παν

Αγαπητέ Zeppelin, με εκπλήσεις ευχάριστα!
Δηλαδή που θα μπορούσα να έρθω (Δ/νση Καταστήματος, ποιές ημέρες & ώρες) για να δω όλα τα μηχανάκια;
Με ενδιαφέρει σοβαρά, διότι θέλω να αγοράσω μέχρι τέλος του μήνα ένα ακόμη GPS (και σκεπτόμουνα μάλιστα το HP travel companion).

zeppelin
16-01-07, 17:45
Εδώ http://www.ngi.gr/page.php?pageid=600&languageid=2 απλά πάρε ένα τηλέφωνο πριν έρθεις.

Θα χαρώ να σε γνωρίσω από κοντά.

ascites
16-01-07, 19:47
....τώρα μονο βλέπω πώς ειχα γράψει τη λέξη τηλέφωνο στο πρωτο ποστ.... :oops:
Φιλε φοτιτζ θα σε ειδοποιησω σίγουρα

ascites
20-01-07, 12:01
Απέκτησα ΗΡ τραβελ κομπανιον 5710 με ντεστινέιτορ ΡΝ πληρώνοντας τη διαφορά δηλαδή 139 ευρώ επιπλεον...
Τουλαχιστον πήραν πισω το Μιο στα λεφτά του
Τώρα....θα σας πρήξω με ερωτήσεις.... ;-)

panosha
20-01-07, 12:10
Απέκτησα ΗΡ τραβελ κομπανιον 5710 με ντεστινέιτορ ΡΝ πληρώνοντας τη διαφορά δηλαδή 139 ευρώ επιπλεον...
Τα κατάφερες τελικά και πολύ καλά έπραξες. :lol:

zeppelin
20-01-07, 12:50

Μπράβο κι από μένα.

KOZANI
25-01-07, 00:01
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΜΙΟ (ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙ WIN CE)ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑ 99% ΤΡΕΧΕΙ DESTINATOR ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ .....ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ
dall-@otenet.gr ΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ ΑΠΛΑ ΒΟΛΕΥΟΥΝ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ

bbbb
25-01-07, 00:04
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΜΙΟ (ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙ WIN CE)ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑ 99% ΤΡΕΧΕΙ DESTINATOR ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ .....ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ
Ελα ρε πατριώτη, πήγαινέ το πίσω και πάρε ένα pda με destinator να βρεις την υγειά σου 8)

grnikolis
25-01-07, 00:34
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ

Έχεις email :)

zeppelin
25-01-07, 01:19
grnikolis δε νομίζω ότι έτσι βοηθάς. Αν διαβάσεις από την αρχή τα post είναι σαν να επιβραβεύεις αυτό το τρόπο πώλησης. Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να το επιστρέψει για να στείλει το σωστό μήνυμα εκεί που πρέπει...

grnikolis
25-01-07, 01:45
Δεν έχεις άδικο γενικά Zep, αλλά υπάρχουν διάφορες παράμετροι. Αν για παράδειγμα ο ΚΟΖΑΝΙ (sorry φίλε δε ξέρω το όνομά σου) έχει αγοράσει το MIO πριν 3-4 μήνες, πως μπορεί τώρα να πάει να το επιστρέψει πίσω? Αν δεν του είπαν ψέμματα για χάρτες, προγράμματα κλπ, αλλά έκανε ο ίδιος λανθασμένη επιλογή (όπως λέει διάβασε για WinCE και θεώρησε ότι θα τρέχουν όλα τα προγράμματα με τη μία? Λογικά, δε θα το δεχτούν. Και προκειμένου να μείνει με αυτό, ώς έχει τώρα, καλό είναι νομίζω ότι στην έσχατη περίπτωση υπάρχει εναλλακτική λύση. Παρόλα αυτά, ας διορθώσω το post μου μιας και συμφωνώ και εγώ ότι ο καταναλωτής ΠΡΕΠΕΙ να ΑΠΑΙΤΕΙ και να ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ το δίκιο του.

ΑΣΧΕΤΟ. Ο σκύλος σου είναι κούκλος... φτου φτου :)

@ΚΟΖΑΝΙ
Πρώτη σου επιλογή φίλε, να είναι να καταφέρεις να επιστρέψεις το ΜΙΟ. Κυνήγα το θέμα προς αυτή την κατεύθυνση, όσο μπορείς και πίεσέ τους.
ΑΝ δε καταφέρεις τίποτα, τότε δες το mail σου ξανά... :)

Φιλικά,
Νίκος

panosha
25-01-07, 01:48
Δεν έχεις άδικο γενικά Zep, αλλά υπάρχουν διάφορες παράμετροι. Αν για παράδειγμα ο ΚΟΖΑΝΙ (sorry φίλε δε ξέρω το όνομά σου) έχει αγοράσει το MIO πριν 3-4 μήνες, πως μπορεί τώρα να πάει να το επιστρέψει πίσω? Αν δεν του είπαν ψέμματα για χάρτες, προγράμματα κλπ, αλλά έκανε ο ίδιος λανθασμένη επιλογή (όπως λέει διάβασε για WinCE και θεώρησε ότι θα τρέχουν όλα τα προγράμματα με τη μία? Λογικά, δε θα το δεχτούν. Και προκειμένου να μείνει με αυτό, ώς έχει τώρα, καλό είναι νομίζω ότι στην έσχατη περίπτωση υπάρχει εναλλακτική λύση. Παρόλα αυτά, ας διορθώσω το post μου μιας και συμφωνώ και εγώ ότι ο καταναλωτής ΠΡΕΠΕΙ να ΑΠΑΙΤΕΙ και να ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ το δίκιο του.
@ΚΟΖΑΝΙ
Πρώτη σου επιλογή φίλε, να είναι να καταφέρεις να επιστρέψεις το ΜΙΟ. Κυνήγα το θέμα προς αυτή την κατεύθυνση, όσο μπορείς και πίεσέ τους.
Φιλικά,
Νίκος
Κι αν δε σου βγεί ούτε η πρώτη, ούτε η δεύτερη επιλογή , έλα σε μένα. :-D

gregkoz
25-01-07, 10:31

@ΚΟΖΑΝΙ

Φιλικά,
Νίκος

....Πρώτη σου επιλογή φίλε, να είναι να καταφέρεις να επιστρέψεις το ΜΙΟ. Κυνήγα το θέμα προς αυτή την κατεύθυνση, όσο μπορείς και πίεσέ τους

eimai o grhgorhs apo kozanh san kozani den me ebaze kai etsi ebala allo nickname
paidia dyskolo eos akator8oto h epistrofh bre8ika a8hna(episkepseis se eidikous giatroys klp) kapoia stigmh to phra... apokleiete na mporeso na bre8o a8hna gia megalo diasthma kai gia poloys sobaroys logoys.. h agora eitan se mia e3arsh katanalotismoy den to polyskeftika oute kai rothsa polla (win ce klp pou egrapsa pio pano me ka8hsyxasan)bebaia perimena oti ena mhxanaki toy styl mio afoy leei ellhniko xarth klp na eitan toulaxiston a3iopreph (den zhtoysa na moy deixnei kai ta kotetsia sta xoria )fantasteite tora h mpeite sthn 8esh moy otan to anoiksa sto spiti pleon sthn kozanh den exei oyte ta basika (dromoys e8nikoys paraegnatia klp)
opos lene kai sta merh moy an mpeis ston xoro 8a xorepseis etsi efoson h agora egine (me sterhseis kai oikonomies)kai den yparxei tropos anastolhs koito na bro mia lysh opoia kai an einaia aythn an bebaia yparxei (fysika kai apo edo kai pera den prokeite na akoustoyn kala logia apo mena gia to mio ) an den yparxei kati sta ypopshn 8a symbibasto gia ton logo oti problhmata ygias kai ergasia me kratane kozanh kai 8a pv toulaxiston se mena ok ekanes mia patata (apotyxhmenh agora) pane 400 eyro tsampa kai h zoh synexizete eyxaristo gia ton kopo sas apla fonazo HELP
kai taytoxrona as meinei to post gia osoys skeftonte na agorasoyn mia patataaa styl mio gia na mhn thn pathsoyne kai aytoi

fysika kai 8a steilo mail-thlefonhmata me dyamartyria (eos brisimo) sthn antiprosopia poy to eisagei

help

ascites
25-01-07, 10:36
Ποιά θα ειναι η τρίτη επιλογή πάνοςχα :D

ascites
25-01-07, 10:44
Συμπαράσταση απο Χανιά στην Κοζάνη!! Ετσι κι αλλιως κι εμείς νοιώθουμε πως ζούμε στην ακρη του κόσμου ωρες ώρες...
Και περαστικα!!! :smt039

panosha
25-01-07, 10:58
Συμπαράσταση απο Χανιά στην Κοζάνη!! Ετσι κι αλλιως κι εμείς νοιώθουμε πως ζούμε στην ακρη του κόσμου ωρες ώρες...
Και περαστικα!!! :smt039
Ακριβώς γι αυτό θα πρέπει να είστε ακόμα πιό προσεκτικοι στις αγορές σας. Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω. Ας δούμε μήπως μπορεί να γίνει κάποια ανταλαγή με άλλο. :(

zeppelin
25-01-07, 11:43

@ΚΟΖΑΝΙ

Φιλικά,
Νίκος

....Πρώτη σου επιλογή φίλε, να είναι να καταφέρεις να επιστρέψεις το ΜΙΟ. Κυνήγα το θέμα προς αυτή την κατεύθυνση, όσο μπορείς και πίεσέ τους

eimai o grhgorhs apo kozanh san kozani den me ebaze kai etsi ebala allo nickname
paidia dyskolo eos akator8oto h epistrofh bre8ika a8hna(episkepseis se eidikous giatroys klp) kapoia stigmh to phra... apokleiete na mporeso na bre8o a8hna gia megalo diasthma kai gia poloys sobaroys logoys.. h agora eitan se mia e3arsh katanalotismoy den to polyskeftika oute kai rothsa polla (win ce klp pou egrapsa pio pano me ka8hsyxasan)bebaia perimena oti ena mhxanaki toy styl mio afoy leei ellhniko xarth klp na eitan toulaxiston a3iopreph (den zhtoysa na moy deixnei kai ta kotetsia sta xoria )fantasteite tora h mpeite sthn 8esh moy otan to anoiksa sto spiti pleon sthn kozanh den exei oyte ta basika (dromoys e8nikoys paraegnatia klp)
opos lene kai sta merh moy an mpeis ston xoro 8a xorepseis etsi efoson h agora egine (me sterhseis kai oikonomies)kai den yparxei tropos anastolhs koito na bro mia lysh opoia kai an einaia aythn an bebaia yparxei (fysika kai apo edo kai pera den prokeite na akoustoyn kala logia apo mena gia to mio ) an den yparxei kati sta ypopshn 8a symbibasto gia ton logo oti problhmata ygias kai ergasia me kratane kozanh kai 8a pv toulaxiston se mena ok ekanes mia patata (apotyxhmenh agora) pane 400 eyro tsampa kai h zoh synexizete eyxaristo gia ton kopo sas apla fonazo HELP
kai taytoxrona as meinei to post gia osoys skeftonte na agorasoyn mia patataaa styl mio gia na mhn thn pathsoyne kai aytoi

fysika kai 8a steilo mail-thlefonhmata me dyamartyria (eos brisimo) sthn antiprosopia poy to eisagei

help

Γρηγόρη χρόνια σου πολλά,

Εγώ σ' αυτές τις περιπτώσεις είμαι κάθετος: Επιστροφή και μόνο επιστροφή. Είμαστε 2500 άνθρωποι σ' αυτό το forum, υπάρχει κάποιος που θα ήθελε να βοηθήσει το Γρηγόρη. Αν όχι ειλικρινά θα πάω εγώ ο ίδιος στο κατάστημα να το αλλάξω ή να πάρω τα χρήματα πίσω. Οι γκρίνιες και οι βρισιές σε τέτοιες εταιρίες δε πιάνουν τόπο.
Αν θέλεις να τους δώσεις το μήνυμα απλά επέστρεψέ το. Κι ο άλλος φίλος μας είχε το ίδιο πρόβλημα αλλά τελικά τα κατάφερε.

gregkoz
25-01-07, 18:06
Περιγραφή
Το Mio P550 είναι το μεγάλο αδελφάκι του P350 και έρχεται με δυνατότητα Bluetooth και Wifi σε καταπληκτική τιμή. Είναι PDA και GPS με 20 κανάλια και δέκτη SiRFStar III. Έτσι μπορείτε να το έχετε μαζί σας και σε κάθε ταξίδι σας φορτίζοντάς το στο αυτοκίνητό σας.

Δέχεται το πρόγραμμα Destinator PN για να σας προσφέρει πλοήγηση ακριβείας σε 172 Δήμους και κοινότητες σε όλη τη Χώρα, εκ των οποίων οι 122 με πλήρη δεδομένα πλοήγησης.

diladi ti allazei paidia se ayto kai sto 350? oyf ta exo parei 8a skaso :))))

zeppelin
25-01-07, 18:51
Το 550 έχει bt & wifi ενώ το 350 δεν έχει. Γιατί όμως σ' απασχολεί αυτό?

bbbb
25-01-07, 22:21
Περιγραφή
Το Mio P550 είναι το μεγάλο αδελφάκι του P350 και έρχεται με δυνατότητα Bluetooth και Wifi σε καταπληκτική τιμή. Είναι PDA και GPS με 20 κανάλια και δέκτη SiRFStar III. Έτσι μπορείτε να το έχετε μαζί σας και σε κάθε ταξίδι σας φορτίζοντάς το στο αυτοκίνητό σας.

Δέχεται το πρόγραμμα Destinator PN για να σας προσφέρει πλοήγηση ακριβείας σε 172 Δήμους και κοινότητες σε όλη τη Χώρα, εκ των οποίων οι 122 με πλήρη δεδομένα πλοήγησης.

diladi ti allazei paidia se ayto kai sto 350? oyf ta exo parei 8a skaso :))))
Φίλε επειδή τυχαίνει να έχω το yakumo deltax 5 με destinator 6 που του έχω βάλει την rom του 550 μιας και πρόκειται για παρεμφερή μοντέλα(το yakumo δεν έχει wi-fi,αλλά το chipset του gps είναι της mitac) είναι αρκετά καλό για χρήση στην Κοζάνη.Δουλεύει σωστά κατά 90%.To υπόλοιπο 10% αφορά κάποιες οδούς στην περιοχή των Αγίων Σαράντα και πάνω από την Σκ`ρκα όπου κάποιες φορές με δείχνει στο παραδίπλα στενό και κάνει 10-15sec για να με δείξει στο σωστό σημείο(χρησιμοποιώ και εξωτερική κεραία).Ισως να φταίει και η σχεδίαση των περιοχών αυτών.

ascites
01-02-07, 15:51
Εξαιρετική δουλειά από την NGI στον χάρτη της πόλης των Χανίων.
Το τράβελ κομπάνιον 5710 της HP δουλεύει θαυμασια με τον ντεστινειτορ 6
πάντα τέτοια..αντε και δρομολογηση των ελληνικων χωριων
Ναβιγκειτορ σε ημιόνους ..ιδου πεδιον δοξης λαμπρο!!! :D