Επιστροφή στο Forum : Γειά Σε όλους!!!
Γειά σε όλους!! Το Forum είναι το καλύτερο που έχω δει, συγχαρητήρια στους Συντονιστές και στην ngi...
Απέκτησα πρόσφατα το mio 168 και θα ήθελα να ρωτήσω πότε θα γίνει η επόμενη αναβάθμιση χάρτη και ποιά πόλη έχει προτεραιότητα! :?:
Και φυσικά πότε θα είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση σε Destinator PN?
Συνεχίστε την άψογη δουλειά...
Θα τα λέμε!!
:D
Γειά σε όλους!! Το Forum είναι το καλύτερο που έχω δει, συγχαρητήρια στους Συντονιστές και στην ngi...
Απέκτησα πρόσφατα το mio 168 και θα ήθελα να ρωτήσω πότε θα γίνει η επόμενη αναβάθμιση χάρτη και ποιά πόλη έχει προτεραιότητα! :?:
Και φυσικά πότε θα είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση σε Destinator PN?
Συνεχίστε την άψογη δουλειά...
Θα τα λέμε!!
:D
Γεια και σε σενα...
ΗΝεα εκδοση θα κυκλοφορησει , απο οτι λενε οι πληροφοριες το αργοτερο μεχρι τελος του ετους , αν οχι μεσα στον Δεκεμβριο...οσο για το τι θα εχει ..αυτο ειναι εκπληξη ...παντως θα εχει αισθητη αναβαθμιση ..υπομονη μεχρι τοτε :wink:
Ευχαριστα τα νέα φιλε scotty το ελπίζω για Δεκέμβρη να μας κάνουν κι ένα δώρο χριστουγέννων :D
Τα νέα είναι ακόμα πιο ευχάριστα tgiannak, αφού σύμφωνα με την NGI το PN θα είναι έτοιμο μέχρι το τέλος Νοεμβρίου. Όσο για το χριστουγεννιάτικο δώρο που θα μας κάνουν ... θα χρειαστεί να τους κάνουμε κι εμείς ένα δώρο ... καμιά 50αριά ευρώ ο καθένας (σύμφωνα με την NGI πάντα) :wink:
Το γνωρίζω Herc, πιστευω είναι πολύ λογική τιμή για νόμιμους χρήστες Destinator 3..θα χρειαστεί να κάνουμε απεγκατάσταση destinator 3 η όχι;;;
Αυτο δεν εχει διευκρινιστει όπως και η διαδικασία, ειδικά οτι εχει να κανει με το θεμα των νομιμων και μη κατοχων, δηλ τι θα πρεπει να κανει ο νομιμος κατοχος για να δειξει οτι οντως ειναι.
Πχ εγω εχω και το γνησιο δισκάκι και τον φακελο με τον κωδικό και εχω κανει και online registration.
Τι θα πρεπει να κανω???
Μονο το τιμολογιο μη μου ζητησετε γιατι το εχω χασει!!!!
"δηλωνω υπευθηνα και γνωριζιντας τις συνεπειες του νομου οτι παραγγελνω το update οταν και οποτε βγεί" :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι;;; Πιστέυετε οτι πρέπει να μεταφέρω το Destinator στην SD;; Υπάρχει κάποια παρενέργεια εσείς τι νομίζετε;; :?:
Εγω το εχω κανει και δεν εχω δει καμμία - Δεν εχω δει ομως και καμια βελτιωση στην ταχυτητα οπως λεγεται. απλα εχω περισσότερο χωρο στην κυρια μνημη
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι;;; Πιστέυετε οτι πρέπει να μεταφέρω το Destinator στην SD;; Υπάρχει κάποια παρενέργεια εσείς τι νομίζετε;; :?:
Η γνωμη μου ειναι να παρεις ενα SD 1GB η 512 GB τουλαχιστον , αν δεν εχεις παρει βεβαια , και να βαλεις εκει τους χαρτες και οτιδηποτε μπορεις να μεταφερεις εκει , επισης να σωνεις , οτι σωνεται , στη SD καρτα , και για το λογο οτι αν παθει κατι το pda να μην χασεις ολα τα δεδομενα σου , δουλευει πιο ξεκουραστα το μηχανακι και πιο γρηγορα .
Συμβουλη...για παν ενδεχομενο ΠΑΝΤΑ να κανεις buck-up οταν συνδεεσαι με το desktor h laptop . Aυτα τα εχω εφαρμοσει και δεν εχω κανενα παραπονο απο το μηχανημα.
Ευχαριστώ παιδιά..θα το μεταφέρω για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο :P
Ξέρετε που θα βρώ έναν registry editor freeware?? :?: :!:
registry editor freeware???? κανεις;;;;; Zeppelin??? :?: :!:
http://www.pocketpcfreewares.com/
σιγουρα θα βρεις εδω
Freeware είναι ο TRE της TascalSoft
Η γνωμη μου ειναι να παρεις ενα SD 1GB η 512 GB τουλαχιστον , αν δεν εχεις παρει βεβαια , και να βαλεις εκει τους χαρτες και οτιδηποτε μπορεις να μεταφερεις εκει , επισης να σωνεις , οτι σωνεται , στη SD καρτα , και για το λογο οτι αν παθει κατι το pda να μην χασεις ολα τα δεδομενα σου , δουλευει πιο ξεκουραστα το μηχανακι και πιο γρηγορα .
Συμβουλη...για παν ενδεχομενο ΠΑΝΤΑ να κανεις buck-up οταν συνδεεσαι με το desktor h laptop . Aυτα τα εχω εφαρμοσει και δεν εχω κανενα παραπονο απο το μηχανημα.
Μπωρείς να μου πεις και μενα κάτι?
Αφησα το ΜΙΟ 168 ένα μήνα αφόρτιστο και τα έχασα όλα αλλα το μεγαλύτερο μου πρόβλημα είναι οτι έχασα τα αγαπημένα απο το destinator που ειχα αποθηκεύση σημεία απο το εξωτερικό και άντε να τα ξαναβρώ τωρα.
Εγώ έχω δύο SD κάρτες 1 για ελλαδα μόνο χάρτες & 1 για ευρώπη.
Καλό θα ήταν να κρατάτε backup τον φάκελο favorites ο οποίος βρίσκεται μέσα στο DestinatorApps/Destinator/common όπως επίσης και το αρχείο licenses.txt που βρίσκεται στο DestinatorApps/Destinator/common/activations και έτσι θα λύσετε το πρόβλημα των αγαπημένων και της ενεργοποίησης μετά από ένα hard reset.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.