Επιστροφή στο Forum : Ipaq 3715 επιλογή bluetooth gps
Καταρχάς γεία σας! Αυτό είναι το πρώτο μου Post στο forum αυτο!
Σε λίγες μέρες θα είμαι κάτοχος ενός Ipaq 3715 το οποίο και σκοπέυω να το χρησιμοποιήσω ως gps nav.
Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιον καλό gps bluetooth receiver ο οποίος να δουλεύει απροβλημάτιστα και να έχει όσο το δυνατόν καλύτερο σήμα. Έχω βρεί σχετικά φθηνά τον Globalsat BT-338. Θα δουλέψει αρμονικά με το Destinator 3?
Ευχαριστώ
Νίκος
Ένα μεγάλο πρόβλημα που έχει το Globalsat BT-338 είναι ότι για να δουλέψει με το Destinator 3 θα πρέπει να ρυθμιστεί σε SiRF mode. Για να γίνει αυτό χρειάζεται ένα PC με ΒΤ και το πρόγραμμα Sirfdemo. Αν βγάλεις βέβαια τη μπαταρία ή αν τελειώσει θα πρέπει να ξαναγίνει η διαδικασία δήλωσης για SiRF mode. Κι αν τελειώσει η μπαταρία κάπου που δεν έχεις PC?
Σου προτείνω το Fortuna slim γιατί εκτός του ότι είναι λίγο πιο ευαίσθητο έχει επιπλέον τα παρακάτω πλεονεκτήματα:
μεγαλύτερη αυτονομία
ένδειξη σωστού υψομέτρου (με δυνατό σήμα)
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!! Επειδή σκοπεύω να αγοράσω απο βδομάδα το Destinator 3, υπάρχει κάτι πιο συγκεκριμένο σχετικά με την κυκλοφορία του PN? Θα υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης απο το D3?
Φιλικά
Νίκος
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=274
Και κάτι τελευταίο... Έχω εδώ και καιρό ένα usb gps receiver με το Sirf II chipset το οποίο και δουλεύει κανονικά σε ένα laptop me MS Autoroute 2005. Υπάρχει περίπτωση να συνδεθεί αυτό το gps (σε πρώτη φάση μέχρι να αγοράσω το Fortuna Bluetooth) στο Ipaq? Υπάρχει κάποιο καλώδιο απο usb σε ipaq βύσμα?
Ευχαριστώ και συγγνώμη για το (λίγο) off-topic!
Δε νομίζω να υπάρχει λύση
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.