PDA

Επιστροφή στο Forum : Διόρθωση της απεικόνισης του "σ" σε "ς"

zeppelin
09-01-07, 13:52
Για όσους έχουν αυτό το πρόβλημα με την εμφάνιση του "σ" αντί του "ς" στους τύπους των ονομάτων των δρόμων (Λεωφόρος, Πάροδος), ο χρήστης theop έδωσε τη λύση:

Ο χρήστης panosha έγραψε:

Αρα ανακεφαλαιώνοντας όσοι έχουν κατεβάσει τον τελευταίο χάρτη Greek_NGi_Map_Destinator 2006.Q3 τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας του τον περασμένο Αυγουστο τους λείπει το αρχείο MapStreetTypes.txt και γι αυτό βλέπουν σε ορισμένες οδούς αντί του τελικού (ς) το (σ).
Η λύση είναι η να κατεβάσουν ξανά τον χάρτη η να προσθέσουν στον φάκελο GreeceU ένα αρχείο με ονομασία MapStreetTypes.txt και περιεχόμενο:
Λεωφορος|Λεωφορος|N
Παροδος|Παροδος|N
η να το κατεβάσουν από εδώ http://rapidshare.com/files/10905694/MapStreetTypes.txt.html και να το βάλουν μέσα στον φάκελο GreeceU.
Σε όποιον δε δουλέψει ας το αναφέρει.

donmeli
09-01-07, 14:31
Η καλύτερη λύση είναι η πρώτη, αντικατάσταση του χάρτη, κι αυτό διότι πρέπει μετά τις πρώτες μέρες να υπήρξαν κάποιες διαφοροποιήσεις/βελτιώσεις(?) στον χάρτη. Εμένα π.χ δεν περιείχε το Μικροχώριον δίπλα στο Καπανδρίτι, ενώ τώρα υπάρχει. Αυτό το είχα δει αρκετό καιρό τώρα όταν φίλος που είχε κατεβάσει τον χάρτη αρκετά μετά από μένα το έβρισκε σε αντίθεση με μένα. Δεν είχα τον χρόνο να το αναφέρω ως τώρα :oops: :oops: αλλά μιας και είναι πιθανόν να μην είναι η μοναδική περίπτωση το αναφέρω τώρα επ ευκαιρίας του προβλήματος με τα σ και ς.

ahilleas
09-01-07, 14:52
Στις Λεωφόρους, παρόδους είναι εντάξει.
Στα Νοσοκομεία όπως : Αγ. Τριάς, Άγιος Γεράσιμος, Άγιος Γεώργιος, Κυανούς Σταυρός (πιθανόν και άλλα) αντί "ς" φαίνεται "σ".
Μήπως φταίει και κάτι άλλο, ή έτσι καταχωρήθηκαν οι ονομασίες των Νοσοκομείων αυτών ?

panosha
09-01-07, 14:57
Στις Λεωφόρους, παρόδους είναι εντάξει.
Στα Νοσοκομεία όπως : Αγ. Τριάς, Άγιος Γεράσιμος, Άγιος Γεώργιος, Κυανούς Σταυρός (πιθανόν και άλλα) αντί "ς" φαίνεται "σ".
Μήπως φταίει και κάτι άλλο, ή έτσι καταχωρήθηκαν οι ονομασίες των Νοσοκομείων αυτών ?
Υποψιάζομαι πως ναι και θα έχουμε διόρθωση στο μέλον. Ας μας πεί ο zep. :roll:

zeppelin
09-01-07, 17:56
Κάποιο προβλημα στη μετατροπή των κεφαλαίων σε μικρά από τη Destinator. Στην επόμενη έκδοση του χάρτη θα διορθωθεί.

jimmisrouvas
10-01-07, 07:10
Pote peripou tha ine auti i kenouria enimerosi tou xarti Zep??

spyrazf1
10-01-07, 11:34
ti rotaei o anthropas

panosha
10-01-07, 11:37
Οποτε είναι έτοιμη. :-D

zeppelin
10-01-07, 12:13
Pote peripou tha ine auti i kenouria enimerosi tou xarti Zep??

από Μάρτιο - Ιούνιου για να μην εκτεθούμε

spyrazf1
10-01-07, 12:25
sa na mas leei oti kapou mes sto etos tha ginei seismos.oplisou me ypomoni file mou kai periiiiiiiiiiimeneee

jimmisrouvas
10-01-07, 12:44
Entaksi bre pedia.Martio me Iounio ine mia logiki periodos na dothi update stous xartes alla nomizo pos 1 fora ton xrono na ginonte update ine ligi.2 tha itan ena logiko noumero gia arxi alla auto to kseri i ngi.Makari na ginonte pio sixna update stous xartes gia na imaste oloi pio xaroumenoi k na min xanomaste pote.

zeppelin
10-01-07, 13:51
Ποιος είπε ότι δε θα γίνει και 2η το 2007?

chrisbas
10-01-07, 16:20
Παιδια ειχα κι εγω το προβλημα με το σ και ς.Εχω το γνωστο σαραβαλακι acer n35!!! Κατεβασα το αρχειο του Panosha το εβαλα στο GreeceU και το προβλημα λυθηκε!!! Θαυμαααα!!! Ευχαριστω Panosha.

panosha
10-01-07, 16:41
Παιδια ειχα κι εγω το προβλημα με το σ και ς.Εχω το γνωστο σαραβαλακι acer n35!!! Κατεβασα το αρχειο του Panosha το εβαλα στο GreeceU και το προβλημα λυθηκε!!! Θαυμαααα!!! Ευχαριστω Panosha.
Δεν είναι δικό μου το αρχείο, εγώ απλά μιά ανακεφαλαίωση έκανα. ο theop νομίζω εντόπισε την έλειψη και το αρχείο ανήκει στον χάρτη της NGI. :-D